Nördar är vi allihopa.

Datum:2009-09-30   Tid:21:07:54

Äkta nörd-humor är då man spelar SSX Tricky, och låter gubben rinna fritt ner för berget, och sedan asgarva så fort den kör in i något.

Sämst uppdatering. I know

Datum:2009-09-30   Tid:20:30:04
Förlåt så hemskt mycket, men jag är så otroligt seg ibland, och inte minst är min dator seg, så ibland känner jag att jag inte orkar bråka med en satas burk för att komma in på blogg.se.
Iallafall har jag nu efter säger 11 ggrs försök skickat iväg en beställning till Panduro Hobby. Det vart för min del stuff för 240 kr. Och det bästa med det hela är att jag inte betalar ett piss. Mamma betalar det. Jag beställde även en mapp till Matilda som hon bett mej beställa, tyvärr fanns inte blommorna hon ville ha, så jag köpte några andra hjärtan åt dej. Hoppas det går bra! Och föresten sa mamma att hon betalar ditt Matte, eftersom jag får åka med er till dansen varje vecka så är det det minsta hon kan göra.

Bland annat: 10 design ark, en sats i bruna nyanser, 3 olika sorters brads och en sats med blå oranga saker.


Det röda är matildas (: Och resten är mitt (a) Får tacka min snälla mami


Sedan är jag skyldig Helene 84 kronor kanske, om jag vinner en auktion på tradera. Fyfan vad fullt det kmr bli i min låda. Den är redan överfull, jag får inte plats med allt, utan har fått tagit ut den översta delen för att det inte gick att stänga. Fan.

Skooolan snart

Datum:2009-09-29   Tid:07:14:21

God morgon (:
Snart ska jag sticka till bussen, och ja det är grymt kallt här. Eller ja, kallt och kallt, 2 grader, men det är rätt fryset så här på hösten då man inte hunnit plocka fram långkalsonger eller lovikka vantar ännu.
Idag slutar jag tidigt, klockan.. tio i två faktist, då ska jag in till stan och köpa ett nytt album, ska ju nämligen göra ett till Kajsa då hon fyller 60.

Mmmh, vad ska ni göra idag då?

Ännu mer scrap (a)

Datum:2009-09-28   Tid:21:14:26

Detta ska jag mest troligt beställa (:
Det blir ca 145 kr, inte så dyrt alltså. vi får se hur det blir.

Creative club

Datum:2009-09-28   Tid:20:06:52
Emh.. i går tror jag det var jag blev medlem i detta creative club.
En klubb som skickar hem ett paket med scrapbooking saker var fjärde vecka. Tyckte det verkade intressant. Dessutom var det första paketet gratis, så första paketet kan jag ju alltid ta, och sen får jag se om jag vill fortsätta, kanske något paket?

Problematisk vardag

Datum:2009-09-28   Tid:18:30:00

Måndagar och söndagar är nog de värsta dagar som finns. Tyvärr går dem allra bästa programen då (CSI:NY, Cold case, Law and order: svu), annars hade jag gärna gått och dött dessa dagar och sedan uppstått varje tisdagsmorgon. Vi har absolut inga roliga lektioner på måndagar, det är Svenska, tyska, so, engelska och idrott. Och trots det går vi till 15.40.
Och idag hade vi - till råga på allt - orgentering på idrotten. Jag gillar det faktiskt, då det går bra. Men idag, jag hittade de två första kontrollerna hur lätt som helst, men sedan, trean skulle finnas längst en stig, i en grop ungefär 70 meter ifrån en bäck listade jag ut, och det var helt korrekt, men sen... fyfan jag sprang fram och tillbaka på den där stigen i säkert en halvtimma, innan jag gav upp och sprang tillbaka, och då var jag sen tillbaka. Sedan då jag kommer hem till mamma, jag hade nämnligen varit förbi där på morgonen och hämtat gympa kläder, och sedan cyklat till skolan därifrån, ja, då har jag missat bussen.
Herrejävlar och smidig som jag är missar jag nästa också. Jag har varit lite för mycket med Sofia Arvidsson kanske? Nej jag ska inte vara elak. Jag älskar lill Fia, men hon kan inte passa tider.
Men jag ringde iallafall pappa, eftersom jag inte orkade vänta på nästa buss, så fick han komma och hämta mej. Nu ska jag röja upp i mitt rum, och hjälpa Helene lite.
Ikväll är det som sagt CSI, mums (a)

Duktig Oriva.

Skola >.<

Datum:2009-09-28   Tid:08:56:36
Jao, snart äre dags att gå till skolan.
Men innan dess ska jag nu äta min "blåbär+yoghurt+banan ihopmosat i ett glas" sak och borsta tänderna.
Slutar 20 i 4 idag. Usch, och bara tråkiga lektioner.
Jag ska sedan höra med Matilda om vi kanske ska börja plugga ihop te so provet.
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga..

Sleep tight darlings

Datum:2009-09-27   Tid:21:26:41

Det var usel uppdatering idag, jag vet och jag ber om ursäkt. Jag var barnvakt största delen av dagen och fick därför jaga en tre åring åttioelva varv runt köksön. Sedan nu under kvällen har jag klickat runt och hem lite scrap-saker, gått med i creative club som skickar hem paket med saker varje månad, och budit på ett paket på tradera. Jag kommer fan göra av med vart enda öre jag har. Men det är faktistk så att jag ska göra ett album till min.. låtsas mammas låtsas mamma Kajsa, och då har Helene lovat att betala vissa saker och fylla i fall jag använder av mina saker som jag betalat.
Toppen alltså.
Men nu ska jag faktiskt krypa till sängs, eftersom jag är astrött och det är fucking jädra skola i morgon.

Ingen rubrik

Datum:2009-09-27   Tid:15:47:58

Låter bilden tala...

Bildbomb !

Datum:2009-09-26   Tid:22:23:46
Lördag med tjejerna istället ja. Vi kröp ihop med godis och läsk framför another cinderella story, ja jag har sett den många gånger men jag tycker bara den filmen är så oerhört söt och mysig på något sätt.
Iallafall så, ja, det var mycket trevligt. Och har kommer massa med bilder.

Tojfa


Tia (:


SSofias nya design

Datum:2009-09-26   Tid:17:37:43

Titta vad jag hunnit göra åt sofia medans Charlie lekt så snällt. Jag har inte satt in den än men det kmr.
Hon vart i allafall nöjd.
Visst är jag en ängel?

Barnvakt

Datum:2009-09-26   Tid:14:15:29

God dag ni (:
Jag vet egentligen inte riktigt varför jag uppdaterar, jag har inte gjort det på hela dagen men wtf. Jag tar mej i kragen och skriver nu trots att ingenting riktigt hänt. Jag fick inte tag i någon kompis, utan gick då ner på stan, typiskt nog for matilda precis som jag kom. Jag köpte typ.. tre papper, nå jätte fina hjärtbrands, en stämpel dyna och nya plastfickor till pärmen.
Det var behövligt allt ja.
På vägen hem somnade Charlie och snart har han sussat i 2 timmar, var precis ute och försökte få liv i honom, han bara skaka på huvudet och vände sej åt andra hållet. Men nåja, jag måste väcka honom snart och trycka i han lite mat.
Vilket påminner mej : Fan vad hungrig jag är.
Ska ta något att äta.
Ikväll händer inget typ, kanske ska jag höra om vi ska ta gårdagens fredagskväll och göra into a lördagskväll istället? Kanske det? Jag ska ringa och höra.
För övrigt så är jag helt svart omfingrarna, kissnödig och smakar pyton i munnen.

Uttråkad en fredagskväll

Datum:2009-09-25   Tid:18:57:42
Fredags kväll är filmkvällar, det vet vi redan, och ikväll hade Elinh varit så duktig och fixat vad som nog är Matildas ena favo film och trocadero åt Tojfa. Men nej, det vart inget. Matte kände sej krasslig, Sassa skulle kanske bort, och Tojfa kunde typ inte ta sej.
Nåja, jag kan väl inte klandra dem antar jag. Känner mej bara pissed och dumpad och första gången äre ju inte.
Suck. Nåja, tråkigt har jag iallafall. Jag kom hem kring kvart i fem, typ, sönderstressad, för det är sån jag är. Stressar från 6 till kväll då jag går och lägger mej och ja, det har väl satt sina spår? Iallafall så pantade jag och handlade till ikväll, kom hem, städade och ringde Sofia för att få höra att ingen alls kommer. Så nu har jag inte så mycket att göra faktiskt.

En positiv sak i min tråkiga kväll är det att jag börjar skrapa ihop lite pengar, är uppe kring 350 kr nu, plus barnvakts pengar jag får i morrn (100kr), samt månadspeng hos både mami och papi (500kr). Jag kanske inte tjänar en 1000 spänn per månad, men nåja.. lite saker lär jag väl kunna köpa med tanke på att jag inte slösar bort mina pengar på mat som Victor gör.
Nåja.

El!n

Datum:2009-09-24   Tid:20:44:04

Då Helene var i sthlm (för ett bra tar sedan) köpte hon hem dessa små söta bokstäver åt mej, det tog en bra tid för pappa att få hem den svarta färgen. Typ.. 2 månader? Men idag tvingade jag honom att spraya mina bokstäver och limma upp dem på min dåligt målade vägg.
Jag gillar det faktiskt (:

Nåja, på tal om något annat, sitter jag och diggar denna låt, som vi har som uppvärmning på dansen. Tack du som berättade vad den hette för jag gillar den grymt mycket.
Förövrigt gillar jag mycket sån där mysig musik som typ beyonce, Chris brown sånt där lite.. kan man kalla det RnB? Nåja, vi döper det till jazz-funk dans låtar eller något sånt (:

Jag har föresten kommit hem från dansen ganska nyss, för en halvtimma men skitsamma, det är rätt nyss enligt mej. Jag ska städa ihop lite här tills i morrn, innan jag sedan ska duscha och kanske go to sleep tidigt ikväll?
Föresten ska jag typ äta ett kilo tandkräm nu för jag riktigt känner hur illa jag smakar i munnen.
Fy, hör av mej senare (:
BAMSEKRAM!


Föresten! Så ska alla gratta Stina som blivit mamma ! Grattis Stina!

God morron

Datum:2009-09-24   Tid:07:21:31
Någon mer än jag som hade allvarliga problem då det gällde att komma upp i morse? Jag snoozade i en halvtimma innan jag masade mitt arsle utan för sängen och satte igång med att klä på mej.
Jag ska gå te bussen om si så där 10-15 minuter och tills dess har jag inget att göra så jag bloggar (:
Jisses vad smart jag är.
Idag slutar jag tidigt, eller ja, kvart över två är väl rätt tidigt? Vi har bild, so, engelska, matte och NO.
Bild är roligt ja, och NO har jag faktiskt börjat gilla nu. Men det är nog för att vi har kemi och biologi nu. Och det fattar jag, tillskiljnad från fysiken.

Engelskan suger, vilket är synd, jag kunde ha gillat det ämnet om vi haft en annan lärare. Och matte går väl an då det går bra.
Nåja, nu ska jag sluta tjata
BAMSEKRAM!

Små trött i ögat

Datum:2009-09-23   Tid:21:21:15

Sitter för tillfället hos min pappa, åkte hem till honom idag eftersom både Charlie och Helene blivit friska. Jag vill inte riskera att bli sjuk liksom. Så.. Ja, här är väl allt frid och fröjd och jag hittade just en hundring i min dator. Det var väl rätt snällt ? (a)

Nåja, nu ska jag läsa igenom engelskan, innan jag tänker peta ut en riktigt bra bok ur bokhyllan. Vart riktigt sugen på mina Stephen King böcker, men dem ligger nerpackade i förrådet någonstans och jag orkar inte leta fram dem. Kanske Bläckmagi duger?
Imorgon blir det då skola, slutar.. kvart över två, vilket blir perfekt till 14 bussen men då får jag vänta i stan i typ 20 minuter, andra alternativet är ju att gå hem till Matilda i ett par minuter eller sitta på bibblan?
Vi har bild i morgon, iallafall, det är roligt (;
Annars har det inte hänt speciellt mycket idag. På skolan vart det bara jag och Sandra, Matilda var sjuk och Sofia spelade in nå scener till filmen.
Fast så sjuk var faktiskt inte tia, för jag åkte och spelade TV spel med henne sen. Men hon sa faktiskt själv att hon velat fara på skolan men Anna tyckt att hon skulle vara hemma en dag till.
BAMSEKRAM!

Läxa >.<

Datum:2009-09-22   Tid:19:59:42

Sitter för tillfället och nöter in engelskan, det är egentligen inte ens svårt, jag är bara allmänt seg nu, ska ta en alvedon och ett glasvatten innan jag ska lägga mej och läsa lite tyska istället.
Seriöst, det känns som om man inte får göra något annat än att läsa läxor nu för tiden. Men det är väl värt det antar jag. Trots att jag kanske inte förstår det så finns det väl en mening med allt? Kunskap är att veta hur lite du vet.

Har precis sett Another cinderella story, som går på canal + comedy.. eller något sånt, har ju tusen olika såna kanaler. Det är ju den med Selena Gomez i huvudrollen och jag gillar den faktiskt. Jag gillar henne väldigt mycket mer än andra så som tex. Miley Cyrus eller Hilary Duff. Och det är en dans film. Jag är otroligt svag för bra dans filmer (:

Så den bör ni se (:
Nu ska jag åter gå till min läxläsning.

Ajabaja

Datum:2009-09-22   Tid:08:25:02
Ops, ju vad dålig jag var igår, och bättre blir det inte nu så här.
Snart ska jag iväg på skolan för elevrådsmöte. Fan att man missar sin sovmorgon pågrund utav det.
Haha, åkte ju till mormor och morfar igår för att kunna se CSI eftersom mami och Jens tvunget skulle se på någon jäkla hockey match, men jag somnade fan efter halva.
Jisses jag var så trött!
Får be papi spela in reprisen åt mej.

Som sagt, snart iväg till skolan, men jag slutar tidigt idag.. 13.50 tror jag till och med. Haha ! Tojfa slutar inte föränn fem i fyra!
Oj vad elak jag är.
Fy.

Nåja. Det är.. engelska, idrott, matte, no och sen the end!
Hörs då jag kmr hem.
Bamsekram

Bio

Datum:2009-09-20   Tid:20:32:38

Har precis kommit hem från ett bio besök med min mami och lilla söta Annika som är lite som "Ska jag komma kring sju? kvart över sju?", och jag ba "Det blir nog jätte bra gumman, om man bortser från det faktum att filmen börjar halv sju."
Nåja. Som sagt såg vi The ugly truth, och ja, den var rolig men som alla andra romantiska komedier, så var den helt förutsägbar. Men som mami sa, ibland är det skönt att saker och inte inte är så otroligt komplicerade som det egentligen är.
Nu är jag hemma och ska läsa lite läxa.
Nej vi har egentligen inte hunnit få någon läxa, men vi har prov om ett par veckor och jag vet vad vi kmr ha i tyska läxa så jag passar på att göra den i förväg.
Kalla mej pluggis eller kontrollfreak, men jag måste veta exakt vart jag har allt. Hur mycket jag än vill, så är jag inte en speciellt spontan person.
Nåja, nu ska jag ta tummen ur röven och verkligen läsa igenom kapitelet om.. va fan vi nu hade in SO prov. Norden eller något ja.

"Det här då Ican?"

Datum:2009-09-20   Tid:14:20:52

Shit vad jag är lat.
Hehe, nej men dem håller på att röja ut kontoret, och jag springer då och då och hjälper dem.
Jag och mamma var en snabbis på ÖoB tidigare idag. Det vart toblerone - kärlek -, en låda med några chipboards till scrapbookingen, och en liten låda till småsaker och sånt.
Men nu får det knappt plats i min stora låda !
Jag blev tvungen att flytta omkring en massa saker för att det skulle gå ner !
Ikväll blire bio med Mamma och Annika (:
Vi ska se The Ugly Truth, får hoppas att den är bra då (Y)

Just nu.. har jag lite smått tråkigt ja. Typiskt. Ska kanske städa lite smått också ?
Nåja. Höres.

Favoritbarnet..?

Datum:2009-09-19   Tid:19:07:38
Haha, Victor kom hem idag, kring tre från stan och hade typ, köpt upp hela sin lön på kläder. Och mat, han äter typ ute varje dag medans jag inte alls äter. Vem tar bäst hand om sin plånbok måntro?
Men ja, mami var inte alls glad på honom då. Men iallafall så ja, åt vi. Jag, mamma, Jens, Victor och André. Vi åt taco köttfärs i pitabröd med sallad och sånt. Smart som Victor var hade han köpt typ as hot krydda. Så man fick typ dryga ut det med massa dressing och sånt. Undra vad vi börja prata om, det minns jag inte ens men någon gång kom vi in på att Victor köpt ett nytt headset. Då började jag tigga till mej hans gamla som han inte ens använt typ. Han köpte det dagen efter julafton.
- Det var så att i julklapp fick jag ju en ny dator, och trådlöst internet och hela det där tjollevipps sakerna som jag inte alls förstår mej på.  Men det var något fel på mitt internet, och min dator saknade minneskortläsare, så dagen efter julafton åkte vi in på expert för att köpa nå saker, och då slösade Victor pengar på ett headset, trodde han. Mamma skulle betala det och sen skulle hon få pengar av Victor då han kom hem. Men då vi kom ut ur butiken med allt vi handlat för typ 800 spänn, och då hade vi köpt nå bränningsskivor, ett USB minne, min minneskortläsare och någon internet pryl, samt hörlurarna så insåg mami att det var något fel. Dem hade nämligen glömt att slå in headsetet.
Men mamma åkte in typ någon dag senare och betalade det, men Victor betalade aldrig mamma. Det glömdes väl bort? Hur som helst sa victor att jag fick köpa det, trots att han inte betalat ett skatt för det. Då sa mamma att jag fick det -
Så jag fick ett nytt headset!

Hur som helst.. Ja, har jag inte gjort något idag, i morgon ska jag mest troligt på stan en snabbis, eller ja, stan och stan, det blir väl ÖoB samt Dollar. Måste ha en ny låda till brandsen och lite små saker ni vet..

Tre tjejer

Datum:2009-09-19   Tid:13:34:05


Bloggdesigner.

Datum:2009-09-19   Tid:12:28:07
Jag har bestämmt att göra gratis bloggdesigner nu.
Jag är inte alls lika duktig som Tescho, Nevnarien eller andra sådana. Men en del kan jag och säg bara till så får du en gratis personlig bloggdesign. Jag gör endast åt en person åt taget så blir det för mycket så ber jag er vänta. Jag gör inte heller en jätte avancerad design på en dag, utan du måste ge mej lite tid så fixar jag det.
Mejla till oriva@live.se, och adda mej så att du kan skicka bilder och önskemål enklare.

Jag vill helst få en röd tråd av dej, kanske en färg, tema eller kanske några önskemål. Så ett par saker att tänka på!
» Färg, bakgrund?
» Bilder !
» Mellanrum mellan content och side?
» Inriktningt (dvs. är det en vardagsblogg? Fotoblogg? Design? Mode? osv.)

Så mejla bara får vi se vad jag kan göra (:

Hemma...

Datum:2009-09-19   Tid:00:02:35
Kom hem för bara ett par minuter sedan eller något sånt. Har iallafall hunnit byta om till lite bekvämare kläder än den där klänningen man inte kunde sitta i utan att man visade upp halva arslet.
Det var iallafall jätte trevligt att spendera lite tid med vännerna. Och nej misstolka inte det där Tojfa !
Vi åt taco, skrattade, och pratade om Gud vet vad och jävlat myche annat. 
Sedan stängde vi in oss i Sofias rum medans hennes föräldrar åt och gjorde sej i ordning för att dra iväg och lämna huset för oss själva.  Vi har gött oss själva med allt fett och salt som finns känns det som, samtidigt som vi såg step up och kom överens om hur otroligt snygg Channing Tatum är. Och det är sällan vi är överens på den punkten.

Jag har inte så mycket bilder nu, eftersom min kamera dog, så det kanske kmr mer sen.

Mums (:


  
Tojfa... dansar, eller något.

Hos Tojfa på tjejmiddag

Datum:2009-09-18   Tid:19:43:28
Vi har tjejmiddag just nu! Matilda, Sandra och Tojfa sitter typ och spelar mario eller något, så jag passar på att våldgästa hennes dator. Nog för att hon har världen obekvämaste tanegentbord. Vi har ätit taco och skrattat om allt. Fan vad vi har provocerat och sånt också, förmodligen bloggar jag ikväll då jag kommer hem och lägger upp mer bilder, men just nu får ni en bild på hur otroligt fina vi är.
Observera att vi medvetet tagit på oss kläder för att se ut som färgglada skitar!

Efter dansen...

Datum:2009-09-17   Tid:20:51:44
Ja, kom typ precis hem från dansen. Körde typ stenhård styrke träning ikväll, men det var skönt ja. Nyss sprang jag upp på ica och köpte chips och salta pinnar till i morrn, då vi ska ha middag och myskväll hos Tojfa.
Tydligen ska vi klä oss frägglatt, så jag har tänkt sätta på mej klänningen jag hade på examen, en knallorange. Får hoppas det funkar (: Annars har jag väl rätt mkt färger?
Och det är en låt vi dansar till, som jag gärna vill veta vad den heter och vem som gör den. Den är så jävla bra men jag vet inte vad den heter. Ska fråga nästa gång. i

Nåja, nu ska jag duscha och gå igenom NO:n en sista gång.

By the way...

Datum:2009-09-17   Tid:15:49:37
Oj nu nöt uppdaterar jag. Men iallafall!
idag efter bilden, bad Stefan mej stanna kvar och prata om något. Och eftersom den människan alltid ser gravallvarlig ut så blir man lite 'Oh nej vad har jag gjort?'.
Men jag hade inte gjort något !
Tydligen håller vår skolas hemsida på att uppdateras nu, och det är tur för jävlar vad seg den är. Och han bad mej att springa omkring med en kamera i högsta hugg och fotografera skolan, eleverna, personalen och sådana saker.
Och ja, det gör jag därför typ.. där nästa vecka och fyra veckor framåt. Sandra ska följa med mej och fixa det.
Och visst var det ändå som.. roligt? För han sa att dem skulle välja en elev på hela skolan, som skulle göra det. Och då vart det jag för att han har gillat mina tidigare bilder som jag tagit under fritt arbete!
Han sa att jag var jätte duktig på att placera motivet och arbeta i photoshop. Det är massa roligt att höra!

Vår matte lektion (:

Datum:2009-09-17   Tid:15:19:04


Sofia jobbar och.. ingen annan gör det.
Som ni ser är vi inte så många i klassen just i dag (a)

Lägg märke till Tojfa som sitter och sjunger hela tiden!

Soft dag...

Datum:2009-09-17   Tid:15:18:09
..idag.
Vi är 25 elever i klassen.
Idag var vi 9.
Det var nämligen friluftsdag, men man fick välja om man ville åka till LF Arena och vara med på någon 'komunmästerskap' eller om man ville ha vanlig skoldag. Jag valde skoldag.
Och jisses vad skönt det var. Att säga att det var lungt är nog inte rätt ord, eftersom vi de flesta lektioner satt på bänkarna och sjöng och diskuterade helt andra saker.
Som under NO:n började det med att vi diskuterade kolhydrater, vilket var poängen, och sedan gick det över till alkohol och procent, och sedan moms, lite kaffe latte och beroende.


Sofia på NO:n. Hon var typ den enda duktiga som jobbade...

... som ni ser, ägnade frida sej åt annat. Vi var fem pers på NO:n eftersom Matilda, Sandra, David och Markus var i den andra gruppen.


Och även på matten jobbade Tojfa flitigt.

God kväll

Datum:2009-09-16   Tid:20:56:12
God kväll mina små läsare (;
Jag sitter och rollar med Sofia för tillfället. Marianne nämnde att jag inte skulle låta min skrivkramp vara för länge, och nu har jag säkert suttit i flera månader utan att ha skrivit ett vettigt ord som jag blivit nöjd med. Så rollningen är väl ett sätt att hålla uppe fantasien? Det är som på något sätt roligare då man är två som båda får bidra till historian. Annars blire så att jag tröttnar på mina egna åsikter, för i min värld är allt frid och fröjd men så kanske Sofia inte tycker och tar död på någon som jag aldrig skulle ha tänkt tanken på att ha ihjäl!
Ja ni fattar pincipen.
Jag övar på engelskan, och äter en buagett med tomat och gruka, plus lite blåbärs soppa, vid sidan om förståss. Så ingen får för sej att jag äter det på mackan, inte för att det vore speciellt udda för att vara Oriva.

Ännu mer 'att göra'...

Datum:2009-09-16   Tid:19:19:13

Jisses det känns som om lärarna föds för att tortera stackars barn till döds. Visst, läxorna kanske inte är så jävla jobbiga. Men det är kraven att vi ska klara allt.
Brukar dem inte säga då eleverna fuskar att 'ni lurar bara er själva' och att dem 'bara är här för att hjälpa er' Men varför fan ställer dem krav som inte ens jävla Jesus kan nå upp till?!
Borde inte dem vara nöjda så länge dem inte behöver anstränga sej och skita ifall vi klarar oss? Dem får sin jävla lön vare sej vi blir godkända eller ej.
Och nej jag har inte problem i skolan, det är bara det att jag klarar mej riktigt bra känns det som. Och då höjer dem ribban. Och jag ligger ju redan över vissa andra. Och ändå blir dem förbannade då jag inte lyckas bättre än vad som egentligen är 'nödvändigt'.

Med texten ovanför menar jag inte att jag är bättre än alla andra i min klass. Det menar jag inte. Men visst känns det som om jag har extra höga krav på mej i vissa ämnen som t.ex. tyska samt svenska. Eftersom jag har lätt för språk.

Japp, jag älskar skolan. IRONI!

Today I'm wearing this

Datum:2009-09-16   Tid:07:48:21


Jag står på något jätte konstigt sätt, jag vet. Men japp, detta är vad jag klär mej i idag.

Att göra..

Datum:2009-09-15   Tid:20:57:21

Har en massa skit som måste göras nu, och ja, vad ska man säga? Usch?

 Tyskan
 Engelska
 So - förhör i morgon
 Läsa typ 50 sidor i en kass bok.
 Matte läxa
 NO

 Damsuga mitt rum
 Hänga tvätten.

Jag kan fortsätta så här hela kvällen, men dock har jag inte tid till det efter som jag även måste göra alla de läxor som står där uppe.
Tyskan ska vi skriva en uppsatts i om vad vi gjort på sommar lovet, och i engelskan ska vi kunna återberätta en text från boken letters from inside. Jag läser förövrigt den nu på svenska. Den är faktiskt inte så dålig. SO:n är nog värst, vi ska kunna 82 namn, på platser, städer, älvar och berg, och massa sånna saker, öar, sund sjöar, ja ni fattar grejen. Samt så har vi prov om ett par veckor, som man även måste läsa till.
I svenskan läser vi några as dåliga böcker. Just nu är det Kallt som i graven. Tidigare läste jag Outsiders. Och sure, den var verkligen inte någon av mina favorit böcker, det var ingen Dean R. Koontz eller kanske Meyer. Men det gick an. Inte lika bra som Tia tjatade om att den var. Sen då?  Just ja, Matte läxan var någon sida. Jag såg att det stod på tavlan idag men vilken jäkla sida var det? I NO:n håller vi på med fetter och proteiner just nu. Jag fattar inte allt men det ska på något sätt in i min feta skalle har jag bestämt. Så nu ska jag sätta mej ner och göra läxorna, och sedan det återstående, men det behöver jag nog inte göra ikväll.

Hemma från skolan

Datum:2009-09-15   Tid:14:31:20
Japp, som sagt var det bara en kort dag idag. Så jag är hemma tidigt, dock inte Tojfa som jag skall vara med.
Hon har nämligen HK nu och slutar inte föränn fyra. Så jag sitter tappert och väntar på henne. Men ja, skolan var väl inte så speciell? Engelska fängelset på idrotten. Jag var faktiskt duktig på att fånga folk!
Och vänta! Helvetet har brutit ut på matten! Idag glömde jag mina hörlurar hemma! Fyfan vad hemskt det var.
Eftersom Tojfa hela tiden ifjol stal en av mina hörlurar, så var det en sista droppe som fyllde bägaren och jag köpte ett eget par hörlurar åt henne. Som hon otroligt nog har kvar ännu. Men idag var jag utan, så du fick jag lov att ta en av henne, eller hon erbjöd mej en, och herregud vad osköna. Jag har tydligen små öron för jag fick inte in dem där enorma sakerna!
No:n gick väl an eftersom det var en sånn kort lektion.


Tia (:


Tojfa och Ida.


Sötungen Sandra


Herregud vad ful jag är där. Men Tia är bedårande.

- Tisdag 15/9 -

Datum:2009-09-15   Tid:08:27:49
Japp,  vad bör jag säga nu då?
Jag.. ska till skolan, snart, börjar 09.20.
Slutar 13.50.

Dagens lektioner : Engelska, idrott, matte och no.
Usch.
Jisses vilka komplicerade och utförliga meningar jag använder denna morgon >.<

Kan väl passa på att tipsa om en av mina favorit bloggare. Stina-Lee, tycker jag är en cool tjej som nu väntar sitt fösta barn. Hon är liksom det står i presentaionen en jordnära tjej och har massa góa och smarta tankar.
Ge henne ett klick!

- Morgon funderingar -

Datum:2009-09-15   Tid:08:21:28
Änn en gång känner jag för att öppna upp mej och spilla ord på att försöka förklara för allmänheten vad som rör sej i mitt huvud, och hur enkelt som helst är det faktiskt inte.
Det känns som om man gör samma sak, om och om igen.
Vi tillbringar, många år åt att lära oss saker, åt att begripa grejer.
Live to lern, lern to live, live to die.
Det är väl så det är? Ingenting? Det finns ingen betydelse bakom, grejen att gå i skola i 15 år.
Vi dör alla, förr eller senare, och nu ska man sätta sej, och låta vardagen passera.
Allt kommer igen, allt vi gör i skolan ena dagen, gör vi exakt det samma andra.
Det finns ingen variation i vår vardag. Vi lever knappt längre. Känns det som.

Redan nu börjar jag på siochsätt längta tills jag får flytta ut, får skaffa ett eget liv. För just nu tillhör vi någon ? Right ?
Det är så otroligt frustrerande, att flytta emellan två föräldrar varje vecka, som inte gör annat än klaga på den andre. Jag hinner knappt komma till pappa, innan det är dags att packa ihop alla grejer, och åka till det andra huset igen.
Är det så det ska vara? Det är väl ändå dem som valt att skilja sej? inte jag och Victor (inte för att jag skulle ha något emot att bli av med honom) varför ska då vi straffas och tvingas skickas emellan som ett jävla postpaket.
Det borde vara så att vi bodde på ett ställe, så fick dem flytta ut och in varje vecka, och känna hur det känns.
Det är frustrerande.
Det är milt sagt otroligt irriterande att komma till mamma och inse att just den där tröjan som skulle vara så fin till detta, ligger i garderoben hos pappa. Och sedan på måndagsmornarna då man ska packa gympa väskan inser man att "helvete också så ligger gympa byxorna hos pappa".
Folk säger väl att "skyll dej själv om du inte har packat ordentligt."
Men det är folk som inte vet hur det är att behöva dra med sej varenda mapp, varenda bok, instrument och vad fan det nu kan vara.
Nej det borde vara förbjudet att skilja sej.
Litar man inte på sin relation, well fuck that och gift er inte då!
För just nu är det så att pappa bråkar med Victor, mamma försvarar Victor, och jag hamnar i mellan då pappa och Helene försöker få mej att inse hur otroligt hopplös Victor är då han själ sprit och kör sönder skotern, och mamma försöker få mej att fatta att pappa är en hemsk människa som försöker få Victor att betala igen.
Och jag skiter blanka fan i dem. Jag har mitt eget liv att se efter.

Ja, det var nog mina klago sockar idag.
Nu är det att andas djupt och packa i ordning för ännu en dag i helvetet. Som tur är slutar jag tidigt idag och ska då hem och bara ta det lungt.

- Nighty night -

Datum:2009-09-13   Tid:21:29:50
Jaopp, inte blev he myche gjort idag inte.
Nejdå.
Men jag ska nog krypa ner snart. Bortsa tänderna och lägga mej och läsa kanske.
Imorron äre jobbig skola, fyfan.
Och vill ni veta det värsta?
Jag har en finne i näsan!
Och det gör så jävla ont då jag snyter mej, vilket jag gör stup i kvarten nu då jag är så här 'ej sjuk men ej frisk'
Usch. Jag kan ju inte gärna stoppa upp en liter clearasil i näsan heller!I morgon slutar jag sent har jag för mej.
Jag ska höra med mami ifall hon vill vara snäll och skriva en lapp om att jag ej ska vara med på idrotten då jag hostar och har mej som en stucken papegoja.
Nåja, jag ska snöra ner mina saker i väskan. Jag fick ju för mej tidigare att jag skulle rensa min väska. Och jävlar hur mycket skit jag hade i den !

Today I'm wearing this

Datum:2009-09-13   Tid:12:40:31

- Ingen rubrik? -

Datum:2009-09-13   Tid:11:52:41
Ja som sagt hatar jag söndagar.
Just nu plockar jag ihop lite smått och rensar i min väska, eftersom det ligger allt möjligt där i ska jag försöka få någon ordning där i. Sedan ska jag fani mej sätta mej och läsa ut Outsiders.
Jag vet inte varför, men de veckor jag är hos mamma läser jag inget.
Då jag är hos pappa kan jag sätta mej och läsa fem timmar i sträck, och på kvällarna sitter jag hur länge som helst. Men inte hos mamma.
Men jag måste nu. Bajs också.
hade som bara tänkt säga det.
Igår kväll vart det ingen uppdatering, kom hem från Tia kring elva, vi hade sett Bedtimes stories. Den var väl rätt bra. Sedan satt vi oss - coola som vi är - och såg Julens hjältar. Och då vi tröttnat på den vart det Barbie som Rapunzel. Fan vad löjliga vi är, för det riktigt pinsamma var väl att vi kunde varenda replik.
Men idag vet jag inte vad jag hittar på, kanske hör jag med Tia om vi ska scrapa? Nåja. Vi hörs.

- Fast cars and freedom -

Datum:2009-09-12   Tid:12:04:29

Rascal Flatts - Fast cars and freedom

Youtube
Spotify

P Å  T A L  O M  N Å G O T  H E L T  A N N A T


Japp, vad gör jag idag?
Ingen aning faktiskt, funderar på att skrapa ihop tjejerna och ha filmkväll ikväll? Ska ringa och höra med Tia vad hon gör, annars kanske det blir blåsmark med mamma.

- L word och karra -

Datum:2009-09-11   Tid:20:25:59
Oj, vad ska man säga?
Skola idag, inte så chockerande.
Jag måste verkligen börja uppdatera oftare, nu blir det så att jag kastar ihop ett kasst inlägg på kvällen och bara klämmer ihop allt jag gjort utan att få någon som helst struktur i det hela. Så jag ska bli bättre. Jag lovar.

Men ja, jag tänkte bara säga att skolan sög som den oftsat gör, men samtidigt kändes det som om det gick fort trots att det var en fredag.

jag sitter nu och ser The L word som jag fått låna av Sofia a, riktigt bra är det.
Har just varit upp på ICA och köpt lite godis, som jag äter och vad gör jag mer? Inte så mycket faktiskt.

- Idétorka -

Datum:2009-09-10   Tid:21:24:35
Ingen som helst vettig rubrik får ni idag nej.
Men vad ska man säga? En vanlig torsdag börjar med bild. Bilden är nog det roligaste ämne, därefter följer SO:n. Som är ett utav det värsta som finns. Lunchen är inte heller något att se fram emot, och engelskan är alltid detsamma. En sak som man inte kan mer än hata med Karin Pelli, är det faktum att hur många glosor vi än har, och hur lång text vi ska skriva, så väntar hon till dem sista jävla fem minuterna innan vi får börja skriva vårt läxförhör och fan heller hinner man skriva klart det innan vi slutar.
Men nej då, då får vi sitta kvar och åt  helvete ifall vi skulle bli sen till no:n.
No:n och matten gick ju som det gick, rätt bra men som sagt inte precis mina favo ämnen.
Jag och Tojfa sitter med hörlurarna i öronen och kan knappt höra våra egna tankar medans alla andra omkring oss hör exakt vad vi lyssnar på.

Jaja, efter skolan skulle vi plugga hos Tia, men det blev mer SSX och dator istället.
So prov snart, både muntligt och skriftligt, sedan så har vi No läxa te i morrn, tyska och HK.
Men som sagt vart det inte mycket pluggning. I morgon äre lång dag. suck.

Har typ.. kommit hem från dansen, kanske en timma sedan och sitter nu och äter och gör tyskan.
Så ja..

- Usch och fy -

Datum:2009-09-09   Tid:17:40:38
Jag hatar från och med kylskåp och frysar. Eftersom jag nu tillbringat 1,5 timmar att skura ut mögel och matrester ur vårt förra kylskåp som ska säljas. Usch vad äckligt, trots att jag sedan dess spritat händerna tre gånger, samt bar jag plast handskar under själva, ja, så var det så äckligt så!

Usch!

Ja nu ska jag iallafall snart äta och sen ska förhoppningsvis mami komma och hämta mej. Så...

Tjillevippen.

- Läxläsning och godis ätande -

Datum:2009-09-08   Tid:19:10:16
Japp, seg uppdatering . se, men ja.. (jisses Oriva, vad ska du skylla på idag då?)
Det blir bara så dumt då jag är i skolan och, det finns inte så mycket att berätta?
Duger det? (Ja, det får duga just nu.)

Som ni nog redan listat ut så ligger jag och läser mina jävla läxor, tyska, engelska, svenska samt NO har vi i veckan. Och vad bör man mer lägga till? Jo, kanske man ska nämna att jag inte kan ett enda dugg.
Senaste SO förhöret gick åt helvete, så nu ska jag fan förstå mej på.
Problemet är inte att jag inte läser, utan det att jag glömmer, matte och språk har jag inget som helst problem med. Men SO, under själva 'plugg' processen, så kan jag allt som rinnande vatten och Matilda blir små sur då jag minns varenda detalj och punkt i stycket. Men senare, då det gäller att skriva ner mina ord på pappret och visa för Sture att jag fixar ämnet, så är allt som borta. Jag blandar ihop namn och årtal och herre jävlar vad jag börjar tänka på andra saker.
Och på tal om något helt annat har helene varit på IKEA idag, och därför har jag nu fått en liten låda men smarrit godis. Tack så mycket, Helene, men nu blir jag fet!

Jaja, nu ska jag återgå till min tyska.

- Död -

Datum:2009-09-08   Tid:07:03:03
Jag vet inte hur jag lyckades, men jag är uppe ur min varma och sköna säng. Jisses. tänk om man fick börja skolan klockan 11 i stället? Det skulle jag inte ha något emot.
Visst har jag sovmorgon idag ja, men den räknas inte då man sover hos papi, eftersom bussen fortfarande går halv åtta, och här går bussarna en i timmen typ så man får inte missa den.
Bussjävel!
Men jag tar mej väl till Tia innan skolan börjar? Förra gången satt vi och spelade SSX så vi typ kom försent.

Nåja, nu äter jag hårdbrödsmörgåsar, och ska hämta mej nå att dricka. TITTA TIA! Jag kan äta frukost!

- Sofia -

Datum:2009-09-07   Tid:22:26:46
Tänker inte ens vara trevlig nog att berätta hur min dag varit, tänkte hälsa er godnatt och tvinga alla som läser min blogg att säga GRATTIS till Sofia. Hon vann nämligen en tävling och ska därför få träffa Tokio Hotel in person !
Visst är jag avis så jag håller på att spy, men jag är samtidigt så glad för hennes skull. Grattis gumman, du förtjänar det.

- Godnatt -

Datum:2009-09-06   Tid:22:40:17

- Funderingar -

Datum:2009-09-06   Tid:22:29:17

Jag sitter i min obäddade säng. Äter frysna blåbär precis som dem är och funderar på det mesta. Tiden som varit, tiden som kommer och det mesta. Vissa minnen är riktigt roliga att komma ihåg som något man skrattade åt.
Vissa saker är väl mindre roliga.
Nåja, nu ska jag sluta låta som en hög poet, och jag ska försöka skrapa ihop ett någorlunda normalt inlägg.
Jag satt nyss och funderade på det här om att tjäna pengar på bloggen. Inte för att jag tror att jag någonsin skulle kunna bli en ny Kenza eller Blondinbella.
Visst skulle det vara lite roligt att kunna skrapa ihop några extra kronor i månaden, men det kännt totalt overkligt med tanke på konkurransen om man uttrycker sej så.
Dessutom har jag ju inte precis ett sånt där liv som alla är intresserad av att följa. Jag vet att jag har några folk som följer bloggen, och några andra som kikar in då och då, men jag känner som sagt att bloggen aldrig kommer bli någon seriös inkomst källa. Hur Kenza lyckats har jag ingen aning om med tanke på att hennes lite inte kan ha varit så intressant för tre år sedan.
Då hon inte tjänade 150000 per månad. Jag menar visst, hon var en söt marockans tjej. Men hur lyckats hon tjäna ihop till 60 000 besök per dag?

Nej, just nu försöker jag nog bara locka in läsar och då jag fått ett siffra som man kan skryta med, inte alls i höjd med Kenzas, men ja, ni fattar, då kanske jag anmäler mej på någon sån där sida. Vi får se.

- Söndag -

Datum:2009-09-06   Tid:20:46:41
Jag hatar söndagar.
Säkert har jag nämnt det tidigare men det förtjänas att bli påmint om.
Det än den där sista dagen som alltid går alldeles för fort, klockan 11 sitter man hos en vän och innan man hunnit blinka är klockan fem och man känner det här att "Usch jag har tråkigt, men det är ingen ide att ringa någon NU".
Så det blir mest att man slänger iväg en hel dags ledighet åt att sitta hemma och blänga.
Men jag gjorde iallafall lite åt min söndag, jag var med Matilda och Sandra. Dem kom och sparka liv i mej i morse, eller klockan var väl 12, men fan jag var död.
Så drog vi te dem, och ja, vad mer? scrapade? Japp. Spelade Ssx och Lara croft. Nörd stämpeln har vi redan så ni behöver inte säga nå!
Sedan åkte jag till papi och nu har jag inte gjort något verkligt på flera timmar.

- Automatic -

Datum:2009-09-06   Tid:17:56:19


Klicka här för musikvideo


Visst vänjer man sej vid det nya, men inte har den nya låten övertygat mej totalt. Nej, det är en bit kvar dit.

- Sandra 14 -

Datum:2009-09-06   Tid:00:36:35
Visserligen är det typ 2 månader kvar, men hon har iallafall haft fest nu.
Och fiskfärs vad roligt det var. Svordom snodd från det usla programmet Tess och Ubbe.
Vi åt jätte god kycklingsallad, och skrattade, innan vi sedan satt oss i vardagsrummet och började snacka, det gick samtal ifrån premetinmedel till hatobjekt på skolan, till värsta lärare och allt möjligt.
Rätt som det var fladdrar det ljus i taket och det visar sej att två omogna 10 åringar springer omkring ute med spindelmannen masker och pannlampor och försöker aningen misslyckat att spinka på oss tjejer.
Det var Sofias lillebror Erik och hans vän Frans.
Och fyfan den där Frans. Alla hatar honom, han är allmänt idiotisk blandat med en omogen slag och kryddat med lite dumhet och ännu lite uppkäftighet. Som en gång, tog han Matildas sko och fyllde med vatten.
Nu, hade dem sönder ett fönster hos Sandra.
Dem drog i dörren, Sofia drog åt andra hållet och snart så hade vi pimpat fönstret med en stor spricka. Inte för att jag var med utan jag satt på toa jag och var allmänt oförstående.

Nåja, det var roligt iallafall. Vi tjuvringde runt lite, eller ja, Larran gjorde och vi asgarvade bara.
-Hejsan älskling, jag är på ica och dem stänger om tio minuter, skulle jag köpa kondomer eller?
-Va? Ne-ej?
-Nej, men skulle vi inte? Det var ju så mysigt sist

stackars killar.
Sedan råkade även Sofia Andersson ut för Larice som satt och förhörde henne på norrland.
-Har du sett en älg med rosa horn?
-Tror du på jultomten?
-Vet du hur en norrbottens gård ser ut?
-Vet du vad en morika är?
-Hur många långkalsonger äger du?

Stackarn.


Matilda var så fin så.
Hon sminkade sej och gjorde sej klar.Födelsedagsbarnet... eller något sånt.


Paulina och LariceVi spelade Maffian med godispapper.


Haha, sassa grimas!

Nu ska jag sova, nighty night

- Lat med stora bokstäver -

Datum:2009-09-05   Tid:11:30:03
Usch, jag orkar verkligen inte göra någonting just nu. Ligger i sängen och segar bort min lediga dag.
Men som tur för tjejera är så mår jag massvis bättre,  jag har druckit lite host medicin och missbrukat nässpray så nu är jag (enligt mej själv) rätt så frisk.
Jag hatar som sagt att vara sjuk, och förnekar det alltid även om jag ligger och kräks.
Men iallafall ligger jag nu här. Kanske bör jag städa? Och jag bör verkligen läsa den där jävla boken tia valde på svenskan som är så förbannat dålig.
Men jag orkar inte.
Jag är sugen på ett glas vatten så det ska jag nog gå upp och ta mej, ett glas iskallt vatten.


Sommar känsla av Tia här.

- Krax krax -

Datum:2009-09-04   Tid:19:59:11
Usch, jag mår inge bra.
Jag fryser och nyser och allt.
Men jag tänker inte bli sjuk (lite för sent att tänka på det nu kanske?)
För jag ska till Sandra i morgon, vår present är så klockren, hon kommer älska oss och ja, jag lovade att jag kommer, så det är bara att lagra upp med näsdukar och alvedon så kanske jag kan vara någorlunda frisk i morgon. Jag vill såklart inte missa min lilla favorit tjejs fest. (Eller... jag har ju tre favorit tjejer)

Skolan idag var hemsk.
Tråkigt på matten, Non missade jag stora delar utav och svenskan ägnade vi bara åt webb8an. Lunchen sög. Sten hårda potatisar som var bruna och gröna innuti, och någon.. äcklig köttlimpa eller.. jag vet ärligt talat inte vad det var.
Sedan slöjd, det var väl det enda braiga på dagen? Jag håller som sagt på med ett lapptäcke. Som blir rätt bra ja. Så... vad mer? Tyskan kan man väl inte säga så mycket om? Killarna skriker och vi skriver.
Hkk: Jag och sandra jobbar bra ihop! Men vi hatar båda att diska och torkabordet. Så det krockar lite där. Iallafall, idag gjorde vi potatis, pasta och ris, eller ja, vi kokade ju det. Men inget till fick vi, bara stärkelse maten.

Nu ska jag göra något.. vila eller nå, försöker övertala pappa om att gå ner och köpa knattar åt mej. Jag älskar knattar!

- Dans -

Datum:2009-09-03   Tid:20:52:25

Japp, kom just hem från säsongens första dans träning.
Det vart rätt lyckat ja, trots att typ varenda kotte var äldre än oss. Mycket teknik och taktkänsla går hon på. Bella, som läraren hette. Det fanns tre speciella tjejer som, som tydligen varit med tidigare: Dem var grymma. Alltså, en liten, mager mörkhyad tjej som hade världens coolaste moves och taktkänsla nå jävulst. Det vill jag klara, en annan med en grym attityd, och sedan en lång tjej som typ tränat vid svenska ballet akademin och  hur mycket som helst. Så det käller att ha mål!

Men det var roligt som sagt. Inte så att det körde slut på en, men visst blev man svettig och det var mycket styrke övningar, så det känns som ändå bra.
Han precis kommit ut ur duschen och ska väl... tänkte säga att jag ska sova men klockan är inte ens nio, så lite läsning blir det väl också? Kanske ett av snitt av L word?

- Orättvist är livet ja -

Datum:2009-09-03   Tid:14:51:19


Fyfan vad jag vill tävla, men som hon säger dras vinnaren dagen innan sjäva träffen. Och så långt ifrån stockholm som jag bor lär det inte gå att boka en biljett i sista sekunden utan att den kostar en halv förmögonehet mer än jag har.
Fyfan, tänk vad kul att få sitta nerj och diskutera med sina största idoler. Kanske tillochmed TA i dem!
Shit, Oriva andas, andas, ut in.. så ja.
Fyfan att man inte bodde i stockholm. Eller fyfan för att man inte råkade födas som tvillingarnas bästa vän som får följa med dem och ta i dem hur mycket man vill bara för att inte få för sej att dem är en hallunication.

- Hår och snor -

Datum:2009-09-02   Tid:20:58:56
Sitter och försöker få i ordning mitt jävla hemska hår till hur jag vill att det ska se ut i morgon på klassfotot.
Men det är ju inte så att jag har det där snälla håret som gör som man vill. Utan jag får ta vad jag har och låtsas som om det duger.


För övrigt är jag jätte snorig just nu och kan knappt andas genom näsan.
Aja baja.

- Sara Beth (Skin) ~ Rascar Flatts -

Datum:2009-09-02   Tid:20:35:35

Sara Beth 

Sara Beth is scared to death
To hear what the doctor will say
She hasn't been well, since the day that she fell
And the bruise it just won't go away

So she sits and she waits with her mother and dad
And flips through an old magazine
Till the nurse with the smile stands at the door
And says will you please come with me

Sara Beth is scared to death
Cause the doctor just told her the news
Between the red cells and white, something's not right
But we're gonna take care of you

Six chances in ten, it won't come back again
With the therapy we're gonna try
It's just been approved, it's the strongest there is
And I think that we caught it in time
And Sara Beth closes her eyes.

And she dreams she's dancing
Around and around without any cares
And her very first love is holding her close
And a soft wind is blowing her hair

Sara Beth is scared to death
As she sits holding her mom
Cause it would be a mistake for someone to take
A girl with no hair to the prom

For just this morning, right here on her pillow
Was the cruelest of any surprise
And she cried when she gathered it all in her hands
The proof that she couldn't deny
And Sara Beth closes her eyes

And she dreams she's dancing
Around and around without any cares
And her very first love is holding her close
And a soft wind is blowing her hair

It's quarter to seven, that boy's at the door
And her daddy ushers him in
And when he takes off his cap
They all start to cry
Cause this morning where his hair had all been
Softly she touches just skin

And they go dancing, around and around
Without any cares
And her very first true love is holding her close
And for a moment she isn't scared

En av världens finaste låtar !

- Tråkigt -

Datum:2009-09-02   Tid:18:56:48
Jag har tråkigt, otroligt tråkigt.
Jag cyklade ner på stan och mötte Tojfa och Matilda. Gjorde hemliga saker. Det kändes lite dumt att jag var hemma från skolan men gick på stan, men jag ska ju faktiskt på skolan i morgon så jag får säga att jag frisknade till över dagen.

Nåja, pappa och Helene är på föräldramöte på dagiset, så jag passar den lilla, inte så svårt han är i sitt rum och gör ingenting.
Ja, vet inte vad jag ska säga nu.. Nåja.

- Sjuk -

Datum:2009-09-02   Tid:07:26:57

Oriva är sjuk.
Jag kan knappt prata, min hals tar död på mej! Och jag hostar och snyter mej om vartannat. Oj vad ont jag har i halsen.
Så jag stannar hemma i dag, trots att det är aningen motvilligt, jag vill nämnligen vara med på elevens val idag eftersom vi har textilslöjd, men jag får ta det, för jag vill hellre vara frisk i morgon, då det är foto för skolkatalogen, och på fredag, då vi ha riktigt textstil timme och jag får jobba med mitt lapptäcke.
Så idag blire läsa och dricka te hela dagen. För alla vet att då Oriva vaknat är det omöjligt för denne att somna om >.<

- Rascar Flatts -

Datum:2009-09-01   Tid:22:16:42
Ikväll är det då Rascar Flatts på spotify. Kanske nya favoriter? Nja.. jag håller mej nog till Tokio hotel ännu.
Men förövrigt har jag så otroligt ont i halsen.
Ska sova nu, eller jag ska läsa rättare sagt.
Får se om jag mår bättre i morgon, jag är nämligen lite hängig också, och snorar, men det gör jag ju rätt ofta?

- Tojfa blir Gräshoppan -

Datum:2009-09-01   Tid:21:51:22
Hejsan.
Tojfa kom tillslut ja, och vi tog bussen hem till pappa. Jag fixade middagen, otroligt nog ja. Fast det var inget mer avancerat än varmmackor i ugnen. Sen tittade vi lite på datorn och ja, vad ska jag mer säga? Jag vann ännu en sak på tradera. Så nu är jag pank.
Men jag får fina saker (a)
Iallafall, så fotade vi lite smått också, men skit ungen kan aldrig vara seriös på bild.

Förövrig är Tojfa omdöpt till Gräshoppa oh jag Nyckelpiga. Punkt.


- I väntan på en vän -

Datum:2009-09-01   Tid:15:13:32
Tojfa ska följa mej hem. Men tojfa har HK nu, och slutar inte föränn fem i fyra. Så jag måste vänta på henne. Shit.
Jag sitter hemma hos mamma nu då, inte orkar jag sitta kvar på skolan i två timmar, nej nej.
Vi får väl se vad vi hittar på?
Nåja,
Vet inte riktigt vad jag ska säga. Ska börja med mer bilder och lite mer... Jag vet inte. jag fixar lite smått i photoshop sisådär. Bara jag inte slutar upp med sönderblekt hår och putande läppar som en viss Kissie. För alla som inte insett det ännu, stör jag mej på kissie!

Men det blir väl lite Oriva gillar, Oriva gillar inte, istället för inne och ute listan. Det är inte precis så att jag bestämmer det, därför säger jag att Oriva gillar, för att visa att det är individuelt. Och sånt.. ja..

- Vintertider -

Datum:2009-09-01   Tid:15:00:08
Usch, det börjar bli kallt snart tror jag. Jag hatar vintern. Kallt och halkigt är inte riktigt min grej. Men i och för sej är inte sol heller något som jag är speciellt förtjust i. Men på sommarna kan man iallafall gå till skolan utan att frysa ihjäl. Nu låter jag väl som Sofia, som tar fram långkallingarna och fryser häcken av sej då det är 7 plusgrader. Det enda som är bra med vintern är julen.
Men nu ska vi inte gå händelserna i för väg. Jag älskar ju nämligen hösten. Jag älskar dem mysiga färgerna. Som sagt, orange och brunt är mina absoluta favorit färger. Och jag älskar dem där stora halsdukarna och skinnjackor.
Hösten är en perfekt tid, men inte dem där  veckorna då det snöat en decimeter och allt blir grått. Nej.
Shisses vad jag är besvärlig.