Del 21

Att slappna av

Bill suckar. Just nu går allting utför. Tom flyttar, Oriva är dumpad över SMS, äggen i kylen är 2 veckor gamla och han har slut glass. Vart är världen påväg egentligen? Han suckar, tar upp telefonen. Slår Georgs nummer men slänger sedan ner telefonen i soffan igen.

Ingen ide. Georg är upptagen. Som alla andra.

Det är spontant, inte minst sagt idiotitskt och det är förfan så jäkla dumt det kan bli. Men efter 45 minuter framför datorn, ett lämnat meddelande på Toms röstbrevlåda, och en 72 minuters lång bil färd lägger Bill sin väska på bandet på Berlins flygplats.

Sista minuten (uppriktigt sagt) biljetten till LA hade kostat honom 1121 kronor. Men han måste bort här ifrån ett tag. Måste bort ifrån alla som känner honom och alla som vet vem han är.

Det är minsann enklare sagt än gjort. Tills flyget går låser han in sej på en toalett för att slippa alla stirrande blickar och sedan lyfter dem.

"Önskas något?" En ung rödhårig kvinna i ljusblå flygvärdinne dräkt sträcker sej över honom medans hon drar ner för fönstret.

"Emh.. En, kaffe kopp blir bra"

"Självklart" Hon ler, och häller upp en kopp kaffe. Precis som Bill är till att ta upp pengar ur väskan, skakar hon på huvudet. "Oroa dej inte, jag bjuder" Hon ler. Sedan försvinner hon. Bill kikar efter hennes välformade ända som är instängd bakom en stam kjol.

"Nej Bill. Bill nej. Nu ska du bara, ta det lungt, koncentrera dej på dej själv och unna dej själv lite vardagslyx." Han suckar, och drar bort några hår slingor. Tittar ner på sin avstängda telefon. Han gissar på att han, då han landar har, 14, missade samtal ifrån Tom. Och med dem tankarna, så somnar han.

"Ceasar resort hotell, hur kan jag hjälpa till" Kvinnan bakom disken ser oklanderlig ut. Det ser ut som om någon svept med blur verktyget i photoshop över hennes hud. Den är perfekt. Hon har en ljus rouge och långa ögonfransar som verkligen drar alla blickar rakt in i de klar blåa ögonen.

"Emh.." Bill ser sej omkring. "Hur.. Jag vill ha ett rum. Ett fint ett."

Hon ler artigt.

"Ett fint rum? De flesta av våra rum är fina."

"Ja, ja emh.. en svit?"

"En bädds?"

"Ja, ja det blir bra" han nickar menande och ler svagt.

"Hur länge stannar du?"

"Jag vet inte, jag får se."

"Okej, vi kommer behöva ett kreditkort på rummet."

"Ja självklart" Med omsorg väljer han ut ett visa kort och räcker över det. "Bill Kaulitz" Han uppger sitt personnummer, får ett nyckelkort med rumsnummret 3129. Så tar han hissen upp och finner snart dubbeldörrarna.

Sviten är otrolig. Ett enormt vardagsrum med platt tv och minibar. En köksavdelning. Det är högt i tak och har en balkong som vätter ut emot hotellets bakre gård där det finns uteserveringar och en stor pool.

Sovrummet är bäst. En king size säng, stora fönster som löper längst en hel vägg med fjärrstyrda gardiner gardiner som manövras med en fjärrkontroll som ligger på sängbordet. På kuddarna ligger en handduk och en liten chokladbit som Bill girigt mumsar i sej. Han hänger in kläderna i garderoben, blandar sej en drink och tar sedan upp telefonen.

Han har helt klart underskattat Tom. 32 missade samtal. Han suckar, och ringer tillbaka.

"Hey, vad ville du?" Han tar en vindruva, stoppar den i munnen och spottar ut den sin. fy vad sur.

"Vad jag ville? Vad jag ville ?! Bill du kan inte bara flyga över atlanten och bara lämna ett meddelande?!"

"Eh... jo, uppenbarligen kan jag det?"

"Kom hem. nu!"

"Tom snälla, jag vill bara ta det lungt ett tag. Okej? Jag lovar jag är okej, har du hämtat hundarna?" Bill suckar, sätter sej i soffan och sträcker sej efter fjärrisen. "Jag lovar att jag inte går och dör. Du kan inte vara med mej varenda minut."

"Jag är gärna i samma världsdel som dej."

"Tom snä..."

"Vad ska du göra där borta då?"

"Va?"

"Ja, vad ska du göra i usa som du inte kan göra hemma i tyskland."

Bill suckar högt.

"Tom jag vet inte, kanske, slappa, shoppa, bara ta det lungt!"

"Vad ska du göra i kväll."

"gå ut, äta gott, jag vet inte. Okej?"

"Ring mej. okej? Ring mej då du kommer tillbaka till hotellet, gud Bill du kan inte bara fara så där. Fattar du inte att jag blir helt orolig?!"

"Jag är 21 Tom. Jag klarar mej"

"Hur länge stannar du?"

"Bara någon vecka, max. Jag är hemma innan december. Jag lovar." Bill väntar inte på något mer innan han sedan lägger på och suckar. Tom är allt för överbeskyddande ibland. Det är sött. Men förjävligt irriterande då man tänker efter. Han tar sej ett långt bad i bubbelbadkaret där han rakar benen och tvättar håret noga. Sedan ligger han där och bara njuter i säkert en halvtimma. Då han kliver ur ser han ut osm ett russin men då han väl fått på sej kläderna, fixat håret och sminkat sej, så har det hunnit försvinna. Han ser på sej själv i spegeln, suckar och drar bort en slinga ur ansiktet.

"Fan vad snygg du är"

Han behöver det där. Lite pepping. Boosta sitt självförtroende lite. Dock låter det bara töntigt. Han ser på sej själv i spegeln. Han har på sej ett par svarta tighta jeans som praktiskt taget slickar huden. Plus en blå, transparent skjorta över ett svart linne. Skjortan är av en oversize modell och hängde slappt över hans smala axlar. Bill ler. Han står framför spegeln ett par minuter och ler ifrån olika sätt och vinklar. Han är faktiskt nöjd med sitt utseende. Han gillar de höga kindbenen och bruna ögonen. Faktiskt. Det enda han skulle vilja ändra är kanske att fylla i överläppen lite grann. Men det tänker han inte. Iallafall inte än på ett tag. För i övrigt tycker han om sitt ansikte. Han är söt.

Han tar en svart bagig väska och lägger ner det nödvändiga. Filofaxen i lammskinn, telefonen, iPoden. den stora LV plånboken och lite andra småsaker som nöden kan kräva. Sedan tar han sina mörka solbrillor, och en kort svart jacka och går ut. Han låser dörren efter sej och ber kvinnan i receptionen ringa efter en taxi.

I lobbyn är det ganska tomt. En man i sina sena 50 år sitter och bläddrar i en kvällstidning. Bill lägger huvudet på sned medans han diskret granskar honom. Han påminner lite om en sugar daddie. En rik, gammal man som betalar för unga blondiners utbildning i utbyte emot meningslösa dejter.

Han sätter sej sedan in i taxin då den svänger in precis framför hotellet.
"Vart ska du herrn?"

"Emh.. en resturang. Jag har ingen aningn vilken. Kan du föreslå något?" Säger han och ler artigt.

"Hmm.. Mitt bästa förslag skulle nog vara Lime House." Han ser bak på bill. Mannen är ganska ung. Nybliven 30 åring kanske. Han har lite skäggstubb, ett vänligt leende och mörkblont hår. På hans finger sitter en guldig ring och Bill kan, utan att vara allt för naiv, säga att mannens ögon är vänliga.

"Lime House? Serverar dem vegetariskt?"

"Ja, dem har en fruktansvärt god grillmeny för.. vegetarianer." Han ler och nickar.

"Okej, take me there"

Efter att ha ätit en utsökt middag på Lime House vilket visade sej vara en liten resturang med kvinnor i svara dräkter som serverade utsökt mat på glasbrickor i en lokal med dämpad belysning. Till sin förvåning, känner sej Bill inte det minsta ensam då han går ifrån resturangen utan någon som helst riktning. Hittar han bara en taxi tar han sej hem. Han vet vad hotellet heter. Ingen fara.

I skenet av några marshaller spelar ett par biffiga killar volleyball på stranden och Bill kan inte låta bli att spana in de muskulösa kropparna som slänger sej i sanden för att rädda bollen. Han tänder en cigarett, och går vidare. Ett berusat tjejgäng på sisådär 8 personer passerar fnittrande. Dem kom ur en dörr som precis är till att gå igen innan bill sätter foten ivägen. Han fimpar ciggen, och går sedan in. En brant grå stentrapp leder ner till en källare med dovt ljus och ett lungt dans golv. Små runda bord står utplacerade runt om i lokalen, och i ett av båsen som står emot väggen, sitter ett par som tittar förälskat på varandra. Han slår sej ner vid bar disken och en ung kvinna med långt lockigt hår lutar sej fram emot honom ifrån andra sidan.
"Vad får det lov att vara?"

"Emh... Ett glas vatten skulle vara bra."

"Bara vatten?"

"Ja tack"

Knappt en minut senare, ställer hon ett stort glas isvatten med citron i framför honom och Bill ler tacksamt. Han ser sej om då han hör hur någon drar fingrarna över strängarna på en akustisk gitarr. I ett hörn, finns en liten upphöjning där en ung man, sitter med en gitarr och en rutig skjorta som är nog uppknäppt för att berätta att han utnyttjar sitt gymkort. Han har mörkblont hår lite smått skäggstubb spritt över hakan och kinderna.

Med en hes röst som låter en aningen country aktigt sjunger han lågt och stämningsfullt så suset av en härlig mansröst sprider sej genom lokalen. Bill ler svagt. Suckar och slappnar av för att utnyttja sekunden till dess fullo.

Det här är vad han behöver. Bara lite egen tid. En chans att ta det lungt, och inte stressa. Han tar fram filofaxen, kontollerar hur tomt hans schema för en sekund är och sedan stryker han bestämt telefon interjuvn på söndag.

Johnny tjänar inte bra alls egentligen, på att sitta där och spela fyra timmar i sträck. Han skulle nog dra in den dubbla summan om han körde taxi eller gjorde något annat. Men han tycker om det här. Den mysiga stämningen och att få göra någonting han faktiskt tycker om. Han är lycklig som får det. Så ja, hellre tjäna småslantar på något man tycker om, än att ha ångest varje dag man går till jobbet.

Mellan 22.00 och 22.30 har han en paus. Han lägger ifrån sej gitarren och reser sej upp.

"Jake, vatten."

Killen bakom baren häller genast upp ett glas vatten med is och citron i.

Ganska diskret granskar Bill killen från topp till tå. Han har slitna adidas skor, och raka mörka jeans.

Att säga att han såg dålig ut, vore att ljuga.

"Johnny"

Han måste tydligen ha kännt Bills dömmande blickar för han håller fram handen, och ler.

"Bill."

"Inte här ifrån?"

"Verkligen inte."

Bill ler svagt emot killen, innan han sedan sörplar i sej lite vatten.

"Det låter bra där uppe" Bill nickar i en otydlig gest emot den lilla scenen.

"Tack" Johnny ler, och plockar sedan fram en mobiltelefon ur byxfickan. "Ledsen, måste svara."

Johnny reser sej upp och går bort ett par steg. I surret ifrån de andra gästerna kan Bill inte höra vad han säger. Men det gör inte så mycket. Han dricker upp sitt vatten, och sedan går han emot utgången. På vägen ut släpper han ett par sedlar i Johnnys dricksburk, ler, och går sedan där ifrån.


Del 20

Köp en hemlighet för 50 000 kronor

"Bara så du fattar hatar jag dej för det här Tom" Bill blänger på sin bror och ser sej om. Väggarna i den stora hallen är vita. Listerna runt om valvet in till köket är i mörk ek, samma färg som klädhängaren, skohyllan och byrån.

"Hata på" Mumlar Tom, väldigt frånvarande.

"Hur fan ska du klara dej? Du kommer svälta ihjäl!"

"Det finns frysmat och pizzerior. Jag överlever." Tom drar handen över den svartvita fondtapeten inne i vardagsrummet och lägger huvudet lite på sned.

"Du kommer bli tjock!"

"Det är jag redan.." Toms röst är fortfarande lika frånvarande och less.

"Well.. då kommer du bli tjockar"

"Jag ko.." Toms försök att övertala sin bror att han faktiskt skulle överleva, även om de inte länre bodde vägg i vägg med varandra. Men avbryts utav James skrik.

"VI SKA HA DEN HÄR LÄGENHETEN TOM!" Skriker han och kommer springande ut ifrån huvudsovrummet.

"Jaså?"

"JA!"

Lägenheten är enorm, två våningar, 4 sovrum plus två större vardagsrum, ett matsalsrum och ett enormt kök. Fast storleken speglades väl även av på priset också. För inte var den billig.

"Koooom!" James drar ivrigt med sej Tom in i sovrummet. Det är stort och har en fondvägg liknande en grönskog med en stig genom på ena väggen. På andra fanns även två stycken skjutdörrar med speglar på. Tom himlar med ögonen. Walk in closeten som finns bakom spegeldörrarna är inte size 0, något som är säkert iallafall.

"Du vill alltså köpa en lägenhet bara för att få en stor garderob?"

"Yes!"

Tom kikar in i den stora garderoben. Suckar och lägger huvudet på sned.

Att flytta ihop är en stod deal. Och trots att paret just firade ett halvår tillsammans, känner båda att dem är redo. Klockan är bara 6 men ute är det redan mörkt. November mörkret kom tidigt. Tom ser sej om. Den är verkligen fin, finare än alla de andra fyra dem varit och tittat på.

"Ska vi prata om det älskling kanske?" Tom ler lite emot James som drar handen längst hyllorna i dyr ek, ena väggen, säkert 6-7 meter lång är fylld med endast såna där hyllor för skor. Och Tom tänker bara att, det lär behövas, så mycket skor som James har.

"Gillar du den?" James vänder sej emot sin bror.

"Ja"

"Gillar du ditt rum Bill?"

"Va?"

Tom skrattar lågt.

"Du trodde väl inte att vi skulle köpa en lägenhet om inte du fick plats?"

"Me-menar ni att jag ska bo här? Med er?"

"Om du vill?"

Bill ser lite fundersam ut.

"Men ni låter så mycket!"

Tom suckar.

Bill ser, fram och tillbaka mellan paret.

"Jag kanske.. inte vill bo här heela tiden?"

"Det okej det Bill. Du har ditt rum här och får sova här då du vill" Tom la huvudet på sned och log emot sin bror.

"Så.. ni ska köpa?"

James sneglar upp emot Tom. Han håller med. Det är den finaste lägenheten dem tittat på. Den dyraste, det må vara också, men helt klart den finaste.

"Älskling den.."

"Vi tar den." Tom sätter sej ner på sängen. Ena väggen i sovrummet är glasad och vätter ut emot Berlins stadsliv. Vita panelgardiner går att dra för för att stänga ute stadens existens. Tom ser på James. "Eller?"

"Jag älskar den." Han ser sej om för att ta in den överväldiga skönheten av lägenheten. "Men har vi råd? Älskling det är mycket pengar."

"Såklart vi har" Tom ser sej om samtidigt som han lägger in en snusprilla under överläppen och suckar nöjt. "Är du säker då? Du vill inte kika vidare?"

"Jag vill ha den Tom."

Ett par timmar senare har Tom bjudit sin blivande sambo på lunch på en uteservering precis nere vid kajen. Bill tackade dock nej efter ett samtal som han med nöd och inte dött utav.

Hans högra höft ömmar så fort han tänker på det. Ändå gjorde han inte det naturliga, vilket skulle vara att gömma sej, slänga telefonen i backen och gömma sej. Han hade svarat, med en klump i halsen hade han svarat och nu sitter han och väntar på en kall stentrapp i en av Berlins bakgator.

Han försöker räkna hur länge sedan det var, 3, 3 år måste det ha varit. Det hände i maj, så tre år sedan och sex månader. Tiden går så fort!

"Nej men ser man på"

Bill rycker till av rösten. Den är hes och kraxig. Som om någon vässat sin kniv längst med stämbanden.

"Vad vill du" Bill ser inte upp. Han vet mycket väl vad som väntar. Damons ansikte har han sett allt för många gånger. Han tål det knappt längre. "Jag har inte hela dagen på mej"

"Se dej."

Bill tvingas se upp för att avgöra om han är allvarlig eller inte. Men såfort han ser de svarta ögonen, så inser han att Damon inte ens har kapaciteten att tänka snälla tankar.

"Dödar det dej fortfarande?"

"Damon, säg bara vad du vill ha?!"

"Pengar."

"Jag anade det ja."

"Du har själv försatt dej i den här situationen Bill. Försök inte få det att verka som att det är mitt fel!"

"Well det är ditt fel" Bill reser sej upp ifrån trappen och granskar honom. "Hur mycket ska du ha?"

Damon rycker på axlarna.

"50?"

"Jag bär inte omkring på 50 000, jag måste hämta u..."

"En check blir bra!"

Bill ser på honom. Suckar och nickar svagt. "O.. okej. Okej jag fixar det."

Han sätter sej ner igen på stentrappen och öppnar upp den stora säckiga väskan ifrån tazuma. Får fram en cigg först, som han tänder och drar ett par behövliga bloss utav, innan han sedan letar fram checkhäftet.

"Inte ett ord då."

"Din hemlighet är säker hos mej."

"Bäst för dej." Bill ser upp på honom. Signerar checken och räcker fram den. Damon har ljusa trasiga jeans, mörka ringar under ögonen och har nog inte rakat sej på ett par dagar.

"Så..." Damon kontrollerar checken, och ser sedan med ett flin upp på Bill. "...bjuder du på lunch?"

 

Flashback

"Fan... fan Bill.." Damon lutar huvudet emot bilens fönsterruta och smeker en hand över Bills bakhuvud som rör sej i en jämn takt upp och ner över hans skrev. "Ja.. kooom igen."

Det tar inte många minuter innan Bill får en stats i munnen. Han sträcker sej efter den vit rullade cigaretten innehållande marijuana, drar sej ett bloss och lutar kinden emot Damons muskulösa överkropp samtidigt som han känner ruset sprida sej genom kroppen.

Damon pressar sina läppar emot Bills panna, och drar upp en ölflaska ur påsen på bilgolvet.

Bill, är allt för upptagen med att granska sin hand som förtillfället är det mest fashinerande han har sett i hela sitt liv. Vad är dessa utskott ur handen som rör på sej? Är det naturligt svart där längst ut? Damon är ju inte svart där? Han viftar lite med fingrarna, fnissar och masar sej upp i sittande ställning.

"Ska vi dra.. hem till mej?" Damon smeker honom med en hand över kinden och Bill tar tillfället i akt han slicka lite på hans fingertoppar.

"Mmhm" Han fnissar, ler igen och tar ölflaskan ur hans hand. Han tar en klunk av ölen, och klättrar sedan fram i förar sätet.

Att Bill inte alls är i någon form att köra just nu, tänker såklart ingen på. Klockan är närmare 4 på natten och trafiken är helt död. Så medans Damon lägger sej bekämt i baksätet så vrider Bill om nyckeln och försöker samla sej nog mycket för att inte köra av vägen direkt.

"Har du nå mer?"

"Mer vad?" Bill kastar en blick i backspegeln samtidigt som han svänger utifrån parkeringsplatsen.

"Vad tror du? Gräs såklart!"

"Åh, nej, men jag kan skaffa."

"Gör det.."

Bill vet att Damon mer eller mindre utnyttjar hans ekonomiska hållbarhet. Trots det stannar han. Och vad det beror på vet han inte. Han kan bara inte tänka sej att gå ifrån honom. Eller är det kanske känslan av att vara odödlig han inte vill förlora? För det är precis så han känner då han är omkring Damon, som om han är odödlig. Som om han kan göra allt han någonsin velat. Han är odödlig, och ostoppbar.

Tusen tankar dansar innanför pannbenet då smattret av regn når Bills hjärna, han saktar ner lite, och hör hur regnet tar övertaget och snart hörs inte Damons snarkande i baksätet.

I det svaga ljuset ifrån 7 elevens skylt kan man - ifall man är uppmärksam - urskilja ett ansikte. Två till och med. Den dryga 20 åringen verkar inte nykter då hon stödjer på en annan jämnårig tjej längst med gatan. I hörnet vid 7 eleven skiljs dem åt, delar en kyss och utan att Bill märkt det, utan att någon märkt det, kliver den berusade tjejen ut i gatan, sekunden innan hon slår emot bilens rödlackade plåt.

Bill vaknar upp. Blir nykter på loppen av en halv sekund kliver på bromspedalen.

"Helvete?!"

"Va skriker du om?" Gormar Damon och med viss möda hänger han sej fram mellan förar och passagerar sätena. "Vad fan har du gjort?!"

"Det var inte jag!"

"Kör för helvete!"

Bill ser sej om. För en sekund stirrar han rakt in i ögonen på den andra tjejen. Sedan backar han, svänger om och försvinner in i djungeln av betong och stål.

"Fan Bill.."

"Jag såg henne för helvete inte!"

"Är hon död?"

"Hur ska jag kunna veta det?!"

Bill flyr. Lämnar Damon utanför betong huset han kallar hem och tar nattbussen tillbaka till sin lägenhet. Har han dödat någon?

Nästa dag raporteras det på kvällsnytt om en ung tjej som blivit överkörd. Hon dog på fläcken och polisen har ingen misstänkt.

 

"Jag kan inte förstå hur du kan äta." Bill suckar och petar i maten. Hans aptit är så liten att den knappt finns, och att se Damon skotta i sej stora lasser av dyr potatisgratäng får han magsäck att vända sej ut och in.

"Äh kom igen, ska du dalta över det där i resten av ditt liv kommer du verkligen dö ensam!"

"Som om jag inte förtjänar det?" Bill suckar och smuttar lite på sitt vinglas. En svag bakgrundsmusik klingar men Bill känner bara hur spänningen i hans kropp byggs upp. Varje gång Damon dyker upp inträffar fler problem. Men vad ska han göra?

"Bill kom igen? Det var inte ditt fel?"
"Nehe så om det inte var mitt fel varför pressar du mej på pengar hela jävla tiden då?"

"För att det är dyrt att underhålla mina.. hobbys."

"Hobbys? Vadå? Knarka, supa och köpa horor?" Bill suckar. Damon himlar bara svagt med ögonen för han inser att det är nog vart hans mesta pengar går. "Det är väl du som satt mej i den här situationen?"

"Nej, det var du som dödade henne, jag ser bara till sa att du aldrig glömmer det!"

"Det var ditt gräs"

"Och vem hade jag fått det av?" Damon flinar.

"Håll bara käft. Okej. Hur mycket ska du ha för att aldrig söka upp mej igen?"

"Det funkar inte så Bill." Damon flinar, och skakar på huvudet. "Du ska finnas här då jag behöver dej? Förstått?"

"Vad händer om jag erkänner och sen sätter dit dej också? Medhjälp? Utpressning?"

"Det skulle du aldrig göra. Det vet du själv"

Bill ser på honom och suckar. Det är delvis sant. Han skulle aldrig kunna erkänna. Han skulle aldrig kunna försätta bandet i den positionen heller. Är han tvungen? Tjejen är död. Hon blir inte mer levande bara för att Bill åker dit.

Han har varit på hennes grav. Några veckor efter, åkte han dit och grät. Inte ens Tom, vet vad som har hänt. Inte ens Tom!

"Jag måste gå, jag har ett jobb att sköta" Bill reser sej kvickt upp. Maten han betalade 175 kronor för är helt orörd och med hela vinglaset är tömt. Han får ringa Tom. Inte sedan olyckan har Bill satt sej bakom ratten det minsta påverkad. Aldrig. Aldrig mer.

"Well, see ya" Damon lutar sej nöjt tillbaka och höjer sitt ölglas emot honom. "Föresten, kan du lämna lite dricks, man vill ju inte verka snål" Han flinar, och Bill lägger en hundring på bordet, mest för att komma därifrån utan vidare diskutioner.


Del 19

Tusen vita rosor

James hand är lika kall som vanligt men ändå är det som om den skickar varma stötar genom hela Toms kropp då de går längst grusvägen.

"Berätta något."

"Vadå?" Tom ser ner på James och lägger armen om hans axlar.

"Något om dej? Något jag inte vet" Fnissar han och sätter sej ner på en sten vid strandkanten då de når denne. "Din favo bok?"

"Jag... läser faktiskt inte så mycket" Tom ser på honom och ler svagt. "Men av de få jag faktiskt har läst.. Borta med vinden."

James skrattar.

"Du har INTE läst den."

"Vad fan vet du om det!" Tom ser förolämpad ut.

"Tom, den är 1048 sidor lång. Du har inte läst den."

"Okej kanske inte men jag såg filmen! Och den var fin!"

James himlar bara svagt med ögonen och knuffar lite i honom.

"Jaja, nästan lika bra" James Ser upp på Tom, och klappar försiktigt på platsen bredvid sej. "Sätt dej."

Tom ser lite skeptisk ut, att sätta sej med splitter nya ljusgrå byxor på en skitig sten. Men sedan ger han med sej, och lägger en arm om James midja.

"Hur säker är du på det här?" James stirrar ut emot vattnet. Granarna ifrån andra sidan speglas i vattnet nedanför.

"Säker på vad?" Tom drar upp ett cigarettpaket, och placerar en cigg mellan läpparna. Men innan han hinner tända den, så drar James ifrån honom den och slänger den i vattenbrynet. Enda gången på dygnet James Mark inte vill röka.

"Inte nu!" Han suckar. "Well, säker på oss? Jag menar.. älskar du mej?"

"Det vet du att jag gör James."

"Ja, ja jag vet det." James skådar Toms profil i motljuset. En impuls att bara luta sej fram och kyssa honom, för allt han är värd, slår emot James, men han står emot för att föra samtalet vidare. Han vänder blicken emot sjön igen. "Så du är säker?"

"Babe, vad menar du med 'säker'?" Tom lägger sin ena hand på hans lår.

"Jag menar.. skulle du kunna tänka dej att gifta dej med mej?" James håller andan.

"Nej."

"Nej?"

"Ja."

"va?

"Nej James, jag vill inte gifta mej med dej!" Tom ser på honom. Den där ömma blicken är bortblåst nu.

"De-det var ingen fråg-fråga jag bara und..rade.." Stammar James fram. Han biter sej i läppen, samlar sej långsamt och håller blicken klistrad på en stor gran längre fram. "Så du.. du vill inte gifta dej.. med mej?"

Tom suckar högt, näst intill uppgivet innan han sedan reser sej upp.

"Det är inte dej det är fel på. Inte alls. Jag.."

"vad är det då? Om det inte är jag."

"Jag vill bara inte gifta mej. Okej? Jag.. Det är bara en felaktig cermoni, för att påminna oss om vad vi inte får göra. Men vadå? Jag älskar dej exakt lika mycket utan en jävla ring på fingret." Tom ser på honom. Suckar och sätter sej ner igen på stenen. "Det är bara onödigt tycker jag. Jag gillar inte bröllop. Onödiga pengar och löften som ingen håller."

"Så du menar att skulle du gifta dej med mej skulle inte ens du hålla löftet?"

"Klart jag skulle jag menar bara att.. hälften av alla som gifter sej skiljer sej några år senare så det är knappast en garanti för att ett långt och lyckligt liv ihop."

"Nej.. nej det förstår jag." James stirrade ner på sina vita tennis skor. Fast ja, vita var dem väl inte längre. Mer smutsbruna och nötta.

"Vi går tillbaka."

"Va?" James ser upp på Tom som spottar ner emot marken och blickar bortåt. Ifrån James.

"Ja, jag ork inte vara här, jag vill sova!"

Hela kvällen hade det varit spänt mellan de två älskande. Tom hade kysst honom godnatt men nu ligger de där. James och Tom, båda två iklädda kallingar. Tom rör inte vid honom som han brukar. James är van att somna på Toms arm, med den andra armen om hans midja och Toms fylliga läppar emot sin kalla axel. Men nu, inget. Tom ligget en halvmeter bakom honom och säger inte ett ord.

Det tar flera timmar innan James lyckas somna, och då han vaknar nästa morgon, så ligger inte Tom bakom honom.

James klär på sej, och går ut på gården.

"God morgon James" Simone ler emot honom och torkar svetten ur pannan med handleden. Hon sitter på knä framför sina rabatter med jord under naglarna.

"Morron.." Han ser sej omkring på gården och fäster sedan blicken på en välbekant ryggtavla i hängmattan. "Hey.." Han kryper upp och sätter sej nära Tom.

"Hej" Tom lägger en arm om honom, men lägger den bara, han kramar inte James så där som han alltid brukar. Armen ligger bara där, lika livlös som snygg.

"Du.. i.. igår?" James knycker ciggen ur Toms hand och drar ett bloss. "Det vart fel. Jag.. friade inte precis till dej jag undrade bara om du var så säker på mej så att du skulle kunna gifta dej?"

"Det.. antar jag väl att jag är men jag vill inte gifta mej. det är bara det. Jag älskar dej James. Men jag.. vill inte gifta mej bara. Det är inget som jag.. känner är nödvändigt."

"Det är en fin sak Tom."

"Ja, ja det kanske det är jag menar bara att.. ett stort vitt drömbröllop inte är någon garanti, 50 procent av alla äktenskap slutar i skiljsmässa. Jag vill inte skynda på, och förstöra något så fint.." Han stirrar ner emot en gammal träbalja som Simone planterat blå blommor i. James har inte den blekaste aning om vad det är för sorts blommor, men färgen är fin och han tror att han har en skjorta i ungefär samma färg som hänger hemma i hans enorma walk in closet.

"Jag vet Tom.."

"Jag älskar dej lika mycket även om jag inte har en ring på fingret. Och jag vet att du älskar mej."

James granskar hans ansikte som nu är vänt emot honom. Tom verkar inte ha fått så mycket sömn heller, han är mörk under ögonen och ser helt sovande ut nästan. Men han flackar inte med blicken för en sekund. Han är sann, och det vet James. Han nickar, kysser Toms läppar som besvarar kyssen och sedan ler han ett svagt leende.

"Ja, ja jag älskar dej"

Då de sätter sej ner på altanen och hugger in på nykokad gröt och limpskivor skrattar de båda gott om Bill som hoppar omkring på den stora stenen för att få täckning till telefonen som han pratar i. Han har endast ett par turkosmönstrade Björn Borg kallingar på sej och alldeles förstora gummistövlar. Håret står åt alla håll och kanter och Tom överväger att ta en bild av sin bror för att sedan använda till utpressning, men han gör det inte. I stället slevar han i sej gröten stryker hela tiden James över låret aningen omedvetet.

"Pojkar?" Simone kommer upp för trätrappen som leder ner till andra delar av den stora överblomstrade gården.

"Mmh?"

"Jag ska åka in till stan, dem har en loppis uti Majvor, Tom du kommer ihåg henne?" Simone ställer en skål färska jordgubbar på bordet. "dem är sköjlda och klara" Mumlar hon sedan snabbt då Tom ser på henne med en blick som säger 'får vi ta?'.

"Är det hon som alltid kallade mej Thomas och luktade kattpiss?"

"Nej det är Inga-britt."

"Jaha... vem var Majvor då?" Tom tar en näve jordgubbar och stoppar i munnen. Dem är söta. Egentligen är det inte riktiga jordgubbar, utan en blandning av smultron och jordgubbar, som praktiskt nog kallas, smulgubbar.

"Men kommer du inte ihåg? Hon som bodde där vid stallet och bakade blåbärsmuffins hela tiden"

"Blåbärsmuffins utan socker var det faktiskt." rättar Bill som dyker upp bakom Simone.

"Gubben gå och ta på dej nå mer kläder" Suckar Simone och himlar med ögonen då Bill vickar på arslet och sedan går in i stugan.

"Tom jag pratade med David!" Ropar han och sekunden senare faller något gjort av glas, eller porslin till golvet. Simone sätter sej käpprakt upp. "Ingen fara, det var bara den där fula katten. Ja hur som he.."

"Bill den där katten fick jag av min mamma!" Simone stormar in i stugan. "Nåja, du har rätt den var inte fin.. och mamma kommer knappast ihåg att hon gav den till mej."

"Jaja, va.. Ja Tom, David, dem tror att dem har fått fram en bra turnee plan nu. I början av februari drar det igång i så fall, och vi tar först europa, kommer hem två veckor för den där galan och ta det lite lungt, sen är det asien och efter det en månads lång semester som jobbet betalar. I bästa fall!"

Tom gruvar sej redan för att behöva vara ifrån James. Det känns så jobbigt att veta att han måste lämna honom. Men det är jobbet, och det vet James.

"Okej. Okej.."

"Låter inte det bra?" Bill tittar ut. Nu har han på sej ett par mjukisbyxor och en helt svart t-shirt. "4 månader sa vi ungefär att det skulle gå på."

"Ja, ja det blir bra." Tom nickar, stoppar en näve smulgubbar i munnen och ser ner. "Mamma.. emh vad sa du om loppisen?"

Två timmar senare, ler Tom då han ser James sitta ner, i gräset trots att han har dyra jeans på sej. Han har ett lamm i knät som han stryker över ullen och har inte ögon för något annat än det vita lilla djuret. Tom behövde bara vara med James i 5 minuter då de träffades förförsta gången för att inse att han är stadstypen som inte trivs bland bajsande hästar och blöttgräs. Men Jams har nu suttit där i gräset och klappat samma lilla lamm unge i snart en kvart. Djuret i hans knä verkar nästan ha somnat och ett annat, större får har lagt sej lutad emot James knä.

James ser upp, ser som omkring med blicken innan han hittar Tom utanför hagen.

"Kan vi ta hem honom?" Han är bedårande. Inte fåret, utan James. Som ett litet barn med en hundvalp i knät. Ögonen är stora och barnliga, och hela situationen är så komisk.

"Jag tror inte att ett lamm trivs så bra i en lägenhet, raring."

"Snääälla? Han får sova i min säng!"

Tom himlar bara med ögonen och tänder sej en cigarett.

"Älskling, du måste lämna lammet här, det vet du va?"

"Tror du att jag skulle få plats med honom i min stora Gucci väska?"

Tom skrattar bara. Det tar mer eller mindre en halv timma att övertala James att ett lamm inte precis är ett husdjur man har i lägenhet. Då får han James ur fårahagen.

"Då köper vi ett hus och skaffar får!"

"Jag tänker inte köpa ett hus bara för att du ska få ha en lammunge, tänk då han växer upp, då blir han nog inte lika söt"

James muttrar bara något och ser sej om inne i ladan där loppisen hålls.Han lutar sej diskret över emot Tom.

"Köper folk verkligen sånt här skit."

"Ohja, tro mej man kan bli av med vaaad som helst här!"

"Till och med Tom" inflikar Bill från ett hörn.


Del 18

Flashback

Okej, Tom förlorade vadet. Han konstaterar det ordentligt då han ligger där bredvid James. Svettig och anfådd med endast ett tunt lakan över midjan.

"Fuck.."

"Du vet vad det här betyder" James flinar retsamt emot honom och nafsar emot hans hals. "du ska dansa för mej" viskar han. En väldigt retsam klang fyller hans röst då han fnissar emot Toms öra och begraver ansiktet emot hans hår.

"Helvete.." Tom skakar bara svagt på huvudet. Är tyst i en sekund, två sekunder och 5 minuter. "Jag ska nog berätta.." Säger han sedan.

"Berätta vad?" James ritar små cirklar runt Toms bröstvårta.

"Om oss! Att jag älskar dej!" Tom masar sej upp i sittande ställning och blänger emot dörren. För säkert tusende gången önskar han att den inte finns. Att allt som existerar är detta rum och allt utanför kan bara dra åt helvete. Förutom Bill! För han har lovat att göra den där hummersoppan till middag.

"Ska du?"

"Bill berättade, hon hade inget emot det, då borde väl hon inte ha något emot oss" Tom ser på James, som ligger där raklång i sängen och ser väldigt nöjd ut. "Vad? Varför flinar du?" Mumlar Tom oförstående.

"Du gillade det va?"

"Vad?"

"Sexet"

"Jag gillar väl alltid sex?"

"Kanske det men, du var som.. extra.." James ler svagt. Drar ner Tom över sej och kysser honom. "Måste du berätta?"

"Varför inte?"

"Tänk om hon börjar hata mej för att jag fick hennes son att bli bög?!"

"Jag kanske var bög innan. Vem vet?" Han flinar svagt. "Oroa dej inte hon älskar dej. James hon gör det. Jag lovar"

En halv timma senare har Tom klätt på sej och James hoppat i duschen.

Tom ser sin mamma genom de stora fönsterna i vardagsrummet på nedervåningen. Som vanligt sitter hon i sin färgglada trädgård och rycker ogräs.

Han tar ett djupt andetag. Do or die. Break or make. Bära eller brista. Han går ut på bron och sätter sej ner på avsatsen. Ungefär 3 meter ifrån sin mamma. "Stör jag?" Simone ser upp.

"Va ? Nej då. Vad är det Tom?" Hon rycker upp en rot som är boven till en hel tuva ogräs i de annars fläckfria rabbaterna med gula tusenskönor.

Tom andas tungt och stirrar på sina fötter.

"Jag... Mamma alltså.." Han suckar. Svär lågt. "Mamma, jag är.. bög."

Simone lägger huvudet på sned och ser på honom.

"Jaså?"

Tom känner sej iaktagen. Han ser sej hastigt om men ingen tittar. Ingen i närheten. Simone är den enda som är medveten om honom.

"Ja alltså.. Jag och.. James vi.."

"Aha, ja jag tänkte att det var något" Simone ler. Hon reser sej upp ifrån den gröna gräsmattan. Gräset är nästan övernaturligt grönt och ser ut som om mättnaden vore förhöjd i photoshop till +100. Hon kommer fram till Tom, lägger huvudet på sned och ler emot honom.

"Så, du har inget emot det?"

"vad att du är bög? Självklart inte, vad tror du att jag är för en mamma?" Hon skrattar och sätter sej ner bredvid honom. "Tom. Så länge du och din bror är lyckliga, och nöjda med er själva, så kan inte jag bli en stoltare mamma. Eller jag blir en liiite stoltare mamma då jag inte längre behöver köpa mina egna morsdagskort, men hur som helst" Hon ler. "Dessutom, som jag sa, James är en riktigt fin kille."

"Mmh det är han." Tom ser på sin mamma. Det känns faktiskt bra att ha få kommit ut ordentligt.

"Du är inte bi?"

"Jag.. trodde det men alltså, nej jag tror inte det. Jag känner inte alls nå för en enda kvinna jag ser nu" Tom nickar svagt. Suckar och tänder en cigarett. "Dessutom spelar det ingen roll för jag tror verkligen att James kan vara the one."

"Jaså det är så seriöst? Hur länge har ni varit ihop?"

Tom rodnar lite.

"Nio veckor." Nio veckor är inte alls mycket. Knappt något. Men ändå känns det som en evighet för Tom. Att han och James varit tillsammans i nio veckor. Wow. Simone skrattar bara lågt.

"Det är lite tidigt att säga så direkt. Jag träffade en hel hög killar innan jag träffade din pappa och jag trodde att alla var the one."

"Mamma du och pappa skiljde er efter ett par år, inte bästa jämförelsen va?"

"Hur som helst Tom, du är ung. Du har all tid i världen. Skynda inte fram något. Om James nu inte är den alldeles speciella för dej, så kommer han. Jag lovar." Simone ler och stryker honom över ryggen. "Vad du än gör, gift dej inte med en person som du inte älskar till 110 procent. Livet är för kort för såndana misstag."

Hon pussar honom vid tinningen, och ler sedan moderligt. "Men jag är verkligen glad Tom. Att du ville berätta för mej." Hon stryker honom över kinden. "Tänker du, gå ut till media om det?"

"Nej, nej inte än. Verkligen, inte än"

"Okej. Du är smart nog att veta vad du gör Tom."

"Never a failure, always a lesson."

"That's my boy" Simone lägger en arm om honom. Ordspråket hade varit hennes uppfostran till pojkarna. Hon hade sagt att, 'det är okej att ni gör misstag, bara ni inte gör dem två gånger'.


Del 17

Baddags och teletäckning.

Tom vaknar först då Simone skriker genom ytterdörren åt Gordon att han skall köpa lite morötter också. Han ligger i den stora sängen med armen om James och ansiktet begravt emot hans nacke.

"Morron?" Mumlar James då han känner hur Tom vrider sej bredvid honom.

"Morron" Tom har en morgonhes och småkåt toning på rösten då han talar. Han harklar sej två gånger innan han kan prata någorlunda.

"Vakande de där uppe nu?!" Hör han Simone fråga där nere under dem.

"Mmh" Bill är uppenbarligen sur. Tom kan förstå honom. "Jag ska sova där uppe i natt!"

James ser på Tom. De båda är tysta i flera sekunder.

"Hej handsome"

"Hej sexy" Tom ler, och ger honom en kyss på de kalla läpparna. James besvara kyssen och lägger armarna om Toms hals.

"Sovit gott?"

"Oerhört!"

"Tom, ta och masa ditt feta arsle ner hit!" Skriker Bill och bankar i taket, vilket blir golvet under madrassen de ligger på.

"Strax!"

"Nu!"

James fnittrar lågt och ser upp på Tom. Kysser honom mjukt.

"Du kanske borde gå ner älskling?"

"Äh, det är bara Bill som har total sex brist så han blir på dåligt humör"

Tom ger honom en snabb busig puss på käkbenet och sedan sätter sej upp.

"Jag kommer" Suckar han och krånglar sej ner för trappen. "Det här var fan så mycket enklare då man var 10" Gnyr han och hoppar för de två sista stegen.

"Så mycket för James privata space" Mumlar Bill och flinar retsamt. James, som i klädd Toms stora diesel tröja klättrar ner efter honom och läggar armarna om Toms midja bakifrån och kysser hans rygg. Han syns knappt bakom Tom.

"Mmh jag har inget emot att trängas med Tom" Viskar han lågt och kysser hans rygg igen. Tom ler nöjt och ser på Bill som inte alls verkar road av deras kelande.

"Vad ska ni göra idag pojkar?" Frågar Simone och tar ifrån Bill cigaretten han är på väg att tända. "Inte inomhus unga man!"

Det luktar redan ingrodd rök i väggarna så någon skada kan det knappast göra. Men Bill går iallafall ut och sätter sej på verandan.

James ler svagt och burrar in ansiktet emot Toms solbrända rygg. Hans händer är kalla på Toms mage men han gillar det.

"Sova" Mumlar Tom och stryker över James armar.

"Jag ska iallafall in till stan och köpa några nya plantor!" Simone nickar bestämt och drar bort ett torkat blad ifrån blomman på köksbänken. "Det finns mat i frysen och rent vatten i diskhuset." Hon ler och nickar, innan hon sedan tar sin bruna handväska.

Hon lämnar stugan och Tom undrar varför i helvetet hon var tvungen att väcka dem för att säga det? Vad sägs om att skriva en lapp kanske?

"Så.. vad vill du göra?" James drar ett iskallt finger över kalsonglinningen på Tom.

"Jag tror du vet vad jag vill göra" Tom ler och vänder sej emot honom. Han är väldigt mycket kortare än Tom. Hans djupa smilgropar träder tydligt fram då Tom kysser hans hals sensuellt. "Vi låser dörren, Bill kan sitta där ute och röka han!" Viskar han och fortsätter kyssa James hals.

Sagt och gjort. James låste dörren och några sekunder senare låg dem och hånglade uppe på loftet. Bill förstår vad dem håller på mej, men säger inget. Han orkar inte bry sej, för han vet att dem bara kommer ignorera honom. Så istället går han ner och pissar på utedasset och tvättar händerna i skålen med vatten och äppeldoftande tvål.

James och Tom är påklädda och färdiga efter 1,5 timme. Då äter dem blåbär och fil ute på verandan och Bill kommer också och är med.

"Vad vill ni hitta på idag?" Mumlar Tom och brer en hårdbröd macka.

"Jag är sugen på att bada" Bill drar en hand genom håret. Det är 26 grader varmt i skuggan så det är nog mest hettan som talar.

"Låter bra" Tom reser sej upp och spottar ut ett ligon som föllt med över räcket.

"Bill...?" Mumlar James och ser upp. Hans läppar är blåa utav bären.

"Ja?"

"Är det seriöst mellan dej och Oriva?"

Oriva hade nu till och med fått träffat Tom, då han var påkläd också. Dem hade ätit middag alla fyra och visst var han lite ung menade James, men ändå.

"Ganska så ja. Jag menar. Jag tänker inte träffa hans föräldrar ännu på ett tag. Nejdå det får vänta men... jag gillar honom verkligen. Han är.. speciell"

"Bögig"

"Tom det är faktiskt du också ibland!"

"När, är jag bögig?" Tom ser upp emellan de två märkesbögarna.

"Då du är påväg att komma, då flåsar du och piper som en tjej" Mumlar James frånvarandra och Bill flinar retsamt.

Efter simturen nere i sjön, som James för övrigt vägrade vara med på, sitter de nu i varsin solstol med ansiktet emot det brinnande klotet. Tom i endast badbyxor och de andra två har klätt på sej. Bill påstår att han inte passar som solbränd, och James fryser sålänge det inte är 34 grader i skuggan. Vilket är konstigt med tanke på hans kroppstemperatur.

"Jag är sugen på kaffe."

"Koka något då" Tom ser på sin bror.

"Tom vi åker och köper kaffe" instämmer James ifrån Toms högra sida.

"Vart då?"

"... Starbucks?"

Tom vill bara skratta åt James oförstående blick.

"Älsklingen min, tror du att det finns någon starbucks i närheten här?"

Uttrycket på Toms aningen retsama nedlåtande ansikte är svar nog på saken.

"Nae.."

Tom skrattar lågt och vänder blicken emot solen igen. "Det finns nog så ni kan koka er eget kaffe inne i köket." Mumlar han lågt och suckar nöjt. Det dröjer inte länge innan den äldsta Kaulitz brodern sover i sin randiga solstol med glasögonen högt på näsan.

Bill och James börjar snacka. Kläder och skor. Det är faktiskt väldigt enkelt att prata med James, konstaterar Bill. Han har trott att det skulle bli ett helvete nu efter det som hänt. Att det skulle bli stelt och obekvämt att behöva träffa James. Men det är som om ingenting hänt.

"Jag köpte ett par jätte fina skor precis innan vi åkte hit." Mumlar James medans han pillar upp en cigarett i från paketet han just snott ifrån Toms ficka.

"Tom har tagit ifrån mej mitt kreditkort" Muttrar Bill olyckligt och tar emot sin broders cigarett paket. Han tänder en och drar ett bloss. Han handlade faktiskt med måtta.Typ..


Del 16

Som för 10 år sedan, + cigaretter.

Bilresan var näst intill outhärdlig. Flera gånger har Tom föreslått att, 'vi kan skylla på att vi åkte vilse', eller 'vi kan krocka?'. Men varken Bill eller James hade varit speciellt euntisiastiska åt hans lömska planer för att slippa en vecka i en stuga som luktade av gammal och ingrodd rök.

Nu är dem framme. Och Toms bitterhet är nu inte bara på grund av det faktum att kommer bli tvingad att spendera en hel vecka på denna Guds förglömda plats, utan även på det faktum att både Bill och James vägrat ta över ratten vid körningen. Egentligen, hade det varit planerat att dem skulle komma ungefär klockan 6. Det skulle ta 10 timmar att köra, Alltså var ursprungsplanen att de skulle åka klockan åtta ifrån sin lägenhet. Men som sagt, har planerna ändrats. Ingen av tvillingarna var kapabla att sova under natten och klockan fyra på morgonen hade dem suckat och väckt James med en blomspruta, innan de sedan packat in alla väskorna i bilen och åkt.

Klockan slår precis 3 då de rullar in på grusvägen som leder upp till den lilla timmerstugan. Bill vill komma ihåg att det var så mycket större förr. Men kanske inte? Han rycker på axlarna, och skakar liv i James som ligger och sover med huvudet emot fönsterrutan.

"Nu ska jag ha mej en öl!" Säger Tom, stänger av motorn och reser sej upp ur bilen. Han hinner inte mer än upp på veranan innan han får en iskall starköl i silverfärgad burk tryckt i ena handen av Gordon. "Precis vad jag behövde!"

Det är Simone som lurat hit dem. Tom gillar faktiskt det här stället lite. Då man väl är här, är det en avkopplande plats där man måste stå uppflugen på en stor sten för att få täckning till mobilen. Men resan till och från den lilla stugan är näst intill outhärdlig. Eftersom de inte åkte ifrån Simone och Jörg, då skulle resan inte ta mer än 1,5 timme. Men nu, då de kört ifrån Berlin så tog det lång tid.

"Hej pojkar" Fnittrar Simone och dyker upp runt hörnet. Hon har en bukett blommor i handen som hon plockat i skogsbrynet. Svarta tunna capri byxor och en blåvit tunika med skärp i midjan. Hon kramar om Bill, och stryker Tom som hastigast över håret, innan hon ger James en stor kram också. Hon vet sanningen nu. Tom berättade det ute på verandan hemma i det röda huset. Sa att han och James var tillsammans, Simone hade bara lett, och sagt att hon aldrig varit mer stolt över sin äldre son. Han visste inte om han skulle ta det som en komplimang eller något negativt i det tillfället. Men just då hade han varit så bubblande av det faktum att han nu fick kyssa James vampyrliknande hud, utan att behöva oroa sej för att Simone skulle kliva in genom dörren.

"Gick resan bra?" Gordon lägger ifrån sej jakttidningen och snör upp de sandalklädda fötterna på träbordets matta yta.

"Jodå." Bill ler nöjt. Lätt för han att säga, han sov de 80 första milen, och de resterande 6,4 milen, spenderade han med att låta som en fem åring : "När är vi framme? Är det långt kvar. Hur många gånger hinner jag räkna till hundra innan vi är framme?!"

Tom hade stannat vid en P-plats och hotat med att ställa av Bill om han inte hålt käft.

James hade sovit från det att de backat ut ifrån uppfarten till Bill skakade liv i honom. Då Tom och Bill lunchade på donken efter 37 mil hade James fått sova i bilen.

"Tala för dej själv" Tom sträcker på sej, sluter ögonen och suckar nöjt. Han öppnar sedan ögonen igen och skådar fasaden på det gamla huset. "Var det verkligen så här litet förr?" Frågar han och sträcker sej efter sin styvpappas cigarettpaket. Inte hans förstahandsval men cigaretter är cigaretter och nöden har ingen lag. Han tänder en cancer pinne och drar in nikotinet i lungorna.

"Tack.." Mumlar James och gäspar då han sätter sej ner i Toms knä, och tar cigaretten ifrårn Tom. "Jag har sovit som ett barn. Men nu har jag ont i nacken!"

De delar ut sängarna och föräldrarna insisterar på att ta bäddsoffan. I den lilla stugan finns en våningssäng. Tom får överslafen. Då han och Bill varit små och besökt stugan varje helg, hade överslafen varit hans, och undre Bills. De felstavade tjejnamnen står fortfarande kvar på sängkarmen.

Bill sover under Tom, och på det lilla loftet ligger James på en stor luffarmadrass. Tom skulle kunna rymmas där han med. Men Simone hade insisterat på att ge James så mycket plats att han nästan kände sej ensam. Sa att "Inte vill James behöva trängas där med dej"

De sitter runt bordet i slogbodan medans Gordon grillar älgen hans bror skjutit och styckat själv.

"Då Bill och Tom var små var vi här varje sommar och pojkarna..."

"Mamma snälla!" Tom blänger på henne och klöser på myggbettet på hans högra handrygg. "Inga gamla hi..."

"Äsch Tom!" Skrattar Simone och ställer fram en blommig plast tallrik med bullar som doftar kanel. "Ta för er" Hon ger dem ett leende. Bill tackar artigt nej och säger att han redan ätit så mycket och måste tänka på figuren. Tom tar tre på en gång, innan han reser sej upp för att hämta ett glas inne i stugan och i samma veva tar han även ett plastglas åt James och en vin flaska.

"Här babe" Mumlar han, kysser honom på kinden då han ställer de oeleganta glaset framför honom.

"Wow klockan är tre ska jag redan dricka?"

"Ohja" Tom ler och sätter sej ner bredvid honom.

"Så killar. Hur ligger det till i studion nu då?" Frågar Gordon, och tar en klunk öl.

"Ba.."

"Inte, prata jobb nu älskling!" Simone spänner blicken i sin man innan hon ger ifrån sej ett litet busigt fnitter. "Det är semester"

Bill tar vinflaskan ifrån James, och häller upp ett glas åt sej själv.

"Jag är så fööörbaskat trött" Suckar han.

"Hur kan dö möjligtvis vara trött, du somnade innan vi ens lämnat kvarteret!" Skrattar James och ser upp på Simone. "Är det okej om jag röker här?"

"Ohja, jodå, killarna gör ju det så mer förpeskat kan det ju inte bli" Säger Simone med ett leende. "Usch pojkar ni borde inte hålla på med sånt där skit!" Säger hon. "Ni som är så unga och har fräsha lungor."

"James lungor kan knappast vara fräsha längre!" Skrattar Tom.

"Äh käften, jag röker inte mer än någon annan" Fast han vet att det inte är sant. James rökte minst två paket per dag.

Tom flinar bara roat och smeker hans lår under bordet.

"Vi lärde oss av den bästa" Flinar Tom och nickar emot Gordon.

"Jag sa ju att dem skulle ta efter dej" Muttrar Simone, ogillande.

Efter middagen går Gordon bak för att hugga mer ved, Simone diskar upp tallrikarna ifrån middagen och killarna sätter sej i varsin trädgård stol och röker.

"Hur länge har de haft den här stugan?"

"Vi har alltid varit här. Mamma ärvde den typ av morfar tror jag." Bill drar ett bloss av sin cigarett och suckar nöjt. "Jag har fyra flaskor myggspray med mej!"

"Klokt, det kommer behövas!" Tom flinar och lägger sin hand över James. Ger honom ett hastigt leende. "Love yaa" Mimar han emot honom och tar hans glas. Smakar försitkigt på vinet. Grimagerar sedan.

"Inte din grej?" James ler och tar tillbaka plastmuggen.

"Verkligen inte min grej." Tom sköljer bort eftersmaken med sin öl och drar sedan ett bloss ifrån sin cigarett.

"Poooojkar!" Ropar Simone ner ifrån diskboden. "Tom, Bill kom och hjälp mej!"

"Bill dog just!" Ropar Bill tillbaka, innan han suckar och reser sej upp då Simone tar till med arga rösten.

"Kom och hjälp mej!"

Tom ger James resterna av sin cigg och går sedan ner emot boden.

"Vad är det?" Muttrar han och ser sej om. Han kan svära på att det var större för tio år sedan!

"Ni måste gå ner till sjön och hämta mer vatten!" Simone nickar emot den stora kastrullen som står på den lilla eldspisen.

"Jaså.." Tom suckar och tar kastrullen. Bill följer aningen motvilligt efter.

Den lilla sjön är försedd med en flytbrygga och det är Gordon som klipper gräset med jämna mellanrum för att det ska gå att vistas där nere.

"Kommer du ihåg Erika Sjöstrand?" Tom ler då han sätter sej på huk och stoppar ner kastrullen under vatten ytan. Vattnet ska kokas och silas för att bli rent, alltså gör det inget att det är skitigt just nu.

"Ohja.. Undra vad som hände med henne" Bill ler svagt. "Tror du dem bor kvar?"

"Hon var snygg."

"Har inte du en pojkvän?"

"Vad jag säger ju bara att hon vaaar snygg!" Tom ler charmigt. "Vi får fråga mamma!"

Erika hade varit Toms första kärlek. Tom hade dragit henne i håret och kallat henne dum flicka. Alltså, helt vanligt 'jag är en liten pojke som är kär i dej och det visar jag genom att verka hata dej'.

Efteråt bjuder Simone på färska jordgubbar och vaniljglass.

"Godnatt pojkar"

"Godnatt." Tom, Bill och James stämmer in i en osynkad kör. Bruset ifrån Bills eltandborste hörs och Tom suckar medans han försöker hitta en bekväm position i den alldeles för korta sängen.

Snart hörs Gordons låga brummande snarkningar, och Bills suckande ljud då han försöker få plats med sina meterlånga ben i sängen.

James ler uppifrån loftet ner på Tom.

En halvtimma senare, vågar Tom sej på att gissa att Bill och Simone sover. Gordon sover DEFINITIVT för hans snarkningar får nästan hela stugan att vibrera. Tom klättrar försiktigt ner för stegen i våningssängen.

"Seriöst Tom, inte här!" Gnyr Bill och sätter sej upp i sängen. "Vi vet att du är bra i sängen ni behöver inte knulla här då alla är här!"

"Vi ska inte knulla!" Tom kastar sin kudde på Bill och försöker sedan ta sej upp för den branta, primitiva trappen till loftet.

James ligger med ryggen emot Tom då han kommer upp. Tom kryper ljudlöst upp bakom James rygg. Kysser hans nakna axel och drar handen över hans bleka kalla arm.

"Älskling?" Viskar han prövande, och plaserar ömma kyssar upp emot James öra. "Är du vaken?"
"Hmm, nu ja" Mumlar James och ser upp på Tom. "Hej baby"

"Hej" Tom ler och ger honom en mjuk kyss på läpparna. Trots att Gordon snarkar, Bill svär, trots att oskan lurar utanför stugväggarna och trots att Tom håller på att pissa på sej, kunde han nog inte vara lyckligare i det här ögonblicket.

"Jag älskar dej Jamie"

"Jag älskar dej också Tomi"


Del 15

Att kasta macka

"Mamma skulle vilja att du och Bill gifte er så hon fick dej som svärson" mumlar Tom. Uppenbarligen fortfarande en aning sårad över det tidigare samtalet över frukostbordet. Han är inte sårad över det faktum att Simone gillar James, nej tvärt om det älskar han ju. Han är sårad över den delen att hon tar förgivet att det är Bill som ska vara bög. Aldrig har hon ens frågat Tom om hans sexuella läggning utan bara tagit det för givet.

"Wow, det gick fort. Jag trodde jag var här med dej?" James ler smått. De går längst grusvägen som slingrar sej längst med kanalen i stan.

"Jag med." Tom suckar. "Jag kan inte berätta det för henne! Jag bara kan inte."

"Såklart du kan Tomi" James ler uppmuntrande emot honom. "Du klarar allt, det vet du!"

"Okej det där kanske är upphetsande i sängen men inte då vi pratar om min mamma James" Tom ser ner på honom och biter hårt i läppen. "Hon förväntar sej barnbarn ifrån mej!"

"Well.. jag har inget emot.." James ser upp på honom, ler svagt och lägger en arm om hans midja. ".. en liten kinesisk flicka om ett par år?"

"Ett par år? Testa med 15?" Tom suckar och sätter sej ner på en träbänk vid grusvägen.

"Äh, Tom." James stirrade ut på stenarna som utgjorde kanten på kanalen som löpte runt stadsparken. "Jag..." Han suckar. "Jag älskar dej Tom. Det vet d..."

"Faktiskt så vet jag det inte sååå väl längre eftersom min pojkvän vägrar ha sex med mej!" Muttrar Tom aningen anklagande och sjunker lägre ner på bänken.

"Tom, , du berättar för din mamma att vi är ihop, så.. är det fine. Men tills dess vill jag inte att hon ska liksom.. hitta oss.. Du vet"

Tom ser nästan förundrat på James.

"Du hade gruppsex med 7 killar samtidigt och du kan inte ens säga knulla?!"

James suckar och ler svagt emot Tom. "Well, låt oss säga så mycket som att.. du har förändrat mej Tom Kaulitz." Han nickar svagt, ser ner i vattnet. just här är det grunt och man kan se de vita stenarna ligga och trängas på botten. Han ser faktiskt, väldigt lycklig ut. En kylig vind får de oranga löven på marken att släpas längst gruset och James kör ner båda händerna i de djupa fickorna på den svarta kappan. Men drar snart upp ena handen och lägger den över Toms. "Jag är verkligen kär i dej"
Tom ser på honom. Nickar svagt och ler.

"Jag älskar dej också."

För månader sen, skulle Tom aldrig ha suttit på en bänk hemma i sin födelsestad och säga till James att han älskade honom. Han skulle ha skrattat om någon sagt att han skulle bli ihop med James. Men nu sitter han här. Och trots att han vet att han kanske borde ha ögonen på James, efter vad han gjort emot Bill. Så litar Tom på honom. till hundratio procent litar han på James att han aldrig ens tänker röra vid en annan man.

"Bjud ut mej!"

"Va?" Tom skrattar hest.

"Ja, alltså. Vi hade aldrig det där romantiska, dejting stadiet. Vi knullade det första vi gjorde - såg du jag sa knulla ! - Jag vill gå på en dejt med min pojkvän!" James lägger ena benet över det andra och pointar med övre foten på ett ytterst feminint sätt. Tom har vant sej vid att James är allt annat än manlig. Men det gör honom absolut ingenting. Det finns inget i världen som han skulle vilja ändra hos James. Eller kanske ett få saker. Men det är inte väsentligt.

"Well, okej" Tom ler, harklar sej lågt och ser ut över vattnet innan han sedan åter igen vänder blicken emot James. "Skulle du vilja gå ut med mej?"

"Gärrna."

Resturangen är liten och avskiljd ifrån stans stojiga befolkning. Det är mörka väggar och en belysning som skiner svakt bakom rödfrostade glas. Det är stan enda resturang som serverar annat än avslagen cola och flottiga pommes till varje måltid.

"Allt ser så gott ut" Mumlar James då han granskar hur en kort, smal tjej balanserar tre stora tallrikar med oxfile och potatisgratäng på.

"Titta inte. Jag har redan beställt åt dej" Tom ler charmigt och ställer ner sitt vattenglas på bordet efter att ha tagit en svalkande klunk.

"Jaså? Vadå då?" James besvarar det charmiga leendet. Det här är verkligen vad han ville ha då han tänkte på en dejt med sin Tom.

"Du får se"

De gick ut och rökte en snabbis, och sedan kommer de med maten.

Tom hade beställt mat helt efter vad han visste att James älskade i förväg. Till förrätt blir det en sallad med oliver och feta ost. James ler av förtjusning.

"Gott?"

"Massa" James talar med mat i munnen.

"Så, ska vi lära känna varandra nu?"

"Jag tror vi känner varandra rätt bra redan"

"Kanske det men vad pratar man om på en första dejt?"

"Well, Jag heter James. Mina föräldrar hatar mej. Jag har fem syskon. Jag spelar piano, hatar apelsiner och .."

"Va?"

"Vadå?" James ler försikitigt.

"Spelar du piano?"

"Ja?"

"James Nathillian Mark! Jag har känt dej i flera år men aldrig har du sagt att du spelar piano!"

"Jag är inge duktig!"

"Tvivlar jag på!" Tom höjer på ena ögonbrynet. Han skrockar lågt och skakar på huvudet. "du ska spela för mej någon gång. Lova mej det!"

"Mås.."

"Ja du måste!" Tom ler.

Huvudrätten kommer in och James skakar bara lyckligt på huvudet. Han har verkligen hittat en kille, som vet vad han vill ha. Det är enkelt, lax, potatis, en sallad och den där såsen James älskar. Romsåsen. Tom skrev ut receptet ifrån internet tidigare idag och gav det till kocken på begäran att få den serverad.

"Har jag sagt att jag älskar dej?"

"Mja, du kan ha nämnt det en eller två gånger" Tom ler emot honom och nickade smått.

"Du förtjänar verkligen att höra det." James nickar och ger Tom en kärleksfull blick. "Du är.. underbar. På alla sätt och vis" James ser ner på laxen då han skär den i små bitar, eller man behöver knappt skära, den ramlar isär så fort man petar på den. "Det känns hemskt"

"Vad? Att jag är underbar?"

James ser upp på Tom med ett blygt leende.

"Ja, det känns som.. jag förtjänar inte det här, någon gång kommer det att ta slut och då kommer jag verkligen inte klara mej."

"Det tar inte slut. Inte än på länge iallafall!"

Till efterrätt delar dem på en bit chokladtårta med grädde och jordgubbar. Hela tiden skrattar dem. Ler och försäkrar den andre om att de verkligen är lyckliga i kvällens svaga ljus.

Tom tar Shanes hand där dem går. Det är mörkt och gatulamporna kastar skuggor som förföljer dem då de går längst grusvägen i parken, där de gått tidigare samma dag.

"Jag gillar din mamma" Säger James lågt. Bryter tyatnaden som känns allt annat än besvärande och jobbig. Utan snarare känns den ren, som om det inte finns något som dem behöver säga. Dem klarar sej.

"Jaså?"

"Hon är snäll. Och hon bakar bra"

Tom skrattar lågt och granskar deras skuggor på grusvägen.

"Gör inte din mamma det?"

"Kanske det. Men hon låter oss inte äta det."

"Va?" Tom skrattar hest och sätter sej ner på stenstranden där kanalen blandas med vattnet i en stor sjö.

"Hon, säger att vi måste tänka på figuren. Ingen gillar tjocka människor"

"Well jag skulle gilla dej väldigt mycket även om du la på dej ett kilo eller två älskling"

James sätter sej ner bredvid Tom. Granskar hans ansikte och ser sej omkring sedan.

"Så det var här du och Bill badade då ni var små?"

"Ja, mer eller mindre. Bill badade ju inte. Förutom de gånger Gordon bar ut honom i vattnet" Tom ler svagt. "Det.. är synd att han jobbar i veckan. Du skulle gilla honom!"

Tom tar upp en sten och kastar ut den i vattnet. Den dyker ner under ytan med ett plopp och där efter ser de bara ringarna som påvisasr en händerlse. James ser på honom och tar en platt sten. Mörkgrå med ett par vita sträck över diagonalen. Han kastar iväg den med en snärt och mackan studsar fyra gånger på ytan innan den sjunker ner och Tom ler imponerat.

"Duktigt."

De sitter tysta i flera minuter. Säkert tio minuter går innan James öppnar munnen;

"Jag är så jävla kåt!"


Del 14

Rostat bröd med leverpastej och gurka

De två första dagarna är olidliga. Tom kastar sej över James så fort Simone inte är i rummet. Tredje dagen jobbar hon, och Tom och James ligger och hånglar i soffan då Bill kommer ner.

"Mamma på ingång" Bill viker sej av skratt då Tom och James kastar sej ifrån varandra så fort som det bara är möjligt, och sedan flåsar kraftigt.

"Jävla skit unge!" Simone är inte hemma på flera timmar ändå spänns hela Toms kropp så fort han hör en bil köra förbi. Tom kastar en kudde emot sin bror. Och himlar med ögonen. "Jag är hungrig Bill. Gör någon lunch!"

"Gör det själv."

"Okej, vem vill ha pizza?" Tom flyttar sej närmare James igen och kysste honom. "Du kommer förlora vadet snygging"

"Jaså, problemet är ju bara det att du, blir kåt så fort jag rör på mej." James flinar och kysser honom.

"Rättelse:" Bill höjer rösten. "Tom är kåt dygnet om."

"Sant" James flinar och klappar honom på låret innan han går in i köket. "Jag är seriöst hungrig nu."

Ute i vardagsrummet stönar Tom av besvikelse. Det känns som om James svänger lite extra med den fasta rumpan, bara för att läska Tom med vad han inte kan få, bara för att reta honom. Han reser sej upp och går in i köket.

"Jag fixar lunch" Mumlar Bill och ställer sej vid spisen. "Tom till julklapp ska vi köpa mamma nå nya pannor" mumlar Bill och letar rätt på en skapligt fräsh stekpanna, innan han knäcker två ägg i den.

"Om jag lever till i jul" Muttrar han. "Jag är så jälva kåt!"

Bill blänger på honom.

"Okej kåta jävel, vad säger du om att gå ut med hundarna?"

Bill lyckas övertala sin bror att gå ut och gå med hundarna. James stannar inne för att hjälpa Bill. 'Okej Tom, det här är ingen fara. Lite brist på sex, du har klarat dej längre än så här. Då har du visserligen inte sovit vägg i vägg med en otroligt sexig kille men, det ordnar sej, okej, det ordnar sej' Tom känner sej som en alkolist sittandes framför ett glas whisky. Han ska stå emot frestelsen. Han ska. Dels för att han aldrig skulle gå med på att strippa, dels för att han vill berätta för Simone då han känner sej redo. Vilket inte är nu.

Lunchen serveras på altanen där bak. Simone har verkligen lagt ner tid på trädgården. Blommor i alla färger är planterade i rabatterna, en liten damm ligger längre bort vid en träbänk och i andra änden av trädgården finns ännu en liten lund med en fontän, en lyktstolpe och en träbänk.

"Well hon är gammal och Gordon jobbar så hon får väl inge sex hon heller" Muttrar Tom.

"Usch Tom prata inte om henne så där"

"Nej visst för i din värld har inte morsor sex."

"Och inte du heller om jag fick bestämma." Bill ångrar att han sa det. "Inte.. för att jag, skulle... JAG HAR REDAN LEGAT MED JAMES JAG BEHÖVER INTE GÖRA DET IGEN!?"

Tom flinar åt sin bror.

Resten av dagen spelar dem tv spel, spelar lite mer tv spel och sedan spelar dem ännu mer tv spel. Men nu The Sims 2, på xbox. Bill kallar det kiss och bajs spelet. Eftersom gubbarna måste gå på toa var tredje minut. Simone kommer hem vid fem, lagar middag, skrattar åt hur mycket de äter och sedan tvingar hon dem att sitta ner, och titta på gamla videor ifrån tvillingarnas första år. Det är plågsamt.

"Titta, vad jag var söt." Bill ler stolt då en ostadig två åring går genom sanden i lekparken i slutet på kvarteret.

"Bill det där är Tom."

"Verkligen. hur ser du det?!" Bill böjer sej fram och kisar för att se bättre.

"Jag är er mamma, herregud jag ser skiljnad på mina egna barn!" Skrattar Simone.

"Well.. isåfall var Tom söt!" Bill sneglar emot sin bror som sitter tillbaka lutad i den gråa skinnsoffan med James hand diskret placerad på hans lår. "Varför kunde han inte se ut så där fortfarande?!"

"Där, där är du Bill!"

Tvillingarna på filmen har likadana randiga tröjor och blåa byxor. Men Bills tröja går i grönt och rött, Toms i blått och brunt. Det är ostadiga steg tvillingarna tar. Men då de når fram till varandra griper dem varandras händer och står ostadigt i sanden ett tag, innan båda samtidigt dimper ner på rumpan i sanden. Helt plötsligt, slår Tom till sin lillebror. En knytnävesmäll i kinden som knappast kan vara hårdare än en berörning men efter fyra sekunder av förvånad uppseende väckande miner, börjar Bill tjuta.

"Jävla asshole!" Fräser Bill, inte för att har minsta minne av att hans bror slog honom. Men det kanske påvisar den teorin om att Tom är ond som Bill trott på hela sitt liv? (eller iallafall de gånger han varit arg på Tom)

"Vänta bara det blir bättre" Viskar Simone och kramar dosan medans hon ler nöjt.

Tom ställer sej ostadigt upp, och tar två steg närmar Bill. Sätter sej ner på samma osmidiga sätt som innan och ger sedan sin bror en stor blöt puss över munnen.

James och Simone skrattar. Men tvillingarna stirrar på varandra.

"USCH!" Fräser Bill och stormar upp för trappen.

"Vart ska du det kommer mer!" Fnissar Simone hysteriskt.

"Jag ska borsta hela munnen med rengörinssprit!" Fräser Bill.

Simone skrattar gott, spolar tillbaka så man får se pussen upprepas igen. James skrattar han med.

"Ni var ju så söta!" Hon ser emot Tom. "Vad hände?" Det får James att skratta ännu mer. De enda hemma videosarna dem har hemma i hans barndoms hem är inspelningar ifrån bröllop och söngdagskyrkan då barnen sitter på raderna i kavajer.

Tom blänger på sin mamma.

"Vi blev ännu sötare!"

"Hey.." Tom skjuter igen dörren efter sej och låser. James ligger i sängen med en bok. Han ler då Tom drar av sej tröjan och kryper ner bredvid honom.

"Tror du att du ska få sova med mej?" Han ler och lägger ut Toms arm innan han placerar huvudet uppe vid hans axel och trycker sej så mycket det går emot sin pojkvän.

"Nja, jag hoppas väl mer än jag tror" Viskar Tom och ler. Kysser honom i pannan. "Vi ska inte knulla, jag lovar."

"Som om jag oroar mej." James himlar med ögonen och Tom drar in den klara doften av James parfym.

"James..." Han suckar. "Jag har tänkt lite, det kanske.. är bäst att berätta för mamma att vi..?"

"Gör du det men du får ändå inte knulla mej här."

"Damn it!" Tom flinar smått. "Bill har tagit min säng."

"Sov på madrassen då."

"Den är obekväm"

"Tom" James ger honom en sträng blick.

"Jaja.."

Resten av kvällen ligger de bara där. James läser högt för Tom och sedan hånglar de lite innan de båda somnar in.

Nästa morgon då James vaknar strax innan nio av ett SMS, förvånas han över att Tom inte ligger bredvid honom. En gnutta stolthet får liv i honom då han inser att Tom var nog smart och nog mogen att inse att han var tvungen att ta sej ur rummet innan Simone vaknade. Han tittar på smset och ler.

'Morsan drar till jobbet 9, frukost serveras klockan 9.15 ute'

Han svarar inte på smset. Utan klär på sej och lägger ett svagt lager med mineralpuder för att dölja de värsta på de bleka kinderna. Även fast han förmodligen itne ska visa upp sej så mycket så känns det mycket fräsare att veta att han inte ser ut som en fläckig gepard i ansiktet.

9.14 går han ut på altanen och ler emot Tom.

Simones trädgård är stor, välskött och ett tydligt tecken på att hon har barn som är vuxna nog att ta hand om sej själva för hon har verkligen lagt ner mycekt tid på den. I en djungel av höga buskar och ett körsbärsträd överöst med vita blommor och vinröda körsbär, står ett litet runt trädgårdsbord. En halvmeter ifrån står ett litet fyrkantigt bord där det vanligtvis brukar stå en medeltida lykta på, men där står nu en bricka med färdigbredda mackor, två skålar gröt och en kanna kaffe. Tom dukar fram medans James beundrar den röda färgen hos jordgubbarna i aplarna som hänger ifrån terasstaket.

"Varsågod" Tom drar ut stolet och ger James tecken att sitta ner.

"Tackar" Han ler och slår sej ner vid bordet. Framför honom står en tallrik gröt med sylt och mjölk i, två rostade mackor ligger bredvid, en med ost, tomat och dill på, och en annan med leverpastej och gurka. Han har fått ett glas juice, Tom är stolt nog och påpekar att han själv pressat den. Strax efter fyller han i att det är slut apelsiner, samt en kopp kaffe står även där..

"Gud vad mysigt Tom"

Tom ler åt berömmet och dricker lite av sin färskpressade juice.

"Well min pojkvän förtjänar det bästa."

"Sure he does.."

 

 

"Stäng av ljudet" Bill blänger på Tom.

"Håll käften" Tom imiterar sin brors tonläge.

Han ser på smset. Det här borde helt klart räknas som förförning.

'Tänker på dej. Fan vad du kommer bli lycklig då vi kommer hem'

Tom ler svagt.

'Vad gör du?'

'Tänker på dej'

Det går fyra sekunder och sedan plingar telefonen till ytterligare en gång. 'Vill ha dej här.'

Tom ler och biter sej i läppen.

'Kåt?'

'Förjävligt.'

'Önskar jag kunde vara där och hjälpa dej komma'

'Ugh, du är inte den enda.'

'Du var så sexig idag.' Tom ler då han tänker på hur otroligt bra James sett ut på deras promenad runt byn idag.

'Jaså? Vad var sexigast?'

'Behöver jag verkligen svara på det?'

"Tom för helvete kan du stänga av ljudet?!" Bill blänger på honom. "Han ligger i rummet intill kan du inte bara skita i det där dumma vadet och gå och knulla honom!"

"Jag tänker INTE förlora!" Fräser Tom bestämt.

'Kanske inte. Oh gud jag kommer nästan bara jag tänker på dej'

Tom ler.

'Är du naken?'

'Nuja..'

Han andas lite tyngre medans han föreställer sej James ligga där. Helt naken i Bills säng. Bäst att inte berätta för Bill, som förövrigt är fullt upptagen med att smsa han med.

Han funderar vad han ska skriva. Kommer inte på något som är smart nog för att få vad han vill ha. Så han slår James nummer, och hinner knappt höra första signalen gå fram innan James röst hörs.

"Vem är det som är kåt nu?" Tom ler retsamt. Det retsamma klinget hörs lika väl i hans röst som det syns i ansiktet på honom.
"Mmh, jag anar att du också är lite upphetsad?"

"Kanske lite. Jag anar att det är vad du vill."

James blir tyst i ett par sekunder.

"Om du var här nu, vad skulle du göra?"

"Kyssa dej!"

"Vart då?"

Tom stönar uppgivet.

"Tom kom igen nu!"

"Emh.. över allt, över allt, dina läppar din hals, dina axlar."

"Mmhm, känns mysigt." James ler inne hos sej.

"Jag skulle kyssa dej ner för bröstkorgen och runt naveln.."

"Fooortsätt.."

"Så skulle jag krypa ner, och slicka dej, slicka dej mycket."

Bill har stannat upp mitt i sin skrivandes stund. Han stirrar på Tom.

"Tom lägg på!"

"Men käften jag är upptagen!" Muttrar Tom.

James fnissar i andra änden.

"Jag vill känna dej i mej!" Gnyr han.

"Då skulle jag slicka, tills du var ordentligt våt, sen skulle jag pu.."

"Seriöst!"

Bill stormar ut ur rummet och Tom skrattar gott.

"Där drog han."

"Sluta inte."

Tom ler, och fortsätter sin berättelse om hur han penetrerar James med sina fingrar. Han stannar upp.

"Gör du det själv?"

"Well. Dah!" James gnyr och flåsar i telefonen.

Tom rodnar lite då han tänker på hur töntigit det måste se ut, men efter ett par sekunders övervägning lägger han telefonen emellan axeln och örat, och kör ner händerna till sina personliga delar. Han rycker till så fort han rör sin stolthet som reagerat starkt på de senaste minutrarna.

"Sen då.. vad gör du sen?" Flåsar James..

"Jag gnuggar din punkt, den där ömma punkten, där du gillar."

"Mmmh"

Det blir tyst ett tag. Han hör James gnyanden då han själv försöker sej på att fingerknulla sej själv på samma sätt som Tom gör.

"Oh fuck you!"

"Inte än Tomi.." Gnyr James. "Smeker du..?"

"Mmhm.."

"Nu.. Tom, låtsas att du.."

"Jaja, jag vet James" Tom suckar nöjt och biter sej i läppen.

James kommer. Tom kommer. Bill bankar på dörren och svär åt sin bror. Om inte Tom vore tio gånger starkare än han själv hade han helt klart hällt vatten på sin bror som väckning på morgonen.

"Fina byxor. Är dem nya?" Simone drar handen över jeanstyget som slickar Bills lår.

"Tja, nya och nya, jag köpte dem för ett par månader sedan, men jag har aldrig använt de."

"Var dem dyra?" Avsmaken i Simones röst avslöjar att hon inte är så förtjust i sin sons vana att spendera överdrivet mycket pengar. Hon anser själv att man kan lägga pengarna på så mycket viktigare saker än kläder.

"Nej inte speciellt. 2000 ungefär." Ljuger han. de grå flammiga jeansen kostade närmare 4500 kronor men det är onödigt att erkänna det för Simone. Hon tyckte att de gamla slitna only jeansen för 500 kronor var överdrivet dyrt.

"Jaha.." Mumlar hon bara samtidigt som Tom kommer in i köket.

"Morron"

"God morgon, sovit gott?" Frågar hon och räcker honom en kopp kaffe.

"Mmhm, väldigt" Tom flinar retsamt emot Bill då han sätter sej ner.

"Bra.. bra" Mumlar Simone, hon ställer fram en kanna juice på bordet, sätter sej ner och viker ut tidningen. "Bill, den här James.." Hon surplar på sitt kaffe. "Det är ingen pojke du skulle kunna tänka dej att de.."

"Dejta? Nej."

"Men varför inte? Ni verkar ju perfekta ihop" Simone ler svagt. "Jag tror han är lite små kär i dej."

"Tro mej mamma det är han inte. Och vad spelar det för roll egentligen?"
"Well jag tycker han verkar som en trevlig ung kille i din smak. Han är så trevlig."

"Mamma James har en pojkvän"

Simone tystnar.

"Jaha, ja det var ju synd ni två skulle verkligen vara fina ihop" hon nickar menande medans hon brer sin brödbit med mjukost.

"Well som sagt, han har en pojkvän. Och han är en idiot."

"Det är han ju inte alls!" Det är Tom som gör sin röst hörd. "Seriöst mamma, James kille är skit schysst, han är typ smart och snygg och dem passar jätte bra ihop?"

"Jasså har du träffat honom?" Frågar Simone och ser upp på Tom.

"Emh ja, alltså ett par gånger."

"Jaså.." Simone häller upp mer kaffe i sin kopp. "Det var synd jag skulle gärna se James som min svärson."

Det får både Tom och Bill att sputa sitt heta kaffe över bordet.


Del 13

Kaffe för 35 kronor

"Alla stirrar"

"Och konstigt vore det annars." James blänger på sin pojkvän som desperat försöker dölja sej bakom gigantiska solglasögon och kläder som påminner om potatissäckar. Även till färgen. Beige är verkligen inte Toms färg. Han sticker verkligen ut bland alla de människor som faktiskt klär sej normalt.

Bill har ett par lila chinos och en vit tight t-shirt till. Håret är ofixat och han har solglasögon som faktiskt ser normala ut.

"Kom igen babe, sätt dej ner nu" James klappar på stolen bredvid sej.

De sitter i gate 32 och väntar på att få gå ombord på planet. De är redan försenade 2 timmar på grund av tekniska problem och Tom har nu tömt sin fjärde Coca Cola Zero. James vart uppriktigt sagt glad då Tom bad honom följa. Tom hade förklarat vad som gällde, Simone visste inget, och skulle inget få veta heller. Men bara tanken på att Tom faktiskt vill ha med honom, gör honom upprymd av förväntansfulla tankar inför den kommande veckan. Tom tar honom med till sin mamma. Det är ett klart tecken på att de är seriösa i deras förhållande. Dessutom ser han fram emot barnbilderna som Bill säger hänger runt om i huset.

Tom slår sej ner bredvid honom. Hans högra ben studsar fort emot det gråa golvet. Näst intill vibrerar.

"Du vet att då killar gör så där betyder det att de har sexbrist." James flinar och lägger en hand på Toms ben och försöker trycka det emot golvet så att det ska hållas still men det är lönlöst.

"Well det är uppenbarligen en myt för vi hade sex precis innan vi for, och i morse, och igår kväll."

3 gånger i veckan var genomsnittet. I James och Toms värd var 10 gånger i veckan genomsnittet. Minst.

James ler smått. Ser emot klockan och suckar smått.

"Jag ska köpa cigg, ska ni ha nå?" Bill dumpar sin handväska i Toms knä, och sätter sej på andra sidan av honom medans han rotar i den efter sin dyra Gucci börs och telefonen. "Fan vad dålig täckning det är här."

Han håller upp den vita iPhonen emot taket men ingenting förändras uppe i vänstra hörnet av skärmen.

"Köp en limpa åt mej med.." James räcker honom pengar, och lutar sej sedan tillbaka.

"Dem vanliga?"

"Mmhm."

"Tom ska du ha något?" Bill drar en hand genom håret och drar sedan på sej den gråa cardiganen han hade i väskan.

"Emh.. nå choklad. Vad som helst. Något gott."

Bill kommer tillbaka efter tio minuter och ger var och en vad dem beställt. Tom får sin chokladkaka och äter två bitar innan han ledsnar. Resten stoppar han ner i James väska. Det tar ytterligare en timma innan de får kliva på planet. De har platserna längst bak och Tom sätter sej in vid fönstret eftersom James lider av en obotlig fobi för höjder. James i mitten och Bill längst ut. Planet är ganska folktomt och de tre raderna framför dem är tomma, även på andra sidan.

En slankflygvärdinna med rödfärgat hår gör demostrationen i mitt gången medans en annan talar i högtalarna.

"Gud.." Bill bankar sin tjocka tidning emot pannan. "Som om man inte hört det där nog många gånger!"

James ler bara smått och tar tidningen ifrån Bill, slår upp den och skummar igenom innehållet.

"Tom tog du sömntabletterna med dej?" Bill sjunker ner i sätet, sätter knäna emot ryggstödet på framförvarande stol och lutar huvudet emot James axel.

"Nej för dem tog du?"

"Jag hoppas du skojar med mej?" Bill blänger över James på sin bror.

"Seriöst tog inte du med dej dem? Ohman" Tom skrattar.

Bill kan inte sova. För ett år sedan vid samma tid gick Bill omkring som en zombie pågrund av sömnbrist. Han drog med Tom till läkaren och fick sömntabletter på recept. Utan dem kan han nu inte sova och om inte Bill sover blir världen inte till en lycklig plats.

"Äh, du kan säkert få nya där borta!"

Det blir tyst då flygvärdinnan passerar för att kontrollera att handbagaget ligger på sin plats och att matbrickorna är uppfällda.

"Föresten Bill jag hörde att du skaffat pojkvän?" James ler och lägger ihop tidningen.

"Äh, han är inte min pojkvän. Än." Bill ler.

"Nej han är din flickvän." Tom flinar retsamt.

"Okej, okej jag medger att Oriva kanske är lite... feminin av sej och han har inte riktigt kommit i målbrottet ännu men han är så söt!"

"Hur gammal är han?" James höjer på ett ögonbryn.

"17." Bill tar emot de blickar James och Tom ger honom. "Vadå? 4 år är väl inte såå mycket? Mellan morsan och farsan skiljde det ju 11 år!"

"Ja och dem var ju gifta jätte länge!"

Bill suckar.

"Well Oriva kanske inte är the one men han är söt och jag tror inte han är kär i mej, och jag är inte kär i honom. Men eftersom du aldrig är hemma - jävla svikare - så är han.. rolig att vara med." Bill nickar.

"Nae, nae jag gillar honom inte." Tom trycker knäna emot framförvarande stol han med, precis sin sin bror. "Han verkar så.. jag menar han är 17 och röker och dricker värre än mej!" Tom hade spenderat en middag med Bill och Oriva.

"Tom du började röka då du var femton, din moraliska kompass pekar inte rakt norr heller." Bill blänger på sin bror.

Efter en kvarts flygresa sover båda bröderna med huvuna på varsin av James axlar. James sitter bara där och bläddrar i sin tidning. Ritar skägg på bilden på Bill som är med i en liten insändare och köper en liten minimal kaffe mugg för 35 kronor, som han i och för sej snodde ur Toms börs eftersom han inte hade något mindre än en femhundralapp.

De tar en taxi hem till ett rött hus med grusgång fram till den blåa dörren. En kvinna står på bron redo att ta emot dem. Simone har mörkblont hår med lite nyanser av rött. Hon är lite kurvig men långt ifrån överviktig. Man ser direkt vem tvillingarna är lik. Tvillingarna har fått mer eller mindra alla ansiktsdrag ifrån henne. Dock inte kroppsbyggnaden. Hon är liten och mullig, säkert inte över 1,65. Vilket dock är längre än James. Han känner sej alltid som en pyssling bredvid Tom.

Men nu när han kliver ur taxin har han ett par mocka stövlar med 13 centimetersklack vilket gör hans totala längd till 172 centimeter och bara 16 centimeter kortare än sin pojkvän.

Simone slår armarna om sina söner så fort hon kan. Och sedan om James då hon tvingas släppa tvillingarna.

"Men gud har ni ingen mat där borta? Ni är så spea att ni skulle kunna sova i sugrör! Gud vilken tur att jag bakade 150 lussekatter igår." Hon ler stort.

"Det.. är augusti mamma.." Mumlar Tom och kliar sej lite i nacken.

"Nåväl, tiden går så fort nu."

Hon hjälper dem in i hallen med väskorna. James har en, plus handväskan, Tom har en. Och Bill har fem, samt sin handväska.

Och vad Tom vet, är en endast fylld av skor.

"Ja, ja Gordon for och handlade för bara några minuter sedan pojkar. Han skulle handla några småsaker men skulle in till storheden och köpa några delar till bilen" Hon viftar med händernade då hon går in i köket. Trägolvet är slitet och framför frysen är den stora blåbärsfläcken som är ett konstverk av Bill Kaulitz himself! "Ja jag förstår såklart inget av det där. Åh den där satans bilen den bara tjorvar och så fort man lagar ena saken går andra saken sönder."

Tom och Bill lyssnar inte. De har hört tjatet om bilfan där i flera år och flera gånger erbjudigt sej att sponsra med en ny bil åt sin hårt arbetande mor. Men hon är lika envis som hon uppfostrat sina söner att vara och hon vägrar ta emot minsta lilla hjälp.

Köksbordet är det samma, allt är det samma. Tom kan bestämt säga att hon har bytt gardiner och stolsdynorna är nya. De sticker ut bland det gamla.

"Sitt ner nu pojkar, jag ska ta fram lite bullar och mjölk åt er."

James ler svagt.

Simone har en jeans kjol ner till knäna och över det en blommig tunika som går i orange. Håret är ruffsigt och fötter och fingrar smutsiga. Aldrig, inte ens efter en hel dags vandrig har hans mamma sett ut så där. Hon är den typen som spritar händerna efter att ha nuddat i vad som helst.

Efter att Simone tvingat i dem två lussekatter var och ett stort glas mjölk, så får de gå upp till rummen.

"Ja James, tyvärr har vi inget gästrum, vi hade ett.." Simone spänner blicken i sin yngsta son. "Men tydligen var det viktigare att Bill skulle få spara sina saker inne i värmen istället för i kallförrådet, än att våra gäster skulle få sova bekvämt."

"Det är absolut ingen fara Mrs Kaulitz."

"Åh snälla, säg Simone." Hon skrattar hest och krokar fast en lockig hårslinga bakom ena örat. "Men jag hoppas det går bra att sova i Bills rum?"

"Men... Vart ska jag sova då?!" Protesterar Bill.

"På en madrass i Toms rum!" Simone slår ut med händerna.

"Varför kan James inte få Toms rum så kan Tom sova på en madrass?"

"För att Toms rum ser ut som fan." Simone slår ihop med händerna. "Seså Bill. Tänk vad roligt att få ligga och störa Tom hela nätterna?"

Bill skiner genast upp vid idén och går med på att sova på en uppblåsbar madrass i Toms rum.

"Hejsan." Tom skjuter igen dörren intill Bills rum efter sej och vrider om i låset, trots att Simone befinner sej på baksidan ute och planterar äppelträd. James ler.

"Hejsan.." Han sitter på Bills säng och bläddrar igenom skolkatalågen ifrån Bills och Toms åttonde skolår. "Hur kommer det sej att du och Bill gick i olika klasser?" Han pekar på Bill, mitt i vimlet av 8As elever, och sedan på Tom i 8B.

"Emh vi, var bara så jävliga då vi var med varandra så lärarna särade på oss. Vi protesterade genom att skolka en vecka i sträck och fick för det fem timmars kvarsittning och en jävla massa rester." han ler och sätter sej ner bredvid James. Kysser honom mjukt på läpparna. Men James besvarar inte kyssen. Utan ser bara roat på hur hans pojkvän får ett förvirrat utryck i ansiktet.

"Vi, skulle låtsas som om vi bara är vänner. Right babe?"

"Mmh?" Tom är osäker.

"Inget sex."

"Men då morsan är borta äre ju ingen fara" Tom försöker sej på en till kyss. Men James läppar förblir slutna och ej hjälpsamma.

"Inget sex Tom."

Tom ser på honom. Lägger huvudet på sned och ängnar en lång tystnad till att försöka läsa James ansikts uttryck och fundera över ifall han verkligen är seriös. Han verkar det.

"Varför?"

James suckar högt. Rycker på axlarna.

"Well för att... Du.. jag vill att din mamma ska gilla mej. Och jag vill inte att hon ska.. hitta oss två så.. Nej du får klara dej utan sex, en vecka Tom!"

Tom ser på honom. Förväntar sej att James ska hoppa upp och 'haha där lurade jag dej allt', men James förblir sittandes på sängkanten bredvid Tom.

"Så.. du förväntar dej att jag ska gå en hel vecka utan att försöka få dej i säng."

"Nej det gör jag faktiskt inte. Vad sägs om att... vi slår vad." James lägger nöjt huvudet på sned. "Jag slår vad om att du kommer försöka få mej i säng under veckan." James ler överlägset.

"Well då slår jag vad om att du kommer förföra mej så att jag kommer vilja ha dej i sängen."

Ett iskallt krig bryter i tystnaden ut och James ler.

"Visst. Vinner jag, så... ska du strippa. Runt en påle, och jag ska få filma."

Tom gapar, funderar och nickade sedan.

"Visst, och vinner jag, så ska du stå på scenen under en av våra konserter och sjunga med Bill."

"Tror du någon av dem andra kommer gå med på det?"

"Ohja" Han flinar retsamt. Men blir sedan fundersam. "Jag.. får väl kyssa dej?"

"Då ingen ser."

"Och... ta på dej."

James ler överlägset.

"Well... Lite grann."

"Så.. vi kanske borde kolla vart grä.." Orden försvinner in i kyssen och i flera minuter ligger dem på sängen och hånglar. Tills det knackar på dörren.

"Tom för helvete, knullar ni i min säng kommer jag dräpa dej!"


Del 12

KK

Tom åkte iväg och handlade för tio minuter sedan. Bill sitter nu i soffan med en kaffe kopp då Oriva kommer ut ifrån sovrummet. Oriva är 17, smal och 171 centimeter lång. Hans hår är båda naturligt spikrakt och naturligt askblont.

"Hey" Trots att han snart uppnått en vuxen ålder, så har han en ljusröst och morgonstånd är något han slipper ännu.

"God morgon" Bill ser bak på honom, och ler svagt. Oriva har små kallingar och skjortan Bill klätt i under gårdagen på sej. En stor rutig beige och röd skjorta. Dem har träffats mer än 1 gång. Flera gånger faktiskt har Oriva kommit hem till Bill.

Bill är ensam. Tom spenderar all sin tid hos James och även fast Bill vet att det är elakt, längtar han tills den dagen då dem ska lämna Magenburg bakom sej och åka ut i turnee bussen. Då har Tom inget val utan måste umgås med Bill!

Oriva sätter sej ner i soffan bredvid Bill och tar kaffekoppen ur hans hand. Dricker en klunk och lutar sej sedan fram för att kyssa Bill.

"Jag måste hem."

"Måste du?"

"Mmhm, morsan får damp. Hon tror väl att jag däckat på gatan"

Bill ler smått emot honom. Oriva är speciell. Han har djupa smilgropar på båda kinderna. Tungan är piercad och nässkiljeväggen. Han har även en rosa piercing i naveln och är med ett fint uttryck så jävla gay man kan bli.

"Jag ringer dej?"

"Mmmh gör du det" Oriva ler, och kysser honom igen. Dem lägger sej på soffan och delar saliv i ett par minuter utan stopp. Bill älskar Orivas piercade tunga i sin mun. Än så länge har Bill sett på Oriva som en KK, som en person med likadana lustar som är bra på att suga av honom. Men Oriva växer i hans ögon.

"Vad skulle du säga om jag vill bjuda ut dej?"

"Som på en dejt?" Oriva ler smått och kysser honom igen.

"Mmh, en dejt?"

"Jag skulle iallafall inte tacka nej, om det är det du undrar?"

"På fredag? Jag hämtar dej klockan sju?"

"Perfekt" Oriva ger honom en sista kyss och sätter sej sedan upp. "Jag måste verkligen åka nu."

"Okej." Bill sätter sej upp i soffan han också. "Vi ses på fredag. Behåll skjortan"

"Bill får jag fråga dej en sak?" Tom petar bort paprika biten ifrån pastan.

"Jag antar att jag inte kan hindra dej, so shot" Bill ser upp ifrån sin tallrik pasta och kyckligsallad.

"Varför har du börjar laga så jävla mycket mat. Liksom förr var vi duktiga om vi lagade mat två gånger i månaden."

Bill lägger ner gaffeln och sträcker sej efter sitt vatten glas. Sedan ser han upp på Tom med en upprörd blick.

"För att jag gick upp jävlat fyra kilo av dem där pizzorna och pommeserna så från och med nu äter vi hälsosamt!"

Tom stirrar på honom. I flera sekunder innan han sedan brister ut i asgarv.

"Seriöst, fyra kilo? Du kan lägga på dej 40 kilo utan att bli fet Bill!" Bill kastar sin ihopknövlade servett på Tom. Men skrattar lite han också.

"Men tyst jag får inte gå upp i vikt! Mina scenkläder är redan uppsydda!" Han skrattar lågt, då han inser hur otroligt ytligt det låter. Han skrattar lågt och ser på Tom. "Ska du till James ikväll?" Han hoppas att Tom ska säga nej. Hoppas att han ska säga att han hellre umgås med Bill.

"Nej, hans brorsa är där så dem ska umgås lite. Det är fan läskigt har du sett Oliver?"

Bill skakar på huvudet.

"Dem är lääääskigt lika, inte som vi alltså dem är identiska!"

"Så du är hemma med mej ikväll då?" Bills ögon lyser upp av förhoppning.

"Ja om du inte ska göra något?"

"Nej inget alls" Bill ler. "Vi kan.. göra något, tillsammans. Det var så länge sedan"

"Visst, vad du än vill. Välj du"

"MÅSTE jag verkligen?"

"Du måste!" Bill nickar bestämt. "Ska du vara bög ska du göra det!"

"Men jag är inte säker på att jag vill vara bög i så fall!"

"Du sa att jag fick välja VAD JAG VILL! Så, du ska göra det här. Du älskar väl James?"

"Ja men han är bög för oss båda!"

"Tom!" Bill blänger på sin bror, ler sedan elakt.

Tom ligger på golvet. Han har en handduk över kuken, och en jävla ångest i bagaget.

"Hela kroppen?"

"Ja Tom för fan du ska VAXA hela kroppen!" Bill suckar. Tom gnäller. "Ben, armhålor, bröst, arslet, allt Tom!"

"Fyfan för dej!" Tom spänner hela kroppen då Bill stryker på den heta vaxremsan på hans håriga ben. "Ta det försiktigt."

"Oh aldrig i livet." Det är som om Bill ögon lyser av hämd för alla de gånger Tom retat honom, för alla de gånger Tom har slått sin bror och för alla de gånger han... Bill drar helt plötsligt och Tom skriker rakt ut då hårrötterna befrisas ifrån huden.

"Oh motherfucking!" Ögonen tåras och den nu mera kala fläcken på hans vänstra ben är rödflammig. Han flämtar till då han känner hur Bill lägger vaxremsan emot hans ben igen. "ännu mer?!"

"Tom hela kroppen?!"

"Det här är tortyr" Proterster Tom högt.

"Det är vad vi gör för att hålla oss vackra. Tänk, så jävla lycklig James kommer bli då du är helt hårfri!"

"Han gillar att jag iallafall har håriga ben. DET ÄR MANLIGT!"

"Jaså? Well då får han iallafall ett gott skratt." Bill flinar elakt och drar snabbt bort den andra vaxremsan.

Uppe vid ljumsken är värst. Tom skriker rakt ut då Bill drar bort vaxremsa efter vaxremsa.

"Så ja, lent och fint som en barnrumpa" Bill ler nöjt då han drar handen längst Toms lår på ett väldigt intimt sätt. Men det är nog bara Tom som noterar det för sen klappar Bill oömt på den ömma huden och reser sej upp. "Kan fixa nå gott? Jag ska röka" Utan att vänta på svar ifrån den kvidande Tom trippar han iväg ut på balkongen.

Tom ligger kvar och stryker sej försiktigt över den ömma huden. Det är definitivt sista gången han låter Bill bestämma.

Efter ett tag tar han sej upp. Han sätter på sej kallingar, smörjer in sej med Bills vaniljdoftande body lotion som han betalat överdrivet mycket för och använt tre gånger på ett halvår. Han tar på sej ett par gråa mjukis byxor och går sedan in i köket där han häller upp chips i en stor glasskål, och tar med sej en stor flaska cola samt två glas in i vardagsrummet.

"Titta vad fint det blev" Bill ler nöjt över resultatet av hans 2 timmars långa skönhetsbehandling på sin bror. "James kommer älska det."

"Du vet att då jag och James knullar är det jag som är mannen?"

Bill himlar med ögonen.

"Nej Tom jag hade trott att det var du som låg och blev påsatt!" Muttrar han ironiskt och sträcker sej efter chipsen. På Canal + visas filmen 17 again och Bill näst intill gnyr över Zac Efrons svettiga överkropp. "Kommer han ut som gay är han verkligen min" Mumlar han frånvarande medans han proppar in lättsaltade chips dränkta i dipp med taco smak i munnen.

"Äh, det finns snyggare." Tom rycker på axlarna.

"Som James?"

"Som James ja." Tom ler så fort han tänker på James.

"Hur länge har ni varit ihop?"

Tom sträcker sej efter sitt cola glas.

"Åtta veckor."

"Tolv är rekordet för James va?"

"Jopp." Tom ler, mest för sej själv men Bill missar inte det där smilande leendet som växer sej fram över de ljusrosa läpparna. "Jag kommer knäcka det rekordet med honom."

"Du är verkligen kär i den där killen va?" Han ler och lägger sej ner i soffan, med sina nakna fötter i Toms knä. Tom har inget emot det. Han är allt för berusad på kärleken för att orka bry sej. Han nickar.

"Verkligen. Ohja." Han vickar omkring på sitt cola glas. "Vadå, var inte du?"

"Kär?"

"Ja?"

"Jag.. vet inte. Liksom visst, han ser bra ut och är en jävel i sängen och liksom.. jag älskar ju honom för han är en av mina bästa vänner men kär.. nja jag vet inte" Bill rycker på axlarna och ler sedan smått. "Påtal om något helt annat, så ringde mamma, vi åker dit på torsdag!"

"På torsdag?"

"Ja, är det något fel med torsdag?" Bill har den där överlägsna rösten. Och Tom vet varför. Skulle Tom (emot alla principer) ringa och säga att han inte kommer, skulle han inte leva till sin 21 födelsedag trots att den endast var två veckor bort. Alltså, varesej Tom skall gifta sej på torsdag kommer han bli tvungen, att sätta sej på ett plan och flyga till sitt barndoms hem.

Bill njuter ett par sekunder av att se Tom plågas av tanken på att behöva åka dit och missa en veckas chans att umgås med James, innan han sedan bestämmer sej för att bli en vänlig bor. Han sträcker på sej och håller upp sin kalla fot emot Toms ansikte.

"Massera" Tom blänger på honom, men gör sedan som han säger och knådar hans fot mellan händerna. "James får följa med." Mumlar han lågt.

"Jag kan inte.. berätta för morsan.. nu" Tom är osäker. väldigt osäker.

"Jag, bokade en biljett åt honom också och mamma vet att vi tar med oss en vän."


Del 11

Dubbel Oliver

Tom stirrar på sin pojkväns spegelbild. Det finns inga skiljnader bortsett från den lilla tatueringen föreställande en stjärna på högra handleden. Tom har hört tala som Oliver. Visste att han och James skulle vara lika varandra, men det här är ju löjligt! Dem ser ut som kopior! Oliver har samma knallgröna ögon. Han han har till och med det lilla födelsemärket under högra ögat som James också har. Dock då Tom tänker på det sitter Olivers lite mer på sidan än James eller det kanske bara var inbillning? Dem har exakt samma speda kroppsbyggnad och samma svart färgade hår.

"Men va...?"

"Jag kom i natt, förlåt jag ville inte väcka er."

Tom var säker på att James drev med honom. James hade ritat dit en stjärna på handleden och ville egentligen bara skratta åt hur korkad hans pojkvän var just nu.

"En.. sekund bara.." Tom nickar och försvinner snabbt upp för trappen. Han förväntar sej att finna en tom säng men icket det. Där ligger en James som fått ett eller två glas för mycket föregående kväll.

"Jag kysste din bror!" Tom drar upp James högra hand och stirrar på den tomma handleden.

"Hmm"

"Jag låg med din bror"

"Hmmh.." James reagerar knappt.

"Han är bättre än dej i sängen."

Vid det här laget tvingar James upp ögonen och blänger på Tom.

"Vad tjattrar du om. Ser du inte att jag sover?!"

"Det står en kille i köket som ser precis ut som dej!"

Det går en sekund, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta sekunder, innan James verkar inse vad han sagt.

"Är Oliver här?"

"Han sa att han hette Oliver!"

"Ser han ut som mej?"

"Dah!"

James suckar.

"Ja ja jag kommer. Hämta kaffe, två ipren och sug av mej ståndet"

Tom gör genast som James säger, lägger sej emellan hans ben och gör sin dagliga morgon syssla. Efter en kvart är dem nere i köket och då Tom ser tvillingarna tillsammans skulle han inte kunna skilja dem åt om det inte vore för det faktum att James endast har kallingar. Oliver har mjukisbyxor och ett linne.

"Fitta vad ni är lika!"

"Tack för den kommentaren" Oliver ler lite smått och sätter sej ner vid frukostbaren.

"Vad gör du här?"

"Hälsar på? Mikey skulle till Usa och flickorna är hos hans föräldrar hela den här veckan. Så jag passade på att besöka min enda normala bror."

"Trevligt. Jag berättade för mamma igår att jag inte var intresserad av att sticka kuken i nån jävla tjej."

"Jag hoppas du inte använde ordet kuk?" Oliver flinar och drar till sej morgon tidningen.

"Nej jag sa bög och knullar. Sen bad hon mej dra."

"Så du är officiellt ute ur familjen nu?"

"Ohja. Hon lär inte dyka upp här igen."

Tom stirrar bara emellan tvillingarna. Deras ansikten är identiska. Kroppsspråket och gesterna, identiska. Rösterna låter exakt likadana och till och med de blekta slingorna hade dem lyckats få i samma nyans. Tom har hela tiden trott att han och Bill var lika, men det här var ju otroligt fånigt hur lika dem var.

"Så det här är din?" Oliver granskar Tom som fortfarande bara har en vit handduk om höfterna. Efter att ha sugit av James kan man även se hur han själv är lite sugen på att skippa förspelet.

"Jopp, Oliver det här är Tom." James ler nöjt. Och Tom kan inte hindra sitt eget leende. Han älskar James. Det känns verkligen som en befrielse att få erkänna att han faktiskt är bög. Som den sista sekunden då man till slut får andas ut och slipper hålla andan.

"Hej" Tom ler smått, rodnar då han kommer att tänka på att han kysste Oliver innan. Men han tänker inte riskera att rodna mer, så han drar inte upp det.

"Hejsan. Jo tack jag kan se varför James gillar dej" Oliver granskar gillande Toms nakna överkropp.

"Okej, show's over. Tom gå och sätt på dej lite kläder" James skrattar, kysser Tom och nickar. Som tidigare nämt blir han väldigt lätt svartsjuk. Även fast han visste att Oliver var i ett stadigt förhållande.

Tom åker hem kring elva snåret och på vägen stannar han för att köpa glass åt han och Bill. Bill älskar mint. Så det blir två förpackningar med mintglass och en stor tub kolasås.

"Hallå?" Ropar han. Det är första gången han är hemma på fyra dagar och det känns som om hela huset är förbytt. Bill är den renligaste personen som någonsin spenderat 13.000 kronor på hårförlägning på en dag, men huset ser nu ut som ett bombnedslag. Skor och jackar ligger slängda över hallen, och i köket står gårdagens middag fortfarande på bordet. Tom spänner hela kroppen. Snart kommer det hoppa fram en huvudlös man och skrämma skiten ur honom. Han har sett det här i en skräckfilm! Men inget händer.

Det enda som är riktigt rent i huset är hans rum. Det är orört. I vardagsrummet ligger soffkuddarna på golvet och två tomma vinflaskor ligger på bordet. Bredvid flaskorna står två glas och skivorna ifrån den stora hyllan vid CD spelaren ligger i travar på golvet istället för att vara sorterade efter alfabets ordning.

Vad har hänt?!

Tom puttar tvekande och osäkert upp dörren intill Bills rum. Ohja där ligger Bill, med en blond kvinnas huvud på sin bröstkorg. Han ser bara bakhuvudet och ryggtavlan av blondinen. Tom backar snabbt så tyst han kan och drar igen dörren. Ett tyst 'klick' hörs då han stänger dörren och han tassar ut i köket och sätter glassen i frysen.

Herre jävla gud, Bill och en kvinna? Knappast.

Tom börjar plocka undan och då Bill sedan vaknar klockan halv två så är Tom nästan klar med båda köket och vardagsrummet. I hallen har han bara ställt i ordning alla Bills skor intill väggen. Bill fick själv ta och ta hand om dem, eftersom Tom blivit strängt förbjuden att gå in i Bills egnorma garderob.

"Morron" Bill trycker handen emot pannan då han passerar Tom. "Vad gör du hemma, jag trodde du var hos James?"

"Jag var det men jag kom hem för att umgås lite med dej men du verkar kunna skaffa vänner själv?"

"Oh, Oriva.. ja.." Bill häller upp ett glas vatten åt sej och klunkar långsamt i sej det. Han ser på Tom. "Vad är det? Du ser..."

"Sen när ligger du med brudar?"

"Va?" Bill skrattar hest. "Oriva? Tom han heter Oliver."

Tom ser på honom. Den första Oliver han tänker på är den 13 minuter äldre kopian av Toms pojkvän.

"Oliver?"

"Ja, men han föredrar Oriva."

Tom ser avvaktande på Bill. Men inser att han kanske inte är rätt person att kalla denne Oriva för kvinna, eftersom Bill hade minst lika långt hår för två år sedan.

"Ja...ha. När kom han hit?" Tom ser frågade på Bill.

"Skit i det du!" Muttrar Bill och tänder en cigarett under fläkten i köket. "Mel ringde."

Tom suckar lågt, och snor en cancer pinne ifrån Bills paket.

"Gillar du inte henne eller?"

"Hon.. är söt ja men... James känns..." Tom biter i sin underläpp, och funderar hur han ska kunna uttrycka sej för att inte låta som en naiv tonåring som planerar sitt bröllop i förväg på andra dejten. "Det känns så jävla bra med James.."


Del 10

Färsk hummer.

Wendy Mark är en socitets kvinna. Hon är klädd i en beige dräkt med knälång kjol och kavaj i samma färg. I V-ringningen sticker ett ljusrosa linne upp och på huvudet har hon en hatt med rosa band. Det råttfärgade håret är uppsatt och naglarna målade med röd färg.

Hon kramade väldigt obekvämt om sin son och ler ett acceptabelt leende. Till och med den som var blind skulle kunna se att denna son-och-moder duon verkligen inte gick ihop.

"Oh, ingen fara Jamie"

"James"

"Seså" Hon lägger huvudet på sned och granskar honom. Trots att James hår är färgat och stylat, att hans ansikte täcks av smink och trots att han äger fler handväskor än sina tre systrar tillsammans, Kan Wendy inte ens tänka sej att hennes yngsta son är homosexuell. Faktum är att det ordet knappt existerar i hennes ordförråd. "Har du något kaffe?"

"Jag sätter på nu" James drar en hand genom sitt hår för att dölja alla spår efter den påbörjade leken en trappa upp. Wendy ler och går ut och sätter sej i vardagsrummet.

Familjen Mark är kristna. Pappa Isak är pastor i en småstads församling, mamma Wendy är en prydlig hemmafru som broderar alla husets lakan förhand. De tre äldsta systrarna Maria, Lucy och Emelia är alla tre lärare, den äldsta brodern Simon är advokat och sen kommer misslyckanderna. James, och hans identiska tvillingbror Oliver. Ingen av bröderna är religösa, båda två är homosexuella. James talar med sin familj max 2 gånger om året, Oliver den lyckosten, han slipper. Som 17 åring flyttade han till frankrike och är nu tillsammans med en 6 år äldre man och har två adoterade flickor.

Varken Wendy, Isak eller någon av de övriga 4 syskonen talar öppet om sina små bröders läggning. Kanske förstår de, men det är oacceptabelt och därför nämner de det inte.

"Här mamma" James ställer en kaffe kopp framför henne och skådar med en väl dold avsmak hennes klädsel. Hon ser ut som någon som ska på välgörenhets middag med alla världens kungligheter.

"Tack Jamie" Hon ler svagt och rör om i kaffet med silverskeden. "Så, hur går det med jobbet?"

James har till sej själv hällt upp ett glas vin. Ska han tvingas stå ut med sin mamma är ett glas vin nödvändigt.

"Emh.. bara bra. Bara bra ja." Att diskutera sina kreationer med sin mamma, är inget han tänker göra.

Tom kommer ner för trappen. Aningen tveksamt kliver han in i vardagsrummet.

"Oh, Mamma, det här är min vän Tom! Bills tvillingbror du vet."

"Jo tack jag vet." Wendy kan se Bill som homosexuell. Hon har inga problem med det. Men James nej. James hade bara inte träffat den rätta kvinnan ännu.

"Hejsan Mrs Mark." Tom nickar artigt emot henne.

"Hejsan Tom." Hennes blick granskar hans rörelser konstant. "Så, vad gör du här?"

"Emh.. spenderar lite tid med James?" Tom är kvick på att svara. Som om det vore en självklarhet.

"Jaså." Wendy verkar inte vara så säker på sitt beteende.

"Ja, ja men jag ska gå n..."

"Tom skulle jag bara få.." James reser sej snabbt upp och drar in Tom i köket. "Lämna mej inte ensam med den här haggan!" Han bönar och ber! Kysser snabbt Toms läppar. "Hon vet inte att jag är gay!"

"Hur fan kan inte inte veta att du är gay?!" Tom fnissar väsande.

"Tyst med dej. Hon ska inte bli kvar så länge och du ska fortsätta där du slutade då hon sticker!"

Tom skrattar lågt och kysser honom.

"Be snällt!"

"Snälla, söta, rara, sexiga, heta, snygga, kåta Tom, du ska knulla mej sen!"

Tom är egentligen inte svår övertalad.

"Okej!"

"Vad fan gör jag här?!" Tom slänger en blick ut genom de tonade rutorna på James svarta mercedes. Dem har svängt in på en fin gata med gröna gräsmattor och vita staket. Längst den alfalterade gatan står flera trädgårdsbord utställda med färgglada pappersdukar och pappers tallrikar.

"Kom igen Tom, ska jag stå ut med det här ska du också det!"

"Det är inte min mamma!"

Shane ger honom en oroad blick.

"Och det ska du vara glad över. Hon räknas inte heller som min mamma!"

"Nehe vad räknas hon då som?" Tom knäpper lös bältet och kastar en blick på sej själv i backspegeln.

"Den elaka kärringen som bakade kakor med russin i trots att jag är allergisk emot russin!"

James kliver ur bilen och tar på sej de svarttonade Prada glasögonen och tar sedan sin stora svarta väska ifrån baksätet.

"Kom nu Tom!" Han suckar och ser på Tom. "Du är min bästa vän nu. Okej?"

De två har varit tillsammans i åtta veckor nu. Åtta veckor av mysiga kvällar och ångande hett sex. Tom är nu helt säker på sin sexuella läggning. Han kliver ur bilen och drar upp kragen på sin svarta, nästan normalstora tröja och sätter på sej solglasögonen trots att solen befinner sej dold bakom moln.

"Sköt dej nu älskling" James kontollerar att han har sin telefon i väskan och sedan ser han över bilens motorhuv emot Tom som nickar. "Bra, tack."

James äldre syster Maria, leder dem till början av bordet, Där deras namn står på små lappar. Hon ler en aningen elakt emot sin yngre bror. "Singelbordet."

"Dra åt helvete" James mumlar bara orden, de är knappt hörbara men Tom kan inte låta bli att skratta lågt.

"Visa mej runt baby, växte du upp här?"

James vänder blicken emot Tom. Häller upp ett glas vin och tar det med sej medans han börjar gå emot ett stort vitt hus med blåa knutar.

"Tyvärr ja."

Hallen är stor och öppen med ett stort familjefotografi upphängt på en av väggarna. Skorna står på rad och blommorna som står på det vita hallbordet verkar nästan alldeles för levande. Till höger ligger köket, till vänster vardagsrummet och en trapp uppåt.

"Kom" James tar hans hand, går genom köket och snart befinner dem sej i ett vitkaklat badrum med oranga detaljer. Tom är inte sen. Han slösar ingenting på att studera potpurierna som står på badkarskanten, utan går direkt till att kyssa James läppar hett. "Vi blir inte kvar så länge, jag lovar."

"Mmh bra." Tom kysser honom igen. Dem står kvar där i ett par minuter och fnissar emellan kyssarna. "Du är jätte snygg" Viskar han.

"Tack."

"Det är du såklart alltid, men nu.. wow" Tom nickar och kysster hans käkben. Sedan låser de upp dörren och går ut till långbordet igen.

"Jamie! James kom här det är någon jag vill att du ska träffa!" Wendy viftar med armarna och då James närmar sej henne visar hon stolt upp en ung kvinna i 23 års åldern. "James det här är Abigail, Mrs Kingsted´s dotter." Wendy log. Den unga kvinnan har ett par svarta jeans shorts och ett vitt ganska stort linne. Håret är brunt och lockigt och hon har små fräknar. "Abigail har just kommit hem från london va?"

"Ja, ja jag pluggar där" Hon ler aningen generat.

"Oh, trevligt att träffas." James räcker fram handen. Inte för att han är det minsta intresserad av någon london student. Utan mer av ren artighet och respekt.

Då middagen serveras sitter alla i sina platser. Tom och James sitter bredvid varandra. Abigail sitter mitt emot James och suger på sin kräfta.

Tom har fått sej både hummer, kräftor och kräftstjärtar i lake och det finns inget han älskar mer än det. Kanske känslan att få en riktigt efterlängtad orgasm men kräftstjärtar i lake kommer på tättföljande andra plats!

"Så Tom, vad jobbar du med?" Abigail häller upp ett glas vatten åt sej själv och slickar sej sedan om fingrarna.

"Emh.. spelar musik. Reser. Slavar för en lillebror. Och tro mej det är ett heltidsjobb!" Tom skrattar. James blir sur. Varför måste Tom vara så fruktansvärt charmig mot en london student som faktiskt var menat åt HONOM? Ohja han har lätt för att bli avundsjuk. Han sparkar Tom under bordet och räcker sedan Tom en kräftstjärt.

"Här sexy.." Mumlar han lågt och ler emot Tom. Tom är hans. Och någonting i honom är less på att dölja det.

"Oh tack." Tom ler och tar emot den. Blinkar emot James. Kräftskivan fortsätter under lugn och ro, innan Wendy ställer sej upp vid sin plats och ser emot James. Hela grann skapet är samlat, ändå känner hon inte hur hon generar sin son då hon ropar tvärs över borden:

"Visst är hon söt James?"

Abigail rodnar nog mest.

"Mamma jag är bög! Jag knullar killar."

Tystnaden som uppstår då en Mark yttrar ordet bög.

Dem åkte hem direkt efter tillkännagivandet. Wendy hann inte ens be dem åka innan James dragit med Tom till bilen och lämnat den perfekta gatan bakom sej. Hemma åt dem choklad glass och såg på bingolotto, innan dem sedan gick och hade sex, och somnade sedan.

James sov då Tom klev upp, Han tar sej en lång dusch och då han kliver ut ur duschens glasväggar är det omöjligt att se något i spegeln som täcks av het ånga.

Han knyter en vit handduk om höftbenen, kramar ur allt vatten ur håret och går sedan ner till köket.

"Hey sexy" Tom kysser James läppar snabbt och tar sedan ner en kaffe kopp. "Du, igår, alltså jag vet inte vad jag ska... Jag älskar dej James ja men du borde kanske prata med din mam.." Tom stirrar på tatueringen på James högra handled. Den var verkligen inte där föregående kväll.

"Hey, jag är Oliver."


Del 9

Att smaka som en askkopp.

James är klädd i ett par vita chinos med en svart tight tröja. Han har sedan en vit väst över det och håret är perfekt stylat. Tom förstår sej fan inte på honom. Dem ska sitta inne. Äta lunch ihop och prata lite. James ska inte ens lämna huset ändå har han klätt upp sej som om det vore englands drottning han skulle på besök hos.

"Bara så du.. vet James.." Tom sätter sej ner vid glasbordet i James matsal där det står framdukat en vit assiette med en skinkrulle på. "... inget, kommer hända."

"Ingen fara Tom." James slår sej ner mitt emot honom och rättar till gaffeln lite. "Jag är glad bara för att du ringde."

Tom ler. Det är så enkelt att prata med James ibland. Man kan säga allt till honom.

"Well jag... du hade rätt. Jag är bög, och jag vill ha dej." Tom ser upp på sin vän som helt automatiskt breder ut ett leende som går ifrån öra till öra. "Så står.. erbjudandet än skulle jag vilja. ge det en chans."

James suckar lågt och ser ifrån sin skinkrulle till Tom.

"Jag... Visst Tom. Men inte för att ge dej en chans, utan för att jag är kär i dej. Förstått?"

Tom ler. Vad var vad han behövde höra. Det kändes som om någonting i magen tog ett skutt och han kom på sej själv med en svag rodnad över kindbenen.

"Jag ska inte säga kär ännu, men jag gillar dej James." Tom skär en bit av skinkrullen som är fylld med mimosasallad. "Men grejen är att... jag vill.. inte komma ut som bög liks..."

"Oh, oh Tom det är helt okej! Jag fattar! Jag kan vara diskret."

"Bra. Bra." Tom ger honom ett svagt leende och fjärilarna i magen vill inte lugna ner sej. Efter en lunch bestående av skinkrulle som förrätt, Pasta carbonara som huvudrätt och sedan en bit fryst chokladkaka, så sätter dem sej i soffan. Dem börjar se på en film som visas på Canal +, men efter 2 minuter och 12 sekunder, lutar Tom sej emot James och kysser hans smala vita läppar. James är inte sen med att besvara kyssen. Han lägger armarna om Toms hals och vrider sej emot honom. Ingenting händer. Ingenting händer. Någonting, är lika med sex. Men det här är ingenting. Lite oskyldigt pussande.

Tom gillar det verkligen. Han hör James kipa efter luft då och då i deras frenetriska kyssande.

"Du smakar som en askkopp." Gnyr Tom och drar ner James över sej liggande i den stora puffiga soffan. Här skulle han lätt kunna ha sex. Helt klart.

"Mmh du med" James drar sej, syndligt motvilligt ifrån Toms läppar för att andas ut och Tom tar tillfället i akt att pressa sina läppar emot James hals och kyssa den hetsigt. "Jag har aldrig gjort det här förr" Gnyr James och kipar efter luft varje gång Toms piercing trycker emot hans iskalla hud.

"Vad.. hånglat?"

"Det har jag väl men.. bara liksom, hånglat. Inge sex.Det har jag inte riktigt kört med."

"Jag är också rätt nybörjare." Tom ler emot honom och ger hans läppar en snabb kyss.

Dem ligger där och bara kysser varandra länge. Men efter ett tag tar båda en paús och sätter sej under fläkten för att röka. Självklart på James iniativ. Så beroende är inte Tom. Han skulle aldrig gå ifrån att ligga på soffan och hångla, bara för röka.

Tom flinar och blåser rökringar. James skrattar och försöker sej på likadana, men misslyckas.

"Vad... sa Bill om det här då?"

"Att jag skulle satsa. Han hoppas att ni två fortfarande är vänner och att du fortfarande ska shoppa skor med honom. Annars var han helt okej med det faktum att vi.... vad säger man? Är vi tillsammans?"

James skrattar och nickar.

"Hälsa honom att jag inte sviker honom under vårt shopping marathon." Ungefär en gång då killarna var hemma, så drar Bill och James ut en hel helg. Sprättar tusen lapp efter tusenlapp och kommer hem varje kväll med minst tio påsar. "Ja Tom jag skulle gissa på att vi är tillsammans. Men väldigt diskret. Right?"

"Right" Tom ler. Han drar ett sista bloss, fimpar cigaretten och tar sedan ifrån James hans cancer pinne. Fimpar den och kysser honom. "Jag skulle inte ha något emot.. Om någonting hände" Tom kysser honom och trycker hans svank emot köksbänken.

"Mmh, jag skulle inte ogilla det."

James är så kort! Tom få böja sej ner trots att James står på alla tår han har för att nå upp till Toms höjd. Det var enklare då dem låg ner.

"Sängen?"

"Sängen!"

Hela vägen upp för trappen till övervåningen, och genom den långa korridoren, kysser dem varandra. Dem snubblar in i sovrummet och det är ungefär där är det som Tom drar västen över James axlar och låter den falla till golvet. Toms tröja ryker snabbt och James drar sina iskalla händer över Toms vältränade mage.

Där efter är det James tighta tröja som hamnar på golvet. James är långt ifrån vältränad. Han är smal som en sticka och man kan räkna revbenen under hans piercade bröstvårta. Trots det äter han som ett helt fotbolls lag helt själv. Tom sparkar av sej själv byxorna efter att James knäppt upp skärpet och sedan hjälper Tom honom att dra av de vita chinosarna.

"Så.." Andas han ansträngt medans han letar rätt på James läppar genom att dra sina uppifrån hans hals, över käkbenet och till de smala bleka läpparna. James drar sitt pekfinger innanför kalsonglinningen på Tom och ser sedan på hans ansikte som inte verkar lika rofyllt som James eget. Han ler, och kysser sedan Tom hett.

James hamnar på topp. Han lägger sej över Tom och kysser honom hett medans Toms händer klämmer hans söta lilla rumpa.

Toms svarta boxer kallingar är snart av, och detsamma med James. Tom kysser honom hett och glider sedan ner längst James kropp.

James är rakad över allt. Han har inte ett hårstrå på benen, på bröstet, under armarna, på armarna, i de privata regionerna är det också helt hårfritt. Tom likes it.

Han börjar med att placera kyssar ut efter James ljumske och sedan neråt. James andas tungt. Ett par minuter senare stönar James konstant medans Tom gnuggar sitt finger emot hans punkt i honom.

"Oh gu..." James biter sej i läppen för att mildra svordommarna han använde för att beskriva hur skönt det var.

Tom ler bara nöjt. Han är nybörjar på det här och ändå kan han direkt få James att stöna så där. Han känner sej otroligt nöjt med den framgången.

"Jäääävlar.." James särar på benen så gott det går. "Oh fifa.."

Dörren nere på bottenvåningen öppnas. James sätter sej snabbt upp och spänner öronen.

"Jaaames?"

"Fuck!" James trycker sin fot emot toms arm och får hans finger att glida ut och sedan är han snabbt uppe på fötterna och drar på sej kallingarna. Tom ser minst sagt förvånad ut.

"Vad.. äre?"

"Min morsa!"

"Och?"

James ser på Tom, som om han vore en idiot.

"Du fattar inte. Klä på dej och kom ner!" Han ger Tom en hastig kyss innan han knäpper gylfen i sina byxor och skyndar ner för den stora trappen. "-Hej.. hej mamma förlåt jag hade glömt att du skulle komma!"


Del 8

Sex räcker väl?

Bill tvingar bara Tom att rasta hundarna då han kommer hem och känner cigarettlukten i köket. Han är allt för nöjd med det faktum att han gjort slut på flera tusen på, ett par solglasögon, skor, en ring och två stora påsar med proffesionella hårprodukter.

"Så du menar att du la, 14,5 tusen på.. det här?" Tom ser väldigt oförstående ut. För honom är allt skräp. Skorna skulle lika gärna kunna kostat 399 spänn istället för 8999.

"Det är mina pengar!" Bill trär nöjt på den gråa ringen på sitt ena långfinger och skådar den beundransvärt.

"Visst visst, det är dina pengar." Säger Tom för att undvika att dra upp det där ämnet igen om hur Tom lagt ut ett par tusenlappar för mycket på sina kepsar. Men det är en annan sak. Det är [i]kläder[/i], Bills saker är bara [i]saker[/i], möjligtvis kan det klassas som [i]assocearer[/i]. Men inte alls lika viktiga som Toms kepsar.

"Så, hur gick det med James?"

"Äh, jag vet inte!" Tom går fram till kylen och blänger in i den efter något utan att riktigt veta vad. "Han är tydligen kär i mej men vad ska jag göra? Jag kan väl inte låtsas vara kär i honom och.. Jag är inte bög!"

"Nej, nej kanske inte" Bill rycker på axlarna och samlar ihop sina saker, innan han sedan lämnar Tom ensam medans han noga ställer i ordning flaskorna fyllda med hårspray, hår mousse, och andra saker som lättare sliter ihjäl håret.

Tom ställer sej i dörröppningen och granskar som bror som skjuter upp de gigantiska dörrarna intill hans garderob och ställer de svarta skorna på en av hyllorna bland mängdvis av andra skor.

"Skulle du hata mej om jag...?"

"Om du vad?"

"Om jag övervägde att kanske.. dejta James?"

"Va? nej självklart inte Tom" Bill vänder sej emot honom och öppnar munnen för att säga något, men för ögonblicket verkar han hitta något som är dubbelt så intressant än hans broders eventuella läggning. "Oh gud jag trodde jag hade tappat bort den här!" Från en av hyllorna i sin garderob drar han ner en svart orkester jacka med nitar över axlarna. "Jag hade den här, den där gången du v..."

"Bill! Fokusera!"

"Ja ja, just ja! Tom, dejta du James om du vill. Det kommer väl bli stelt mellan oss två men det är det hur som helst. Vi har bestämt att vi ska försöka vara vänner igen och då ska vi det!" Bill nickar väldigt vänligt emot Tom. "Grejen Tom.. är ju inte så bra om det läker ut.." Bill mumlar. "Det skulle inte skapa fina rubriker vet du"

"Jag vet." Suckar Tom. "Jag tror jag håller mej till tjejer. James är... Det spelar ingen roll" Han nickar smått. Och i samma sekund som han bestämmer sej för att glömma allt med James, vänder han sej om och tar upp telefonen. Slår ett nummer, och lyssnar till rösten som säger att hon inte kan svara men att man gärna får lämna ett meddelande..

"Hey, Mel, det är Tom. Asså, sorry jag vet att jag inte hört av mej på ett bra tag men vad sägs om att ses någon dag? Ring mej då du kan"

På kvällen samma dag sitter Tom i Mels trea och kliar Macey bakom öronen medans Melody förbereder en bricka med snacks inne i köket.

"Okej... här.." Mel balanserar duktigt in en bricka med två stora skålar på, ena innehållande chips och andra godis, två ölflaskor och en liten skål med naturgodis.

"Yummie." Tom ler, men syftar inte på det ätbara i rummet. Och otroligt nog inte på ölen heller. Mel ler hon också, knäpper med fingrarna och pekar emot hallen.

"Gå och lägg dej Mace. Nu!" Hunden lyder direkt. Och sedan flyttar Mel lite närmare Tom och kysste honom mjukt. "Jag har saknat dej.."

"Jaså, vad har du saknat?" Tom besvarar direkt kyssen och hälsar hennes tunga välkommnande in till sin mun.

"Mmh, gissa en gång." Hon flinar. "Dina läppar. Verkligen.."

Tom ler självsäkert och låter sin hand dras längst hennes jeansklädda lår.

"Något mer?"

"Vi får väl se vad du har?" Mel ler och där ligger dem och hånglar i säkert tio minuter innan någon av dem ens börjar försöka få av den andra kläderna. Tom är helt nöjd med att ligga där för inte en enda gång under dem där tio minuterna tänker han på James. Det är Mels tunga som han välkommnar in i sin mun och det är Mels händer som stryker längst Toms brunbrända rygg. Snart är dem nakna. Det går snabbt och alla kläderna ligger på golvet. Soffan är nog så trång och minst sagt oskön med sitt sträva tyg som får huden att börja klia, så dem trippar snabbt in och lägger sej på den obäddade sängen. Det tar inte långtid innan Tom är ordentligt hård. Det är då problematiken kommer.

"Kondom?"

Mel är tyst.

"Fan."

"Kom igen säg att du har en!"

Mel tuggar stressat på sin underläpp medans hon börjar riva i sängbordslådor och letar efter en kondom. Hon svär frustrerat och sedan så rester hon sej upp och försvinner ut.

"Hittade en!"

"Perfa! Kom hit nu innan jag blir helt jävla slank igen."

Mel himlar med ögonen och placerar sej över Tom, kysser honom mjukt innan hon sedan fokuserar på att öppna kondom förpackningen.

"Jag måste köpa kondomer."

"Mmh det måste du." Tom kysser hennes käkben men får ingen vidare respons. Kondomen är snabbt på, och sen så är Tom i Melody.

Det finns ingen koppling till James under hela kvällen. Tom njuter av varje sekund och somnar efter ett par regäla utlösningar med Melody på sin arm och täcket så högt uppdraget att det knappt döljer hans personliga delar.

James och Melody är helt olika. James är en pessimist, som röker hela tiden och måste ha kontroll över allt. Melody ler dygnet om och försöker få Tom att sluta röka, hon är spontan och så jordnära med sitt röda hår och sin fräkninga hud. En ren motsats till James vita hud och svartfärgade hår. Ändå kan Tom på något sätt inte bestämma vem av dem som är vackrast.

Efter ett tag ger han med sej, Erkänner att det är James och där efter klär han på sej och lämnar Mels lägenhet. det här är lönlöst. Tom går med adjetivet i pannan. Intatuerat och permanent. Ingen byters rätt. Det står där. Tre stora bokstäver. Gay.


Del 7

11 Marabou mintkrokant

Hemma är det inte tomt som han först gissat. Nej ifrån vardagsrummet hörs damsugarens oväsen och strax dyker Bill upp i dörrvalvet.

"Hey, vad är det?" Tom stannar mitt i en rörelse. Bill ser ledsen ut. Som om han har gråtit. Men det kraftiga sminket sitter fortfarande på plats så ifall han har gråtit har han gråtit väldigt kontrollerat. "Vart är James?"

"Vi har bråkat." Bill klickar av damsugaren med foten.

"Har ni.. gjort slut?"

"Inte än." Bills blick är fast naglad i Tom. Om blickar kunde döda. Då skulle Tom ha fallit död ner på sekunden. Han vet.

Men istället för att läxa upp Tom. Skrika på honom och kasta skor som den gången Tom berättat för BILD att Bill hade en KK, passerar han bara in i köket och där Tom står kvar hör han kylskåpet öppnas och några sekunder där efter hur Bill böjer upp en red bull burk.

Tom går osäkert efter.

"Jag.. " Bill drar med handen över köksbänkens marmor skiva.

"Bill jag är ledsen. Verkligen. Enda anledningen till att jag inte sa något var för att jag tyckte att han skulle berätta det!" Tom närmar sej honom. Han sätter sej på andra sidan av köksön, på en av de höga stolarna men som två negativa magneter stöts dem ifrån och Bill förflyttar sej till bordet. Han satt sej ner på en skinnklädd stol och stirrar framför sej ner på sina blåa sockar med prickar på.

"Du är inte bög?"

"Nej jag är ju inte det!" [i]Äntligen, någon som förstår![/i]

"Och trots det, knullar du med MIN pojkvän?!"

Bill förstod kanske inte trots allt?

Han är tyst en lång stund. Sedan, på loppet av en halv sekund har Bill grabbat tag om den kortare pingvinen och slängt den i Toms riktning. Han missar, och istället träffar saltkaret kylskåpet och där faller porslinet i bitar.

Tom stirrar emot märket på kylskåpets vita dörr.

"Jag är ledsen!" Bill kupar händerna över munnen. Han är bra på att kontrollera sej. För trots att han ser ut som om dammen brustit för länge sedan, så gråter han inte. Tom granskar honom.

"Bill, jag menade inte att.. det har hänt två gånger och första gången visste jag inte att ni två var..."

Bill ser inte på honom. Han sätter sej på huk framför kylskåpet och samlar ihop bitarna av sin pingvin. Tom rundar köksön och gör det samma. Hjälper sin bror.

"Jag är ledsen Bill. Verkligen."

"Det är okej" Bills röst håller inte. Han darrar och blinkar ferbilt för att inte låta ögonen svämma över. "Du.. visste inte"

"Nej men ändå, och andra gången det.. borde verkligen inte ha hänt. Bill jag tycker inte du ska vara med honom han behandlar dej inte rättvist!" Tom ser på honom. "Kan jag göra något för dej Bill?"

Bill ser upp på honom. Hela kroppen darrar nu.

"Men han är min vän"

"Nej han är inte din vän Bill. Han vill ha mej! Du ska hö.." Tom tystnar. Bills ögon är svarta. Och för en sekund ser det ut som om han tänker smälla till Tom rakt över kinden. Men det gör han inte. Han vet att Tom är starkare.

"Dej? Så du menar att min pojkvän endast är med mej för att få komma närmare dej?" han reser sej hastigt upp och slänger porslinsbitarna i golvet igen. "Har det någonsin slagit dej att någon faktiskt kan gilla mej också?! Gosh Tom allt handlar faktiskt inte om DEJ!"

"Jag menade inte SÅ!" Ropar Tom. Men Bill har redan stormat ut ur köket.

"Dra åt helvete!"

Då Tom är arg, så kan han tjura i flera dar. Han sluter sej och blir som en bitter gammal kärring som bara fräser. Då Bill blir arg, så städar han. Det var flera timmar sedan det i köket, det var flera timmar sedan Bill började damsuga och vid det här laget verkar han vara klar. Men Tom sitter ändå kvar ute på balkongen och stirrar på traven av 200 gams chokladkakor med mintkrokant i. Bill älskar dem. Det känns så lamt.

Han drar ett bloss av sin cigarett, och tuggar på läppen och suckar. Han kan inte gömma sej för Bill hur länge som helst.

Han tar traven chokladkakor. Han hade tänkt köpa fler. Men 11 stycken var allt dem hade kvar. Bill är inte i vardagsrummet, inte i köket, Tom suckar, kikar in i Bills rum, där är han inte heller. Han går in i köket igen, och sedan till tvättstugan. Bill sitter på golvet och sorterar kläder.

"Jag menade inte så Bill" Toms röst är låg.

"Vad fan menar du då? Är det helt otänkbart att någon faktiskt kan gilla mej?"

"Nej, nej självklart inte Bill! Bara.." Han suckar lågt. "Det är inte så att jag våldtagit James. Han har varit med på allt och han har själv.." Tom sätter sej ner bredvid honom. "Han gör det medvetet liksom." Tom stirrar ner i den fula korkmattan.

"Varför skulle han börja nu då? Tom vi har kännt honom i flera år varför skulle han komma på att samtidigt som han och jag blir ihop vill han stoppa kuken i dej?"

"Jag... stoppade.. skit samma! Jag vet inte! -Bill du vet att jag aldrig skulle vilka göra dej ledsen!"

"Jag vet" Bill ser nästan skamsen ut. hur kunde han tro något dumt om sin storebror? "Jag måste prata med honom va?"

"Mmhm."

"Vad ska jag säga?"

"Säg sanningen. Vill du vara tillsamamns med honom så.."

"... ska han börja bete sej normalt?"

"Ungefär så ja. Eller så dumpar du honom?"

"Jag vill fortfarande ha min vän ju!" Bill suckar.

Tom räcker honom chokladkakorna. Biter sej i läppen.

"Prata med honom då.." Mumlade han och reste sej upp. "Du fixar det här. Du fixar allt"

"Mmhm" Bill sliter av pappret ifrån en chokladkaka och trycker in den i munnen.

Tom går tillbaka till sitt rum, förvånas över hur rent det är. Bill städade där också. Shit. Tom kan se sitt golv igen!

 

Bill stirrar på den ensamma pingvinen som står på bordet. Bredvid står en vanlig liten förpackning med salt. Bill saknar den korta pingvinen. Han hör dörren öppnas, drar ett djupt andetag och ser upp emot dörrvalvet där James syns.

"Hej."

"Hej." James sätter sej ner mitt emot Bill. "Jag.. vet inte vad jag ska säga."

"Är du kär i min bror?" Bill bortser totalt ifrån det sista uttalandet och går rakt på sak. Och han ser direkt att det var en öm punkt. Bill suckar, skakar smått på huvudet. "Så.. varför sa du inget?"

James är tyst länge. Sväljer.

"För att Tom inte vill ha mej?"

"Så då tyckte du att det var rätt att.. playa mej?"

"Såklart inte Bill!" James suckar och lutar kinden emot sin knytnäve. "Jag.. visste inte vad jag skulle göra."

"Det är en usel ursäkt."

"Jag vet. Jag vet Bill. Men vad vill du att jag ska säga?"

"Jag vet inte? Jag vill.. inte att vi ska bli osams men liksom.. vafan är du kär i Tom eller?"

"Ja.. ja jag tror det? Okej?" James suckar lågt. "Jag vill inte heller vara osams. Jag.. vet att jag var en idiot det förnekar jag inte. Jag bara... ja. Förlåt Bill."

Bill granskar honom noga. Vart enda uttryck skulle tolkas här.

"Okej.. okej så vi.. är sams?"

"Jag.. antar det?"

"Det känns bara så dumt att.. kasta iväg allt nu?"

James nickar instämmande.

"Jag är verkligen ledsen, att jag sårade dej Bill."

Bill rycker bara på axlarna. Han passerar James.

"Och faktiskt, du var inte bra i sängen."

Bill har åkt. Han skulle träffa någon kompis och shoppa. James vet att det här är dumt. Men han måste. Han sitter, stel som en pinne i soffan hemma hos Bill och Tom, trots att ingen är hemma. Självklart har han nyckel dit in.

TVn är inte ens på, utan står och blickar tomt tillbaka på honom. Efter en halvtimmas väntande öppnas dörren och Tom kliver in i hallen. James är uppe på fötter på en sekund och går ut i hallen.

"Tom.."

"Oh hej?" Tom beter sej som om allt är helt normalt. Som om James inte precis krossat hans bror. "Vad gör du här?"

"Vi måste prata."

"Om vadå?" Tom slänger bilnycklarna i skålen och möter sedan James blick.

"Jag.." Som för att låsa in sej själv i en värld där känslorna inte for kontrollera lägger han armarna om sej själv och pressar ihop käkarna. ".. ja, ja Bill har väl redan ringt dej så du vet att vi.."

"Gjort slut? Ja. Det vet jag."

"Bra.. bra men vi, är liksom fortfarande vänner."

"Det är bra" Det är något i Toms röst som får honom att låta ointresserad och helt less på James. James märker det han också. Han vänder bort blicken och blinkar hastigt. Det är det som farshinerar Tom: James gråter nästan. Den självsäkra, kaxiga James Nathillian Mark gråter, nästa i allafall. Den sexmissbrukande James är kär. Tom känner en gnutta stolthet över att ha fått James in i en sån obekväm situation.

"Ja och jag vill bara säga att jag..." .. är så fruktansvärt kär i dej.. "...hoppas vi.. också kan vara vänner?"

Tom stirrar på honom.

"Emh.. visst. Visst. Det går nog."

Han är tyst. Tänker att 'är jag bara nog tyst kan jag nog höra James hjärta spricka upp i miljontals små micro organismer.' Det är nästan så att det hörs för James andhämtning blir plötsligt mer ansträngd och leendet som han skickar emot Tom är hastigt och lika oäkta som silikonbröst.

En impuls, att krama om James och kyssa honom vid tinningen sveper in Tom, men på något sätt lyckas han se hur James tar på sej sina högklackade skor och ta sin svarta skinnjacka ifrån kroken i hallen, utan att göra något. Han biter sej hårt i läppen för att förhindra att säga något. Men det smiter ut ändå.

"James.. är vi.. okej då?"

"Va? Jo, jo självklart!"

"Du ser inte så säker ut?"

"Du vet, Tom du vet väl vad som.." han vet inte hur han ska formulera sej. "Jag gillar dej. Okej? Men det är lungt. Det är lungt jag... Klarar mej fint." Det gör nästan ont att se det där falska leendet som han kämpar för att hålla uppe då han tar sin handväska ifrån stolen i hallen.

"Jag menar alltså jag.. James jag är inte bög. Jag kan inte vara bög. Skulle jag ha varit det skulle vä.."

"Äh vafan Tom, tror du själv på det där?!" James blänger på honom. "Du är exakt lika mycket bög som jag bortsett från att du inte kan se skiljnad på Prada och Dior. Men visst, om du är lyckig med att ljuga för dej själv så fine. Visst, do I look like I care? Det skulle ändå aldrig funka för du är bara så rädd för att ha fel!"

"Jag..." Tom sluter ögonen. Han är väl inte bög. Nej han hade ju haft sex med tjejer under dessa månaderna. Visserligen hade det inte varit lika bra sex som för 2 år sedan. Visserligen hade han slutit ögonen och föreställt sej en speciell man som låg under honom. Men han har haft sex med tjejer. Det är det väsentliga. "Fan jag är bög va?"

"Jope." James öppnar dörren och gör den vanliga höft ryckningen.

"James.. vänta.." Tom suckar och tar tag om hans kalla handled. "Okej.. så här: Ja, jag är attraherad av dej, ja du är förjävligt sexig. Ja jag är väl bög, eller bi. Men... kär? Nja jag vet inte."

"Jag sa aldrig att jag var kär!"

"Jag är snygg, men inte dum, James!" Tom himlade med ögonen. "Och dessutom, då du just visat att du kan vara otrogen emot min bror, hur fan förväntar du dej att jag skulle lita på dej?!"

"Jag förväntar mej ingenting! Okej. Jag.." Han suckar. "Jag trodde jag vill ha Bill till en början. Men ja, det var du, och ja, jag gjorde.. misstag, om man får säga så. och ja, allt är mitt fel kan du släppa nu!?"

Tom släpper. Hans blick är fortfarande fast naglad i James.

"Vad vill du att jag ska säga?"

"Ingenting! Jag har berättat hur jag känner så.. let's move on?"

"Nej! För vi är fortfarande vänner och jag vill inte att du ska vara ledsen! Jag ser ju att du är ledsen!"

"Så vad ska du göra? Låtsas älska mej?"

"Hjälper det?"

"Jag.. tror inte det Tom"

James går, och Tom gör inget för att stoppa honom. Istället skakar han bara på huvudet och tänder en cigarett under köksfläkten trots att han vet att Bill kommer flå honom levande då han får reda på det. Och det kommer han, Bill har luktsinne som ett jäkla djur!


Del 6

Röda wine gums

"Okej..." Bill står framför den avstängda tv:n. Han läser de få orden på den lilla papperslappen. Är noga med att hålla handen bakom så ingen ska ha chansen att tjuvkolla. Sedan börjar han nynna på en låt.

Tom ställer sej upp först.

"Rette mich!" Utropar han och är just till att böja sej ner för att ta ännu tre wine gums ifrån poängskålen.

"Durch den Monsun för helvete! Tom du känner inte ens igen din egen låt!"

"VI HAR MÅNGA!" Tom slänger surt tillbaka godisarna.

"Herregud" Bill skakar på huvudet och sticker ner handen i Toms keps igen. På små vita notis lappar har Bill skrivit en massa musik frågor. Ibland låt rader som han ska citera och ibland låtar som han ska nynna på, och ibland är det helt enkelt en fråga.

"Okej.." Han läser frågan. "Vilket band gjorde låten 'how you remind me' -01?"

Mel stirrar på honom. Flera sekunder ser hon ut som om Bill vore en turkisk präst som predikade och hon inte förstod ett ord av vad han sa. Men sedan faller poletten ner och Mel skriker samtidigt som hon hoppar upp ur soffan.

"NICKELBACK!"

"Duktigt. 3 poäng till Mel!"

"Dina första tre poäng" Fyller Tom i och lägger armen om henne.

"Käften med dej snygging" hon kysser hans mungipa.

"Kan man inte få en riktig kyss?" Tom försöker pricka henens läppar men med ett lågt skratt vänder hon bestämt bort huvudet.

"Well, såklart du kan få det. Men det kommer kosta dej" Hon ler nöjt. "Alla dina röda wine gums!"

"Gula!"

"Röda! Dem gula är äckliga!"

"Bara för att du är så jävla sexig" Tom plockar snabbt ut alla röda och ger till henne dem.

"Titta, nu leder jag" Hon ler nöjt och ser på Bill. "Det här var kul!"

"Ni fuskar ju! Stackars James!"

James skrattar, och skakade bara påhuvudet. "Kör bara Billie!"

Mel går strax efter halv tolv. Hon hade plugg i morgon bitti och ville inte komma för sent. Tom ser Bill ställa sej i köket och sköjla av disken. James erbjuder sej att hjälpa, men Bill nekar honom direkt. James plockar ändå bort ifrån bordet och ställer in den försköljda disken i diskmaskinen. Sedan ser han på Tom. Och ler.

Det är något konstigt i hans leende. Tom vet inte vart han ska titta. Bill försvinner ut med soporna, och Tom och James bara tittar på varandra. Tom funderar allt för länge på vad han ska säga. Hjärnan vill inte sammarbeta. Varje gång han tänker namnet på den svarthåriga personen framför honom, dyker bilden upp av Bill och James på köksbänken.

"Så.. söt tjej" James häller upp ett glas vin till sej själv för att sedan nicka emot Tom. "Hon verkar bara inte riktigt vara.. din stil?"

Tom rycker på axlarna och sätter sej på en stol. Häver kraftigt på bakbenen och balanserar en stund med en centrerad vikt.

"Kanske inte det, men hon är schysst!"

James nickar förestående och sätter sej på en av barstolarna vid köksön.

"Hon verkar bara så... Du brukar inte skaffa så.. hur kan man säga det? 'Oskuldsfulla', tjejer?"

Tom kan inte låta bli att flina.

"Vad brukar jag skaffa då?"

James öppnar munnen, men hinner inte svara innan Bill kommer in i köket igen.

"Osch gud vad jag är trött." Han tar glaset ur James hand och snörplar lätt på munnen efter att ha smakat.

"Gå och lägg dej då, sexy" James drar armarna om Bill midja och håller honom intill sej.

"Mmmh jag ska, kommer du?"

"Alldeles strax" Han tar tillbaka sitt glas och kysser Bill vid mungipan. "Lovar."

Det duger som övertalning. För Bill trippar snart iväg till sitt badrum och i ögonvrån ser Tom honom gå in i sovrummet efter någon minut av tystnad.

James drar efter andan.

"Jag hade bara, inte väntat mej att du skulle, skaffa en tjej?"

Tom faller baklänges. Slår huvudet i väggen och hamnar på golvet. Simones syn som hon nu iflera år tjatat om varje gång frambenen på stolen lyft, går nu i uppfyllelse.

"Ajfan!" Tom gnider sitt bakhuvud och sätter sej upp, innan han inser var problemet sitter. Han stirrar emot James. "Sa inte jag att jag inte var gay?!" Han väser fram det.

"Ohjo, honey. du är gay. Varesej du vill det, eller inte." James ler. Han reser sej upp och sträcker fram en hand emot Tom, men Tom tar den inte utan istället häver han sej upp på egen hand, drar upp stolen och blänger hatiskt emot James.

James med den perfekt mjuka röster och dem där gröna ögonen. James som har haft sex med fler personer på ett år än vad Tom har haft under sin livstid. (Mmh, han är något av en player men visade för att år sedan att han kunde ha ett förhållande. Han och Maxii höll i tre månader, vilket inte är så länge men för James är det en hel livstid) James som röker som en jävla skortsten och som är beroende utav vin och skor. Simones uppläxande röst gör sej hörd i huvudet på honom. 'Att älska någon innebär inte att tycka att den personen är perfekt. Utan att känna till dess brister men ändå älska.'

Tom spottar.

"Jag är inte gay!"

"Vi får väl se" James viskar, andas nära Tom och för ett ögonblick känns det som om det är deras läppar som pressas, men inser snabbt att det endast är den rökluktande andedräkten. "Det är lite dubbelmoral här, tycker du inte det"

Den lilla intima stunden har redan fått Toms skrev att sticka ut bland vimlet av tyg och stora kläder. Han kan inte dölja det faktum att han blir upphetsad av James röst. Men å andra sidan. Vem blir inte det?!

"Du är tillsammans med min bror."

"Jag har inte rört dej!"

"Min historia går inte så"

"Nej för din histora slutar flåsande i sängen" Det är ett skadeglatt leende James har.

Tom hytter med näven efter honom då James försvinner emot sovrummet. Sedan blänger han på pingvinerna på bordet.

"You are going down bitches!" Muttrar han sedan till porslinsfigurerna och försvinner sen in på sitt rum.

Klockan är två då Tom vaknar. 02.13. På natten. Han känner suget av något kallt. Helst skulle han proppa i sej en isglass. Men vet av erfarenhet att sätter han sej och äter en glass just nu, kommer han aldrig somna om. Bäst att bara snabbt hämta ett glas vatten. Han reser sej upp gnider fötterna emot varandra och blänger på sin spegelbild i helfigrusspegeln.

"Sexiga jävel" han känner att han behöver uppmuntras lite. Han gäspar stort samtidigt som han tassar ut utanför sitt rum. Den lilla kombinerade korridoren och hallen är mörklagt. Men innifrån Bills sovrum lyser det svagt. Tom funderar på att gå in och släcka, men inser sekunden där på att dem inte sover. Han glider diskret förbi, även fast han anar att varken Bill eller James märker något över deras flåsande. Bill var tydligen inte så trött då.

Efter att ha hämtat ett glas vatten som han tar med till sovrummet, tassar han försiktigt över mattan i hallen. I förbi farten får han en syn av showen, och blir stående. Allt man ser är silluetter. Lampan i fönstret är den enda som är tänd och det får motljuset att göra älskarna helt svarta. Ändå är det lätt att avgöra vem som är vem. James ligger på rygg. Han har lårhöga lackstövar som blänker i det svaga ljuset. Klacken måste vara iallafall 10 centimeter. Tom tänker inte en sekund på att gömma sej. Han är paralyserad.

Knäna som är instängda bakom nytt lacktyg pekar upp emot taket och han lutar klackarna emot madrassen. Bill ligger med huvudet begravt över hans skrev och jobbar för att tillfredsställa James.

James stönar lågt, vrider på huvudet och får syn på Tom. Det första som slår Tom är att gömma sej. Springa och gömma sej så fort som möjligt. Men inser snart, att James inte tänker avslöja honom. Istället ler han. Men inget vänligt leende. Retsamt, inbjudande, och överlägset.

Tom får erkänna sej själv besegrad. Då han känner hur kalsongerna börjar kännas trånga. Det börjar bli svårt för James att hålla ett så rakt ansikte.

"Oh Shit Bill.." Han andas tungt. Begraver en hand i Bills hår och biter på ena pekfingre för att inte uttrycka sej med en högre röst. Tom är fortfarande lika paralyserad. Han vill se det. Han vill verkligen.

Bills hela kropp går som i vågor emot James.

Tom biter sej hårt i läppen. James vet att han tittar, James njuter av att visa upp sej. James njuter även av Bill som ligger emellan hans ben och suger. Men mest njuter James över att ha rätt. Tom vill ha honom. He wants him so badly.

Bill slutar tvärt, ser upp på James utan att lägga märke till sin bror i den dunkla dörröppningen.

"Nu?"

"Nu"

Bill grenslar James, sätter händerna i madrassen på varsida om hans huvud och börjar rida honom. Lungt till en början. Tom sväljer, och gnider sej över skrevet.

"Oh go... TOM VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?!"

Tom stelnar till. Men inte lika farligt som innan.

"Jag emh.. hämtade vatten." Tom håller upp glaset, så innerligt tacksam att han inte stannat och tittat innan utan hämtat vattnet innan.

"GÅ!"

Tom skyndar sej snabbt där ifrån och i samma sekund han kommer in i sitt rum hör han Bill smälla igen sin dörr.


Klockan är inte ens 10. Men Tom har inte sovit en blund. Filmen av James siluett spelats upp gång på gång på gång inför hans näthinna och varje gång han blundar hör han flåsanden och stön ifrån men oemotståndliga mannen.

Tom reser sej ur sängen. Sätter sej upp och lutar ansiktet emot händerna.

"Inte gay, inte gay, inte gay.." han mumlar det tyst för sej själv.

"Funkar det?" James står lutad emot dörr öppningen. Utan klackarna är han tillbaka till sina 159 centimeter. Mer än 20 centimeter kortare än Tom.

"Tydligen inte. Du dök ju upp."

"Tom, du kan väl iallafall erkänna att du vill ha mej?"

Tom blänger på honom. Han har känns James nog längre för att veta att han inte är den finkänsliga typen. Han är typen som går rakt på sak utan att linda in det i en massa onödigt känslorelaterat omslagspapper.

"Jag vill inte ha dej"

"Jaså inte?"

"Du är tillsammans med min bror varför skulle jag vilja ha dej"

James skrattar lågt och såg på Tom.

"Jag sa att du VILL ha mej, inte KAN få mej." Han flinar. "Erkänn Tom. Du är gay"

"Ska vi komma överens om att jag kanske är liiite.." han måttar en centimeter emellan tummen och pekfingret. ".. attraherad av dej. Men ska du tvunget envisas kan du väl säga bisexuell. Jag kan fortfarande knulla tjejer vet du"

"Liiite attraherad av mej är iallafall liiite" James ler nöjt. Det var dit han ville komma. "To bad you can't get me?"

"Äh. du är bara snygg och inget mer" Visst var det en lögn. För någonstans inom sej ville Tom kunna skratta varje gång James kom hem med ett nytt par skor, innan han sedan la en hand på hans rygg och sa att han inte behövde fler skor än det fanns dagar på året. Men det erkänner han inte! Tom vill inte ha ett liv med James. Right?

"Vi får väl se"

James lämnar rummet och då han försvinner bort, vickar han lite extra på den fasta rumpan. Tom blänger efter honom.

Leken är igång. James förväntar sej att Tom ska jaga honom. Bill förväntar sej att James älskar honom. Och Tom försöker fortfaranade övertyga sej själv om att han inte är gay. Med handen på hjärtat, går det inte så bra.

Tom sätter sej upp. Med täcker tryckt emot bröstkorgen som om han hade mer än en vältränad mage att dölja.

"Du får inte göra så här"

En svettig James sträcker nöjt på sej på hans sida, och drar en iskall hand längst Toms ryggrad. Bill är inte hemma, och Bill förväntas inte komma hem, på många timmar. Tom har gjort det. Han har medvetet haft sex med Bills pojkvän, med vetenskapen, om att han är Bills pojkvän. Han vill bara spy. Kanske också på grund av den salta eftersmaken sedan James utlösning i hans mun.

"Jaså så det är bara mitt fel?"

"Ja!"

"Jag gillade det." Han ler. Tom blänger över axeln.

"Du är ett svin. Vet du det?"

"Ett svin som är bra på att knulla!"

"Det... kan jag kanske inte förneka men du är fortfarande ett svin" Tom lägger sej ner bredvid honom igen. Hur lät han det här hända? James var ny duschad och så inbjudande att det nästan vore olagligt att låta honom passera, utan att grabba tag i honom och trycka ner honom på sängen.

"Du behandlar inte Bill bra" Tom suckar.

"Det gör väl inte du heller?"

"KAN DU SLUTA? Jag... jag har iallafall ingen pojkvän... Jag mena flickvän!" Han suckar. "Jag erkände ju att jag ville ha dej. I sängen iallafall. Du borde vara den smarta som kan säga nej?!"

"Men jag vill ju inte säga nej" James sätter sej upp. Han reser sej ur sängen och tar upp handduken som varit det enda han hade på sej. "Inte ett ord. Okej?"

"Om du slutar?"

"Slutar vad?"

"Slutar.. jag vet inte vara så förbannat.. jag fattar faktiskt att du gör allt det där för att vara, förförisk eller vad du vill säga."

James ler smått, böjer sej fram och kysser Tom retsamt.

"Mmh, jag kanske vill, att du ska se mej, och tycka om det du ser?"

Tom suckar och sätter sej upp.

"Jag tycker om det jag ser. Men jag vill inte behöva.. göra Bill ledsen. Okej?"

"Du menar att jag får vara din kk?"

"Om du dumpar Bill, men dumpa honom snällt!"

"Jag tänker inte dumpa Bill."

"Då blir det inget."

James suckar ljudligt. Och blänger emot Tom medans han knyter handduken om sina utstående höft ben. Han är verkligen smal.

"Visst, fine, skit i det då" Han himlar starkt med ögonen och går emot dörren. "Det är du som förlorar på det!"

James lämnar sovrummet med samma knyckande rörese ifrån höften som alltid då hans diviga sida kommer fram. Tom skakar på huvudet, suckar och blänger emot klockan. Det är många timmar kvar tills Bill kommer hem. James borde inte vara här.

Tom ska seriöst diskutera med Bill om en 'Ingen James utan Bill!'-regel. På så sätt skulle ingenting hända. James skulle aldrig försöka förföra Tom inför Bill.

Han duschar. Gnider in ser tre gånger med den körsbärsluktande tvålen för att få bort alla spår av James. Sedan klädde han på sej i en tröja som Bill skulle ha använt som tält, men ändå är den inte alls lika stor som de övriga Tom dagligen använder.

Han ställer sej i dörröppningen till Bills rum, och studerar James som snällt bäddar ihop Bills enorma vattensäng.

"Det får inte hända igen. Jag är seriös James."

James ser upp. Ler emot Tom och släpper honom sedan med blicken för att fortsätta med bäddningen.

"Varför inte? Du gillar det va?"

"Det... hör inte hit sake..."

"Alltså gillar du det."

"Kan du låta mej prata till punkt." Tom blänger på honom. Det är en hatisk blick. "Saken är den att du är tillsammans med Bill, och ja jag kanske vill knulla dej men jag skulle aldrig vara tillsammans med en sådan som dej. That's it." Han lägger armarna i kors över bröstet och ser ner på en socka i Bills annars så välstädade rum. "Jag älskar Bill. Och du sårar honom. Jag vet att jag gör det också" Han höjde handen som för att stoppa James uppkäftiga svar på tal som var påväg tillbaka. "Men jag tänker göra något åt det!"

"Ska du berätta?"

"Nej. Nej för Bill är glad och om han lyckas vara glad med en sådan som dej tänker jag inte förstöra det. Men jag hoppas att du berättar!"

James ser aningen tvekande ut. Sedan nickar han ändå.

"Vi får se" Han vänder sej med ryggen emot Tom. Ett tydligt tecken på att han vill att Tom ska gå.


Del 5

Salt och pepparfyllda pingviner.

Bill är stolt då han plockar upp de hemskt fula salt och pepparkaren ur de rektangulära kartongerna. Två lösa men perfekt formade så att dem ska kunna sättas ihop som två kramande pinviner.

"Seriöst?"

"Dem är söta!"

Tom blänger skeptiskt på pingvinerna som nu står mitt på den svarta duken på bordet.

"Dem ser ut som Rico och Private"

"Vilka är det?"

"Pingvinerna från madagaskar?" Tom rycker på axlarna, som om det vore en självklarhet.

"Hur som helst ska vi ha dem där. Dem är söta jag bestämmer"

Som 20 årig tvilling bror har Tom för 19 år och 364 dagar sedan lärt sej att det är Bill som bestämmer. Därfor orkar han inte lägga någon som helst energi på att försöka övertyga Bill om att pinvinerna är hemska. Dem kan alltid falla till golvet under någon middag, ungefär som den randiga vasen som förut stått på hallbordet. Efter den incidenten har Bill aldrig tvingat Tom att damtorka igen. Snacka om två flugor i en smäll!

"Tom, nu är det så här, att jag lagar mat" Bill viftar med stekspaden i plast emot sin bror. "Och du rör ingenting? Okej?" Bill hytter med stekspaden. "Du andas inte ens på maten föränn det är varsågoda!"

"Bill, jag tänker inte röra den jäkla maten. Nöjd?"

Bill skiner upp som en sol efter två veckors regnoväder och plockar fram en stekpanna.

"Japp. Pys nu!"

Tom pyser. Han sätter sej i soffan och zappar mellan kanalerna. Gitarren har han gömt, långt in i garderoben står den och han har inga planer på att ta fram den föränn han tänker på Melody.

Nej Tom är inte kär. Men Tom börjar bli intresserad. Mel är inte som andra. Mel bryr sej inte om att Tom kör en bil som kostar mer än vissa chefers årslöner. Mel bryr sej inte om att Tom har en förmåga att få bord på även de mest packade platserna. Hon skrattar ofta åt honom. Visst känns det ibland lite nedlåtande. Men hon är söt. De små smilgroparna är så rätt på hennes kinder.

De tankarna om Mel, förändras smabbt. Mel är inte längre rödhårig och fräkning. Hon är svart hårig och har kritvit vampyr hud. Ögonen är gröna istället för blå och hela hon förvandlas till James. James som kliver in geonom dörren i det ögonblicket Tom känner det strama till i de nedre regionerna då blicken av James och Bill besöker Toms näthinna på nytt. Hans dyra doft slår Tom direkt och han faller handlöst bakåt med huvudet emot soffans armstöd. Där blir han liggandes medans han hör Bills och James röster ute i köket.

"Till mej? Gud du skulle inte ha.." Fan vilken lam mening. Varenda gång någon får en bukett blommor, så börjar man 'du skulle inte!', då sanningen är att man helst vill skrika bara av glädje. Bill lyckas behärska sej ganska bra. Han för ett samtal med James. Tom hör det inte över bruset ifrån fläkten. Men han hör Bill klinga med vinglas och sedan dova steg då James glider ut på sina svarta sockar i vardagsrummet.

"Jaså körde han ut dej också" James flinar och ställer ett stort IKEA glas med öl framför Tom. "Vad är det med Bill och matlagning egentligen? För ett par månader sedan kunde han knappt göra is."

"Det kan han fortfarande inte. Dock gör han världens bästa äggröra"

"Jag vet, jag har ätit den" James ler och för första gången känns allt okej mellan dem. Inga överlägsna leenden, inga påhopp och inga påminnelser om den där gången.

Tom har slutat tänka på det som 'gången jag hade sex med en kille', och tänker nu istället 'den där gången'.

Vilken normal 20 åring, var inte osäker på sin verkligt sexuella läggning. Han hade utforskat sin omgivning. Inge mer. Inte är han gay.

Han upprepar det för sej själv medans han dricker utav ölen.

"Jag hörde att din tjej skulle komma?"

"Hon är inte min tjej. Inte än iallafall."

"Okej" James ler.

Det blir tyst. Och båda killarna tittar på den blonda nyhets killen som berättar om nya bombningar världen över. James bryter den tunga tystnaden:

"Föresten. Vad är det för jävla pingviner ni har på bordet?!"

Tom kan inte hjälpa det, utan börjar garva.

"Min bror har blivit knäpp!"

Dubbeldejten var Bills idé. Trots det faktum att Tom var väldigt specifik med att berätta att Mel inte var hans flickvän, var det Bills beteckning på henne. Flickvännen.

Hon kommer strax innan middagen. Tom vet att Bill tycker det är oförskämt. Men han tänker inte bry sej. Bill kommer älska Mel. Dem två kommer gå ihop bra.

"Hey" Tom ler, och ger henne en kyss. Än så länge har de gått ut på fyra dejter. Haft sex en gång. Men nej, hon är inte Toms flickvän.

"Mmh det luktar gott."

Mel är klädd i en blommig tunika med vita leggins till. Hennes röda hår är ruffsigt och hon är helt osminkad. Fransarna är bruna. Men inte svarta. Hon behöver faktist inte mycket smink, inte alls egentligen.

Bill skyndar ut i hallen, och Tom vill inget annat med att skjuta sej själv med en revolver då han får syn på sin bror. Bill har på sej ett vitt förkläde med bröst på och texten "wanna taste" över.

"Gud Bill ta av dej det där!"

"Är det jag eller du som har det på mej?"

"Är det jag eller du som skäms för det!"

Bill ger sin bror fingret och går sedan in i köket igen. Tom skakar bara på huvudet emot Mel, och går in han med.

"Så, riset borde vara klart vilken minut som helst. Ni kan sätta er ner" Bill ler och gör en svepande gest över bordet som är dukat med tre tellrikar på varje plats. En stor, en assiette och en sopptallrik med en rödbrun soppa i med några räkor på toppen.

"Så, till förrätt är det en tomat och fisk soppa med räkor i, varmrätt blir en curry kycklig med jordnöts sås, wookade grönsaker och ris, och till efterrätt..." Bill tvekar. "... fryst kladdkaka"

James flinar skadeglatt.

"Bill förstörde pannacottan."

"Käft med dej!"

Mel slår sej ner bredvid Tom och studerar med ett leende salladen som står framdukad i en stor glasskål, karaffen med vatten och lime i och flaskan vin. Hon stannar sedan till. Lutar sej emot Tom och viskar:

"Vad fan är det där?"

Tom skrattar.

"Bills salt och pepparkar"

Bill hör dem tydligen. för han ger Tom en sur blick.

"Okej nästa person som driver med mina pingviner får äta i tvättstugan!"


Del 4

Melody är inte musikalisk

Tom släpper nycklarna i den hemskt fula skålen på hallbordet. Han nynnar lågt på hiphop låten som spelades i bilen för inte ens en minut sedan, och klänger av sej den tjocka jackan som framkallar svettfloder denna heta dag.

"Bill jaii..." Rösten stiger till toner som inte ens finns då han kastar en blick genom köksvalvet och får syn på sin bror, sittande på köksbänken med benen över James axlar. Vars ansikte är begravt emot Bills skrev.

Bill stönar. Han lutar sej bakåt och biter sej hårt i läppen då hans blick fokuseras på Tom.

"Jag.. Kan du gå.. bara.. ett par minuter?" Mumlade han besvärat.

Tom kan se James mun jobba runt om Bills stolthet. Han ser direkt bort.

"Emh ja.. ja gärna." Tom kliver direkt i skorna igen och lämnar lägenheten. Fräsht! Tom gjorde sina mackor på den där bänken. Well inte längre iallafall.

Han kör in till stan. Samma väg som han just kommit. Och sätter sej ner på en av bänkarna i stadsparken. Han stirrar intensivt på de studsande brösten på varenda kvinna som joggar förbi med iPod i öronen och endast sportbh. Försöker övertyga sej själv om att det är det han vill ha. Han vill inte ha James. Han är bara en aning tänd på honom. Det betyder inte att han är gay. Nej. Nej verkligen inte.

En ung, röd hårig tjej böjer sej ner ett par meter ifrån honom, plockar upp skitet efter sin schäfer och slänger den turkosa bajspåsen i närmaste soptunna. Hon svettas. Trots att hon bara har på sej ett par korta nötta jeans shorts och ett linne som låter den piercade naveln titta fram, så är hennes fräkniga hud blank av svett. Hon slår sej ner på bänken en eller två meter ifrån den likadana bänken som Tom sitter på.

"Sitt"

Hunden lyder hennes första order och sätter sej snällt bredvid bänken. Stackars djur. Tom kan inte föreställa sej hur den måste svettas i majdagens hetta. Hon kupar ena handen och häller lite vatten i den. Hunden slickar snällt ifrån den primitiva vattenskålen och hon fortsätter fylla på tills vattnet tar slut. Då ser hon upp, torkar handen emot låret och drar bak sin lugg.

Ansiktet är fräkningt och hon har klar blåa ögon. Smala läppar och liten näsa.

"Hej" Han ler.

"Hejsan" Hon vet inte vem han är.

"Fin hund" Det låter patetiskt. Men det är både sant, och ett bra sätt att bryta tystnade.

"Tack, hon heter Macey."

"Det måste vara varmt för de där djuren. Mina hundar vägrar nästan gå ut" Han skrattar hest. Tar upp ett cigarett paket och placerar en cigg i mungipan.

Rödtotten skrattar lågt och nickade.

"Mmhm, jag är Mel, Melody"

"Tom, inget annat än Tom."

"Well god dag Tom."

Melody flyttar sej ifrån sin bänk och sätter sej bredvid Tom. Inte så nära men inte så långt ifrån så att det ser ut som om hon är rädd för att smittas av någon överförbar sjukdom.

"Melody, som melodi?"

"Aha, men tro mej jag är inte speciellt musikalisk av mej"

Tom vet inte varför han skrattar. Det låter hur som helst bara bra och han ler emot honom. Med en mungipa.

Dem är tysta ett tag.

"Du är, [i]den[/i] Tom va?"

"Definiera ordet 'den' tack?"

Mel skrattar.

"Jag vet inte mer än att du typ.. är med i det där bandet... vad vare ni hette igen, Kina Café?"

"Tokio Hotel"

"Nästan rätt"

"Nästan ja."

"Det hörde iallafall till asien!"

"Du verkar inte lyssna på oss?"

"Min kompis, asdiggar er"

"Jag kan inte fatta att du just sa asdiggar" Tom flinar emot henne. Mel skrattar.

"Inte jag heller. Jag, lyssnar inte riktigt på sån musik."

"Inte jag heller!"

"Men du gör den?" Macey har lagt sej ner i skuggan under mänken och flåsar av värmen.

"Min bror gör den. Jag spelar bara" Han flinade kort emot henne. Hon har smilgropar på vardera sida av munnen och i öronen hänger små örhängen i form av högklackade skor.

"Okej. Jag har inte lyssnat så mycket om jag ska vara ärlig. Jag bara hummar på rätt ställe så ger sej Quinn med tiden" Hon ler och ruskar på huvudet så det röda håret flänger runt huvudet. Det är uppsatt i en tunn tunn svans men ändå hänger det mesta håret löst.

"Så, Tom vars efternamn Quinn säger arton gånger per minut men jag inte kommer ihåg just nu, varför sitter du här som en ensam, oinspererad poet?"

"Min brorsa knullar i köket och då känner man inte riktigt för att vara hemma."

"Aotj och låt mej gissa, det är din flickvän han sätter på?"

"Så illa är det faktiskt inte. Jag har ingen tjej och Bill.. sätter inte riktigt på folk, if you get it!" Bill hade ju kommit ut ur garderoben inför BRAVO för ett bra tag sedan så att han var bög, var ingen hemlighet längre.

"Oh, I see" Hon ler.

"Det är Kaulitz föresten."

"Vad?"

"Mitt efternamn?"

"Jaha!" Hon ler. "Så, Kaulitz, inte för att jag ofta raggar upp killar i parken, men du har inte lust att ta en mjukglass eller så?"

"Det skulle inte sitta illa just nu kan jag säga dej" Han ler, och fläktar med handen emot sin svettiga hals för att understyka hur hettan attakerar honom.

Tio minuter senare, efter att ha lämnat Macey i en luftkonditionerad lägenhet längst gågatan så sitter Tom och Mel på en ute servering. Dem var kloka nog att välja ett bord i skuggan av den stora eken.

"Så, vad jobbar du som?" Tom slickar bort kola såsen ifrån den blåa plastskeden.

"Jag är en fattig student som jobbar på på 7 eleven, kväller och helger och pluggar till jurist."

"Och ändå har du råd med en stor trea mitt i stan."

"Min pappa betalar den. Han och mamma, skiljde sej då jag var typ fem och det värsta han kan tänka sej att jag ska behöva bo hos henne. Han är en sån där envis gubbe som vägrar ta emot hjälp."

"Lyllo dej. Själv bjuder man sin egen morsa på en två veckors spa upplevelse på maldiverna."

"Du har väl pengar?"

"Jag antar det" Tom ler svagt. "Äh, hon är typ cool. Dock kan hon ringa mitt under en turneé och be oss sätta på oss ordentliga kläder för det kanske blir kallt." Han flinar.

"Så sött!" Mel skrattar. Tom ler, skrattar lågt och pekar emot sin mungipa.

"Du har.. lite chokladsås här" Skrattar han.

Mel torkar bort och börjar nynna med i den omgjorda versonen av Barbie girl som kommer ifrån hennes rosa touch telefon.

"Jag är en dum blondin. Ständigt kåt och fin.." Hon sneglar på bilden på displayen, ler emot Tom och svarar.

"Mmh Mel?", "Va? nej.. fan just ja. Ja, ja jag kommer. Självklart. Q jag lovar, jag kommer. Jag är lite upptagen just nu. Visst.. KÖP GODIS!" Hon skriker det sista, och stirrar sedan på telefonen. "Hon la på" Hon rycker på axlarna och ler emot Tom. "Så. Hur kommer det sej att Mr Tom Kaulitz hellre sitter på en uteservering med en främmande tjej än i en studio and makes some magic?"

"Well, för det första, så är du väl inte så främmande. Jag vet vad du heter, du har en schäfer som heter Macey. Dina föräldrar är skiljda och du är inte musikalisk. Och för det andra så.." Han ryckte på axlarna. "Är jag ledig antar jag. Vi ska egentligen vara maldiverna just nu. Men brorsan, skaffade sej en kille som inte kan följa och då ska inte Bill följa och ska inte Bill följa måste jag stanna hemma för Bill har fortfarande inte lärt sej att leva utan mej och.." Han tystnade. "Okej du får inte berätta det där!"

"Vad?"

"att jag sa att Bill hade en kille. Verkligen, inte berätta något."
"Oroa dej inte. Jag kan hålla en hemlis"

Tom ler tacksamt.

"Okej, så Ms Långstrump." Han skjuter fram sin svarta iPhone (han tog endast en svart eftersom de gånger han och Bill hade likadana saker hade Bill slarvat bort sin, tagit Toms och sagt att det var hans. Nu kunde inte Bill det! Ha!) "kan man få träffa dej igen?" Under namnet Mel får hon nu skriva in sitt mobil nummer. Vilket hon snabbt gör.

Tom är inte kär. Oh nej. Tom är inte ens intresserad. Hon är snygg, och för tillfället är Tom så fruktansvärt desperat efter en bekräftelse från ingen mindre än hans egna stolthet att han fortfarande tänder på tjejer.


Del 3

Storlek 36.

Tom gnuggar sömnen ur ögonen på sin tripp emot köket. Klockan närmar sej halv ett och samtidigt som Tom svänger upp kylskåps dörren, svängs den vita dörren intill Bills sovrum upp. James är naken och passar bra i morgonruffset. Tom hinner bara glida med blicken över hans kropp innan James hoppar till och blir medveten om att han inte är ensamen.

"Shit!" Flåsar han. "Gud vad du skräms!" Han lägger ena handen över bröstet och har inte en tanke på att dölja någonting. Bara efter att ha svept med blicken en tiondels sekund över James personliga partier, känner han hur det stramar till i den nedre regionen. "Jag visste inte att du var här"

"Ja det är liksom min lägenhet!"

"Visst visst.." Mumlar James och tar ner ett glas ifrån skåpet.

"Hur seriöst är ditt och Bills förhållande?" Tom lutar sej emot bänken och naglar fast blicken i James gröna ögon.

"Va?"

"Vad vill du Bill?"

"Tom förfan du känner mej. Tror du att jag är med Bill bara för att...? Du är fan dum i huvudet i såfall"

"Jag frågar bara. För man brukar inte knulla sin pojkväns bror?"

"Okej, Tom, nummer 1, du knullade mej, och nummer 2, man brukar inte knulla sin brors pojkvän" Hans andedräkt kittlar emot Toms läppar och en impuls av att grabba tag i James, trycka honom emot väggen och pressa läpparna emot hans träffar Tom. Han står emot den.

"Jävla.." Han vill inte säga något mer, vill inte förstöra mer i deras vänskapliga förhållande än vad som redan är trasigt.

"Äsch var inte arg Tom. Okej, Du och jag, har ingenting. Nada, Zero, okej. Det var dumt, det kommer inte hända igen och vi glömmer det bara?"

"Älskar du Bill?"

Det blir tyst. En lång tystnad.

"Nej. Men jag kanske kan lära mej?"

James har gått hem och Tom kan inte vara mer lycklig. Bill verkar tillbringa förmiddagen i sjunde himlen han också. För han gör inget annat än ler som ett fån varje gång sms pipet bryter tystnaden.

"Är du kär" Tom snurrar på de höga stolarna runt om bardisken i vardagsrummet medans han ser på Bill. Bill ser förvånat upp.

"I James?"

"I vem annars din idiot?"

"Jag vet inte. Inte än kanske men.. snart? Jag vet inte Tom" Det märks att han inte gillar hur Tom lägger sej i hans privat liv. Men Tom ÄR ju hans privatliv! Vad hände med den där siamesiska tvilling saken! Som yngre hade dem ju suttit ihop hela tiden. Nu berättade Bill inte ens sånt här för honom. "Vadå gillar du det inte?"

"Det är bara det att... " jag har haft sex med James ".. vi har ju kännt varandra länge och om ni skulle göra slut vill jag inte att det förstör vår vänskap!"

"Oroa dej inte. Du kommer fortfarande kunna umgås med James!" Bill himlar med ögonen, som om Toms oro är patetisk. Bill lägger ifrån sej telefonen. "Vill du hitta på något?"
"Jag?"

"Vem annars din idiot?" Bill ler. Tom måste le han också.

"Visst, vad?"

"Vi kan åka och hyra film?"

"Porrfilm?"

"Inte en chans"

Tom rycker på axlarna.

"Det var värt ett försök i allafall" Han ler emot sin bror och reser sej ifrån stolen. Dem promenerar till det lilla videoteket vid 7 eleven med hundarna. Hundarna knyter dem i en lyktstolpe utanför och sedan letar dem båda två efter en duglig film att se.

Tom lyckas hitta en action rulle som dem inte sett ännu. Så den hyr dem, plus så köper dem två stora cola flaskor, en chips påse och en stor godis påse för 80 spänn. Tom betalar tydligen efter den där självklara blicken ifrån Bill.

Filmen suger. Men godiset är gott. Så efter ett tag skiter dem helt i soldaterna som endast skjuter ihjäl sina maskerade vänner, och ligger i varsin del av siffan och tävlar om vem som kunde slänga upp en godis i luften och fånga den i munnen flest gånger. Bill leder, 9 mot 7.

"Du och James passar bra ihop" Tom häver sej upp med armbågarna ner i madrassen. Bill ser frågande upp på honom.

"Huh?"

"Ja, ni är båda liksom, intresserade av ja.. det du kallar stil. Det vore ju en annan sak om typ Jag och James vore ihop. Vi är ju helt olika." Tom nickar övertygande. "Ni kan ju typ låna skor av varandra nu så slipper du köpa vart enda par du ser!"

"Knappast, James har storlek 36!"

"36?! På en vuxen man?!"

"Man, är väl inte riktigt min benämning på honom." Bill flinar elakt. "Du vet det man säger om att killar med små fötter har små.. ja du vet" Bill rodnar bara han tänker på det. "Det stämmer, inte!"

"I know" Tom viskar det bara.

Bill ler, kastar upp ett gelehallon och fångar det grasiöst i munnen. "10!"

"Jaja, skyta lagom!" Tom flinar, försöker sej på samma konst men missar.

"Erkänn att han är snygg?"

"James? Nja inte riktigt min stil. Jag föredrar dem där med bröst!" Tom flinar. men innerst inne är han riktigt osäker. Han hade uppskattat att ha sex med James.

"Jaja men.. han är snygg!"

"Visst visst."

Bill ler. Dem zappar runt lite på kanalerna och fastnar framför ett marathon av sweet 16 på MTV. Bill blir förbannad på hur bortskämda ungdomarna är, men påminner snabbt sej själv om att han nog är lika bortskämd.

Så tillbringar de resten av kvällen. Bill vann tävlingen. 19 - 12.


Del 2

Isvatten med lime

Antingen, så har både Tom och James fina utsikter inom karriär yrket hemlig spion. Eller så är det så enkelt att Tom har en helt blind bror som inte upptäcker de blängande blickarna som skickas tvärs över köket. Tom sitter med fötterna uppslängda på köksbordet och läser tidningen, Bill står vid köksön och hackar grönsaker medans James står bredvid och berättar om något Tom är allt för ointresserad av att känna till. Bill skrattar, men det låter som om ljudet kommer ifrån andra sidan av en tjock mur. Tom är som inlåst. Inlåst i en hypotetisk fängelsecell som med hjälp av magnetism skickar hans blick vidare så fort den landar på James slanka bleka händer.

Och det är synd, för nu ser Tom.

Det är som om han aldrig har sett hur James är innan den sekunden han tömde sej i honom. James har svart axellångt hår som är väl uppklippt och alltid perfekt tuperat. Inte på samma sätt som Bills var en gång i tiden, utan mest bara för volymens skull. Han har ett par blekta, vita sligor på vänster sida. Ögonen är gröna. Ser nästan tecknade ut så pass gröna är dem. Huden är vit och av erfarenhet och alla de år som de varit vänner, vet Tom att han även är kall som en vampyr. Han har en smal, inte mager, men smal kropp och en chic stil. Ögonen är svagt sminkade med grå glittrig ögonskugga och hans långa perfekta ögonfransar har en djup svart ton.

Just denna varm maj dag har han ett par vita snäva jeans, och ett svart linne med detaljer i korall.

Tom läser inte. Han stirrar hela tiden över tidningens kant emot James och mäter av hans kroppsspårk. Han är rädd. Rädd för att James ska råka avslöja något för Bill. Bill skulle hata Tom.

Men Tom hör inte. Han hör inte ett ord av vad dem säger. Hjärnan är allt för upptagen med att sortera hans egna tankar. Då James äntligen försvinner. Rör sej Tom ur sin position.

"Vart skulle han?"

"Ut och röka"

Det är inte föränn Tom uppfattar verbet han inser hur fruktansvärt röksugen han är. Han orkar inte hämta sitt paket. Så han tar enkelt med sej ett av Bills och går ut på balkongen.

"Hey" James ser upp på honom där han sitter i en plast stol. Hans highlighter blänker i solskenet.

"Hey." Tom placerar en cancer pinne i mungipan, kupar handen om andra änden och tänder eld på den. Innan han sedan kniper fast den mellan pekfingret och långfingret. "Du.. alltså..."

Vad fan ska han säga? 'Jag gillade att knulla dej men snälla säg inget till Bill'? Nej. Lyckligtvis behöver han inte säga något.

"Jag säger inget. Oroa dej inte." James andas ut ett moln av rök och ger Tom ett hastist leende som är allt annat än äkta. Tom nickar tacksamt.

"Tack. För liksom.. jag gör inte sånt."

"Gör vad?"

"Liksom.. har sex. Med.. killar?"

För ett ögonblick ser James ut som om han ska börja skratta hysteriskt. Men sedan nickar han bara och försöker dölja leendet som berättar att han inte tror på honom.

"Självklart Tom" Han ler fortfarande som om han vill skratta och säga 'Ha tror du verkligen jag går på det?', men han säger inget. Han röker klart sin cigarett, och tränger sej sedan förbi Tom nog nära för att Tom ska kunna känna hans nikotinluktande andedräkt emot sin hals. Och sedan går han in igen. Tom ser efter honom. Studerar hans ryggtavla innan James sedan försvinner ur sikte in i köket.

"Fitta" Tom spottar över räcket, fimpar sin cigarettstump och går in igen.

"Tom!"

"Ja?"

"Mat!"

Middagen var Bills idé. Och just nu hatar Tom honom för att ha dragit hit James. Bill har gjort tre rätter. Tom fattar inte hur han orkar. Till förrätt fick dem en svamp-risotto. Varmrätt grillad fläskfile-spett med lök, paprika och bacon på också, med potatisklyftor, sallad och sås till. Och till efter rätt var det en cheese cake med hallon i. Tom får en öl, Bill och James delar på en karaff isvatten med fyra klyftor lime i.

Tom är nöjd och belåten, trots spänningen som legat i luften hela middagen.

"Gud så gott Bill" James ser nöjt på sin vän och sedan händer något Tom inte varit beredd på: James lutar sej fram och kysser Bills mungipa. Och Bill verkar varken bli förvånad eller se frågande ut. Istället ler han bara, besvarar den svaga kyssen så gott det går och reser sej sedan upp.

"Ni kan väl sättar er i vardagsrummet medans jag plockar undan"

Vad är det här? Har Bill bestämt sej för att presentera sin pojkvän inför Tom. Tom sväljer, reser sej hastigt upp och nickar.

"Ja.. Emh.."

Både Bill och James ser underligt på honom pågrund av hans plötsliga ståhej.

Tom och James slår sej ner i soffan. En skål chips och dip står på bordet.

"Så... du och Bill. Det var väl på tiden antar jag?"

James nickar bara smått. Ler och nickade. Trots att dem inte sitter mer än en halv meter ifrån känns det som om dem sitter på varsin planet. En tjock, osynlig mur byggs upp emellan dem. Tom suckar.

"Säg.. bara inget?"

"Tom jag tänker inte säga det. Det kommer ju inte hända igen så varför skulle jag?" Nu viskar han. Han har blicken vänd emot Tom. "Det var ett litet ögonblick där ingen riktigt kunde kontrollera sej och det kommer inte hända igen. Förstått?"

"Hur länge har du och Bill..?"

"Någon månad"

Tom skrattar hest men helt glädje löst.

"Du var med Bill, då jag knullade dej?"

"Kanske det men som du sa, det var du som knullade mej, jag gjorde inget fel!"

"Så du tycker inte att du gjorde något fel?!"

"Säger du något till Bill så blir det synd om dej!"

Dem har huvudena vända emot varandra för att kunna viska helt anlöst.

"Någon har problem att bli dumpad?" James flinar elakt.

"Du dumpar inte mej, som sagt det hände en gång, och jag är INTE bög." Toms ögon blir mörkare. Han spottar ut orden över James. "Det jag har problem med är att du behandlar Bill illa!"

"Vad gör inte du då?!"

"JAG VISSTE INTE!"

"Vad visste du inte" En leende Bill dyker upp i dörren med två vinglas, en flaska och en ölburk åt Tom.

"Att.. ni två var... Varför har du inte sagt något?"

Bill slår sej ner nära James. Ställer glasen och alkoholen på bordet innan han lägger en hand på James lår och ler nöjt.

"Well, jag ville inte att det skulle förstöra något, jag menar vi har alla varit vänner länge och jag ville.. vänta ett tag med det. Du är okej med det va?"

"Varför skulle han inte? Tom är inte bög?" James höjder på ett ögonbryn emot Tom. Bill ser oförstående ut.

"Huh?"

"Inget, inget, jag drar ut en sväng men.. Tack för maten Bill" Muttrar Tom. Han tar sin ölburk, öppnar den då han går emot dörren.

Innan middagen hade Tom nästan hunnit erkänna för sej själv, att han kanske, bara kanske kunde klassa sej själv som bi. Men även om han nu är det, finns det inte en chans i världen att han kommer erkänna det.


Del 1

Tom Kaulitz är inte bög.
James Mark är den perfekta killen.
Men Tom är inte bög.
Och inte kär. Speciellt inte kär i James. Dem är vänner.
Tom känner sej otroligt nöjd över att han lyckats fatta ett så självklart beslut som det, trots att fjärilarna dansade i magen på honom.
För alla vet att Tom Kaulitz inte blir kär. Speciellt inte i en pojke.
Nej Tom Kaulitz är helt hetrosexuell. Tom blir inte kär. Det är lika enkelt som ABC.
Nej, självklart. Tom är inte kär, Tom är inte bög. Tom skulle aldrig se på James, på det sättet.

---

Femte sekunden

Allt går så fort. Ena sekunden lämnar James av den vita iPhonen som Bill glömt hemma hos honom. Andra sekunden kyssen Tom honom. Innan den tredje sekunden har dem lyckats hamna i Toms stora säng medans kläderna flyger av, fjärde sekunden är den bästa. Det är den sekunden Tom verkligen inte tänker, för han är allt för upptagen med att komma i James.

Och nu. Femte sekunden. Tom står i köket. Han har bara boxer kallingar på kroppen. Handen kramar krampaktigt om örat till kaffe muggen med hans namn på. James klär på sej. Tom hör honom genom de tjocka väggarna. Det känns som om alla hör. Grannarna hör och viskar om honom. Bill, som sitter ända borta hos Georg hörde vart enda litet flåsande andetag i deras lek. Tom pressar ihop ögonen. Sväljer kaffet. Det är ljummet, och smakar egentligen piss. Men han behövde en ursäkt till att komma ut ifrån det kvava och mörka sovrummet.

James svär. Inne i sovrummet svär han innan Tom sedan hör något falla till golvet. Det stora bältet är det första som dyker upp i Toms huvud. Såklart det är bältet.

Kanske, om han fokuserar nog hårt, om han verkligen koncentrerar sej och verkligen tror på Gud, kanske han förlåter honom för alla gånger han inte trott. Kanske kan då Gud spola tillbaka tiden. Han skulle bara vilja ändra den där sekunden. Den där andra sekunden. Hindra sej själv från att pressa sina fylliga läppar emot James smala, iskalla läppar.

Gud verkar inte höra hans tysta böner.

"Emh.. jag sticker nu!" James drar upp det svarta håret ur tröjans halsöppning. Höjer handen som en hälsning och skyndar sedan förbi köket in i hallen där han fumlar med att få på sej de svarta stövletterna med 13 centimeter stilett klack.

Tom säger ingenting. Men han pressar fram ett leende. Kämpar verkligen för att få det att se trovärdigt ut. Men det går inte. Istället så nickar han bara emot James, sväljer och vänder sej om för att slippa se James skynda förbi köksfönstret.

James och Tom är varandras motsatser. Tom är lång, solbränd. James är knappt 160 centimeter, och blek som en vampyr. Tom förstår sej knappt på sin egen klädstil, och James jobbar med att rita och designa kläder som andra ska tvingas ha på sej. Tom klär sej i kläder som får honom att likna en säck potatis, James påminner om en tandpetare och varje gång det blåser är man rädd att han ska gå av på mitten. Tom har haft samma DC skor så länge att sulan lossnat. James har 200 olika par skor.

Bill gillar James. Det är det som är det värsta. Eller egentligen inte. Men det låter bättre att avstå ifrån en så attraherande man för att hjälpa sin bror, än för att man är för stolt för att erkänna att man inte tillhör sterotypen av människor.

"Hey" Bills min är helt rak då han kommer hem. Han är inte sur. Varför skulle han vara det? James skulle aldrig säga något? Berätta vad som hänt. Det var en barnslig lek, vänner emellan.

"Hey. Ja- Jam.." Namnet fastnar i halsen då Tom försöker få ur sej den enda meningen han tänkt dela med sej av under dagen, innan han går och lägger sej i sängen som luktar gott av James colonge. Han behöver inte säga nå.

"Oh gud så bra att han kom förbi med den" Bill verkar ha hittat den vita telefonen för i nästa sekund trycker han den emot örat för att lyssna av alla de 13 röstmeddelanden han hunnit få över en natt.

"Ja.. Ja jag går och lägger mej."

Bill ifråga sätter honom inte ens, utan är i full fart med att riva loss ett blad ifrån in köpslistan ifrån kylen och antecknar något som verkar ha kommit i meddelandet.

Sängen luktar verkligen James. Otroligt hur fort doften av dyr, fansk herrcolonge satt sej i sängkläderna. Han funderar att byta. Men efter några sekunder släpper han tanken på extra jobb och strippar ner till endast kallingar igen, och glider ner emellan de vita lakanen. Det känns som om svetten har bitit sej in i lakanen och vägrar släppa taget. Men samtidigt finns det något tryggt i doften av James. Tom kan inte komma ihåg hur många gånger han somnat i soffan i James exlusiva lägenhet. Många är det iallafall. Och många gånger med huvudet i James knä. Det är först nu han tänker på det.

Precis innan han faller in i en hjälplös sömn passerar tanken hans hjärna. Undra vad James tänker på.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0