Violens taste like cupcakes

Datum:2009-04-28   Tid:21:59:15
Oriva ist Home!
Erkänn att ni saknat mej? Nåja, nu är jag iallafall hemma och ska gnaga lite smått på tyska glosorna. Spy på det också. grattis till mej också <3 hihi, jag är iallafall inte så patetsik som mamma och sjunger för mej själv.
Bilder och mer om ö-viks resan kmr, då jag hittat min usb kabel (a) Eller ja, den är hos pappa, under sägen, eller där någonstans. Så så fort jag fått den så får ni bilder.

Get it? Got it? Good !

Love me when I'm gone

Datum:2009-04-25   Tid:23:11:57
Hello dudes
Ja, jag tror att varenda kotte av de personer som någonsin talat med mej, vet hur fruktansvärd jag är i köket. Jag får inte använda spisen för mamma, bara för att jag glömt dem på ett par (väldigt) många gånger. Så jag kokar mina nudlar i vattenkokaren och värmer färdiggjord mat i micron. Så, nu har jag praktiskt taget levt på skräp mat i ett par dagar. Torsdag vart det Kina mat, det är sånt där evihetskäk man kan äta i år och dar, fredag var det Max te lunch och en taco tallrik från viking. Och just nu äter jag sen middag och ännu senare lunch och frukost, bestående av en ljummen pasta alftedo. Tackar natta som tvingade i mej en för ett par år sedan. Och imorgon får vi hoppas att det blir lite bättre mat då det blir Anders och Pär som får full makt över oss stackars blåsinstruments spelare.
Nu ska jag äta upp min mat, borsta tänderna och tvätta bort sminket innan jag kryper ner till någon film. Kanske blir det twiligt för tusende gången? Eller kanske man ska passa på att läsa lite?
Nåja, något blir det ju alltid. Om jag inte är för lat vill säga.

Get it? Got it? Good!

Let the music be your guide

Datum:2009-04-24   Tid:18:57:48
Hello dudes

Vet att jag inte uppdaterat på länge, och ber om ursäkt för det. Jag har vara inte haft något vettigt att skriva så istället för att bara klaga på mitt liv och alla omkring mej så valde jag att stay lat och inte ens kika in på översikten.
Men jag kan väl dra de senaste dagarna kort fattat. Onsadgs hände inte så mycket. En positiv sak är att Frida fick in mej, Matilda och Emelie på bild listan igen, innan den ens kommit upp. Ni förstår, vi har så att säga onsdagskurser på våran skola, en kurs är i fyra eller åtta veckor. Och då får man välja på massa saker, till exemptel Bild, slöjd, HK, gympta, So, Rester, Engelska, språk, ja det mesta alltså. Och vi tog bild förra månaden. Men eftersom platserna på bildlistan är så eftertraktade så får man inte skriva upp sej två kurser på rad. Men förra gången gjorde vi en tabla som ska hänga i skolan, där alla målade en bild (eller fler) som ska bli en ram runt ett sjökort på piteå skärgård. Men Frida hann inte klar med sin bild, så Stefan erbjöd henne en kurs till att göra klart den, men hon ville inte göra det själv, så då fick jag vara med, och då är det ju så att jag och Tia alltid har haft onsdagskurser tillsammans. Alltid, Först dans, sen slöjd, sen bild, sen film, sedan bild igen, och då kom hon också med på listan. Så kom frida och sa att hon och Emelie alltid var tillsammans, så hipp som flapp och pang på rödbetan så var vi alla inne på listan innan den ens satt uppe (Den kmr upp på måndag) Vilket var bra, eftersom jag kommer vara borta på måndag och tisdag, Ska till ö-vik.

Torsdag. Inget intressant. Först bas och sen orkester. Som sagt åker jag te ö-vik på söndag och kmr hem på tisdag. Då jag för övrigt fyller fjortis, så gratta mej ! Vi kommer hem klockan nio, så speciellt mkt firande hinner jag ju inte med, därför tar vi det på fredag ist.

Fredag, ja, idag har vi varit på IKEA, jag och pappa, och jag måste få säga att det var otroligt skönt att inte gå med mamma, eller mormor, för dem ska stanna och titta på varenda liten sked och stoldyna. Han gick förbi onödiga saker som textil och skit som ingen av oss förstår sej på. Jag fick mina bokhyllor, två byråer som jag ska ha kläder i. En spegel, which i love. Skit snygg är den, eller ja, snygg och snygg, mer cool. Den är typ, snurrbar eller hur man ska säga, så en hel figurs spegel på ena sidan och små hyllor och krokar på andra. Sen så har jag fått en massa andra saker, typ, tidnings hållare, och lampor och allt, pappa var då verkligen inte snål, han stannade vid det mesta jag skulle tänkas vilja ha och frågade om jag skulle ha, då jag tagit ett par krokar sa han "ska du inte ha nå fler?" oh öste i fler. Så ja, jag är rätt så nöjd. In på candy world var vi också, där vart det bara en låda lakris och lite surt hockeypulver. Hade spanat in en fin liten toblerone kaka. Men jag var inte speciellt sugen på choklad, dessutom hade jag massa med mini twixs i bilen, efter att ha fått av mamma som hon köpte på flygplatsen. Så ja.. En data väska och världens skönaste kudde drog jag också med mej. Jag har även köpt en lucka och låda till hyllan, så jag är nästan lite osäker på ifall jag får plats med alla böcker. Men ja, annars är det väl bara att sätta upp lite fler hyllor här och var? (:

Nu ska jag städa här nere, eftersom jag är i full fart med att måla taket i mitt rum så sover jag just nu utanför i mitt vardagsrum, så nu står det flytt kartonger och allt man kan tänka sej här ute och påminner om ett bomb ned slag, sen ska jag smaksa lite på min lakris (Oriva is besatt of lakris !)

Get it? Got it? Good !

I wish i had your pair of wings

Datum:2009-04-20   Tid:09:02:25
Hello dudes
N
u ska jag strax dra te skolan. Sov hos mamma idag också och ja, frida kommer nog alldeles snart så vandrar vi tillsammans tillhelvete. Ursäkta mej, jag är ingen som här som skolkar och failar totalt, men just nu är jag så jävla skolless så det är inte sant. Det är samma sak, om och om igen. Ingen förändring från vecka till vecka. Åh. Iallafall, nu ska jag göra mej färdig, efterskolan sticker jag till pappa, kanske har mina böcker kommit? Igår beställde jag även massa kläder, mami betalar så man passade på. Det blev en hög toppar, nån fräck sak jag ska ha på examen och även ett par jeans. Sen så ska mami beställa bläckdöd åt mej. Fan vad enkelt. Som jag sagt i något tidigare inlägg var Jens här och körde singstar med mamma, hon förlora de två första låtarna, och då mutade hon med med att jag fick vilken bok jag ville om jag böt till HSM skivan. Så ja, nu väntar man bara på ännu ett bläckbarn.

Get it? Got it? Good !

Don't take what's infront of me.

Datum:2009-04-19   Tid:20:38:19
Hello
N
ej, jag uppdaterade inget igår. För jag hade absolut inget att skriva så istället för att pumpa ut intressanta inlägg så lät jag bli att förorena bloggen ännu mer. Men nu så ska ni få se jätte vackra mobil bilder på mina hemma gjorda cupcakes. Så vackra vart dem nog inte. Men nåja, ingen klagade för dem gick att äta.


    
Sen somnade Lily vid bordet, och jag lovar er, hon sov. Nu sitter jag och förbereder er, något jag inte kan säga vad det är och ja, av en anledning, förmodligen kanske ni får veta om ett par månader. Shit vad länge det låter men ja, även jag måste stå ut och vi får se om jag kan hålla det hemligt så länge. Nåja.
Nu ska jag fortsätta med mitt och sedan ja.. göra mej redo för helvetet i morgon.
Get it? Got it? Good !

Örontotyr !

Datum:2009-04-17   Tid:22:44:18
Jag måste få skriva
Jens är här och har ätit middag här. Nu sitter han och mamma och sjunger singstar. Hur vackert tror ni inte det låter med en medelålders snubbe som skriker ut Tusen och en natt? Jo, jag kan berätta, inte så vackert. Nyss stod dem båda och dansade till spice girls Wannabe och då dem skulle sjunga Breaking free från High school musical, jag är ledsen Tia, men dem har nog förstört hela den låten nu.

Driving with Barbie.

Datum:2009-04-17   Tid:20:43:36

Hello dudes
D
et blev Tia idag ja. Vi tillbringade nog en timma uppe i hennes enorma rum med att ränsa ut skåp och lådor på gamalt skräp. Vi hittade bildläxor från första klass och teckningar som föreställde frukter. Riktigt roande var det. Sedan bar det av med Mats in till stan för att titta på en moped åt lilla Tia. Tro mej, hon såg ut som en miniatyr. Aldrig har jag tidigare tyckt att en EU-moppe varit speciellt stor, men efter att ha sett Matilda på en verkar dem nu gigantiska.Ni ser den nog inte så bra, men bilden längstbak föreställer en gul/limegrön moped, den köpte hon. Eller ja, köpte och köpte, hon betalade inte ett öra den söta tösen. 17 tusen, då jag diskuterade det med mamma och Jens så var Jens helt inne på att jag skulle ha någon annan modell som kostade skjortan, och för mamma skulle jag ha någon beganad skit som rasar ihop så fort en fågel slår sej ner på den. Nej, då betalar jag hellre mer. Förtydligen ska jag betala halva min själv, jag tittade på en ungefär en likadan som Matildas, det är en Kymco super 9 något, fast i röd, så ja, det är väl bara att hosta upp 6500 spänn antar jag?

Nåja, sedan kom vi hem, och tojfa kom på besök. Vi vandrade iväg till Ica och köpte oss varsin glass, och jag har insett att jag har blivit förälsad i Lakris Pucken. Jag åt en förra våren i stockholm, är ni intresserad av närmare fakta har jag faktiskt en bild på oss då vi sitter i solna och äter glass, jag, Natta, Alicia och Carro, vi väntade på Emmy som skulle komma med tunnelbanan och nu ska jag sluta tjata om det.
Och ja, idag köpte jag en och fyfan vad god den var. Så jag var tvungen att springa upp och köpa en till nu efter maten.

Så nu ska jag rolla, käka lite godis och kanske se någon film.

Get it? Got it? Good !

Take a look at me, so you can se, how beautiful you are.

Datum:2009-04-17   Tid:08:05:44

Goodmorning
E
ller ja, god och god vet jag väl inte. Tack vare att min kära mamma rastar hunden på morgonen och sen skickar in henne till mej igen så blir det så att man vaknar halvsju, och hur jävla trött jag än är, och hur jävla mycket jag vill sova, så är jag en sådan människa som inte kan somna om sådär på morgonen. Är det mitt i natten kan jag ju, då vaknar jag hela tiden mellan drömmarna, men nja, inte på morgonen.

Det blev ingen bio. Vi hade inte nog med skjuts, eftersom Mats bara kunde köra oss en vända, mamma inte kan skjutsa Tia för hon är hundallergiker och Lilly har ju såklart åkt i våran bil, och.. Tojfas föräldrar gick bara inte. Så får det bli någon annan dag. Fan också. Men nåja, man får se det från den ljusa sidan. Vi ska grilla ikväll och det är ju positivt att jag får vara med på det.
Nu ska ni alla föresten tycka synd om Sofia för hon opereras just nu. Så sörj suckers !

Jag ska senare, typ.. tio elva tiden ringa till Tia och höra om vi ska leka, men nu ska jag dricka upp min blåbärs soppa och sedan hoppa i duschen.

Get it? Got it? Good !

Hoe hoe fucking hoe

Datum:2009-04-16   Tid:18:35:13
Hello dudes
D
et blev faktiskt lite städning, tyvärr är jag inte så duktig på att lyda mej själv. Men jag plockade iallfall undan så man kan se golvet. Sen skulle jag gå ut och bjuda min lilla kanin där ute på en morot och lite sallad så här i vårsolen. Jag jag kunde inte låta bli att lee; Vi bor i ett sånt här barnfyllt kvarter, men gröna gräsmattor, barnfamiljer och hundar vars ägare alltid plockar upp skiten och slänger den. Och ute på gatan precis framför oss lär sej tvillingarna att cykla. Det är verkligen ett tecken på vår. För liksom, visst, killarna i klassen började cykla till skolan för länge sen, men dem kan ju det. Vilken förälder släpper ut sin 3,5 åring på en cykel för första gången då isen fortfarande lurar? Precis.
Så det var riktigt mysigt, och eftersom Victor total ignorerade mej i fjol då han skulle ställa undan min cykel i garaget, har den ju stått ute hela vintern, ska se om jag får fram den från den lilla snön som nu omringar den och kanske börja cykla till skolan?

Jag längtar så.  (Till sommarn, inte skolan då jag ska cykla)


Men ja, jag städade inte sådär nogrannt precis. Slängde all tvätt i tvätt korgen och bäddade sängen, rensade upp lite i bokhyllorna och byrån och lite smått på skrivbordet. Men tro mej, det ligger lite små saker här och var. Jag orkade inte damsuga, eller rättare sagt ville jag inte gå ner i min brors fis smittade rum för att hämta damsugaren.
Klockan sju ikväll kommer förmodligen Sofia in, oh, jag längtar så efter min Sofia !

Imorgon blir det mest troligt bio som sagt med girlsen - Tia och Tojfa. Tia fick ju en helkväll med mej i födelsedags present. (det lät rätt egoistiskt). Men då jag bjuder på middag och bio. Så då ska vi 17 again. Verkar som en helt okej film. Men Tia vill bara se den för att Zac Eftron råkar spela huvudrollen. Hon visste inte ens vad den handlade då hon sa att hon ville se den. Nåja, nu har hon sett trailern så hon vet iallafall vad den handlar om.

Jao, nu ska jag typ. Se på någon film och leta fram lite blåbär i frysen. Eller kanske lite frusen annans, ni som inte smakat det går verkligen miste på någonting.

Get it? Got it? Good !

I feel so untouched right now

Datum:2009-04-16   Tid:10:43:09
Hello Dudes
N
u ska jag börja uppdater, ja iallafall 2 ggr om dagen. Om jag är hemma förståss, jag ska komma med lite fler bilder från dagen, men just nu har jag båda mina kameror uppe i husvagnen (hur lyckas man?) Och ni skulle inte uppsakatta unkna mobilkamera bilder från BJ. Så ja, vi får se vad som kommer.
Idag ska jag verkligen städa mitt rum. Så detta blir ett kort inlägg. Jag ska sen också ringa och höra hur långt bort Tia är och höra om vi kanske ska leka lite. Ta en glass snackar jag då om.

annars, smsa (:

Get it ? Got it? Good !
Just nu - The Veronicas - UntouchedBad sound kills good music

Datum:2009-04-15   Tid:22:25:15
Hello dudes
Jag är trött kall och ja, som sagt kall. Mina fingrar fryser som  fan. Jag är typ kall och blek säger mamma.
Iallafall, jag har inte gjort ett piss idag. Jo, fixat designer till olika saker, segat i ps. funderat på att gå upp och köpa mej en glass, men jag kom inte så mycket längre än att fundera. Därför ska jag göra något roligare i morgon, vem är med mej? Undra vilken tid Tia kommer hem ifall jag kanske ska höra om vi ska spela lite Lola Bock? Men hon är nog lite små sugen att krypa till kojs och vila ett tag, iallafall om jag känner henne rätt. Kanske ska jag ta mej i kragen och verkligen städa mitt rum?Som jag skrivit tidigt borde jag verkligen göra det. Och jag tror att jag ska göra det i morgon, samt äta en glass. För jag har lovat mej själv att innan veckans slut så ska jag ha ätit en glass utomhus. Någon som är med mej? Det blir årets första !


På fredag är det kanske bio med Tia och Tojfa, så vi får se, och ja, förhoppningsvis är mitt rum städat då (: Jag har länge suttit och tittat på den där boken som ligger på skrivbordet och borde ställas upp i bokhyllan, nå kalla mej latast.se men jag har inte orkat det.

Nu ska jag snart sova. Puss och god natt
Just nu - Secondhand serenade - Like a knife

Come on. Get out of my head

Datum:2009-04-14   Tid:22:57:24
Hello dudes.
Det finns inte mycket att berätta om dagen, gick med Tojfa på staden någon timma och ni blir nog lagom förvånade då jag säger att vi åt på subland ? va? Fet som jag är nöjde jag mej inte med ett litet minimeal, så jag beställde en sub till. Fy skäms Elinh.
Hemma nog bråkar jag med Victor. Varför fan ska han ta min bärbara och förstöra den, bara för att hans inte fungar? Well guess why? Kanske för han redan haft sönder sin?
Ibland, eller ja, rätt ofta hatar jag honom. Fast, han hade väl inte sönder datorn? Jag vet inte riktigt, jag har inte vågat öppna den, men det skulle inte förvåna mej om skärmen är spräckt och tanegenterna omflyttade.
Jag är jävligt sur nu på mami, för att jag inte fick se klart Depsperata hemmafruar. Det är så jävla piss, liksom. Varenda morgon masar hon på utanför mitt rum, tappar saker i golvet, smäller i dörrar och skriker i telefoner så att jag vaknar, lyllo viktor som har rummet där nere. Men sen, på kvällen ska jag stänga av allt ljud för att hon ska sova.
Nåja, iallafall.


Just nu > Jon Bon Jovi - Everyday <

And I spread these wings and fly

Datum:2009-04-13   Tid:20:44:54
Tjenare (:

Jag är kungen på sega uppdateringar, jag vet. Men nu gör jag det, så hoppa av uppspeltning.
Jag har då varit i jörn med familjen sen i torsdags och fan vad skönt det var att komma hem. Just nu gör jag inte speciellt mycket, jag ska borde städa, men det går liksom inte. Först vet jag inte vad jag ska göra med någonting, oxå blir det bara liggande och mycket värre. Fyfan.
Jag får kasta in allting under sängen istället. Då ser det bättre ut.
Nu sitter jag somvanligt och nöter Metro station, men ja..
Fyfan jag borde verkligen städa. Tojfa älskar mej ändå (a)

Every morning just the same. Since the morning that we came.

Datum:2009-04-08   Tid:22:48:10
Glad påsk
Det är väl god tid att jag säger det? Jag vet att jag är seg på att skriva, men jag vet itne vad jag ska säga? Jag har inget liv som sticker ut från det vanliga egentligen, utan vill bara mest säga hej till världen.
Jag ska sova nu, annars kommer jag aldrig komma upp i morgon, vilket påminner mej, jag måste ställa väckarklockan. Jag ska börja uppdatera oftare, men i morgon bär det av till Jörn, och internet följer inte med, utan bara datorn utan den där gula kabeln. Fyfan och get piss. men jag kommer mest troligt hem på måndag, och då får ni bilder och update från er O.
Ciao.

Your words felt lika a knife

Datum:2009-04-05   Tid:22:36:18
Guten tag suckers
Idag har det varit en sådan där välkänd 'åh ingenting att göra dag.' Mamma, Victor och grannarna åkte någonstans och grillade korv, men eftersom jag är en sådan där människa som inte uppskattar faktumet att sitta och frysa häcken av sej i genomblöta brallor och lovikka vantar, så stod jag över. Istället passade jag på att.. okej jag skulle ha städat mej jag låg och såg på film och chattade istället. Då dem kom hem så färgade vi håret på mej. Och varken mamma eller Victor verkar inse att då man färgar håret rött blir man tvungen att stå i duschen i en halvtimma för att få ut all färg ur håret.
Sedan söndagsmiddag hos mormor. Zovas i pita bröd idag. Sedan fruktsallad till efterrätt, jag passade på att ta med mej ett par skivor så nu har jag bränt ut massa musik, mina högtalare till datorn är hur dåliga som helst, så jag kan nu spela all fantastisk musik på stereon ist.

Jag ska beställa nå nya böcker från bokus också, pappa har bara inte orkat göra det än, denna gång blir det en John ajvide Lindqvist och tre biografier. Roligt va? 
 
Snart ska jag sussa lullull, för att orka med skulan imorgon. Men jag tror det här kommer bli en rätt skön vecka. För det första har vi inte Eva en enda jävla lektion, sen är de flesta lärarna snälla innan lov, inte lika hemska som vanligt, sen så är vi ledig på fredag, pappa kanske ska ta ledigt åt mej på torsdag också, så kan vi åka till Jörn tidigare. Annars är inte jag hemma föränn klockan fem.  Så ja.. puss.

We're one misstake

Datum:2009-04-04   Tid:22:43:53
Hello dudes
Jag har tänkt och försökt updatera jätte länge nu, men det har inte blivit av, tänkte berätta snabbt om min lilla tjejkväll med girlsen. Riktigt mysigt vart det att dansa på altan till värsta schlagern så grannarna stirrade där vi stod och vrålade ut falska noter. Vi åt upp det mesta som fanns och hade allmänt trevlig då vi åt tårta och fetade oss på chips.
Jag fick några jätte fina berlocker till mitt armband, en liten, minimal väska som jag tittat jätte mycket på på Åhlens, men aldrig köpt, två kajalpennor och bad grejs. Eh.. lite smink och ja, nå Hello Kitty saker, det var helt enkelt jätte roligt (: Ninni sov över efter att Tojfa åkt på något sjukaktigt.

Bilder kommer senare mest troligt.

Idag har jag och Ninni varit på subland och ätit, vi sökte 'pimp my mobil- saker', såna där som.. pärlor som man sätter på telefonen. Jag vill ha såna till BJ men hittade inga. Morfar fick äran att skjutsa mej hem efter att Ninni åkt och så ringde jag till Matilda, det gick lite segt då vi körde Lara croft må jag säga, men ja, vi gav upp och scrapade lite, eller matte gjorde det och jag satt bredvid och förvånades över hur mycket krafs och tjafs man egentligen kan ha. Har tänkt tigga lite av faster och Kajsa, dem som är så duktiga på sånt.
Jag gick hem, bråkade med Victor, åt, gick tillbaka och såg på tv med Matilda. Jag trampade in mitt under filmen Kalle och chokladfabriken. Den nya. Och trots allt Matte sagt måste jag få säga att Johnny Depp är jävligt snygg som Willy Wonka. (Någon som kan stötta mej här?)
Vi såg även Robinsson och började se något annat, men jag blev så trött att jag vart tvungen att gå hem. Och jag var livrädd. Jag vet inte om detta hör till den där kategorin som jag inte skall berätta för allmänheten. Men jag är livrädd för att gå hem ensam, speciellt då det är mörkt. Och jag vet inte om jag är ovanligt paranoid, eller inte, men jag svär på att det var en bil som saktade in då jag gick efter hortlax vägen, som om föraren iaktog mej. Jag började gå lite smått mot hyreshusen som om det såg ut som om jag bodde där och då började han köra igen. Det var en gubbe i bilen, ellre ja, kanske 30. Men ändå gubbe.

Nu ska jag plocka ihop lite här och lägga mej och se en film, vågar inte somna föränn mamma kommit hem.

Let your hair down

Datum:2009-04-03   Tid:13:57:25
Hellu
Nu äre så att jag har brådis och ska bara kasta ihop ett inlägg snabbt. Snart åker jag in te stan och ska träffa mami som skjutsar mej till pappa med all mat. Sen så ska det städas och ja.. göras i ordning. Skriver hos pappa om jag får tid. Men först måste jag bara få påpeka att vi har världens virrigaste tyska tant, hon missade de 50 glosorna vi hade idag, istället gjorde vi.. ingenting.

I don't want the world to see me, cause I don't think that they'd understand.

Datum:2009-04-01   Tid:21:11:13
Jag är beroende som fan. Fråga vem som helst som har någon som helst kontakt med mej i skolan. Jag går och sjunger den här låten om och om hela jävla tiden. Just de där första meningarna älskar jag, det är typ.. åh vad bra den är.


Metro Station - Shake it

 

Baby, just tell me when you'd been drinking, to much and you feel like living.

Datum:2009-04-01   Tid:21:07:32
Hello dude and dude-innor.
Jag borde verkligen göra engelskan, glosor till i morgon som jag knappt tittat på. Men minimummet är 15 och det får vi väl hoppas att jag klarar. Fyfan jag hatar engelska, sen har jag tyska glosor också, tills på fredag och matte läxa.
Jag hatar skolan. Äre så att alla lärare ger läxa bara för att ta ifrån oss våran jävla fritid som vi inte ens har?! Det är som om vi handlar på kredit för att överleva. Vi har inte tid, men måste göra det, och tar då tid från något annat och ja..
Som märta en gång så, varför oroa sej om tid? Det kommer alltid ny tid.
Jag tror inte hon räknat med att såna som jag (såna idiotiska, glömska och virriga människor som jag som har varenda kvart planerad i en kalender) att vi faktiskt redan har planerat den kommande tiden!?

Åh, iallafall så ska jag göra den nu, läsa lite HP och kanske duscha, får se om det blir ikväll eller imorgon bitti. Jag var hos pappa idag och insåg att dem inte är speciellt vänliga med tanke på att jag ska ha middag där på fredag och dem bara lämnat allting så det ser helt hemskt ut. Jag måste alltså städa där som FAN i morgon. Åh, ännu mer fyfan.

Wanna play suicide?

Datum:2009-04-01   Tid:07:51:53
Hello dudes and dude-innor.
Jag älskar onsdagar. Eller iallafall oftast. Mest eftersom det är den enda dagen vi inte har tyska, eller vi har inte tyska på måndagar, då har vi engelska, och det är minst lika illa. Så därför gillar jag onsdagar, sedan är det så att jag har både flöjt lektion och orgel.
Idag har jag dock ingen spelning eftersom kyrkan vart upptagen, så Christiane sa att vi tar det i morgon ist. Det blir att springa till kyrkan, spela och sedan hem, äta innan det är bas, rep och orkester.
Men nåja, tillbaka till nuet. Som sagt har jag följt idag, under klassrådet, hinner tillbaka innna det slutar, efter det har vi no, äckel jävla no. Hate it, need it, ifall jag vill bli obducent.
1 timmas hål efter no:n, och kort matte timme efter det.Eller iallafall bara 45 minuter, och då vi har 55 minuter på fredagar, känns onsdagslektionen som ingenting. Lunch och sedan elevens val där jag hade turen att komma med på bildlistan, precis så det fick plats för mej, Matte, Emelie och Frida. Förra veckan var vi som sagt inne i stan och träffade någon känd konstnär. Nu ska vi måla någonting som har en anknytning till Piteå skärgård i akvarell, jag har en bild i huvudet, får se om Stefan kan hjälpa mej skissa.

Sen så ska jag förmodligen te papi och hämta lite saker. Måste ha mitt kort, om jag hittar det. Mitt rum ser ut som ett bombnedslag.
CaioJust nu >Marilyn Manson - This is the new shit<