Vegetarianer...

Datum:2011-08-28   Tid:22:15:21

Hampus och Yasmina pratade i telefon en gång:

Hampus: Är du från Falun? Gillar du Falukorv?
Yasmina: Jag är vegetarian.
Hampus: Men Falukorv är ju... korv?

Kanske en av de få jag kommer sakna, liiite grann ifrån min gamla klass (: Äh, man ser ju honom fortfarande (:

Super soft

Datum:2011-08-28   Tid:19:40:22


Mitt super super softa schema. Är verkligen så nöjd som man kan bli. Jag börjar liksom normal tid två dagar! Och senaste dagen är 14.50. Matilda går till 16.20 vissa dagar. Stackars henne!
Nu gör jag inte alls så mycket.

Catch me if you can

Datum:2011-08-27   Tid:23:52:24


Var inne på Hemmakväll igår och sökte filmen Catch me if you can, med DiCaprio och Tom Hanks. Dock så fanns den inte. Den hade "utgått ur sortimentet", trots att den inte är så gammal. Jag hade tänkt beställa den, bara för att jag är sån DiCaprio nörd. Men så gick jag förbi det där stället på vårt lilla värdelösa ICA och pang. Där stod den. Ni fattar inte hur glad jag vart!
Matilda har just åkt hem efter en mysig filmkväll. Vi har brutit vår cirkel och kör faktiskt nu med popcorn istället för chips och vegandip! Hallonsodan håller vi dock fortfarande kvar på!
Haha, jag har nästan skrivit klart mitt tal också. Gud jag är så nervös. Hatar att prata inför klassen men jag ska lära mej! Nu ska jag lägga mej och läsa.

Men herregud..

Datum:2011-08-26   Tid:22:16:03


Well Anonym, som du så klokt kallar dej, om du verkligen inte har något bättre för dej än att sitta och skriva såna saker till mej så är det väl rätt självklart att du inte ser längre än vad näsan räcker. Så du behöver inte ens bry dej om att skriva något mer för du är inte ens damm under sängen för mej. Okej? Bara ge upp och lägg ner. Det är bara din energi som spills.

Nu tänker jag sluta ens svara på de där kommentarerna över bloggen. Men ibland är det nödvändigt då vissa människor bara inte... jaja vi ska inte vara elaka emot dem som inte ligger på samma nivå som vi normala människor. Kom bara ihåg : Du kan aldrig påverka hur någon beter sej emot dej. Det enda du kan påverka är hur du ska hantera det.

Vi ska skriva ett tal till Svenskan, får handla om vad som helst, det är mest bara för att vi ska få öva att prata inför klassen. Jag skriver om Psykopati. Hade tänkt belysa skillnaden mellan psykopati och sociopati. Men det verkar ta nog lång tid att bara klargöra vad en psykopat är. Och det är klart, vet man inte det så är det inte så lätt. Jag är ju intresserad av det så då tycker jag ju att det är intressant att veta. Medans någon som inte är så insatt kanske inte förstår det. Ska iallafall försöka förklara det så bra som möjligt på onsdag (:
Imorgon blir det nog att se film med Matilda.

Folk vars hjärnhalvor inte kopplar...

Datum:2011-08-26   Tid:18:32:35

För det första: Det är ingen idé att kommentera anonymt då jag faktiskt kan se din IP adress och vet vem du är som är så jäkla feg och inte vågar stå för det du trycker ut dej.
Och för det andra: Så ja jag är ju så jävla seriös också. Herregud lär dej uppfatta lite ironi ._.

Så trött på människor som är så less på sina egna värdelösa liv så dem kan inte tänka på nå roligare än att göra andras liv lika besvärliga.

Nu ska jag jobba på talet till svenskan.

Svar på en kommentar

Datum:2011-08-26   Tid:14:47:33



punchan: låter som att matilda är din pojkvän?

Svar: Jodå, Matilda och jag är ett par! Pratar faktiskt om att förlova oss, eftersom vi varit tillsammans snart i 8 år. Tvekar dock lite eftersom vi fortfarande är unga.

Hänvisar till inlägget nedanför ._.

Sarcasm

Datum:2011-08-25   Tid:21:03:14


Snart en vecka i den nya klassen och allt går som smort! Kunde inte ha blivit nöjdare. Så skönt att slippa dem där människorna man gått med i tusen år. Är så jävla less dem så det inte finns! Nu går vi vidare, med nya tag och nya människor. Glömmer de och de som inte är dej värdig.
Nu blir det hopp in i duschen för min del (jag har sagt det sedan klockan sju)

Tisdag

Datum:2011-08-23   Tid:19:29:24

Tisdag idag, första riktiga skoldagen
, även om det inte kändes så precis. Vi har inte gjort så mycket alls. Antar att det är så precis i början. Det känns faktiskt lite små konstidgt, liksom, jag har gått i samma klass i 10 år, och nu är det bara nya människor? Men det är bra. Bra för mej att träffa nya! Det verkar va en bra klass hur som helst! Men vi är många. 30 tror jag typ.

Efter skolan så fikade jag och Pauilna på stan och nu ska jag.. inte göra något. Och självklart kan hon inte vara seriös på en enda bild (:

Last day

Datum:2011-08-21   Tid:19:40:58


Sista dagen på sommarlovet, har varit till stan en snabbis med Matilda och sen var vi hemma hos henne. Imorgon börjar skolan. Jag... vet inte riktigt om jag ska skratta eller gråta. Det ska bli skönt att få lite rutin in i dagen. Nu gör man ju inte så mycket. Plus att det ska bli skönt att vi inte är vår gamla klass längre. Så grymt less på folk. Någon frågade ifall jag skulle gråta på examen då jag insåg att vi skulle splittras? Nej. Visst har vi varit en bra klass men jag är så glad att få träffa nå nya människor nu!

Igår var jag och mamma och handlade i Luleå. Jag är så nöjd med mina inköp som vart, diverse skrivböcker, inklusive pennor, sudd, kalender och sånt skoltjafs. En poncho, en stor stickad tröja, en kavajväst, två randiga tröjor, ett par fodrade sneakers, en uuuunderbar pälsväst och så lite annat, sminkborttagning, en bok, mm. Som tur är har jag en sån snäll mamma som hjälper mej betala lite grann (: Men jag är pank nu. Och då har jag en snäll mamma som, trots att det inte kommer nå studiebidrag i augusti, så får jag det ändå! Av henne. Så snällt!
Nu ska jag duscha och sedan blir det att läsa lite smått.

L.A

Datum:2011-08-19   Tid:15:31:23

The Juicy Details

Inspiration

Torsdag

Datum:2011-08-18   Tid:20:50:36


bild weheartit


Har träffat Matilda för första gången på en vecka idag! Hon hade shoppat regält i sthlm och var nöjd! Jag fick en jätte söt penna av henne som jag knappt vågat ta ut ur den söta lilla asken den kom i!
Hos henne nördade vi Sims och bygger upp Croft Manor. Fyfan vad vi är nördiga. Till helgen ska jag förhoppningsvis till Luleå med mamma. Jag är i starkt behov av ett par gråa jeans, och en super snygg pälsväst ifrån Only. Får hoppats att den finns där! Något mer jag tänkte berätta?
Nja jag tror inte det. Ska se något avsnitt CSI nu. Inget annat på tv. Måste verkligen skaffa mej en ny nötar serie....

Tokio Hotel

Datum:2011-08-18   Tid:12:42:28



Gustav: "Kan du säga något dum om personen som sitter bredvid dig?"
Tom: Vem?
Bill: Tja, om mig till exempel.
Georg: Något hemskt om dig... Hmm...
Gustav: Jag kan inte säga något om Bill, han är perfekt.
Tom: Bill är en idiot, han tappade hjärnan för länge sen.
Bill: Ja!

Boktips

Datum:2011-08-18   Tid:11:33:00

Skuggvarelser, Blodets röst, Skuggvandrare av Magnus Nordin
Sista boken, Skuggvandrare har ännu inte kommit ut. Men tro mej jag har redan förhandsbokat den så den hamnar i min brevlåda såfort den släpps!

I första boken flyttar Kira till Gotland. Med en man som inte är hennes far, och en jämnårig pojke som inte är hennes bror. De flyttar in i ett hus som stått öde i flera decenier och väcker minst sagt uppmärksamhet bland den lilla byns invånare, med sitt säregna utseende.
Daniel bor med sin alkoliserade pappa som driver en bilskrot/verkstad i byn. Byn Nejde, är.. hela historian är så väl utspelad och skriven så att man nästan känner att man varit där bara av att läsa boken. Jag kan inte berätta vad som händer i andra boken, för då avslöjar jag ju hur första slutar. Men tro mej, ni kommer inte bli besvikna om ni läser dem. Sista boken har jag som sagt inte läst så den kan jag inte säga något om. Men jag hoppas och ber att den ska hålla upp till måttet. Men en viss ingrediens i bokserien, som jag förövrigt är helt kär i, lovar nog att jag kommer tycka om boken.
Ansiktena på omslaget är.. nej det är inte Daniel och Kira för mej. Daniel är.. typ min Edward. Jisses vad jag är såld på den killen! Läs så fattar ni!
Men en sak kan jag avslöja, det är inte så hemligt, för er som är less på vampyrer kommer här en bokserie om lykantroper av ett annat slag!

Godnatt

Datum:2011-08-17   Tid:21:58:59

bild weheartit

Klockan är visserligen knappt 10, men jag ska försöka vrida tillbaka dygnet nu så jag tar mej upp ur sängen måndag morgon då skolan får lov att plåga oss igen. Så med det säger jag godnatt, i morgon blir det att vara med Tia. Jag har alltså inte sett henne på en hel vecka. 7 dagar. 168 timmar. Jag vet inte om ni inser hur mycket jag saknar henne?!
Nu när skolan drar igång ska jag försöka få lite rutin i bloggningen. Nu då det är lov och man bara hänger hemma hela dagarna så får man inte mycket gjort. Eller jag har faktiskt gått till bibblan idag och hämtat en bok. Men det är allt.
Nåja, ha en trevlig kväll!

Beastly - Varning för spoiler

Datum:2011-08-17   Tid:21:22:38


...fast alla som sett disney versonen vet väl ändå hur den slutar så
Låt mej börja med att säga att Skönheten och odjuret, är utan tvekan min favorit då det kommer till Disney filmer. Det var den jag såg om och om och om igen då jag var lite, och jag älskar den fortfarande.
Därför var jag aningen skeptisk då jag beställde Beastly av Alex Flinn. Men efter att ha läst ut den (vilket inte tog mej speciellt lång tid eftersom jag verkligen fastnade för den) så kan jag säga att jag verkligen gillade den. Den var såklart inte som den Disney verson som jag kom ihåg, men den var rätt bra. Ingen 10a kanske, men ändå.
Jag visste att det skulle komma en film, redan innan jag beställde boken. Det var nog därför jag faktiskt beställde den. För att hinna läsa den innan filmen kom. Och nu då jag kollar på trailern så kan jag inte hjälpa att bli besviken. Visst kan jag hålla med om att Alex Pettyfer passar riktigt bra som Kyle, men Vanessa är inte alls den Lindy jag tänkt mej. Jag har inget emot henne generellt sett, men just som den här karraktären ser jag verkligen någon annan. Lindy beskrivs som rödhårig, fräknig, med snea tänder och en alkoliserad pappa. Det är även en viss fokus på rosor i boken. Kyle/Adrian intresserar sej för rosor, och tar hand om de som om de vore hans bebisar typ. Och i trailern så säger han "jag ska bygga henne ett växthus. Hon gillar rosor" eller något sånt, och där tycker jag att dem tappar massa av hans.. finfina karaktär liksom. Det är något jag saknar. En annan sak är att i boken så blir Kyle ett odjur. Liksom med päls och klor och Gud vet vad, här ser han bara ut som en.. alternativ unge utan någon som helst stil.

Nåja, jag ska inte vara så fort med att dömma. Jag gillade boken och tyvärr tror jag att jag kommer bli besviken. Men det kunde ju ha varit värre, det kunde ju ha varit så att jag älskade boken. Då skulle jag verkligen blivit besviken (;
Helt random inlägg som jag tröck ur mej då jag insåg hur tråkigt jag hade det. Vad har ni för er?

Tjuvkik!

Datum:2011-08-17   Tid:21:05:56


En snabb tjuvtitt på Matildas kommande design, det är ett par saker som fortfarande ska fixas. Men det får vänta ett tag. Jag har redan spenderat åtskilliga timmar på den och hon är ju inte ens hemma än så det kan få vänta ett tag till. Men jag är som sagt riktigt nöjd!

Lack of passion

Datum:2011-08-17   Tid:18:50:22

Bild weheartit

Hela gårdagskvällen och hela dagen idag har jag jobbat med en blogg design åt Matilda och jag måste få skryta och säga att jag är så jävla nöjd! Även fast det kanske inte är min stil tror jag att det är den bästa jag gjort, inte bara då vi pratar om liksom bilder och färger utan om kodningen, hur bra det gick att få ihop den trots att det tagit ett tag. Men hur ska det annars gå (:
I morgon är hon hemma!

Beatrice

Datum:2011-08-16   Tid:15:21:49

Fotade med Bea igår!

Konfrimation

Datum:2011-08-14   Tid:22:50:48
Idag har jag varit på konfrimation heela dagen. Sen halv elva i morse, kom hem 19.40. Det var Simon som konfade sej! Simon är då min mammas kusin, men han är 96a så vi brukar säga att han är min kusin. Han hade komfat sej på nå fotbollskomfa, nå special, så alla ungdommar hade fotbollsskor, under kåpan ! De hade haft läger i 2 veckor med träningar 2 gånger om dagen. Fyfan så.. ja jag gillar ju inte fotboll så det är tur att jag inte var där!
Nu ser jag Departed. Har sett den förr men den är så bra så den kan man se ett par gånger om!
I morgon ska jag fota med Bea! Awesome!

l o v e

Datum:2011-08-12   Tid:23:59:54

Här är det meningen att det ska stå en rubrik

Datum:2011-08-12   Tid:22:46:29

Bild från weheartit

Låg uppdatering. Ska ta tag i det. Matilda är i sthlm nu, saknar henne som fan. Men jag ska stå ut. I morgon - Middag, på söndag, till älvsbyn o se Simon, måndag, fota med Bea. Jag försökte övertala min morfar (?!) att ha filmkväll med mej istället för Matilda, sa att "Vi måste ha lättsaltade chips, veganyoghurt, tacokryddor och hallonsoda!" Han tyckte bara jag var patetisk!
Min älskling dissar mej för tillfället, hon är lite sådär smått frånvarande men still gotta lööv her!
Förövrigt har min Blood tröja faktiskt kommit! Yey. I'm in love with it!

Tisdag 9onde Augusti!

Datum:2011-08-09   Tid:17:04:26


Hello!
For in till stan i morse, eftersom Simon komfrimerar sej i helgen så köpte vi en present till honom med mamma, sen så åt jag och mamma lunch på Café piteå. Emh... sen så spenderade jag massa pengar. Köpte hur mycket som helst! Jag... orkar faktiskt inte ta kort på det, men det var typ skor, och 4 par byxor, och tröjor och ja... massa.
Nöjd är jag iallafall!
Nu är det mat.

Godnatt!

Datum:2011-08-08   Tid:23:56:38

En sovklar Elin säger nu godnatt. Detta har inte varit någon speciellt händelserik dag. Var barnvakt i morse. Hela dagen har det ösregnat och blåst som bara den så jag har knappt varit utanför dörren. I morgon ska jag in till stan tror jag. Om det inte blir lika dåligt väder som idag.

Who says you're not star potential Who says you're not presidential

Datum:2011-08-06   Tid:12:24:59
Bildlöst inlägg är jag rädd, var på IKEA igår, hela dagen, därför blev det ingen uppdatering. Kom hem klockan 7, kastade i mej mat och drog till Matilda. Gissa vad vi gjorde! Såg film, yes, igår vart det Da Vinci koden. Inte lika bra som Änglar och Demoner. Inte alls faktiskt. En besvikelse var det ja.
Ska dit snart, för ett par dagar sedan då jag skulle hem från Tia så vägrade min moppe starta, så nu har Mats laddat den också ska jag se om den funkar nu. Får verkligen hålla tummarna.
Hmm, jag drar nog till pappa idag. Så det var typ det jag hade tänkt säga.

Tävling

Datum:2011-08-04   Tid:11:34:20

Är med och tävlar om allt detta på en av mina favorit bloggar -> The Juicy Details. Stört skön blogg med massa inspirerande bilder!

Gårdagen

Datum:2011-08-04   Tid:11:30:40

+27° igår
Gjorde typ inget. Låg och läste och såg sedan film med Matilda. Idag blire kanske stranden. Eller stan kanske. Vi får se. Jag har förövrigt beställt t-shirten jag la ut för någon dag sen. Så nöjd (: Hoppas den kmr snart.

Blood

Datum:2011-08-01   Tid:12:20:16

349:- Modekungen

I love it. Ska beställa! Fick ju min lön idag så den kan gott och väl få göra lite nytta! Jag är seriöst helt förälskad i Angelina. Måste vara världens vackraste människa, right?