Tisdag den 23/3

Datum:2010-03-23   Tid:19:19:44
Än en gång blir jag unnad denna underbara känsla att komma hem och kunna slänga sej ner på sängen med tanken att inte behöva lyfta ett finger, utan att få skuld känslor för att jag har några läxor.
Visst, har vi tyska prov efter lovet. Men vi har prov på de saker vi haft i läxa de föregående veckorna, och det har jag haft ca. 95% rätt på varje gång. Så jag känner mej rätt lung.

Idag på praoen fick vi börja med att sortera in böcker som kommit in. Det var mer än igår, tog typ tre timmar att få in alla böckerna, och då vi äntligen var klara, ja då kommer ett lass till. Efter det fick vi göra världens mysigaste sak! Vi fick sitta nere i källarbiblioteket och sätta på klisterlappar på utgallrade böcker som skulle säljas. Dem sa innan vi gick ner dit att 'det är nog inte så roligt så det behöver ni bara göra någon timma per dag', men vi satt där nere och hade hur roligt som helst, tills klisterlapparna tog slut. Då passade vi på att gå på lunch, och efter lunchen fick vi i uppdrag att märka utländska böcker med vilket datum de skulle återlämnas. Vet ni hur mycket man förstår av Emil i lönneberga på thailändska? Inte ett skit.
Det var iallafall urtrist, så då vi var klar med det så fick vi fortsätta klistra på böcker. Vi vart lata och istället för att gå upp och jobba mer så satt vi där nere emellan bokhyllorna och läste högt för varandra ur boken Sandor /slash/ Ida. Fatta hur jävla mysigt det är att sitta där nere omringad av böcker och den där mysiga doften som kommer ur gamla böcker. Det är helt.. ja.. gud.
Man måste vara intresserad för att förstå hur grymt mysigt det var.


Det var typ.. 5 såna där bokhyllor på vardera sida av mittgången, samt ett till förråd bakom en av dörrarna.
I morgon äre 8-3 igen, men på torsdag skulle vi typ få ta det senare skiftet sa hon. Och på fredag slutar vi 12, najs.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback