Ingen rubrik

Datum:2010-06-30   Tid:23:40:26
Jag hade ingen fantasi gällande rubriken så..
Nu har jag gjort mej i ordning för kvällen, och jag har insett nu att jag har en ganska lång kvälls rutin typ xD Börjar med att tvätta händerna. Sedan sminkborttagning, sen anti finn grejsimojs, sedan ansiktsvatten. Tvätta händerna igen. Fuktkräm grejs. tvätta händerna. Kamma håret och sätta in sånt där 'anti kluvna toppar' medel. Borsta tänderna + gå ut i köket och fylla glaset med vatten. Gurgla, listerine sen vatten. Sen är det vaseline på läpparna, tvätta händerna och guava luktande loition på händerna.
För övrigt kan jag säga att jag HATAR listerine, smaken. Usch och fy! Trots att jag vet att man inte ska dricka efter det så gör jag det!
I morgon är det iallafall så att Tojfa kmr. Så jag måste gå upp i tid för jag ska:
Städa mitt rum fint (Yeah like that is gonna happen?)
Panta. Alla extra slantar te sthlm är bra!
Åka hem till mamma och hämta lite saker som jag inte fick med mej igår då jag åkte hit!
Packa klart
För övrigt har jag nu färgat om hårt. Vart skit bra men jag orkar inte ta någon bild. Om det inte regnar så förbaskat i morgon så ska jag och Tojfa fota, både till en ny design åt mej och åt henne. Då får ni nya bilder. Men som sagt, sedan åker vi, tidigt fredag morgon, så den helgen ska vi ju ut i Syltans stuga. Men jag vet inte om jag kanske ska välja att vara kvar i deras hus? Maybe baby. Åker jag ut till stugan så har jag inge internet och kan inte uppdatera. Men hos Gunnar och Kajsa lär jag uppdatera. Hur som helst.
Nu ska jag snart sova. Ska läsa lite. 

Uttråkad

Datum:2010-06-30   Tid:17:02:00
Jag har ångest, mensvärk och mest av allt: Ett stark sug efter sura wine gums!
Jag känner mej lite ångestproppad just av den anledningen att jag spenderat ytterligare en dag utan att gjort något som helst vettigt. Jag städade ur husvagnen åt pappa, och så har jag varit ner en snabbis på stan för att köpa ett svart gina linne, vilket de självklart inte fanns om jag inte kände för att banta ner mej till ett XS, men jag fick tag i ett två pack leggings. Jag bad mamma köpa åt mej, och var väldigt noga med att säga att det ska vara 40 dem och ska ha fot, men nejdå, hon köper 100 dem utan fot!
Nåja, fick mej ett par heltäckande också, right? Plus så köpte jag hårfärg, ikväll försvinner utväxten! Förhoppningsvis. Om jag orkar vill säga. Köpte även lite choklad, liksom... då man har mens är det tillåtet!
Usch mår så illa!
Emh. Sen var jag på bibblan och lånade en bok. Men ångrade mej så jag ska nog tillbaka med den.. i morrn. Tillsammans med en annan bok som jag inte orkar läsa.
just nu sitter jag och importerar musik till iTunes, Jag gjorde en total städning på Mp3:n för ett tag sedan och låt oss säga så här, det finns inte så mkt kvar där på. Sen vad mer? Tror inte att det var mycket mer än så, ska och panta nu snart. Måste bara.. rensa upp ORDENTLIGT på min lilla mp3. Hörs sen!
Ciao

30 juni

Datum:2010-06-30   Tid:12:04:43
Drar te stan en snabbis, hörs sen!
Tjingeling!

Kvällskvisten

Datum:2010-06-29   Tid:23:06:04
Snart är det dags att säga puss och godnatt. Jag har varit vaken sen 8 i morse och är väldigt trött. Känns som om jag jagat på hela dagen fast jag egentligen inte ens gjort något. I morgon ska jag kanske till någon westen farm med Charlie och dem. Jag vet inte säkert om jag orkar, kanske stannar jag hemma. Skulle vilja gå på bibblan och sen också fixa med nå saker.
Emh. Det blir ett kort inlägg det här.
Jag längtar som fan efter min Sofia <3 Jag vill inte spendera en helg mitt ute i ingenstans! Varför kan jag inte bara få sätta mej på tåget och åka till ösmo direkt?!

Nu ska jag rolla med sofia och läsa i min bok. Har packat ner tre böcker till resan: The last song, en shopaholic får en syster, ljudet av ditt hjärta.
Meyer boken har jag läst innan men det var ett bra tag sedan så jag tänker läsa om den nu en sista gång (5 gången) innan jag ser filmen. Vet inte vad jag ska ha för förväntningar om den. Första filmen var inte alls bra, andra var väl... duglig. Men jag har aldrig riktigt tyckt om andra boken, så jag hade inga riktiga förväntningar för den. Men trean är min favorit i hela serien.
Så jag vågar inte hoppas på för mycket.
BTW, tänkte säga att jag igår var på stan också. Köpte ett par byxor, en tröja och en jätte söt pyjamas. Har även köpt lite skit te sthlm och sånt som sminkborttagning och sånt.

Packar

Datum:2010-06-29   Tid:11:22:56
Drar till Papi idag, till sthlm på fredag. Håller på att packa nu.

Ska ladda upp  med massa filmer och massa bra böcker. Plus ska jag proppa min lilla MP3 full med bra musik. Hörs senare.

Today I'm wearing this

Datum:2010-06-29   Tid:11:16:40


Ny tröja, byxor och klocka (:
Elin slösar pengar

Oh shit !

Datum:2010-06-29   Tid:11:07:38
Jag har inte glömt bort er. Men mitt trådlösa internet (vilket jag förövrigt hatar mer än min äldre bror, och det är MYCKET), hade gett upp och ja, nu vet jag inte vad han gjorde men Victor lyckades få det att funka så.. SÅÅÅÅ hemsk kanske han inte är. Inte hela tiden iallafall.
Oh gud vvad jag ska uppdatera nu.

Ja, i fredags då. Vi hamnade på stranden i grundvik där vi satt på bryggan och blev uppätna, sedan spelade vi kubb på en väldigt smal grusväg. Så.. Åt vi godis och kastade ner pappers muggar i vattnet (;3,



Matilda sitter och spelar på Alles nya iPod touch. Det lyckobarnet fick en bara för att gå sommarskola 8 dagar.


Tojfa. Nice min (;


Marielle och tojfa


Så smart var alle, sen stoppade han ner foten också för att sparka loss se då han fastnade xD


Matilda... Gud så konstiga färgerna vart.. och det enda jag gjort i ps på denna bild är att vrida den åt rätt håll o.O

Midsommar ikväll

Datum:2010-06-25   Tid:10:18:17
Ikväll är det midsommar, jag ska umgås med vännerna. Vi siktar som sagt på höträsket, vi får bara hoppas ingen håller till där då vi kommer isåfall!
Det blir jag, Alexander, Matilda, Sofia också Sofias vän Marielle.

Sandra och Johannes är dock inte med.

Vad ska ni göra ikväll?

Härlig sommardag!

Datum:2010-06-25   Tid:00:00:44

Visst tog det tid innna Matilda valde att ta upp telefonen i morse. Tror jag fick vänta tills halv två innan jag fick tag i henne. Men sen for jag dit. Vi låg lite i solen, spelade kort, sparkade badboll, och så. Innan jag sedan åkte hem, åt och nu efter middagen har vi först åkt till höträsket, där vi planarerar att hålla till i morgon kväll ifall ingen annan kommer dit innan oss! Vi får hålla tummarna. Det var så mysigt där. Jag har inte varit där på hur länge som helst. Sedan så åkte vi en jävlig omväg till bersika. Köpte Slush och glass och sen åkte vi hem till Matilda och såg lite tv, blandannat ett inspelat project runway avsnitt, freaky friday och SATC. Mysigt. Kom precis hem och ska nog snart sova. Vi får se när jag masar mej i säng.

Musik till i sommar!

Datum:2010-06-24   Tid:10:11:04

Nu har Elin sutti och försökt komma på bra låtar till i sommar, och satt ihop en lista på spotify.
Klicka här.

För er som inte har spotify, kan jag säga att det är:

Onsdag, 23.. tydligen?

Datum:2010-06-23   Tid:22:50:47
Jag var bombsäker på att det var torsdag idag. Därför vart jag måttligt förvånad då mamma sa att det var torsdag i morgon. Tänk vad fel man kan ha? Men se där, helt plötsligt fick jag ytterligare en dags sommarlov! Nästna iallafall!
Idag har jag, Matilda och Sofia varit på stan. Anna berättade om att de öppnat en ny butik i stan som säljer ut Monki och Cheap Monday för typ löjligt billiga priser. Så vi for dit. Jag hittade ett par byxor, som jag inte köpte. Det fanns typ bara i minimala storlekar. Liksom, vem har storlek 24 32 på jeans? 24, shit Matilda kunde inte ens ha 28, vad måste inte jag ha då?
Jag hittade iallafall en söt t-shirt, och ett par korta leggings typ. Sen gick vi på stan och jag köpte ett linne och en bh. Har inga bilder tyvärr. Jag var duktig nog att ta med mej båda kameran och adaptern. Men inte kabeln så vi får se om jag orkar fara till pappa och hämta den i morrn, skulle vilja ha min plattång också eftersom mitt hår ser ut som F A N just nu.
Just nu rollar jag med Sofia, och snart ska jag gå och tvätta bort sminket, borsta tänderna och krypa till sängs.
Så ja, dröm sött.

BUSTED!

Datum:2010-06-23   Tid:21:41:07
Minns ni inlägget jag skrev för någon dagen sen? Om min nya lilla The Sims familj? Ja, jag gav upp hoppet på dem då tre hus blivit misslyckade och verkligen hur fula som helst. Så jag skapade en ny liten flicka som jag tänker göra hur framgångsrik som helst. Jag ska bara försöka få fram livselexsiret nu så fort som möjligt.
Iallafall. Så gick det så att lilla John Lebeouf kom över på besök och ett par dagar senare så hånglade dem öppet i hennes trädgård och hade nyss myspys. Lilla John är otrogen och jag vet inte hur det kommer sluta.

The pretty reckless

Datum:2010-06-23   Tid:18:15:31

Elin har upptäckt en förkärlek för det sprillarns nya bandet The pretty reckless, med Taylor supersnygg Momsen i spetsen. Efter de två första låtarna Zombie och Make me wanna die, kan jag inte längta mer tills hela albumet kommer.
För övrigt är Taylor Momsen en av de absolut snyggaste människorna som finns enligt mej. En så där lagom söt blondin flicka som verkligen kan sota ögonen utan att påminna allt för mycket om en nio åring som stoppat huvudet i mammas sminkväska.


The pretty reckless - Make me wanna die

Avanna favisar

Datum:2010-06-22   Tid:10:38:47

Wanna have it all

22 juni 2010

Datum:2010-06-22   Tid:10:22:19

Gissa vem som fick ett sms klockan 07.24 i morse. Och gissa vem som inte hade stängt av ljudet på telefonen? Jope, pappa smsade mej, antagligen bara för att reta gallfeber på mej. Och alla som känner mej vet att jag inte kan somna om efter att jag väl har vaknat.

Idag ska jag in till stan med flickorna. Eller iallafall Sofia och Matilda. Sandra är på stugan tror jag. Jag ska typ ta foto till körkortet (fortfarande i extas för att jag klarade provet!), och ja, så ska vi driva omkring där, trots att jag är ur fattig. Får be mami om de 370 kr hon är skyldig mej, men jag vill ju ha te sthlm!
Påtal om resan till stockholm måste jag få säga så här! Att på vägen ner ska vi stanna en helg i älvdalen hos Syltan, Helenes kompis, vi ska vara i deras stuga. Där finns inget internet (inte så konstigt kanske), Ingen tv, INGEN mobiltäckning, samt UTE DASS! Fyfan alltså. Får ta med mej minidvdn och alla Tokio hotel dvder jag har! Kalla mej desperat men jag är faktiskt en människa på 2000 talet! Men men, får ladda upp med massa bra böcker. Jag vågar dock inte riktigt låna något på bibblan, ifall jag skulle tappa den.Tja, vi får se hur det går.

Tralla lala laa

Datum:2010-06-21   Tid:23:06:15
Jag ska försöka uppdatera lite mer ja. Men igår och idag har det varit full rulle. I går var det mamis 42 år dag, grattis till dej, du börjar bli en tant. Så vi bakade tårtor och hade gäster och så. Och efter det åkte jag hem till mormor och morfar eftersom mitt internet hade valt att lägga av. Där satt jag och tränade på internet test och idag, ja idag var det stora dagen. Moppeprov
Jag skojar inte då jag säger att jag var helspänd hela provet! Och kalla mej vidskeplig, men jag satt och kramade mitt Thomas Sabo armband som jag fick av flickorna, hela tiden! Och, voila : 58 poäng!
Jag är så glad! Efter många om och men, lyckades jag ta mej till bersik hamnen där Tia väntade. Denna lilla söta brunett lyckades även hon fixa provet på 53 poäng. Vi körde runt lite i hortlax och så, sen for vi till bersika, hyrde film, Har du hört ryktet om Morgans? vart det. Den var väl sådär. Sofia kom även hon. Vi väntade på henne hos Alle så hon skulle slippa köra hela vägen hem (och dels för att jag och Matilda ville ut och köra xD)
Så ja, vi såg filmen, och nu åkte jag hem.
Nu ska jag snart sova. Ska upp i morgon och högst upp på min lista står duscha.
Ska te stan i morrn med flickorna.

Lebeouf

Datum:2010-06-19   Tid:14:58:11


Här har ni min nyaste familj. Mamma Angelice, Pappa John och lilla dottern Jaslene. Jag har än så länge bara skapat dem (vilket tar typ två timmar för mej) och har ritat upp ett hus här på ett papper. Visar sen då jag är klar med det (:
Och ja Matilda, det var det första efternamnet jag tänkte på xD

Bröllopet

Datum:2010-06-19   Tid:12:02:15
Ja, har man levt i Sverige i knappt tio minuter KAN man väl inte ha missat det där bröllopet.
I flera veckor nu har man bara pratat om det där satans bröllopet och de syns vart man än vänder sej. Herregud dem är också människor! Varför ska det bli sån himla uppståndelse? Herregud..
Igår satt min mamma till och med och tittade på nå himla konsert blablabla som hade med bröllopet att göra. Kan dem inte bara, gå in i kyrkan, säga ja och sen får dem väl skilja sej i sinom tid?
Nej jag tycker det är för överdrivet att spärra av nästan all busstrafik i Stockholms innerstad. Tänk de normala människorna, som faktiskt jobbar och ska ta sej till jobbet, all trafik där inne är ju nästan av spärrad. Det fanns speciella ställen där man fick parkera och sedan ta resten av resan via tunnelbana.
Stackars de.
Livet går ju vidare för oss människor som faktiskt inte bryr sej ifall det skulle spö regna eller inte.
Nej, jag är inget fan utan det här bröllopet. Tack gode Gud att dem bara är tre syskon och inte trettio.


Jag är less på bröllopet innan det ens börjat.

Torsdagskväll

Datum:2010-06-17   Tid:23:32:25
Har varit med Matilda idag.
Vi spelade trivial, sen kom alle, då låg vi inne alla tre i Matildas lilla soffa och kollade på varandras mobiler och skickade låtar. Fick en mega bra låt av Alle. Sen så ja, for alle för han hade match senare, så då gick jag hem och åt, sen gick jag tillbaka, då gick vi till skolan och gungade lite medans vi snackade. Vi gick hem till henne, såg die hard 4.0 och sen kom pappa och hämtade mej.
Nu ska jag snart sova. Igår kunde jag verkligen inte sova, låg vaken och vred på mej nonstop. Och så ja, det gick bara inte. Så jag ska se om jag kan sova tidigt i natt ist.
Provet är flyttat till den 21 istället. Nu blir det plugga av.
Kram.

Jag sökte dej och fann mitt hjärta

Datum:2010-06-17   Tid:10:59:31
Jag sökte dej och fann mitt hjärta av Nicholas Sparks
Jag lånade den igår och har inte hunnit läsa så mycket i den men det ska bli intressant, alla säger att det är en sådan gråt bok. Jag har svårt att gråta till böcker och så, jag har gråtit till en film, men inte någon annan. Det här är svenska versonen av The Notbook, den fanns inte inne så jag fick ta den på svenska. Shit the same liksom.
Sparks har bland annat skrivit a walk to remember, dear john och the last song.

Sommarlista

Datum:2010-06-16   Tid:19:58:22
1. Ditt favoritställe på sommaren?
- Emh, bra fråga. Klubben med Tia kanske. 

2. Hur spenderar du helst den perfekta sommardagen?
- Med vännerna och hittar på något mysigt ute vid vattnet kanske. OBSERVERA; vid vattnet inte i vattnet. 

3. Vad lägger du hellst på grillen?
- Majskolvar, fläskfile. 

4. Vad har du för planer för årets sommarlov/semester?
- Sthlm med pappa och Helene, träffa Sofia och bo med henne i Kajsa och Gunnars lägenhet! Åka hem, Sofia kommer hit på PDOL, kanske gbg sen. 

5. Dina bästa sommarfärger?
- Emh... svart och vitt? Orange då också, ofc 

6. Nämn några saker du tycker är typiskt svenskt på sommaren:
-
Emh.. surströming, grillning och husvagns semester?? 

7. Bästa sommarminnet från barndomen?
- Ja.. Liseberg med Viktor Larsson 

8. Havet, sjön eller poolen?
- Inget, eller tja.. helst sjön kanske men jag badar ju inte. 

9. Vad väljer du i glassbaren?
-
Tre kulor. Blåbär, blåbär och blåbär! 

10. Vart går din drömsemester?
- Vet inte, kanske Grekland, eller kanske London eller New York. That would be nice.

Oj oj oj

Datum:2010-06-16   Tid:11:18:01
Jag glömde visst att uppdatera igår?
Jag ska verkligen försöka bättra mej!
Igår var jag iallafall hos Matilda. Direkt jag kom dit så skulle Anna ut och springa, så jag och Matilda fick cykla bakom, jag hade Wilma i barnstolen bak på Annas cykel. Sen gick vi in, pluggade moppeteori, gjorde några test, spelade SSX och sen gick jag hem och åt, Sedan så såg vi project runway, skrattade åt den hemska tröjan en bög hade på sej också sen vart det dags för mej att åka hem.
Emh, sen har jag rollat med Sathi. Vårat roll är typ helt amazing just nu. Trots att min karris är helt jävla tjurig nu hos sin psykolog.
Ny del på min fic uppe på THF, läs nu! Seduce me not heter den. Om som jag sa i förra inlägget, är jag så grymt peppat till stockholm! Vill verkligen dit nu. Jag tvekade lite innan men nej, jag vill verkligen dit och shoppa med Sofia. 17 dagar tills hon kommer hem! Saknar henne som fan trots att hon är inne på MSN varje kväll typ. Jag saknar att ringa henna, oh smsa henne! Telefonen hennes ligger hemma i sverige.
Idag vet jag inte vad jag ska göra.. städa ihop i mitt rum och typ.. panta kanske. Vi får se. Idag lovar jag att blogga mer.
Kram!

Seg dag deluxe

Datum:2010-06-14   Tid:21:13:57
Idag är en sån dag då man ligger i sängen tills klockan ett och sedan går upp och inte gör något alls! Därför har jag inte kännt för att uppdatera ännu! Ska försöka få tag i Matilda och höra om hon kan vara med mej i morrn! Så Tia om du ser det här, ring mej!
Ja vad mer?
Jo!
Jag har börjat längta som fan till min nästa trip to stockholm! Ska ju dit den 2 juli, eller först åker vi till älvdalen sedan till falun och sen te sthlm. Då ska jag träffa Sofia (ofc, endast därför jag följer), och ja, vi ska kanske bo hos Gunnar och Kajsa, så får vi vara med varandra VAARJE dag. Sparar alla slantar jag har nu, fast ja, jag har inte så mkt!
1150 kr (barnbidrag) + 1500 (betygspengar) + 450 (morsan är skyldig för olika grejer), och det är allt jag får med mej. Sedan tvivlar jag väl på att jag kommer vara i sthlm en vecka utan att Gunnar oh Kajsa, samt Kerstin oh Jorma ger mej pengar. Vilket är så snällt! Sist jag var där, i mars, fick jag en femhundrig av Jorma och han ba : "du är min favorit dotter!"
Han är så snäll.
Så ja, jag längtar dit som fasiken! Blir väl en hel del shopping, kanske grönan. Sen kommer jag hem, är hemma i sisådär en vecka, tio dar, sen kommer Sofia. (förhoppningsvis) det var fortfarande något krångel.
Hehe, hade ett par jeans på mej innan, men det där blev skönare (A)

Bilder ifrån examen!

Datum:2010-06-13   Tid:14:56:25

Elin


Paulina var hur bedårande som helst men vägrade titta in i kameran


Amanda och Larice (:


Suuuuper söta Amanda


Jessica och Moa


Tojfa


8D, hortlax skola. Snart 9D


Alla ser lite ansträngda ut för vi kisar och det är ljuuust


Tvillingarna Amanda och Josefine F


Jossan, Paulina och Ninni


Bea och Larice

The A-team

Datum:2010-06-12   Tid:23:21:03

Kom just hem ifrån bion. Såg The A-team och jävlar vad bra den var! Perfekt blandning av humor och action då den är som bäst. Plus kan väl ingen neka att Bradley Cooper som spelar Face är jääävligt snygg?
Rekommederar helt klart denna fartfyllda rulle!

Bio

Datum:2010-06-12   Tid:19:23:10

Ska se A-team
Får se hur bra den är (:

På bron

Datum:2010-06-11   Tid:23:25:38

Kort liten video då vi hoppar omkring där. Typ flera ifrån våran skola körde förbi också!

Kväll med tjejerna, plus killarna.

Datum:2010-06-11   Tid:23:23:12
Tjenare! Nu är jag hemma igen!
Hahah, det har varit sjukt kul. Jag drog då till Tia och då jag kom var hon, Tojfa, Sassa och Alle i fullfart med att plocka fram kubbspelet. Vi spelade ett par vändor. Alle kastade ner kungen genom att kasta rakt upp och så... ja.. det var inte meningen att kungen skulle ner kan jag säga er. Sen turades vi om att åka lite moped. Tojfa och Alle är dem enda med kort. . Emh, vad mer?
SEn gick vi in, spelade lite SXX och lite trivial. Hade hur kul som helst.
Jag ringde till någon kille som Sandra och Sofia tyckte var as snygg tydligen. Sofia hatar nog mej för det. Emh, sen ringde vi dit Jojje, han kom med sin moped. Eller ja, både Alle och Jojje har såna där coola cross moppar. Vi for ut och åkte. Jag åkte bakom Alle, han kör som en galning och jag älskar det! Haha, helt adrenalin pumpad är jag än!
Sandra åkte bakom Jojje och Sofia skjutsade Tia. Tojfa som fick kortet igår är väldigt ovan för hon hamnar oftast efter och kör väldigt sakta. Men jag kommer nog också vara så!
Det vart kallt och då hämtade vi mer kläder och körde mer. Vi drog till hamnen, och sen vidare över bron där vi stannade och flummade som fan och ja. As kul hade vi iallafall.


Kubb ffs!


alle, som aldrig vill vara med på kort!


Tojfa


Alle och Tojfa


Matilda, Tojfa, Sandra, Johannes och Alexander på cykelbron. Fett kul kväll ja, och fler ska det bli i sommar!

Sommarlov!

Datum:2010-06-11   Tid:14:53:21
Vet ni hur underbart det känns, att kunna slappna av utan att känna sej stressad över nästa veckas prov eller liknande? Nu är vi fria ifrån skolhelvetet i tio veckor! Shit så skönt!
I morse drog jag till Matilda, sedan gick vi till kyrkan efter några komplikationer. Där träffade vi finfina flickor och tog kort. Dessvärre, upptäcker jag nu att jag inte ens har min adapter, så jag kan inte föra över nå bilder. Fan liksom? Kanske drar till pappa ikväll och föröver. Matilda tog en massa så hon får maila mej dem sen. Sen satt jag och Linnéa och viskade i kyrkan hela tiden. Vi gick ut, kramades och tog ännu mer kort, fick betyg och delade ut blommor. Sedan gick vi till Matilda, fikade min hemmagjorda glass (som jag faktiskt gjorde!), och jordgubbar. Massa gott!
Vi började äta ute, men sen så klagade Sofia hela tiden på bladlöss och insekter och myggor och sån shit. Så då gick vi in. Vi tog bussen intill stan och har vandrat omkring där.
Jag är inte pank precis men jag ska inte handla nå mer föränn sthlm. Och så är det! (kmr knappast kunna hålla det där!)
Emh jag har absolut inga kort nu då alltså..

Ikväll ska jag antingen, till Urban och Agneta och äta, eller så ska vi träffas tjejerna hos Matilda och inte göra något alls. Får se.

Examen

Datum:2010-06-11   Tid:07:42:30


Kavaj ifrån JC
Drar till Tia nu.
Hörs senare ikväll.
Bamsekram!

10 juni

Datum:2010-06-10   Tid:16:53:36

Klassens dag

Datum:2010-06-10   Tid:15:11:45

Hej hopp gummi snopp
Idag har vi varit på fagervik med klassen och det var väl så där. Ibland roligt ibland tråkigt. Jag stukade fingret och det blir bara större och större. Fan för det liksom.
Det var en massa sammarbetsövningar och sån skit.
Kubb och tårta. Nu är det examen i morron kvar och sen.. sen är vi fria. Som bara den! Niice.

Spelar kubb


Matilda och Sandra

Today I'm wearing this

Datum:2010-06-10   Tid:14:58:46


The last song - Nicholas Sparks

Datum:2010-06-10   Tid:08:24:27
Ja, ja jag vet att jag igår sa att jag inte skulle köpa något innan jag far till sthlm. Men liksom.. Ja, jag har just beställt denna för jag vill så gärna läsa den. Den går väl på film nu men inte här i piteå och... ja, är den så bra som de säger tänker jag beställa The Notbook, Dear John och A walk to remenber. Sistnämda har jag faktiskt sett på film. Första vill jag se, det är Bills favo (A)

To do

Datum:2010-06-09   Tid:22:14:00

Bree Tanners andra liv

Datum:2010-06-09   Tid:07:53:33


På senaste tiden har jag tröttnat på allt tjat om twilight eftersom de flesta som nämner titeln syftar så mycket som på filmserien och inte böckerna. Därför har det bara kännts lite off. Och ja nu när nästa bok av Stephenie kommit, vet jag inte om jag vill läsa den. Men jag antar att jag kommer göra det ändå bara för att jag är så jävla... konstig.
Men jag ska kanske skita i alla min principer och allt och gå och låna den på bibblan, för den 3 juli drar jag te sthlm igen och då vill jag ha så mycket pengar jag kan få. Alltså gäller det att jobba häcken av sej nu och spara vartenda öre, plus så när jag kmr hem ifrån sthlm, kommer Sofia hit ! Då gäller det också att han money.
Jag vet inte..



Nu ska jag trippa iväg till Matilda där min cykel står parkerad. Så ska jag dra till skolan. Idag äre skola, i morron klassens dag. På fredag examen.
Sen äre bara sommarlov.

Årskursens dag

Datum:2010-06-08   Tid:21:07:51

Vi har haft mega roligt idag kan jag iallafall säga.
Åkte in till stan i morse med tjejerna (vilket påminner mej, min cykel är hos Matilda.) så träffades alla åttor vid tages bro. Så ja. Fick vi ett papper där det stod typ "Ta reda på när blablabla dog" eller "vad kostar en bägare med tre kulor på röda lyktan?", typ sånt. Vi hade skit kul, killarna skjutsade omkring oss i stan på mopparna och Alle kör som en jävla fart dåre xD

Vi kom inte sist. Fatta! Var enda gång det är något sånt där, kommer vi sist, men inte iår. Fatta COOLT!
Vi kom trea, av fyra klasser. Det är mäkta duktigt för att vara vi. hur som helst vare kul.

Vi sitter och äter glass på rådhustorget. Strax efter kortet ringer morfar som jobbar i huset tvärs emot vid torget "Inte ska du sitta på torget och äta glass, du ska vara i skolan! sluta skolka nu elin!" -.-


Essy och Hampus


Vårt jätte fina klass porträtt (:


Vi åt lunch i gräset (:


Paulina och Amanda


Beatrice och Ninni


Larice (:

Nu ska jag gå och hämta vatten. Guuud vad jag blev törstig.

God blessed the broken road..

Datum:2010-06-06   Tid:22:15:28
Scrapat hos Tia idag. Här är resultatet (+ ett till inlägg)

Lägger till en ny kategori nu också ser ni !



papprena är ifrån dutchess collection.

Bloggtorka

Datum:2010-06-05   Tid:23:26:57
Som ni ser har jag inte uppdaterat på ett tag men det ska det bli ändring på!
Jag har bara haft fullt upp med moppeteorin (För den som vill veta, ja jag failade på provet)
Och nu vet jag inte heller vad jag ska skriva. DEt känns bara tomt. Har varken bilder eller något intressant att dela med mej av.
Så jag tänker bara säga godnatt nu. Jag SKA uppdatera imorgon. Idag känner jag inte ens för att knäppa en kass webcam bild för ajg ser ut som fan och måste verkligen duscha.

Nu rollar jag med Sathi, Sofia är med nå kompisar så hon dissade mej totalt. något roligt är iallafall det faktum att jag kanske ska till stockholm i sommar. Grymt kul kommer det bli! Men det är inte säkert att jag ska följa ännu, ska prata lite mer med Sofia.

Men god natt, i morgon lovar jag att jag uppdaterar bättre.

Stressad

Datum:2010-06-02   Tid:18:51:36
Hej, tänker inte blogga så mycket idag, pluggar som en galning till moppe provet i morgon (!) samt NO provet som inte alls känns lika viktigt faktiskt! Men tänkte berätta att jag idag har varit i Luleå med syslöjdsgruppen först visades vi runt på design linjen i luleå och ja, det var trist, så såg vi på en modeshow grejsimojs, det var väl, okej. Eleverna som sytt kläderna var jääävligt duktiga skall jag säga. Senare så fick vi gå på stan. Vi började med att äta på sub & co. Matilda och Sofia tror seriöst att det är samma sak som Subland. Knappast! Det var gott men Subland är femtiogelva gånger godare.
Sen så gick vi på stan i två timmar innan bussen skulle gå hem. Då det var en timma kvar tills bussen gick började lisa: "Ska vi inte börja gå nu? Jag vill inte missa bussen, kom nu nu går vi!" Och vi liksom. "Lisa, det tar 5 minuter att gå till bussen!"
Jag köpte en mascara och puder, ointressant, plus ett par jeansshorts:

OCH (!) en jeans jacka! Har länge spanat efter en eftersom skinnjackan känns vääääldigt varm i sommar.

Kooort!

Datum:2010-06-01   Tid:18:21:06




Oriva har klipps sej!
Kort och skönt. Vill färga om det men får se hur det blir med det.
Och ja, jag ska nu gå och ta bort det där gamla nagellacket!

Hejsvejs

Datum:2010-06-01   Tid:08:27:26
Drar till skolan om några minuter. Idag har jag sista körlektionen Wippie! Efter det blir klippning! Visar er sen!