I don't wanna be your dummy

Datum:2009-06-29   Tid:19:08:13

Hello sunshines
Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen, skäms på mej.
Jo, jag skäms nog för jag har sagt åt mej själv en miljon gånger, att jag ska bli bättre på att uppdatera.
Så nu ska jag fanimej ta mej i kragen och börja skita ut inlägg. Moget Elinh.
Det finns inte mycket mer att berätta än att dagen har jag tillbringat med min lillebror. Jag är fortfarande barnvakt. Men det har varit rätt soft, jag hade planerat att kila ner till lek parken med honom, men innan jag ens hunnit lämna våran gata hade han somnat, så jag vände, gick hem och la mej ner och såg på tv hemma.
Jag fick lov och väcka honom, men så fort han kom in la han sej på soffan och somnade om igen.

Tillslut vaknade han till liv, jag fick i honom någon mat och sen tänkte vi gå ut och leka lite, men nejdå, han gick in igen och satt sej framför Bilar. jag kan väl inte precis tvinga ut honom, och vill han ligga inne framför en film så visst, ett tag han vi vara ute iallafall. Så visst har jag fått jaga honom. Han springer som fan denna lilla krabat.

Nu bör jag städa lite här, och jag tror fanimej att jag ska ta coh göra det, sen ska jag nog sno ner fläkten hit, för mitt rum kokar ! Och jag kommer ju knappast kunna sova i natt.

Get it? Got it? Good!

King of pop

Datum:2009-06-26   Tid:18:46:46
Hey guys
Tänkte inte lägga så mycket mer tid på det, men ja, sorgligt äre väl att allas vår kung av pop:en Mr Michel Jackson dött. Inte för att han var någon utav mina riktigt favoriter, men ett par bra låtar hade han gett oss ja.

Så, då var jag klar med det, igår vart det inte alls något bloggande, jag hade tänkt, och det är väl tanken som räknas? Om inte så kan jag skylla på att då jag laddat över ett par bilder te datorn och tänkt skriva så kom Helene med Charlie och jag vart en sittande barnvakt igen. Sen åkte jag till Tia och sov där. Tojfa joinade oss också, och vi... åt glass, såg på film - Love actually, Ja. Det är en julfilm, men det är så som Tojfa säger en 'feel good'-film. Och så fick vi Lara Croft Underworld, vi började spela, kom en bit ja, och tyckte att vi var jätte smarta, sen så vart det läskigt, haha, och Wilma såg, så i rädsla att skrika och väcka henne då bläckfisken åt upp oss, stängde vi av då.
Vi snackade om det mesta, började snacka om en kille i parallel klassen, och slutade upp att prata om tonårsgraviditeter.

Imorse tog vi bussen te staden, hämtade Charlie, lämnade Charlie, gick på stan. Sedan for jag till farbror doktor, det var inge större fel på min tå, jag ska typ.. bada såp-bad 2 gånger om dagen. För jag vägrade att operera bort det. VÄGRADE.

Just nu - } Nickelback - How you remind me {

Hey, let's play gay

Datum:2009-06-24   Tid:19:29:13
Hello dudes !
Ja, vad ska jag berätta om denna dag dådå? Nu har jag äntligen letat fram min USB kabel. Så ni får lite blandade bilder tagna antingen med BJ, eller med Canon kameran. Alltså. Jag ska inte berätta så mycket utan utnyttja det extremt underbara faktum att jag kan ladda upp bilder på bloggen. Shit vad jag är bra liksom.
Så, vad ska jag säga? Jo, eftersom jag har åkt på sommar jobbet att vara barnvakt åt min lillebror, så ska jag avslöja att jag därför vart tvungen att åka in med mamma till pappa. Vilket betyder att jag klev upp före helvete. Halv sju typ. Kom till pappa, sov lite smått men vidare bra gick det inte. Sen, halv tolv, hämtade jag Charlie på dagis och gick en sväng. Då han somat underhöll Law and order mej. Anka kom, och ja.. här kommer bilderna !

Eddie


Helene var så snäll och köpte jordgubbar.

 
Annika, och mina älskade män Ben & Jerry


Oh Charlie till sist då

Examen 09

Datum:2009-06-23   Tid:22:27:19
Det tog ett tag ja, men här kmr examensbilderna, direkt stjälda från pappas hemsida.
Måste bara få kommentera att jag är ful och har gigantiska höfter.







Ni kan oxå kolla in, Fridas, Tias, Larice, Sandras och Tojfas bloggar.

Super tomato

Datum:2009-06-23   Tid:20:55:07
Hello dudes
Ja, nu är det så att jag inte haft någon ork att sätta mej och skriva ett vettigt inlägg, så här får ni något medelmåttigt. Ja, idag har det både regnat och åskat och ja, jag har inte gjort annat än legat hemma i pyjamas. Snacka om att inte tavara på sommaren.


20:28 Update: 
Ja, nu är det så att min stor tå gör jätte ont, och jag har tråkigt.
Därför har jag satt ihop ett jääääätte fint collage över min önskelista! Och jag lovar, jag kommer bli fattig !

Law and order: Special victims unit - världens bästa tv serie
CSI: New York - en annan världs bra tv serie
syskonen baudelaires olycksaliga liv - 13 böcker
Lara Croft underword - Tv spel (mamma ska egentligen köpa det åt mej och tia i morrn så (Y) )
Från andra sidan - mysig liten film
Ap snygg tröja från goldmarie
och - tack för att du påminde mej tojfa - BLÅBÄRS SOPPA!

Vill någon hjäla mej ? (A)

Sympathy

Datum:2009-06-20   Tid:19:58:39

Gratz mami

Datum:2009-06-20   Tid:16:14:34
För nu ska alla ni säga grattis te min mami som fyller 41 jädra år idag.
Ett år närmare penisionen.

She's a monster

Datum:2009-06-20   Tid:15:53:38
Hey guys
Eftersom min USB kabel ligger så fint ihopvikt i min sänglåda hos pappa, får ni här ännu ett bildlöst och tråkigt inlägg om hur min dag varit.
Så jag börjar, igår var jag då hos Tia. Jätte trevligt var det med jordgubbar, grillat och kubb. Vi började dagen med att spela Lara Croft, och ja, vi var riktigt duktiga. Sen så kom Alexander och Anna Lena, så då stängde vi av. Vi erbjöd faktiskt Alexander att spela kubb med oss men han ville inte.
Tia vann stort. Sen åt vi, jätte gott grillat något. Och.. vi... spelade lite GH, och sen cyklade vi en sväng och njöt utav sommaren.
Senare kröp vi ner i soffan under en filt medans vi såg på Inkheart och åt karameller.
Jag berättade visserligen hela filmen för Tia, men hon gillade den ändå. Inte för att hon såg det snygga i Dustfinger som jag ser (a)
Nåja.

Vi började även se Notting Hill, men ja, tröttheten slog ut oss, så vi gick upp och la oss.
Vaknade senare, kring halv tio och idag har vi inte gjort speciellt mycket, sett klart Notting Hill och legat ute och dött av värme.
Anna tvingade mej att ta av mej jeansen och ta på mej en kjol hon hade, för hon trodde att jag svettades i långbyxor.


Ja, specielt intressant vart nog inte detta inlägg, men ni lever med det.

Get it? Got it? Good!

Glad midsommar!

Datum:2009-06-19   Tid:13:24:37
Idag är det midsommar !
I morgon fyller mami år !
Jag ska till Tia !

Okej, seriöst nu. I morse gick man upp för att kila på toa, och sedan gå och lägga sej igen, men nejdå, det var inte tillåtet. Då tvingade mamma mej att börja hjälpa henne med maten, hänga tvätt och stryka hennes kläder. Och jag ville bara sova !
Nej, självklart behövde inte Victor göra något. Han bara satt där med sina håriga ben på soffan och fes.

Nu är jag ny duschad och ska snart ringa upp Tia. Men först ska jag unna mej en glass.
Get it? Got it? Good!

We'll be perfect for eachother

Datum:2009-06-18   Tid:18:14:05
Hejsan hotpants
Igår vart det inte alls något bloggande för jag var på allmänt illa humör och då känns det inge roligt att spy galla över bloggen med onödiga irriterade inlägg. Så istället bloggar jag nu.
Då vaknade man i morse jag, och fixade och donade lite med en design åt Tojfa. Den slutade upp rätt bra gissar jag för hon vart nöjd. Ännu sitter den inte på plats. Det är ett fel på mej. Jag älskar att leka i ps och redigera designer, men att sedan lägga in dem på den rätta bloggen orkar jag aldrig.

Så här ser den ut just nu, men klar är den inte riktigt än. Jag ska fixa lite smått med text, länkar och lite bilder i menyn också innan den blir klar nog. Och bilder kommer inte föränn efter midsommar - som föresten är i morgon, är jag den enda som missat det!? - Och imorgon har det även gott en vecka utav sommaren, samt så efter i morgon, blir det bara mörkare och mörkare, det känns som om mitt liv tar slut!

Idag har jag  varit med Tia, vi har inte gjort speciellt mycket ovandligt, spelat kort, lyssnat på musik, cyklat till bersika och köpt slush. Det är nog våra favorit hobbies. Plus spela tv spel såklart, men det var för fint väder för det idag, så vi var ute. Matilda påstår att jag fuskar i dam-noll. Men det gör jag faktiskt inte. För till och med då hon delar ut korten vinner jag och hon anklagar mej för fusk..

Nåja, i morgon sover jag och firar midsommar hos Tia, ingen hade några speciella planer så vi slog våra kloka huvuden ihop och fixade en övernattning. Eller egentligen var det Tia som frågade om jag inte skulle sova hos henne.
Nu ska mamma iväg till Jens och jag ska nog stanna hemma för att bara slappa med en glass och se lite på tv, spela sims.



Föresten måste jag få uttrycka min lycka i ord. I flera år har jag dyrkat boken BLÄCKHJÄRTA. Jag har läst den 22 gånger om inte mer, och varje gång är den lika bra. Sandra, en av mina bästa vänner har även läst den, så då den kom på bio försökte jag få henne att se den med mej, men nejdå, hon ville inte. Så igår då jag loggade in på Jens server för att se om det inte fanns någon film jag kunde se, gissa vad jag hittade. Jo, Inkheart! Visserligen hann jag se den innan texten laddat klart. Men ja. Vad ska man säga? Det är extremt mycket fel om man jämför med boken, men jag tycker ändå att dem lyckats fånga poängen, det hade inte dem som gjorde twiligt ska jag säga. För twilight var bara en äcklig tonårs film med sexiga skådespelare som helt saknade själen boken fört med sej. Det är skiljnaden mot inkheart. Sen så måste jag få tjata om hur snygg Dustfinger var, Sotfinger på svenska. Visserligen var han inte så som jag tänkt mej, men riktigt snygg. han gjorde faktiskt en utmärkt roll som elddansaren.

Nu ska jag ta och hämta mej ett glas vatten och sätta mej ner och läsa lite medans jag rollar med Sofia.
Get it? Got it? Good!

Like a roller coaster ride

Datum:2009-06-16   Tid:10:16:21
Hey dudes
Ska jag då berätta vad som i dag händer? Ja det återstår väl att se? Tojfa skulle leka med mej. Men hon skulle ha varit här för en timma sedan. Så vi får se. Iförsej minns jag en gång för någon sommar sen, till exempel. Då hon skulle komma klockan tio. Ja, när kom hon få se... kvart över två.. eller något sånt?
Så vi får hoppas att hon kommer snart.
Nu ska jag ta och städa unddan lite här och fixa till så mitt hår inte riktigt ser ut så som det just nu gör.
Get it? Got it? Good!

GLÄDJESKUTT

Datum:2009-06-15   Tid:18:36:53
Sofias internet fungerar !

Edit: Inte fungerar och fungerar precis, hon har anslutit sej till grannens trådlösa ! Men hon är inne.

Don't be afraind, we'll make it out of this mess

Datum:2009-06-15   Tid:17:57:00
Hi guys
Jag har inte mycket mer att berätta än att jag saknar Sofia, vars internet är totalt blåst och inte återfinner sitt hem föränn imorrn kring sex tiden på kvällen. Jag kommer längta ihjäl mej efter min gumma! Sen så har jag varit hos Tia (ni tappar hakan), vi har spelat kort (nej det händer ju aldrig), Och ja, Lara Croft. (Ni kan inte tro att det är sant!)
Sen så åt vi glass. Coolt, ni till och med antecknar vilket intressant liv jag har.

Ni små saker kommenterar aldrig?
Jag ska bli bättre på att uppdatera

och detta vart ett sjukt inlägg.


Just nu } Linkin Park - Leave out all the rest {

Supermassive black hole

Datum:2009-06-14   Tid:20:31:14
Ja, jag vet att alla twilight fans som tror att filmen är baserad på luft och inte ens känner till mästerverket i bläck redan nöter den här låten, men eftersom jag hade Muse alla album innan filmen kom tänker jag bjuda på en utav mina absoluta favorit låtar medans jag smaskar på en twister och funderar på att städa mitt rum.
Just det! Jag tänker också sura för att jag inte får åka till stockholm och se ett utav mitt absoluta favoritband den 24 oktober. Jag får hoppas att Elin S som är lycklig nog att få åka, tar massa bilder åt mej.


För övrigt var Privileged riktigt bra, och jag får väl fortsätta spana nästa vecka. Men det är nästan lite sorgligt att det tog över Gossip Girls tid. Inte för att jag följt GG speciellt mycket nu på senaste tid. Jag har läst alla böckerna. Men nja... vore serien ens en tredjedel så bra som böckerna, kanske den skulle förtjäna en plats på tv.

Bury your secrets into my skin

Datum:2009-06-14   Tid:17:21:03
Hey guys
Ja, ska sanningen krypa fram på sina bara knän får jag säga att det inte vart mycket jävre för min del. Jag kom dit, och kanske hann jag med 3 minuter innan jag tröttnade på fisklukten. Alltså jag älskar att vara där. Men då ska det vara fint väder. Igår regnade det och blåste. Det var bara allmänt fail. Och sen punkt två, så: Jag har varit där varje sommar sen jag var 3 år typ, och allt ser exakt likadant ut. Lekplatsen har inte förändrats ett dugg, inte ens målat om har dem. Det är nästan sorgligt. Men det är samtidigt det enda stället i världen där tiden står stilla, och det är rätt skönt. Men att ha en kompis där är ännu skönare. Så efter att ha spelat lite kubb med grabbarna, samtidigt som jag pratade med Sofia a i telefon. de vuxna började fråga om jag levde i min telefon eftersom Tom sjöng 'sweet homo alabama' säkert tre gånger i minuten. - min sms signal - och inte ens då vi åt la jag ner telefonen.
Men ja, sen ringde jag till morfar och han hämtade mej. Och kalla mej data nörd men det var nog för Sofias skull, för då fick jag åka hem och sitta på msn med henne hela kvällen istället för att dö med Tim i husvagnen.

I morse bakade jag sommar kaka hor mormor. Men ja, hur bra det gick vill jag nog inte sätta på en skala. Jag glömde först bakpulver, socker och ägg. Jag menar vem glömmer socker i en kaka!?! Jo, Oriva gör det.
Nu är jag hemma och längtar efter min Sofia, som drog in till stan och åt sushi och såg på bio, stackars mej. Kan redan avslöja för er som sitter där på andra sidan skärmen att här regnar det och är allmänt pissväder. Så ja, jag sitter framför datorn istället för att ligga ute och bli rödare än turkiets flagga. Men what ever då det gäller glass. Det kan man äta i alla väder så snart ska jag glida ut i köket och plocka fram min twister jag har i frysen. Det är fanimej den godaste glassen som finns. Jag har ätit den sen jag var hur liten som helst, och jag kommer rent utav ihåg sommrarna i jävre då jag och Victor skulle gå och köpa glass. Så jävla förbannad jag var då jag fick en guldpeng i värde av en tia, och Victor fick TVÅ femmor. Jag var såklart övertygad att han fick mer pengar eftersom han både fick två stycken, och femman var faktiskt större än tian. Hemska tider det alltså.

Nu klockan 19 ska jag se på nya serien Privileged på kanal 5. Mest bara för att jag verkligen älskar Gilmore girls, och detta är ju samma skapare. Så jag ger det en chans.



A. Kitcing

Just nu    } Seether - Fake it {

Fearless

Datum:2009-06-13   Tid:10:45:05

She's got everything I have to live whitout

Datum:2009-06-13   Tid:09:11:22
Hello guys
Sommarlov så det sjunger om det. Och vi har redan sagt att detta ska bli den bästa sommaren. Så nu ska det fan bli det också.
Igår var det som sagt examen, och efter att niorna sjung klart fick vi springa ut och dela ut rosor till höger och vänster, ställa upp på kort och krama alla som man nu inte kommer se på ett tag. Någon picknick vart det inte riktigt nej, vi satt på deras altan och fikade någon paj, glass och marsan sås, marsmallows, chips och annat gott. Sedan in till stan. Inte vart det något för min del, men Tia köpte ett linne, vi skrattade smått åt skyltana på student flaken och sedan drog vi hem till Tia och såg på film då fötterna värkte som fan och vi inte orkade stå längre. Notting Hill, jag kan inte säga hur många gånger hon sett den filmen för varenda replik kunde hon utan till. Och ja, så dålig var den inte.
Bilderna kommer när vet jag inte. Jag har ingen usb kabel nu och de flesta bilderna är på pappas kamera så..
Igår cyklade vi även te besika, köpte slush och godis, innan vi cyklade hem och såg Lara Croft Tomb raider 2. Mysigt.

Snart ska nog mami komma och hämta mej, ska te jävre fiskecamping där hon Jens och Tim är. Måste sova där i natt.
Men ja, det får väl gå för sej?
Get it? Got it? Good?

..snart så sjunger vi den blomstertid!

Datum:2009-06-12   Tid:07:49:03
Examen idag
Trots att jag inte fick klänningen jag förälskat mej i, och trots att håret inte alls ser ut som jag vill, så är jag rätt nöjd. Någon bild får ni tyvärr inte än, kanske senare idag eller i morgon, för just nu sitter jag hemma hos min mamma och ska snart gå iväg till Tia. Titta på när hon gör sej klar.
Alltså jag måste få säga jisses, vad fort hela sjuan gått. Kommer resten av åren gå i denna takt är jag 80 innan jag hunnit blinka. Men sommarlov är verkligen något jag behöver nu. Jag är så less på skolan, lärarna och läxor som tar upp all tid. I sommar ska jag bara sova, leka med mina små söta vänninor och göra absolut ingenting. Jo, jag ska passa Charlie också. Och bra betalt också får jag. jag får typ hundra spänn för fyra timmar. Och då sover han förhoppningsvis två utav dem fyra timmarna. Så  det kommer bli bra. Då kan jag spändera pengar och äta slush med tjejerna.

Bara för att uppdatera er lite så har jag en orang klänning, svarta leggings och håret är uppsatt på något konstigt sätt med två rosor i. Sen en kofta också, men den tar jag nog inte på mej.
Efter ska jag, Tia, Tojfa (tror jag) och förhoppningsvis Jossan ut på Tias efterlängtade picknick, en picknick som sker på något annat ställe än gården där man sitter på en handduk eller ett urtvättat lakan. Det kommer bli bra.

Get it? Got it? Good!

Sommar ben och asfalt eksem

Datum:2009-06-09   Tid:19:14:47

Operation Dagsverke idag. Jag och Jossan jobbade hos mami, vi bar bort en kanin bur, försökte slå sönder en och rensade en. Kalles gamla sommarbur var lätt att flytta undan men halva gräsmattan följde typ med. Däremot snöbolls, nejdå, den har ju pappa varit så duktig på att bygga så inte ville den gå sönder. Tro mej, vi stod verkligen och dampade, vi skruvade och skruvade, skar och slog med hammaren som om det skulle hjälpa, vi drog och ja, det gick verkligen inte. Så efter ett långt tag av meningslösa försök gav vi upp, istället rensade vi Kalles bur och gjorde fint till honom, tog Lilly på en promenad och sen så drog vi och underhöll Tia medans hon målade deras jordkällare. Då hon målat klart (hon slapp rätt lätt då Mats sa att han skulle göra resten.) drog vi till bersika och köpte slush. Jag och Jossan delade på en Jordgubb, och det var gott det ja (; det där är sån där fakta som ni bara dör utav att få höra va?

Ja, sen låg vi ute i solen och spelade kort. Jag vann. Vi fixade nå saker och sen åkte Jossan. Och och Tia placerade oss framför tvn och körde lite Lara croft. Vi är nördar, kommentera det inte ens.
Ja, sen måste ni liksom även få en bild på lilla söta Wilma som även hon kände för att måla en skvätt, i Tias fina snickarbyxor.

Oh ja, ni älskar mina sunkiga mobilbilder. Så det så.
Nu ska jag slöa fram till Ugly Betty och DH, hare så bra
Get it? Got it? Good!

Tia; socker smula i mitt öga

Datum:2009-06-07   Tid:20:02:02
Nu har jag tänkt berätta en saga för er. Den handlar om en liten prinsessa. Hennes namn är Tia och hon är en klassisk sago prinsessa; vacker, vänlig, omtäcksam, modig, hjälpsam, lojal och inte minst interlligent.
Tänk er om omgjord verson utav barbie, en lite kortare verson. Och detta exemplar är inte gjort utav hårdplast och syntets hår. Nej, detta är en kristallklar hud och mörkbrunt hår som man bara blir så avundsjuk på att man vill rycka av det då hon sover.

Ibland slår den där tanken mej att det verkar som om vi tänker i en hjärna. Ett citat jag en gång läste i en bok löd "Vänner är en själ i två kroppar", och ibland skrämmer det nästan mej hur lika vi kan tänka. Jag menar, vi behöver knappt tjafsa innan vi sitter där. Vi vet exakt vad vi ska göra, medans Tia ställer in tv:n i rätt spelläge, letar jag fram spelet och sstartar konsollen. Jag lindar upp handkontrollen och räcker den till henne, samtidigt som hon hämtar sackosäcken eller dynan.
Vi kan det där efter att ha spelat Lara Croft i ett bra tag nu. Eller så kan vi reglerna till fågel OS. Och vet alla vad som väntar efter att bollen glidit ner från studsmattan.

Tia är en sådan vän som man ena sekunden står och frågar sej själv hur fan hon tänker. Och nästa sekund, ja då frågar man säg samma sak. Jag vet inte ifall det är vi eller dem andra som är udda. Men fan vad vi skrattar under SO lektionerna.
"...anpassar sej efter det vita, isbjörnen, snöleopard, hare.."
"HÖNAN!"
Är det bara vi som tycker att vi är hysteriskt roliga?!


Jag har så jäkla massa góa minnen från dej, massa skratt och utbrott. Jag lovar till sommaren ska du och jag så fort det blir varmt cykla till preem och sitta där och frossa. Vi ska ligga i solen och spruta på alla getingar med vatten sprutan. Och vi ska spela kubb, och, verkligen leva livet i sommar.
Samt så måste vi ju ägna lite tid framför tv;n och skrika då pumorna attakerar oss.

Jag vet inte riktigt vad mer jag ska skriva för att få dej att inse vilket kap du är, vilken lycka att få ha dej som vän, och tacksamhet för att du står ut med mej.


Kort sagt. Jag älskar dej.

"Livet är ett enda drama som saknar generalrepetition."

Datum:2009-06-07   Tid:18:07:34
Ibland så...
Det är faktiskt inte så ofta jag riktigt tänker till, men just nu har jag tid till det. Så nu kommer jag skriva av mej, för något jag inte riktigt vet om vad. Det där blev en konstig mening. Men iallafall.

..ta dej nu samman Elinh, så ska vi se om det funkar nu. Jag har utav många vänner fått komentaren (om det nu är en komentar eller mer menat som illa menande kritik vet jag inte) att jag är aniningen underlig. Egentligen finns det ett bättre ord jag vill beskriva mej själv med. Men om sanningen ska fram så kan jag inte stava till det. Det är smått pinsamt ja. Senast i fredags fick jag komentaren av Sofia då jag satt och pratade om mej själv i tredje person. Som om jag verkligen var helt säker på att det fanns en likadan liten lundbergs som satt där i mitt rum med samma namn som inte alls hade någon talan.
Och att jag sitter och pratar för mej själv är inte alls underligt. Det händer så fort ingen annan är i närheten. Och nu snor jag detta från Sofias lärare, men att snacka med sej själv är på något sätt givande, för alltid får man bra och korekta svar. Dem man var ute efter. Jag menar, skulle jag gå och fråga Tojfa, vad som är godast på en macka - gurka eller skinka - skulle hon handlöst svara skinka. Medans, om jag frågar mej själv så svarar min smarte vännina "Gurka såklart". Smarta svar va?

Call me sick and throw up

Datum:2009-06-07   Tid:14:31:58

Hi guys
Jaja, nationaldagen igår firades inte mer än middag hos Dotto och sedan traskade man hem och spelade sims hela kvällen. Sov ju över hos Fia fre-lör, trots att jag kände mej lite krasslig, så nåja.
Just nu sitter jag hos papi, har inte speciellt mycket mer att skriva om den saken. Ska nog ta och läsa lite och sen cykla ner och köpa kontankort te Bj.
Get it? Got it? Good!

I'm the one to fade away

Datum:2009-06-04   Tid:08:38:56

Hello guys
Kolla vad duktig jag börjar bli på att uppdatera. Nu ska jag bara göra det ett par miljoner gånger till innan jag börjar närma mej Kenzas uppdaterings siffror. Nåja. Kanske kanske inte kommer man dit om något år. Men då har hon var tre gånger så fler så whatever. Nej men seriöst, jag siktar inte på att ens bli lika känd som hon. Hon tjänar väl kring 150 tusen per månad? Och jag får 500 spänn i månadspeng. Shit vilket sammanträffande *stank av ironi*
Iallafall, nu sitter jag hemma. Väntar på Tojfa som ska komma. Det vart ingen No idag. Eller jo det vart det på sätt och vis. Det finns inte nog med datorer på skolan åt hela klassen. Så vi får jobba hemma. Men ja, vem jobbar egentligen? Jag har kommit mej fram till hemsidan där jag ska läsa men inte har jag läst nå nej.
Och ja, Tojfa var ju inte på skolan idag, så hon visste inte. Därför for hon till skolan och nu är hon påväg till mej.
Så, nu ska jag faktiskt läsa lite grann!
Sen ska jag överleva skoldagen. Det kommer fan bli en pest. Varför vet jag inte riktigt. Fixar jag denna dag och morgon dagen. Sedan onsdag också, ja då är jag klar med första året i högstadiet. Bara fem år kvar. Minst. Pappa tjatar om att jag MÅSTE plugga vidare. Victor är det ingen bråtska med nej. Men Elinh, ja hon ska klara det! Nåja. Bra bra, nu pratar jag bara på om allt och ingenting.
Get it? Got it? Good!

You don't have to call anymore

Datum:2009-06-03   Tid:22:32:00

Hejsan svejsan
idag är Oriva på strålande humör. Okej. Det där var en lögn. Jag är väl inte på bättre humör än andra dagar antar jag. Nåja, klockan är 22.31 och jag insåg nu att jag måste göra tyskan klart! Eller klart och klart. Jag har inte ens börjat på glosorna och texten vi har till i morgon. Men imorgon har vi hemma plugg på NO:n, så då kan jag nog ta några minuter och göra tyskan på. Så förhoppnignsvis failar jag inte till hundra. Så ja.. vad mer har jag att säga? Typ normal dag idag. Har varit och klippt mej. Nu vill jag ha långt hår! Och fint också. För mitt hår ser för tillfället ut som ett hölass i hästsvans! Jag fryser häcken av mej. Mamma vägrar sätta på någon som helst värme i huset hon bara. "Elinh det är juni ute! Då kan man inte betala för värme!"
Jo det kan man om man fryser och sitter med dubbla tröjor inne!
Nu ska jag snart kila iväg, borsta tänderna och sedan krypa ner och läsa lite i En shopaholich i New your.

Get it? Got it? Good!

I'm on the wrong side

Datum:2009-06-02   Tid:22:28:33
Hello dudes
Idag har Oriva suttit i två timmar på Piteå Havsbad och dött medans alla andra badat. Okej, dött har jag väl inte. Men nästan. Jag har läst. Det där var dåligt sagt. Jag har läst fast vissa gånger var det skönt, och ibland vart jag bara allmänt rastlös och tjatade för mej själv om hur fula tår jag har. Okej, den meningen duger.
Jaja, först cyklade vi från hortlax skolans parkering till PHB. Vägen dit var typ pest och pina, för det var typ grusväg största delen. Jag, Tia och S hamnade sist i ledet. Eller klungan. Dem första timmarna tillbringade vi på skeppet. Vi typ... spelade minigolf, air hockey och biljard, åt. Gapade åt Hampus och Larice som doppade sej. Utomhus. I havet. Nu. Iskallt. Samtidigt som vi satt ute och åt alltså. Jag hade med mej två mackor.
Mums.

Sen så drog vi till större byggnaden där dem badade, som sagt satt jag och läste och ja. Vissa minuter tog längre tid än andra. Men då jag verkligen börjat gilla boken. Så bestämmer sej klockan för att vara två. Fan
.
Hem vägen gick på något sätt mycket fortare. Fast än vi cyklade genom skogen och ja på något konstigt ställe Tia påstod att hon kunde en väg. Vi kom iallafall hem. Tack gode Gud för det. Och ja. Inte mycket mer att säga.




Get it? Got it? Good!