- Man lever bara en gång, men man dör inte heller så ofta -

Datum:2009-08-31   Tid:23:07:08
Förlåt!
Jag är dålig på att uppdatera, men jag.. äsch, jag ska inte skylla ifrån mej, jag suger helt enkelt på det. Men jag vet inte vad jag ska säga riktigt. Att skolan suger och jag har tråkigt? Det blir enformigt i längden kanske ni märker?
Nåja, idag fyller min bror år. Grattis till dej Victor, och i morgon fyller Tvillingarna sexig och sexigare år. Grattis till er dudes.
På lördag blire fjortisfest hos Sassa, skiten fyller ju år äntligen. Eller egentligen äre tre månader kvar. Men vi firar henne i förväg. Så grattis honeybee.

Ja, vad ska jag säga? På loppisen hittade jag en liten ask för brands och sånt smått, samt en massa papper. I morgon ska jag nog köpa lite nytt, jag behöver gröna och bruna saker märker jag!

- Tia -

Datum:2009-08-30   Tid:11:19:19
Ja, nu r det så att jag redan skrivit detta inlägg två gånger och det har försvunnit så jag orkar inte upprepa allt, eftersom jag ska hinna äta och sådant också. Men iallafall ska jag till Matilda snart, och vi ska klockan 2 på scrapbooking loppis. Sen så var gårdagen hemsk. Sebastian, Tim och Filip var och hängde i mitt rum och typ, kritiserade mina affisscher, brottades i min säng och pillade på allt. Försökte ta datan hela tiden genom att typ slå mej så jag skulle resa mej upp.
Tillslut låste jag dörren och sket i dem.
Maja var också hemsk. 4 år också satt hon i min säng hela tiden och typ. "Kan inte du ta fram kaninen?", "Vet du, jag har aldrig hållt i en kanin", "Får jag klappa kaninen?" Och sen då hon frågat om hon fick hålla kaninen framför mamma (Då kan man ju inte säga "Nej det får du inte skit unge") så fick hon sitta på min säng med Kalle i knät, och då vart det tydligen "Vet du jag brukar alltid hålla i kaniner, jag är jätte duktig på de" Också typ. klämde hon åt runt magen och drog i honom så jag stoppade tillbaka honom i buren rätt snabbt.
nu ska jag fixa mej och sen drar jag till Matilda.
Bilder och mer kommer senare. Hejdå.

- Kräftskiva -

Datum:2009-08-29   Tid:18:42:05
Japp
Det var dåligt väder idag då vi skulle ha kräftskiva inne istan, men inte hindra det mami min nej. Så nu har hon dragit hem massa folk hit. Och jag rymmer in till mitt rum med min älskade Sweeney Todd och lite L word.
Och nyss frågade Filip mej om jag spelade wow. Varför i hela helvetet skulle jag spela wow?! Gosh.
Jag har förövrigt startat upp ett nytt Roll med Sath. Ett jätte bra, så nu längtar jag tills hon ska komma tillbaka till datorn. Jag gissar på att hon är och rider eller något sådant.
Oh. Nu är dem typ i mitt rum och skriker och härgar.

Usch.. Jag ska överleva kvällen. Sen kommer jag med mer fakta om hur torterad jag blivit av små ungarna.. eller dem beter sej som små ungar iallafall >.<

- God natt -

Datum:2009-08-28   Tid:21:35:25
Jisses, klockan är inte ens tio, men jag håller på att dö, så jag ska krypa ner i sängen nu. Adios.
Imorgon blire kräftskiva hemma hos oss. Så jag har städat typ hela kvällen.
Nåja, natti natti

- Avis i stor mängd! -

Datum:2009-08-28   Tid:17:41:18
Fyfan, tänk och bli bloggdrottning och sedan får man jobb att resa och gå på konserter med bandet som tapetserat ditt rum!
Jag är så jävla avis på den söta och framgångsrika Kenza som jobbar för MTV. Hon får väl praktiskt taget betalt för att skriva vad hon åt till middag och sedan åka utomlands och titta på söta Tokio Hotel.
Shit, tänk att vakna upp bredvid denna vackra människa varje dag. Den människan som slutar upp som hans partner kan skratta sej lycklig.


Billd tagen från Kenzas MTV blogg

- Fredag idag -

Datum:2009-08-28   Tid:17:21:32
Japp, äntligen helg, trots att vi slutar kring 4 på fredagar, vilket inte är så toppen nej. Men vi slutade iallafall!
På tyskan idag hade vi Eva som vikarie eftersom Maria tydligen var sjuk. Och jävlar vad bra det var. Ante skämdes ihjäl sej då han började skratta åt något och Eva spände blicken i honom och frågade ut honom vad som var så roligt.
Äntligen lite lung och ro alltså.
Killarna är så jääävla barnsliga ska ni veta. Då Olov kom försen startade dem en kör som sjöng "Sen, sen sen sen!" och mitt i allt skriker någon utav dem åt Olov 'MISSFOSTER!'
Schysst? Killar är assholes.
Hkn var inte speciellt rolig, vi gjorde gröt. Både jag och Sandra HATAR gröt. *Rysningar* Och någon borde verkligen presentera vår HK lärare Märta för en diskmaskin!

Här hemma har jag städat lite i köket, det behövdes nog så jag var snäll och gjorde det. Visst är jag en fantastisk dotter? Sen så har jag nu rensat lite i mitt rum och flyttat omrking på mina affischer på väggarna.
Update later

- Godkväll -

Datum:2009-08-27   Tid:20:52:15

- Torsdag -

Datum:2009-08-27   Tid:19:14:30
Yeah, vilken kreativ rubrik.
Hur som helst. Så tänkte jag bara berätta att idag så har jag haft.. bild, so, engelska, no och Matte.

Ja, det var väl helt okej? Bortsett från att SO:n sög, som den oftast gör alltså. Lunchen var hel kass, det var fisksoppa, men tack vare min vänninna Matilda, som inte får äta fisk, och inte får vistas i matsalen ens en gång då det är fisk, hon får inte ens känna lukten, så vi får äta i uppis då. Och idag fick vi en soppa som smakade skit.
Så, ja, den hjälpte ju inte så mycket då vi höll på att hungra ihjäl (Okej, så hemskt var det inte, men vi var faktiskt hungriga.) så vi gick hem till henne. Jag hade plockat med mej två mackor från maten, så lite bättre vart det ju för mej, men tia fick äta nudlar hemma medans jag spöade Sassa i SSX. Nytt rekord ppl! 223 tusen.
Nåja, engelskan sög, som vanligt. hatar det. Mest för att vi har sån oerhört tråkig lärare ja. Och ja, no:n gick väl lite så där.. vad är ordet.. Kasst!
Jag och Tojfa failade TOTALT. Vi skulle studera vad som hände då man kokade olika blandningar där alla innehöll någon sockerart. Och dem skulle byta färg . För oss vart det verkligen inte så. Det går inte att förklara hur fel det blev. Det blev som.. grå, äcklig mossa i vatten. Usch.

Diagnos och test på matten. Jag tror att jag failade, ja.
Det gick verkligen inte bra nej, och jag insåg nu att jag måste ladda min mp3 för i morgon.
Nåja, nu ska jag.. städa.
Jag har insett att jag säger det rätt ofta, men det är så att typ varje gång jag säger det, så slytar det med att jag plockar upp två saker och lägger ner tre, så tro inte att jag är något kliniskt freak.
Nu ska jag läsa igenom tyskan en sista gång.

- Tokio Hotel ~ Automatic -

Datum:2009-08-26   Tid:20:55:06
Ja, nu ska man väl snacka ut sej om denna nya låt. Alltså. Ärligt talat vet jag inte riktigt vad jag ska säga. Jag har inte lyssnat på alla låtar som läckt ut, jag vill vänta tills albumet kommer ut. Och visst finns chansen på att jag lägger 200 kronor på en skiva som jag sedan aldrig kommer lyssna på. Men det får jag väl ta antar jag? Annars finns ju alltid spotify i och för sej.
Men ja, åter till låten. Första gången jag hörde gjorde jag bara kräktecknet och stängde ner youtube. Men sedan lyssnade jag på tyska versonen och medgav att den inte var allt lika dålig som första intrycket gjort sej.  Men ja, så bra var den inte nej. Men nu, efter att ha lyssnat på den. Det låter inte som DDM, Übers ende der Welt eller Ich breach aus. Det är lite främmande faktiskt. Den låter så.. techno? Data gjort, inte alls som tidigare.

- Tokio hotel och Tojfa -

Datum:2009-08-26   Tid:19:54:26
Japp
Hemma från skolan för väldigt länge sedan.  Men ja...
Tojfa följde mej hem idag, efter skolan. På skolan hade vi blandannat en 'lära känna dag' då vi delades in i grupper och hade massa sammarbets övningar och sånt. Och jag hamnade med Evelina Carlsson. Alltså min tremänning, som typ var min bästa bästis då jag var 7-10. Som om jag inte känner henne!
Ja, och.. så här såg det ut innan vårt språkval:Bara för att ni inte ska fråga, som alla andra gör, kan jag berätta att varför dem där inte riktigt gör V tecknet, är för att alla i vår klass klagar på vi alltid gör det då vi ska vara med på kort, så vi kör med tre fingrar istället!


Japp, och nu sitter som sagt jag och Sofia och ser på Tokio Hotel DVD:n Caught on camera och äter smoothie. Mums.


Sötisen!

- Today I'm wearing this -

Datum:2009-08-26   Tid:07:35:44


Ja, jag älskar dem där jeansen !

- Nighty night -

Datum:2009-08-25   Tid:21:39:18
Tänkte bara säga godnatt
Ska dra mej tillbaka nu. Tyska glosorna sitter inte riktigt ännu, men engelskan är som guten där i bakhuvudet och där ska den sitta tills på torsdag.
Jag har ingen bra bok att läsa nu, har beställt Lemony snickets bok 'Det hemliga hisshaktet' som Carin sa skulle komma i morgon. Jag får väl hämta den och så har jag något att läsa iallafall. Trots att det kanske inte är någon Dean Koontz eller Stephenie Meyer. Jag funderar också på att beställa 'Genom dina ögon', av Meyer, men jag har ju den på engelska. Men nja.. den var ju bra.. så jag tror jag beställer den och läser den en gång till? Det skadar inget mer än min plånbok iochförsej.
Nåja, vi hörs.

- Skola, Stan, Sofia -

Datum:2009-08-25   Tid:18:12:30
Hejsan.

Tänkte snabbt dra den ointressanta informationen, att skolan var tråkig idag, ännu mer läxa, jag åkte in till stan efter plugget, och träffade Sofia där. Vi gjorde inte mycket mer än gå omkring på Åhlens, och så gick vi på rima, köpte bara nå brands typ, oh blommor, intressant? Nope.
Jag har även fått låna L word nu, så nu ska det nötas.
Ja, vad händer ikväll Leute?
Hemma hos mej blir det läxläsning och städning, kanske en och annan blåbärs skål? Och såklart se på L word då om jag hinner.

- Morron morron -

Datum:2009-08-25   Tid:07:46:09
God morgon Bloggen.
Idag går jag bara till tio i två, skönt, till skiljnad från matilda och Sofia som går till fem i fyra, Stackars dem, not. Nej men seriöst, Vi hade ju HK i fredags och fick gå långt.
Iallafall är jag nyduschad och ren,
Nu ska jag nog ta mej lite frukost, försöka iallafall. Jag hatar att äta tidigt på mogonen.

Och SOFIA ANDERSSON! Förlåt att jag inte kom in nå mer igår kväll. Internet la av totalt.

- Sepe -

Datum:2009-08-24   Tid:21:21:29
Japp, mitt internet är sepe.

Därför får ni bara ett bildlöst inlägg nu som säger att skolan var okej, inget speciellt och nu är jag anmäld till en Funk-Jazz kurs. Toppen (Y) Nu ser jag på CSI NY och försöker överleva. Victor har precis kommit hem från träningen - och har skippat duschen. Fan vad han luktar illa! Man kan inte ens vara i samma rum som honom!

- 090924 -

Datum:2009-08-24   Tid:08:25:25

God morgon bloggen.

Idag är det för mej sovmorgon till 09.25, inte för att jag ser det som sov morgon precis, jag måste ändå gå upp klockan sju och gå ut med hunden. Usch. Iallafall så... vet jag inte riktigt när jag slutar idag, inte heller vad jag har för lektioner heller. Varför kunde vi inte fått behålla vårt gamla schema som vi kunde så bra? Det var ju utmärkt.
Och det är bara jag och S som har sov morgon ur vårt gäng. Efter som dem andra två har spanska och lektion nu på morgonen. Haha !

Nej nu ska vi inte vara dum här.
Iallafall... ja, vad ska jag mer säga egentligen?

See ya.Samma tunika och väst som igår.
Fan Oriva vad du börjar ta ego pics >.<

- BFF -

Datum:2009-08-23   Tid:21:15:20
Världens bästa vän.


Efter att jag skrivit om Tia, och våldgästat Tojfa blogg redan. Är det inte mer än rätt att jag lägger in ännu en rörande text om den tredje i vår krets. Nämnligen den korta lilla Sandra.
Hon är liten och glad som en tornado på en campingplats.
Smart, lojal, rolig, söt, uppmuntrande, stöttande, pålitlig, trogen, ja jag kan hålla på till maj och rabbla upp saker som gör denna fantastiska människa till den människan som har en utan de fem ringarna.
Hon är den perfekta personen som får en att skratta, som lugnar en då det känns som om man ska explodera och som kommer med dem där usla kommentarerna som förgyller våra liv. Ett gott skratt för länger livet, oh hell yeah vi kommer leva tills vi är 800 isåfall. Hon är som sagt smart och söt., en sådan människa som kan allt så man blir så otroligt avis då hon fixar so proven med guldstjärna i kanen och man själv sitter där och knappt kan stava till sitt eget namn. Okej, jäkla dålig är jag faktiskt inte.
Hon är vitssam ochi aningen seg ja. Men vem är inte det? Hon är min tyska buddy och min livlina då telefonen och nycklarna inte går ner i skon. Hon är nog den enda jag har en chans att slå i SSX. Men än så länge vet jag inte om jag gjort det.
Visserligen är hon en liten moralkärring, men på ett bra sätt iallafall.

Sandra - Jag älskar dej.

- Sweet -

Datum:2009-08-23   Tid:16:21:26
Titta Tia och Tojfa vad jag hittade!
I en mapp på min hylla, jag kommer ihåg när jag fick den, jag kommer till och med ihåg att ni hade suttit i vardagsrummet och ritat, också kom jag till Tia och fick den (:


- Söndag -

Datum:2009-08-23   Tid:15:57:24
Hello

Nej, jag har ju inte gjort speciellt mycket som ni kan gissa. Eftersom, då jag börjar med en ny design kan jag inte sluta innan den sitter på plats och verkligen ser bra ut. Och ja, jag vart faktiskt riktigt nöjd för en gångs skull.
Idag vet jag inte om jag ska göra speciellt mycket, faktiskt. Ikväll går ännu en utav mina auktioner ut, och ja, vi ska se om jag får det också.

Vet inte vad jag ska skriva mer, så jag kastar in en braig låt.


McFly - five colors in her hair.

- Ny design -

Datum:2009-08-23   Tid:15:27:58
Ja ! Jag vet !

Jag byter blogg design oftare än Victor byter underkläder! Men jag .. äh, ska jag vara ärlig var det så att jag vart så sugen på en ny, svart design efter att ha sett Kenzas nya fina design. Men eftersom jag inte har några bra bilder på mej själv som hon hade, så gjorde jag något liknande. Bra gick det till viss del, innan paddingen tog mej.
Så istället hade jag för ett par dagar sedan en blogg som gjort ett par gratis designer men fick ta om man ville. Jag hade först tänkt ta en stilmall och bara sätta in delar så att paddingen stämde. Men nejdå. Det funkade inte. Så efter att ha tittat lite hit och dit, så tog jag hela. Och jag tänker inte vara stolt och säga att jag är så duktig, för ja, jag tog den, och det är fullständigt lagligt så länge jag har Tescho's bildlänk i menyn, vilket jag har. Och jag är riktigt nöjd med denna design. Så tack Tescho.

- Dresscode -

Datum:2009-08-23   Tid:11:44:00
Jag tog tag i nackskinnet och skaffade mej en ny kategori, nämligen Dresscode/Today I'm wearing this. Inte outfit. Mest bara för att jag tycker att "Dagens outfit" känns så otroligt fjortigt att säga. Så ja. Vad ska jag annars säga?


- Nya leksaker -

Datum:2009-08-22   Tid:23:31:41
Detta vann jag nu.
125 kr + 52 frakt."Här budar du på ett roligt scrapbookingpaket med 19st papper i storleken 30cmx30cm och andra ingredienser som följer=
* 1 ark chipboard blommor
* 1 ark chipboard swirl
* 5 blommor
* 3 pennor
* 3 3d stickers med texter på.
* 1 ark bubbel stickers
* 2 ark klister bokstäver
*1 chipboard ark som det är glitter på och med fina tags och annat som det är text på tex sweet,hugs,perfekt och smile.
* dekorations hjärtan i olika storlekar och annat spännande.
*i ark die cuts i fina färger och även där text med liknande ord.
* 2 filthjärtan med texten love på.
* dekorationer som är hjärtan i olika storlekar, stjärnor, fjärilar och blomma."

- Middag hos Urban och Agneta -

Datum:2009-08-22   Tid:23:27:21
Ja, kom precis hem från Urban och Agneta.
Där åt vi någon jätte god gryta med ris, kyckling och sallad och sånt. Glass, grädde och maränger till efterrätt. Mums.
Nu håller jag koll på min auktion på tradera, ska se om jag vinner den, går ut om typ 3 minuter.
Spännande?
Jag vann !

Iallafall, så åt vi ju, snackade en massa och spelade kort.


Jens och Agneta


Urban och Jens


Min lilla mami

- God morgon? -

Datum:2009-08-22   Tid:14:11:13

Det är nog lite sent att säga det nu ja, men bättre sent än aldrig?
Jag är fortfarande hos mormor och morfar. Och jag blir nog kvar här tills kring 6 då vi ska och äta hso Urban och Agneta. Och nu har jag tråkigt, ska kanske baka något? Vad tros om det?- Uttråkad -

Datum:2009-08-21   Tid:22:23:34

... Är jag.

Jaopp, jag har inte speciellt mycket att göra nu, men ska iallafall kasta in lite ord om min dag.
Matte, No, Svenska, Slöjd, Tyska, HK

Dem tre första lektionerna var inte speciellt ovanliga.
Matten jobbade vi på under, jag och Tojfa med våran älskade Mp3 i öronen, och sedan på No'n skrev vi bara om näringsämnen och kolhydrater, och att man måste äta fett för att överleva... eller något sånt jag minns inte. På svenskan skulle vi pressentera vår bänkgranne för någon ny lärare som kom och hälsade. Tojfa beskrev mej genom att säga "Hon älskar CSI NY och musik"
Shit vilken nörd jag låter som.
Slöjden, ja... jag ska göra ett lapptäcke i grönt och vitt. Och än så länge har jag bara skissat lite.
Men tyskan. Huvudvärk var bara förnamnet. I sjuan var vi 10 elever i en klass, nu är vi närmre 30. Och killarna är idioter, Dem beter sej som 7 åringar och skriker och skiter fullständigt i att andra försöker koncentrera sej. Ante satt till exempel och sjöng hela lektionen med hög falsk stämma att 'nu är det fredags mys...' och Gustav tog upp en cola som han tömde utan att någon sa till. Jag saknar fan Eva! Och läxan. Vi skulle skriva av 10 meningar från en bok, vi skulle inte ens skriva dem själv, bara skriva av, och välja 15 glosor. Hon sa även att 'Jag tänker inte ha så mycket prov utan satsa mer på läxor.' Men om vi själv ska välja 15 ord, så kan hon ju inte precis ta ett förhör på dem. Med Eva hade vi oftast kring 30-40 glosor, plural/presens (gramatik), typ ett läs kapitel och en uppgift i text boken. Så det här känns lite ... lite. Vi lär oss ju ingenting!
Suck.
På HK'n gjorde vi en sallad, och den var riktig god, Faktiskt. Och ja, jag var med Ida och Sassa, vi var jätte duktiga. Efter det cykla jag till Tia, hann köra ett par race i SSX med dem, innan morfar ringde. Så jag åkte till dem, åt surströmming *mums* och nu ska jag sova här.
Och som sagt, är jag uttråkad nu.
Men... vi hörs.

- 8d -

Datum:2009-08-20   Tid:15:57:48
Nu är vi offeciellt 8d på Hortlax centralskola. Hette det så? Nåja, anyway, så var dagen rätt så dryg. Vi fick nytt schema, lunchtider, och såna saker. Nya skåp också. Föst fick jag ett längstner högst upp. Det vill säga längst ner i skolan, på B plan, högst upp (tre skåp på varandra.) Men sedan böt jag med Moa, eftersom vi, jag tia, S, och Tojfa ville ha bredvid varandra, så att vi fick högst upp, högst upp. På F plan högst upp alltså. Shisses Elinh, dem är inte intresserade. Så nu har vi alla fyra skåpen bredvid varandra. Eller, iallafall på samma vånig, vid samma klunga.
Synd för mej vart det så att Hampus* fick skåpet under mej.

*-En irriterande kille i vår klass som lever för att gå på mina nerver som om det vore promenad leder.


Tojfa och S


Tojfa


Essy


Tia, i sin nya fina hårfärg.


Ja, bilden talar väl rätt bra för sej själv?


Då vi hade jätte lång lunch, sedan slapp vi engelskan, så trallade vi hem till Matilda...


... där vi betedde oss som vi brukar.

- Sista dagen -

Datum:2009-08-19   Tid:22:18:46
Japp. Så har 10 veckors ledigt gått upp i rök. Jag vet inte vart tiden tog vägen.
Inte heller vart alla pengarna for heller. Dem har bara gått upp i rök. Usch, jag har ångest över att jag inte gjort något speciellt meningsfullt utav den lediga tiden. Visserligen, skulle jag ha satt mej på ett tåg till göteborg skulle sommaren säkert känts mer meningsfull eller längre. Men nu gjorde jag inte inte det. Jag tror inte jag lämnade piteå ens! Jo, jag var till luleå någon gång. Men ej längre än så.
Samtidigt känns det lite roligt inför i morgon. Jag menar jag gillar vår klass. Visserligen är killarna idioter och det finns ett par feminina ansikten jag inte heller är speciellt förtjust i. Men ändå. Vi har varit en klass tillsammans sedan trean, och redan innan det tillbringade vi många lektioner ihop.
Jag är ny duschad och fräsh, och ska krypa upp i min säng, som för övrigt är den mysigaste och mjukaste sängen som finns, och läsa lite.

Idag har jag varit på stan med flickorna. Alltså, Sofia och tia, vi såg S på stan också, men hann bara hälsa. I morgon träffas vi ju alla igen.
Jag köpte massa saker till skrapbookingen. Nå blommor, bokstäver, brads och band. och annat smått och gått. Nu ska jag som sagt läsa. Godnatt.

- Barnvakt -

Datum:2009-08-18   Tid:12:33:01
Ja, just nu är jag barnvakt. Han ville verkligen inte sova då jag gick med honom, så nu är han i sitt rum och leker. Skit unge.
Imorrn måste jag nog till stan, tror jag. Vill verkligen ha det där platta pennfacket Tia har. Det är jätte fint (:
Jao, nu ser jag på 7th heaven,
Oj vad kort och meningstlöst inlägg det där blev. Jag måste hitta något roligare att skriva om. See ya

- Stan -

Datum:2009-08-17   Tid:22:08:42
Japp. Idag har jag varit på stan och ja. Drällt omkring, inhandlat lite. Blandannat, en sport topp, löpar tights, en munkis, tunika och en väst. Mami paid.
Med denna söta dam tillbringade jag alltså dagen, och ja. Det var trevligt. Nu på kvällen vart det Cold Case och CSI NY. Favoriter ja.
Jag har även varit mega duktig och städa mitt rum. Ni ska se vad fint det är nu.
Imorgon är jag barnvakt. 11.30 - 16.00. Så ring och underhåll mej !

- Matildas blogg design -

Datum:2009-08-16   Tid:21:23:02

Blev så. Titta in.

- Matilda -

Datum:2009-08-16   Tid:21:19:10
Just nu är jag med Tojfa, hon ska sova här.
Otroligt kreativa meningar jag använder, Jisses.


Matilda

- Tia nu, Sofia senare -

Datum:2009-08-16   Tid:12:56:17


SofiaJa, egentligen skulle Sofia komma hit idag, och det ska hon nog, men det blev  så att hon vart tvungen att följa med på sin kusin Martins komfa fika. Så hon ska komma senare och sova här (:
Men iallafall skulle Matilda komma nu efter lunch någon gång och så ska vi hitta på något roligt.
Nu har jag inte mycket mer att säga, så jag sätter punkt där.

- 30 års kalas -

Datum:2009-08-15   Tid:23:13:54

God kväll
Ikväll skulle jag nog ha varit på 30 års kalas. Det är nämligen så att min mammas kusin Petter snart fyller, inte riktigt säker på datumet, iallafall, så åkte jag dit, mamma kom och hämtade mej, men jag gjort inte speciellt mycket mer än åt och var med på tipsrundan. Det var ärligt talat inte speciellt roligt, tillbringa 2 minuter med min släkt och ni kommer förstå varför. Dessutom var dem som var där inte ens en 10on del av min släkt. Tror jag. Nåja.


Mormor och.. andra människor.


Morfar... gör något.


Och min lilla mami som alla bara växer om.


Speciellt roligt var det inte för en ensam 14 åring, så då Jens skulle åka och jobba som bartender på något bröllop, så tog jag lite skjuts av honom hem till papi. Så jag har lite skuldkänslor att jag skickade hem Tojfa som var här tidigare och sen kom jag tillbaka två timmar senare bara.

- Tojfisen -

Datum:2009-08-15   Tid:23:13:31
Ja, Tojfa var ju här innan.
Vi gick ut direkt, i hopp om att Charlie skulle sova. Men han tvärvägrade ju, ändå var han så trött att han la sej platt på marken nästan. Han skulle ut ur vagnet och upp hos Sofia.
Då vi gått någon vända längst vägen, och han blivit buren, lagts ner, hoppat upp ett X antal gånger. Så somar han tillslut. Då passade jag på att ta lite små bilder på Tojfa.
Imorgon ska hon nog också komma. Kanske sova också. *Hålla tummarna.*

Charlie och Tojfa


Min älskade telefon som varit mej trogen hur länge som helst har nu gett upp.
Jag fick BJ för två år sedan och han är.. jag ska inte säga hel, för som sagt dog han idag, men ja, han har varit med länge och jag vet att det låter helt sjukt att detta handlar om en telefon. Men jag älskade den där telefonen. Och nu funkar den inte alls. Därför har jag nu morfars gamla telefon, en gammal samsung, så skicka nummer alla söta människor.

- Filmkväll med Tia och Tojfa -

Datum:2009-08-14   Tid:23:08:41
Japp. Sista filmkvällen på sommarlovet. Och vi avslutade genom att nästan se två filmer. Vi började med den hyrda. Vilket blev systrar i jeans 2. Massor med godis tryckte jag förövrigt i mej också. Fan vad illa jag mår nu över det.
Men ja, efter vi sett Systrar i jeans, började vi se Inkheart igen, eftersom Tojfa inte sett den ännu. Vi hann tyvärr inte se klart hela nej, men vi gör det någon annan dag sa vi, hon ska förhoppningsvis komma i morgon också.

Toppen kväll med flickorna. Älsk på er båda, och synd att Sandra inte var här. Någon dag kommande veckan ska vi fan ta och sätta oss ner tillsammans, alla fyra.

- Scrapbooking låda -

Datum:2009-08-14   Tid:15:39:10
Har lite nya bilder på mitt matrial och min nya fina - oranga - låda som jag är så nöjd och förälskad i.
låt oss bara göra klart att jag började klippa och klistra för bara någon vecka sedan, så jag har inte alls mycket matrial att jobba med.
Och ett nytt blad jag precis börjat på. Tojfa min ängel <3
Massor med bilder, we like (:

- Barnvakt -

Datum:2009-08-14   Tid:14:12:41
Barnvakt idag.
Charlie har precis vaknat nu, och sitter och ser på Tess och Ubbe. Ingen hit nej.
En liten serie om ubåtar.

Iallafall så ska vi köra filmkväll här hos mej ikväll, Tojfa kanske ska sova också.
Trevligt trevligt.

- Tomt -

Datum:2009-08-13   Tid:22:01:48
Ursäkta för kass uppdatering de senaste dagarna. Jag har verklligen inte varit på hurmör och har därför hållt mitt kassa humör utanför internet. Ni ska itne behöva stå ut med mina jävla klagomål 24/7 då jag mår allmänt dåligt. Inte mentalt utan bara tjurig på mej själv och på att jag slösat bort sommaren som om den växer på träd.

idag blev det efter otaliga timmar i desperata försök att få tag i någon kompis, en tripp ner på stan. Och sedan kommer man tillbaka ett par hundringar fattigare då man slösat (nej jag ska inte säga slösat, jag var ju nöjd med det jag köpte.) Allting inom scrapbooking temat. Fan Matilda, tack vare dej kommer jag bli fattig. Jag köpte nå blommor, lite brands och papper, samt ännu mer papper och lite klistermärken och dekorationer på gubbdagiset (Clas Ohlosson) som Sofia så fint kallar det. Jag är också på jakt efter fotofästar, visserligen fanns det där också, varför var jag inte nog smart att köpa det då jag ändå var där?
För övrigt så pratade jag i telefon med Sofia genom hela min vistelse i stan. Så ensam var jag inte precis.
Senare då jag kom hem åt jag, och hjälpte Helene med en skylt till vibben. Som tack erbjöd hon sej att betala en ny scrapp låda åt mej.
Det var så här att jag var ute efter en speciell som Matilda hade köpt för jätte länge sedan. En genomskinlig och blå, och då den visade sej vara slut för länge sen på classes, köpte jag en annan låda på dollar. Och idag då jag gick igenom den stora butiken så fanns den självklart. Och även i orange. För den som inte vet är jag besatt av orange. Visst blir man lite små sur då man just precis kastat ut pengar på en sak, och sedan inser att den bättre versonen, som man hellre vill ha finns mycket billigare? Ja, men jag försökte då få pappa att köpa av mej lådan från dollar. Det är ju då en verktygslåda med massa små fack och sånt, och min pappa är snickare. Så han borde väl ha användning för den? Jo, men han vill inte ha den, men ja, Då erbjöd sej ju Helene att betala den. Tack så mycket Hen.

Sen så åkte vi till Jeanette och Anders, där vi åt kräftor och hamburgare. Fin blandning va?
Nu ligger jag i min säng, helt övertygad om att jag bör städa, men orkar ändå inte mer.
Fyfan vad jobbigt. >.<

Nåja. Ska se vad som jag får gjort om jag säger till mej själv på skarpen.
Imorgon är jag barnvakt från 11.30 till 16 - 17 tiden. Tia kommer nog och Tojfa kanske, så ska vi har vår sista filmkväll innan åttan börjar hemsöka våra unga liv.
Vi hörs.

- Tia -

Datum:2009-08-11   Tid:12:14:38
Sticker till Tia nu, bloggar senare.

- Bilder -

Datum:2009-08-10   Tid:23:05:40
Hey, tänkte bara berätta att jag kommit hem från Tia nu, och ska väl inte vara vaken så länge. Tror att jag ska ta mej nå att äta och sedan se på Sweeney Todd. Mmh, tror att jag ska göra det ja.
Jag tänkte också bjuda på bilderna från idag. Så, vem har sagt att vi tillhör det normala folket?
Dissa min jätte vackra min.  Jag, Tojfa och Tia


Glass i stora lass vart det också. Lyckligtvis för Sandra, valde jag bort den bilden då hon åt glass som en utsvulten elefant.


*Ingen kommentar*


Vi vet nog alla vad som finns under kladdningen, men det var faktiskt varmt och spontant kort, så jag är trevlig mot Tia och kladdar över hennes vita trosor.


Sexy sexy ja, not.

Vad har ni gjort då?

- Tia, Tojfa, Sassa -

Datum:2009-08-10   Tid:18:59:08

Är hos Tia!
Vi sitter allihopa och scrappar, skrattar och har roligt tillsammans så här i slutet av sommarlovet. Visst känns det sorgligt att vi snart är tillbaka i skolbänken, men man ja, just nu känns det ändå som om man bara går och väntar på att skolan ska börja om. Sorgligt ja. Vi är rätt sorgliga, någondag ska jag filma vår sammankomst och så ska ni få se hur vår humör sprinder glädje (a)

jag vart ful så vi suddar över mej !

Här apar vi oss på bild och är vad som är normalt för oss.
Iallafall ska vi göra något nu, och gissa vad vi ska se ikväll? CSI NY !

- Namngivning -

Datum:2009-08-09   Tid:21:34:27
God kväll på er, inga tidigare inlägg tyvärr denna dag, förutom ett jag postade strax efter tolvslaget.
Nåja, idag har jag somsagt varit på dop, eller namngivningskalas för min kusin Isak.
Här kommer lite bilder såsom.
Det var i blåsmark förövrigt.

Mina bröder Charlie och Victor

Finfin utsikt

Min pappas fastrars stuga i blåsmark där själva namngivnings cerminin hölls. Utomhus då.


Charlie och hans 'farmor' Stina. (Egentligen min pappas moster, men farmor dog innan både jag och Victor var född, så hon blir som en liten extra farmor.)

Jag, victor tog

Dotto, pappas andra moster

Huvudpersonen han själv.
Isak Karl + något turkist namn jag inte kan stava. (Hans pappa är för turkiet.)

- Snart sova -

Datum:2009-08-09   Tid:00:25:07
Jao, jag ska snart sova.
Men innan dess tänkte jag visa att jag hittade massa fina kläder på Melba.
Som jag tror att jag ska beställa, eller mamma ska få beställa åt mej.
Bland annat denna skönheten, kanske denna eller den här?

Tyvärr kan jag inte kasta in några bilder, eftersom bilderna från hemsidan inte går att högerklicka på, och min data är dum och vill inte printa åt mej.

Nu ska jag sova, natti natti

- Städar -

Datum:2009-08-08   Tid:20:20:40
Titta vad vackert det är då jag rensar lite i min överfulla låda.
Jag måste seriöst skaffa mej en riktig väska, en sån som Matilda har. Hon har en enorm snickar låda som är genomskinlig och blå, och samma modell finns fast i svart, och det är inte lika fint. Men jaja, huvudsaken är väl att jag får plats med allt?Just nu har jag som en.. picknick korg eller något sånt, det är två lådor som man sätter fast i varandra med lock. I den ena har jag den svarta lådan som syns på bilden, och i den andra massa lösa papper och stickers och kort och sånt. Man ser lådorna lite snett på bilden.

- Scrapbooking -

Datum:2009-08-08   Tid:12:05:09
Hittade denna auktion på tradera för någon dag sedan och vill verkligen ha det. Funderar på att bjuda senare.


- Morgon -

Datum:2009-08-08   Tid:11:43:29
Jag som vanligtvis brukar vakna kring nio tiden, har nu väckts utav ett sms.
Jag funderar på att gå och sätta mej oh se Sjunde Himlen snart.
Senare idag ska jag till papi, Helene ville att jag skulle komma,
Och i morgon är det dop för min kusin Isak.

De var inge Sjunde himlen. -.-

- Rubrik -

Datum:2009-08-07   Tid:18:43:08
Ja, jag har iallafall fått lite ordning på bloggen. Men mycket är det inte. Iallafall nöjer jag mej så. Det jag vart mest fundersam över är om jag borde göra menyn bredare. För den är väldigt mager just nu känns det som. Men det kan vänta. För jag orkar inte just nu.

Just nu gör jag egentligen ingenting. Jag har någon jätte äcklig smak i halsen, så jag funderar på att gå och dricka något. Shit vad intressant. Mamma är i jävre med Jens och Tim, jag vet inte om jag ska fara dit. vill som träffa dem, men alltså, jag hatar att sova med andra, jag vill ha min säng för mej själv, visserligen får jag det i husvagnen också, men då får jag ha Tim typ en halv meter ovanför mej. Och han kan inte ligga still.
Så jag tror jag stannar hemma. Kanske ska jag se någon film? Men alla jag har har jag sett typ tio gånger.
Jag ska få låna The L word utav Sofia, och det är jag jätte glad över, änsålänge har jag bara sett clip och sånt på youtube, men det verkar bra. Det är föresten Sofia som har tagit bilderna i headern. Tack så mycket för att du står ut med mej hjärtat!


B I L D E R  I  F R Å N   D A G A R N A   M E D   F I A
Fotograf, Sofia Arvidsson, tack så mycket.

Kaos

Datum:2009-08-06   Tid:16:13:08
Ja, det är lite kaos på bloggen nu för jag försöker göra om den, men det blir snart bättre, lovar.

Slöseri

Datum:2009-08-05   Tid:22:24:17
Vilket slöseri utav sommaren.
Nej jag är inte den som tillbringar mina dagar på stranden. Men att ligga ute i skuggan och läsa är faktiskt riktigt mysigt, men idag har jag verkligen inte gjort något. Förutom att bestämt med för att gå ner i vikt. Och det ska jag fan göra nu.
Fråga inte varför, men det känns nu som om jag ska.. ja, jag ska då sluta äta godis och tänker inte dra det här för alla som orkar gå in på min blogg.

Jag har rollat, sett på tv, städat, scrappat och inte gjort något vettigt.
Just nu sitter jag och ser gamla avsnitt av DH på youtube och ja.

Något mer ska jag väl inte göra?

Kate Moennig...

Datum:2009-08-05   Tid:18:02:43
... är nog världens vackraste kvinna.


Sofia började för ett tag sedan tala om en tv serie, The L word. Hon visade något klipp och sure, det såg väl inte helt ointressant ut. Igår kväll fanns ett klipp på youtubes första sida. Och jag hann knappt se halva innan jag konstaterade att Kate som spelar Shane, är guddomligt vacker. Fyfan alltså. Och hennes rollkaraktär, tänk att få vara Shane för en dag.Theodor & Geanie Blackblin

Datum:2009-08-05   Tid:11:50:02
Det var så här, att jag rollade med Sofia, och efter att ha rollat, bestämde jag mej för att försöka göra Theos hus, som jag tänkt mej i rollspelet, men problemet blev att Theo, som i rollet var tillsammans med Oliver, föll för Geanie som en dag kom förbi. Alltså är han inte bög ännu mer.
Varmt

Datum:2009-08-04   Tid:17:55:53
Hela sommaren har man gått här och väntat på solstrålar, och sedan, 16 dagar innan skolan drar igång kommer dem.

Visst känns det lite synd att stora delar av sommaren regnat bort, men jag är ju inte precis personen som åker i väg klockan 8 till stranden och ligger där tills jag är härligt choklad brun. Nej, jag ligger hellre plan på golvet i skuggan, och spelar kort eller läser.

Idag har jag iallafall umgåtts med Tia, Sofia kom också. Vi har legat som tre klumpedunser i hammocken och löst korsord i JULIA-tidningar. Jäklar vad duktiga vi är på det.
Matilda och Sofia passade även i den värsta värmen på att springa lite i vattenspridaren. Jag låg kvar i hammocken och läste lite i en tidning.

Bild från början utav sjuan
Jag har förövrigt uppnått ett maximum av lycka idag, då Matilda berättade för mej att CSI:NY börjar om på måndag, 6 dagar kvar.
Helt otroligt. Jag är överförtjust i CSI, men det måste vara NY. CSI:NY, Law and order: Special victims unit och Desperatehousewives är mina favorit serier.

Nu har jag ätit och ska städa i mitt rum -.-

Hörs.

Ps, har glömt min lilla blåa ädelsten hos pappa, alltså den saken som gör att jag kan ladda över bilderna från kameran, minneskortläsaren, så det blir nog inte så mkt bilder.

Sockerkaka

Datum:2009-08-03   Tid:14:39:07
Jag måste sluta umgås med Fia, för varje gång jag är med henne bakar vi, och jag äter en massa onyttig skit.
Men gott är det, tösen är ju övertygad att köket ska spängas så fort jag mäter upp socker, så hon gör det mesta faktiskt. Och just nu har vi en sockerkaka i ungen. Kring fyra hade jag tänkt promenera in till stan, träffa mami, och få lite pengar utav henne. Innan jag sedan ska på bio med Annika som sagt.

Nu kvittrar sångfåglarna här. Det är riktigt orättvist, att dem fått både utseendet och rösten båda två. Såna här människor som man inte kan låta bli att bli avis på, dem har allt. Och avundsjuk är ju den finaste komplimangen, eller något sånt.

Några planer för veckan har jag inte riktigt, utan det blir väl Tia, det vanliga, ni är fövånade. Ja.
Madde for just, hon var faktiskt riktigt trevlig. Inte för att jag trott annat, jag har bara träffat henne en gång innan, och då stirrade hon på mej som om allt hon ville var att mörda mej. Men nej, hon var riktigt snäll faktiskt. Aow, vad elakt det känns att säga 'faktiskt'

Nu gör vi inte så mycket. Sofia plockar undan lite i köket och snart ska vi äta socker kaka, bilder kommer senare kanske. Eller i morgon.

Vad ska ni göra ikväll då?

Update från Fia

Datum:2009-08-02   Tid:18:49:04
Ja, jag fick ju tillslut min lilla knäck. Oj vad gott, men jag tror jag åt någon för mycket, för nu har jag väldigt ont i min stackars mage. Vi får hoppas att det går till sej, jaja. Sedan delade vi fyra personer på två paket nudlar och ändå kastade jag typ bort hälften utav mina.
Vi har gått till Madde, hon skulle hämta något och sen.. sen ja, nu är Sofia och Madde och köper yoghurt som vi ska ha till nå smoothis ikväll. Jag ligger på Sofias dator och i rummet bredvid sjunger Emmy jätte fint.

Vad vi ska göra ikväll vet jag inte, och hur vi ska sova har jag ingen aning om, jag ska iallafall i morgon på bio med Annika. Äntligen ska jag gå och se Harry potter 6. (a)

Jag är fortfarande tjurig på Tojfa och S som gick och såg den utan mej !

Hos Fia

Datum:2009-08-02   Tid:15:57:51
Ja, just nu står ajg hos fia. lät för fult men vi säger så hur som helst. Och ja, hon står och kokar knäck. Nope, det är inte fel årstid för det, och det var väl det mesta jag ville säga? Jag vet inte riktigt men jaja...

På tal om ingenting sover jag här ikväll.

Barnvakt

Datum:2009-08-01   Tid:21:47:41
Japp, just nu är jag barnvakt åt skit ungen. Men han är rätt söt. Men just nu vägrar han att sova. Jag funderar på att gå och lägga mej med honom i sovrummet tills han somnar men just nu springer han runt och runt hela tiden. Så jag låter honom springa av sej innan jag försöker söva honom *låta mogen* 


Jag låg hos honom i 2 minuter, nu sover han som en stockNu slipper jag då leka med honom, inte för att jag gjort det speciellt mycket, jag har ju mest sett på film och blängt på honom då och då. Nu tror jag att jag ska ta och krypa ner med min nya Dean R Koontz och läsa lite smått. Eller så ska jag se lite CSI.

St'd dags

Datum:2009-08-01   Tid:16:44:07
Hello guys
Har varit otroligt lat då det gäller uppdateringen, vet, sorry. Men jag har inte haft något att berätta alls, Så jag har bara skitit i bloggen för ett par timmar. Eller något åt det hållet.

Anyway, så ska jag verkligen passa på och städa nu, innan jag senare ikväll ska vara barnvakt åt Charlie. Lite kasst känns det att jag redan spenderat pengarna som jag skulle ha fått för jobbet. Suck. Men nåja, att ligga och se på Happy feet med Charlie är inte så dumt. Jag är riktigt förtjust i den filmen nu faktiskt.

Så, ja på tal om ingenting, så är min kamera helt kass, den funkar knappt längre, vet inte vad som har hänt med den, och det betyder då att jag är utan kamera eftersom min Nikon är borta.