Men herregud..

Datum:2011-08-26   Tid:22:16:03


Well Anonym, som du så klokt kallar dej, om du verkligen inte har något bättre för dej än att sitta och skriva såna saker till mej så är det väl rätt självklart att du inte ser längre än vad näsan räcker. Så du behöver inte ens bry dej om att skriva något mer för du är inte ens damm under sängen för mej. Okej? Bara ge upp och lägg ner. Det är bara din energi som spills.

Nu tänker jag sluta ens svara på de där kommentarerna över bloggen. Men ibland är det nödvändigt då vissa människor bara inte... jaja vi ska inte vara elaka emot dem som inte ligger på samma nivå som vi normala människor. Kom bara ihåg : Du kan aldrig påverka hur någon beter sej emot dej. Det enda du kan påverka är hur du ska hantera det.

Vi ska skriva ett tal till Svenskan, får handla om vad som helst, det är mest bara för att vi ska få öva att prata inför klassen. Jag skriver om Psykopati. Hade tänkt belysa skillnaden mellan psykopati och sociopati. Men det verkar ta nog lång tid att bara klargöra vad en psykopat är. Och det är klart, vet man inte det så är det inte så lätt. Jag är ju intresserad av det så då tycker jag ju att det är intressant att veta. Medans någon som inte är så insatt kanske inte förstår det. Ska iallafall försöka förklara det så bra som möjligt på onsdag (:
Imorgon blir det nog att se film med Matilda.

Kommentarer
Postat av: choklad kanin

Appropå det du skrev med fet text, Brukar DU försöka påverka hur någon beter sig mot dig? eller hur hanterar du situationerna? Ett svar på denna fråga vore nått!

2011-08-27 @ 20:51:37

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback