Luleå...

Datum:2009-07-31   Tid:09:56:07
... strax
Fortfarande sitter tojfa och stirrar ut vad jag skriver, aningen obekvämt men jag får ta och leva med det. Nåja, pappa väckte oss nyss och ja.. nu är vi till och med påklädda och klara. Typ. Vi ska då te luleå hela familjen. Tyvärr mår Tojfa inte så bra och ska hem "/

Nåja, mer hinner man inte skriva precis.

Breaking me down

Datum:2009-07-30   Tid:21:24:13

 

Tojfas egna låt !!!!

Scrap med Tojfisen

Datum:2009-07-30   Tid:21:02:59
Snabb update nu eftersom Sofia L sitter och iaktar varenda liten rörelse, så ja, man känner sej lite... iaktagen kan jag inte säga igen men lite... jaja, ni fattar skiten.
Vi har iallafall scrapat lite smått nu, visserligen sitter hon och klagar över allt, men hon är söt ändå. tänkte inte skriva speciellt mkt mer, eftersom jag inte riktigt vet vad vi ska hitta på, är hon snäll får jag nog uppdatera senare oxå, kanske rolla lite oxå ? (a)

Busy

Datum:2009-07-30   Tid:16:01:03
Okej, det gick itne så bra att uppdatera 3 ggr om dagen. Imorse var jag hur seg som helst och sedan innan jag knappt hunnit dra på mej jeansen så drog Helene med mej te Dollar oh ÖoB, visserligen ville jag dit oxå. inlandlade massa söta stickers och smått och gått te scrapbookingen. Hittade även gemen jag sökt efter, men det är då märkvärdigt att det inte ska finnas ett limstift i hela stan!

Nu sitter jag och klistrar och klipper. Än så länge klipper jag bara, vi får se hur det går.
Tojfa kommer senare och ska nog sova. Kul för oss va? Nu  lovar jag att jag ska uppdatera mer snart.

Sry

Datum:2009-07-29   Tid:23:23:33
Okej, nå bilder vart det inte för alla var dåliga, så jag säger att vi satt på golvet i flera timmar och klistrade och klippte, och sen så såg vi mamma mia, kunde varenda replik.

- Rubrik -

Datum:2009-07-29   Tid:21:30:08

Hello
Jag är faktiskt rätt så trött nu men har bestämt mej för att börja blogga ännu mer, ska försöka hinna med 3 inlägg per dag om dagen. Någon gång kommer jag bärgis fuska, men liksom, ett på morgonen, då jag spiller ut mina planer för alla er som dras med mej, ett inlägg mitt på dagen, kanske om vad jag för tillfället am up to, och ett då jag kommit hem från vad jag än nu tillbringat min dag med. Det låter ju skit enkelt Elinh, försök nu bara hålla det. Sen kommer jag säkert slänga in andra små inlägg, playlist, tankar och bilder och sånt. Får se.

Nåja, för tillfället ser mitt rum ut som ett bomnedslag. Jag har städat lite i min scrap låda och i följande inlägg som kommer strax hade jag tänkt bjuda på bilder ifrån mina dagar med Tia.

tomt

Datum:2009-07-29   Tid:18:59:05
Ja, det har blivit tomt med inlägg nu de senaste dagarna. Anledningen är för att i måndags så kom Matilda, hann ej uppdatera och sen åkte jag till henne, sov där och tillbringade en dag på iskalla stranden. Vi satt typ invirade i handdukar. Sedan kom jag hem och var så trött så jag orkade verkligen inte uppdatera och idag har jag vart med Tojfa och Tia hela dagen så ja..

Skriver mer sen. Ska ta och röja upp lite här nu.

Amanda Berg

Datum:2009-07-26   Tid:14:16:14
Jag är så ruskigt avis på denna vackra skapelse. Alltså på sätt skulle det där kunna vara jag, rött hår, fullt med fräknar och blå ögon. Det är väl Oriva? Med tanke på att jag under min missfärgning även där är rödhårig, så är hon så otrolig fin den där flickan. Så man vill bara kidnappa henne och krypa in under hennes skin och bli hon. Vackra jävel.Sedan har hon ju en otrolig garderob, så man vill bara krypa in och sno med sej allting man kan.

Screaming in fire, kissing in the rain

Datum:2009-07-26   Tid:14:10:43
Hello
Blev inge bloggande igår, hade tänkt men orkade inte eftersom min dator fått för seg att gå segare än jag på mornarna. Därför uppdaterar jag nu. Med bilder och allt!

Idag har jag inte alls gjort något än så länge, sovit, läst, och ätit. Intressant.se

Iallafall, är min nya lilla kusin här. Så jag tänkte slänga in lite bilder och så.


Charlie, Jeanette, Helene och lilla Isak

Suck och stön

Datum:2009-07-24   Tid:23:48:14
Ja, nu är det så att jag glömde min kamera hos Matilda. Så ni får nöja er med min tråkiga text.

Vi har som sagt haft filmkväll. Vilket vi har varje fredag. Rätt mysigt. Denna vecka vart det Marley & Jag vi hyrde. Den var väl okej. Ingen riktig Elinh film. Och för er som inte sett den kan jag avslöja att han dör. Se, vilken spoiler jag är. Vi spelade även lite SSX Tricky och ritade hus och hundar. Så underhåller vi oss. Dem dagar Matilda inte tjatar om att få cykla till bersika och åka linbana. Man förstår inte att hon börjar åttan om ett par veckor.

Tidigare idag har jag iallafall tillbringat på staden. Fick utav mami en skjorta, och ett par jeans leggings, så det var snällt. Hon har förövrigt fått damp på Victor idag, skönt att inte vara i hans skor för hon var rasande. Jag tvingade henne även köpa mej Sweeney Todd. Jag är förälskad i den filmen sen lång tid tillbaka. Och nu har jag den hemma i min hylla. Ska nog se den i morrn. Men förmodligen blir det stan i morgon oxå. Mamma är med i någon grilltävling, igår gick hon till final och därför tävlar dem i morgon då också.
Så har du lust att möta upp mej på byxtorget? Slå en pling. Vilket påminner mej. Jag måste ladda min telefon.

Påtal om något helt annat är jag sugen på att köpa ett sånt där snitsigt läder armband som Tia inhandlat. Och kanske en bok jag spanade in på Bodéns. Vi får se hur långt min ekonomi går. Annars står ju min största sponsor på torget och grillar lamm. Där brukar man alltid kunna charma till sej en sedel eller två.

Nu funderar jag på att koka ihop en kopp varm wonka-choklad och mysa framför Benjamin Barkers hämd.
Get it? Got it? Good!

Tia

Datum:2009-07-24   Tid:18:47:13
Filmkväll hos tia. Bråttom. uppdaterar då jag kmr hem.

Tia

Datum:2009-07-23   Tid:23:05:40Tog en cykel tur med Tia, och ja, sedan hamnade vi framför SSX tricky igen. Fan jag hatar det spelet, men jag ska fan klara det.

Piteå dansar och ler

Datum:2009-07-23   Tid:15:01:29
Hello
Kom just hem från pdol där jag vandrat omkring med tjejerna. Förutom Tojfa då eftersom hon är på sitt sång kollo. Sakna henne. Iallafall, jag åt på Subland. Ni dör utav förvåning, och sedan så inhandlade jag ett linne på Gina. Fan vad trist jag är. Det står stånd över hela stan och jag går in i en butik som stått där sen mamutarna.
Nåja, det var ett desperat behov. Ett helt vanligt vitt brottar linne.

Matilda köpte ett armband och... spelade på massa såna där saker. Jag förstår mej inte på den där ungen, hon tål verkligen inte choklad men ändå står hon och försöker vinna en 2 kilos Marabo eller Toblerone.


Sexy mama, funderar seriöst på att köpa ett par om jag drar in i morrn.  (BTW, ursäkta den dåliga bild kvaliten. förstorade bilden)

Haha, Sassas min x)

Morron

Datum:2009-07-23   Tid:10:50:29
Oriva är dö hungrig
Men nåja, iallfal tänkte jag kasta in ett snabbt inlägg och meddela att jag idag ska med S och Tia te pdol. Visserligen har jag inga pengar känns det som men jag får ta och överleva. får pengar i morrn, och förhoppningsvis lite mer än bara min månadspeng.

Så ja, jag drar snart te pdol.

Playlist 090722

Datum:2009-07-22   Tid:17:45:28

N I C K E L B A C K


Side of a bullet
Animals
Savin' me
Next Contestant
Far away


N I R V A N A

Marijuana
Rape me
Smells like teens spirit
Lithium
In bloom


H . I . M

Death is in love with us
Funeral Of Hearts
Heartache Every Moment
In joy and sorrow
Kiss of dawn
Wings of a ButterflyM U S E

Take a bow
Supermassive black hole
Soldiers poem
Thoughts of a dying atheist
Invincible

Cause living with me must have damn near killed you

Datum:2009-07-22   Tid:16:37:23


Oriva goes ego.

Anyway; Pdol börjar idag. Men jag drar in i morrn, med Tia oh Sandra gissar jag. Och just nu har jag tråkigt. Nåja. Jag står ut. Ska sätta mej och läsa tror jag. Jag läste för länge sedan Breaking Dawn och då jag till slut slått igen den (visserligen tog det inte mer än två dagar) så tyckte jag den var jätte bra. Men i efter hand då jag tänkt på den har jag insett att jag tycker inte den är speciellt bra. Så just nu ger jag den en chans till. Men nja.. den har inte blivit mycket bättre.

Och påtal om ingenting måste jag färga om håret. Tjatar på Mami men hon säger åt mej att vänta tills på fredag.
Nu dricker jag juice.
Intressant fakta.H O W  Y O U  R E M I N D  M E

Makaroner

Datum:2009-07-22   Tid:15:19:08
Är jag bäst eller?

Duktig va?

090721

Datum:2009-07-22   Tid:13:45:21

U P D A T E  F R Å N  I G Å R


Ja, vad ska man då säga? Jag umgicks med Matilda, var hemma kring elva. Kanske inte så sent nej nej, men Oriva här är personen som blir hulken om hon inte får sova. Fråga Sofia, hon vet.
Men igår ja, det började nätt och jämt med att min feta lilla vovve, sätter sej utanför min dörr och viftar med svansen som en motor så att det knackar på min dörr till förbannels. Tillslut tvingas jag kliva upp utav Mami, och ja, det slutar med att vi båda ligger ner bäddade med täcken i soffan och ser på Mamma mia the movie.
Efter någon timme ringde jag te Tia. Så i regnet cyklade jag till henne i mamis stora jacka och vi satt oss jenast ner vid tv spelet. Vi hann med både Guitar Hero, SSX Tricky och Lara Croft : Underworld. Innan jag sedan åkte hem och åt.
Jag kom tillbaka och Matilda den lilla skit ungen skulle då tvunget se Allsång på skansen.
Förlåt Tia, jag älskar dej men det är ett sånt program min mormor sitter bänkad framför och skulle dö om hon missade det. Det suger.
Morden i Midsomer går att leva med, men jämfört med mina mord serier osm jag älskar, det vill säga CSI: NY, Law and Order, Cold case... Allt går så inibomben långsamt i Moden i Midsomer, och i Miss Marpel. Det är fan de segaste program jag sett.

Vi satt uppe och spelade kort samtidigt som vi slö såg på Pirates of the Caribbean. Fan vad bra den filmen är. Första är bäst tror jag. Kan alla tre utan till.

Trött i ögat

Datum:2009-07-21   Tid:23:38:48
Ja, jag är lite trött i ögat så jag ska krypa ner nu, kanske läsa lite men saken är den att varenda lampa i mitt rum har gått... typ. Så jag får ta telefonen då. Biler och update från idag får ni ist imorrn, jag orkar inte sätta mej och redigera bilder och skit nu.

Pice of me

Datum:2009-07-21   Tid:00:15:41
Hello, sitter och pratar med Sofia samtidigt som jag skriver detta så, ursäkta fel.
Iallafall har jag som sagt städat, sen åkte jag hem och underhöll Tia med min underbara charm. *Host*
Iallafall kastar jag in massa bilder !


sandra joinade oss oxå, vi gungade lite smått, sedan drog vi till Preem eftersom sötsaken med alla allergier skulle tvunget ha en slush. -.-
Men, visst är dem rätt söta?

Städning

Datum:2009-07-20   Tid:14:28:00

Hey ppl
Tänkte bara kasta in ett helt onödigt inlägg och säga att jag håller på och städar nu hos pappa. Sen ska jag leka med Matilda men jag måste duscha innan det. Känner mej helt äcklig och svettig. Nåja.
Nu ska jag plocka undan lite, här uppe i köket, och damsuga, sedan ska jag plocka ur diskmaskinen om jag hinner.

P O T C

Datum:2009-07-19   Tid:19:38:02
Hey ppl
Ingen spännande dag precis, har rollat, hatat min bror för att han tagit ner det trådlösa bredbandet till sej så signalen till min dator är mega svag, och därför laggar mitt internet så jävla mycket.

Men nåja, vi har ätit pasta sallad och glass, så nu sitter jag och segar i mej kola sås och sedan spelar dem BUZZ inne i vardagsrummet.Nu ska vi snart se Pirates Of The Caribbean, jag kan visserligen den filmen utantill. Men Tim ville se den.

She can't be the one

Datum:2009-07-19   Tid:14:51:37
Hey ppl
jag har tråkigt. Inget att göra. Äter glass.
Intressanta meningar va?
Helt värdelösa men de speglar väl min vardag.
Äh, nu ska jag försöka få ihop en normal mening.
Jag har tråkigt och ska nog ta och städa lite smått i mitt rum.
Höres.

You must be some kind of superstar

Datum:2009-07-18   Tid:23:51:13
Hello

Dålig uppdatering idag ja. Hade tänkt skriva i morse men hade verkligen ingenting på hjärtat så istället för att dampa lös om bagateller eller lägga upp en lista som ingen ändå kommer läsa om mina planer inför ännu en dag. Därför kastar jag upp lite bilder nu.
Vi har nämligen varit uppe i blåsmark hos Jens och ätit.
Och ja, vad ska man säga. Snubben har ett helt rum med Xbox 360, wii och alla spel som nog gjorts, en projektor liksom, rockband, och ja. allt. Så där tillbringade jag ett par timmar eftersom Oriva med handen på hjärtat är en riktig tv:spels nörd.
CS, och sånt är jag inte allt mycket för. Men Super Mario, Lips och sånt kan jag hålla på med för alltid.Dåliga bilder, i know

Nåja, det var trevligt iallafall. Spelade lite biljard och grillade. Vart attackerad av små ungar med vattenpistoler också. Inget jag rekomenderar.

My lonely days are gone

Datum:2009-07-17   Tid:22:50:54
Hello
Vi följer vår tradition jag och Matilda, och ser film på fredagskvällarna. Ikväll var det planerat att vi skulle se Juno. En störtskön film men då den inte längre gick att hyra hos oss, så tog vi Harry Potter och Fenixorden. Ja, jag är också ett sånt där galat fan utav böckerna. Och filmerna är även dem otroligt bra gjorda.The way you make me feel

Datum:2009-07-17   Tid:15:46:44
Man behöver inte gilla MJ, men man kan inte förneka, att han är en grym preformer. Och det är beundrands värt vad han uppnådde under sin karriär.

Både dansen och sången är.. otrolig. En sann artist som lever för alltid.

You will burn in hell

Datum:2009-07-17   Tid:13:07:22
Ja, här igen då
Tänkte bara berätta vad som händer idag: ingenting. Tänkte leka med matilda men hon var tydligen påväg te Tojfa sa Anna-Lena. Men vi träffas väl senare. Nåja...


Livet är inte de dagar vi levt, utan dem dagar vi kommer ihåg. De dagar vi minns. Vare sej dystra eller ljusa minnen speglar livet i en blick som aldrig kan ljuga för själen.

Jag minns de dagar. Vissa med sorg och andra med ett vävt leende över läpparna.

Att glömma är en sak. Förtränga en annan, och att sakna visar att man minns.

Du kan inte hitta ljus utan ett mörker. Glödje kan du endast hitta i sorgen och hat exicterar bara i kärlekens skugga.

Dra täcket över huvudet och spola tillbaka tiden du. Förbi för alla bråk, förbi alla tårar och alla misslyckanden.

Förbi alla stunder, alla skratt och alla dagar som lägger ett spår i dej.

Ja, spola tillbaka tiden så allt går att göras om. Skulle du då göra om livet, gå runt varje hörn igen - för att få en andra chans?

(C) Oriva

Hilf mir fliegen

Datum:2009-07-17   Tid:11:42:35
H
ello.
Som sagt sa jag att jag skulle slänga in bilder. Så här kommer dem. Eftersom jag inte hann få bilderna igår av Sofia, Och hon inte är on nu, så kidnappar jag lite bilder från hennes blogg och slänger in. Hoppas det är okej. Så, bilderna är av Sofia.

Vi kanske inte var några nya blixman, men ja, mamma som tjuvtog en utav mina, närmare bestämt dem med blå frosting och ett gele hallon, sa att dem iallafall var jätte goda. Förmodligen pågrund utav att Sofia gjort själva muffinsen och jag inte gjorde mer än smälte smöret och vispade torra ingredienser. Jag är en mardröm i köket.
E L L i A 


Vi passade även på att signa en liten bedårande människa. Nämligen lilla Emelie Stafflin. Hon är som en liten filur fullproppat till toppen utav kreativitet och humör. 110% charm strålar hon ifrån sej endast från en mening ur hennes sinne.
Jag menar, vilken normal nittin åring (hon blir nitton i september) sitter och funderar på hur en folk hop skulle reagera om hon plötsligt skulle slänga ut en unge genom fönstret?
Precis. Det är inte så många som når upp till hennes intelligens.
Ungen är enkelt en sån där feel-good person som man inte riktigt kan tycka illa om.

Zzz

Datum:2009-07-16   Tid:12:42:39
Alltså "/
Det var ju inga bilder igår, men då vi var klar med allting, klockan 01 ungefär så var jag rätt så död, och då orkade vi inte sätta ihop bra ljus för att fota ett par bakverk. Men jag lovar att dem kommer senare. Just nu ligger men lilla sofia och sover, och jag planerar inte att väcka henne riktigt än. Undra då hon la sej, jag small av efter två någon gång tror jag. Var fär för att vi knappt sov någon timme föregående natt och ja.
De dagar jag är trött är det inte så att jag somnar under dagen eller känner mej trött (bara tjurig). Men fram mot kvällen blir jag alltid dö trött så då vi låg och såg det där inspelade "bakom kulisserna på nya harry potter" så var det svårt för mej att hålla ögonen öppna.

Men som sagt kommer bilder senare idag och en ny design då jag har tid. För hoppningsvis ska vi fota idag, om inte regnet öser ner såklart Som igår.

Vi är konditooorer

Datum:2009-07-15   Tid:18:15:15

Som sagt kom Sofia igår, visserligen en och en halv timma efter att hon sagt. Men men, jag är van. Vi satt mest och kikade runt på internet och sedan såg vi film, an other cinderella story.  Sen ja... äh skit samma. Idag vandrade vi iallafall hem till henne i spö regnet, bakade, jag var nämligen för rädd för att använda våran ugn och spis. Så vi riskerade i stället att bränna ner deras hus.

Vi cyklade till Coop och köpte lite små saker till våra fina cupcakes... som vi ska göra snart. nu sitter vi och äter, bilder kmr sen på våra fin dekorerade cupcakes.

Sofia Arvidsson

Datum:2009-07-14   Tid:18:05:15

Hello

Nu har jag varit duktig att bädda sängen, så nu ska jag vara ännu duktigare och bära bort alla mina glas och tallrikar jag har lämat efter mej.
Sofia Arvidsson kommer senare och ska sova över, hur många nätter vet jag inte, förhoppningsvis tills på torsdag. Bör säga det till mami också. Nåja. Så jag ska röja upp lite i mitt rum. Sen kanske vi går ner och köper något ätbart. Det vill säga om hon hinner komma innan ICA stänger. jag tror knappast att vi går te kvantum lr coop. Så nåja. Känner jag sötungen rätt så kommer hon förmodligen säga "nej men ät du, jag är inte sugen." hon behöver verkligen lägga på sej ett par kilon den lilla varelsen.
Nåja, bilder kommer väl upp i kväll om jag hittar men blåa ögonsten sak.

Klagosockar

Datum:2009-07-14   Tid:15:41:42
Ibland måste man få klaga
Ibland måste man få uttrycka sina egna åsikter

Ellia skrev ett jätte bra inlägg här för ett tag sedan om hur hon tyckte om så att säga "haters". Och till hundra procent håller jag med henne. Att starta en blogg för att endast kritisera tillexempel blondinbella eller Kenza är meningslöst hur mycket man än hatar dem. Själv följer jag Kenzas blogg men varför vet ajg inte riktigt. Jag är väl bara allmänt avis på en människa så vacker och självständig.
Men Kissie. Det är en blogg jag inte tål. Och nu är jag inte en sån människa att jag tänker sitta och rabbla upp anledningar tillvarför den överblondera, läppglaspumpade (snattar ord från Ellia) bimbon bör utplånas från jordens yta, bara varför jag tycker hon är en avskyvärd människa och jag förstår inte riktigt hur folk står ut med henne.
Ni kan själva gå in på youtube och klicka runt bland hennes videobloggar om hur jävla snygg hon tycker att hon är.

Och sedan vafan. Kissies new BFF. I första ronden valde hon ut tävlande som skickat in bilder och en presentation av sej själva. Och rent ordagrant sa hon att 'Jag går efter utseendet. Jag får ju inte ha en ful BFF'  Okej, om det var precis så hon sa minns jag inte men ungefär typ. Det var samma poäng.

 
Dem där säger väl ungefär vad hon står för?

Och i ett nyare inlägg (Missförstå mej inte, jag följer inte hennes blogg, men då och då kikar jag in.) skrev hon om skönhets ideal.
Och visst har hon en poäng i sitt långa tjaffs om Marilyn Monroe och att man får tycka ordet skönhet betyder olika saker. Men samtidigt : Jag tycker världen behöver fler som mig, fler som Kissie!
Ett citat direkt hämtat från hennes blogg. Jag tycker bara hon är så... nog. Hon ser ut som ett överblonderat fruntimmer som får betalt för att hoppa i säng med andra. Ursäkta mitt ordspråk, men ja, och hon går så mycket efter utseende och är så självkär att det är äckligt.
Ja, man ska älska sej själv och ja, men ska vara stolt över hur man ser ut. Men då man börjar ett v-logg inlägg med 'Hej, eran favorit kisse katt här. jag är sjuk men lika snygg ändå blablabla' så har man problem.

Hon skriver ovanför att hon föredrar smala tjejer med långt hår.
Jag förstår inte hur någon står ut med hennes närhet så hon håller på. Jag känner henne inte som person så jag bör inte säga så kanske. Jag talar utifrån vad jag känner henne genom videor och bloggen.

I N L Ä G G  H Ä M T A T  F R Å N  K I S S I E S . S E

Tycker du Marilyn Monroe är vacker? Dom flesta svara "hon är en av dom vackraste kvinnorna på jorden", bara för att. Man tänker inte när man svarar, man säger bara så för att det är.. Ja, politisktkorrekt. Jag tycker inte hon är så jävla snygg om jag ska vara ärlig, mullig och vardagligt ansikte.. Och nu lär jag ju få hur mycket skit som helst för det, jo bara för att det är inte politsiktkorrekt att säga hon är ful.

Jag föredrar smala tjejer men långt hår, hon är ju motsatsen? Så vad är det för fel på att vara ärlig, kan man inte tycka det är skönt för mig så som tycker att dagens ideal är snyggt? Är det inte lite lättare att sträva efter det då?

Jag tycker världen behöver fler som mig, fler som Kissie! Då menar jag inte fula copycats som dom där 14 åriga fjortisarna som tror att dom blir jag genom att säga "I know you love me". Utan dom som vågar säga att skönhetsidealet sen förr är fult, att blondinbella faktiskt ser ut som miss. piggy även fast hon tjänar bra pengar på sin blogg.. Haha ja det gör jag också serru ;)Nej, du är inte så jävla snygg du alltså..Ja... se för er själv.

Ibland rymmer min fantasi, den gömmer sej under sängen och i garderoben. Och ibland springer den ut på altan och klär av sej naken.

Datum:2009-07-13   Tid:23:02:14
Citat som rubrik. Sagt utav Ankan.Hello.
Har inte bloggat idag för jag har inte haft något för mej. Inget intressat att berätta för er. Så istället har jag suttit hemma och dött långsamt. Men jag fick äntligen rolla med Sathi ! Fyfan vad vårt roll är bra just nu ! Men nyss loggade hon ut. Fan. Saknar dej Sath!
Nu ska jag snart sova men, erkänn att Ankas citat var bra. Hon snackade om sitt rollande och att hon inte hade någon fantasi.
Förövrigt är hon i GBG på gothia och har trevligt. Fan vad roligt vi hade där vill jag minnas. Längtar tillbaka som fan. Jag och Viktor Larsson pratiskttaget bodde på Liseberg.
Men har jag tur ska jag tillbaka dit de året Ludde spelar Gothia. Därför får han inte hoppa av fotbollen. Och då följer Vickan med förhoppningsvis.
Ja,ja, natti natti små söta saker som inte vet hur man postar en kommentar.

Never simpel. Never easy.

Datum:2009-07-12   Tid:23:02:59
Hey guys.
Ja, vad skall man säga. Jag har inte tillbringat dagen på någon strand längst franska rivieran eller shoppad i Paris. Däremot har jag legat i sängen, kastat i mej knattar och sett på film med min nära och kära vän Tojfa. Vi såg från andra sidan. En utav de bästa filmerna som finns skall jag meddela er.

FRÅN ANDRA SIDAN
På ett avlägset barn sjukhus råkar patienterna ut flr fruktansvärda benbrott under mystiska omständigheter. Barnen skyller på "the mechanical girl" som sägs befinna sej på sjukhusets övre stängda avdelning, men ingen på sjukhuset tror dem. När den nya sköterskan Amy (Calista Flockhart) börjar gräva djupare i mysteriet, finner hon att platsen har en mörk och dödlig historia. Men är fienden av övernaturligt slag, eller någon av kött och blod som till varje pris vill bevara en chockerande hemlighet!?

Ja såg filmen första gången med Natalie för länge sedan. Någon gång förra sommaren tror jag det var. Och visst var den bra, men jag tvingades se den igen för att riktigt förstå hur saker och ting hänger ihop, hur andledningarna kunde sitta som pusselbitar. Men helt klart en film jag rekomenderar att du slår dej ner framför.
Vad den klassas som kan jag inte riktigt säga, vissa kallar det rysare, men jag vill inte riktigt sätta en sådan stämpel på det, jag är själv riktigt skraj för skräckfilmer och därför känns det på något sätt uppmärksamhets krävande att sitta och säga att denna film är en sådan film som vissa drömmer mardrömmar om två veckor efter filmens slut.

Men ja, jag tycker det är en riktig sevärdig film. För den sätter genast hjärnan i bruk och det är väl bra att den används någon gång?

All I have is you

Datum:2009-07-11   Tid:17:26:08
Hey
Ingen bloggning varken idag lr igår. Dåligt Oriva. Men nåja, jag har ändå inte haft speciellt mycket att berätta, så det är typ okå.
Idag lyckades däremot mormor och morfar på något sätt locka med mej till Lilleputtlandet. Eller ja, Mormor frågade och mamma tvingade mej att fara. Jag var där en gång då jag var typ sex år. Lite minns jag allt. Att vi gick på skattjakt och jag fick ett rött körkort.
Nåja. Det var inte så roligt nu då man är aningen större och bara får springa och leta efter två kusiner, Sam och Ally, 4 och 6 år. Tror jag ....
NU TROR JAG ATT JAG...
... ska ringa Tia. Hon ringde tidigare och då ska jag höra om hon vill hitta på något.

Your mama don't know

Datum:2009-07-10   Tid:00:24:48
Hey dudes
Egentligen känns det som om jag borde lägga min tjocka skallen på kudden och sova lite nu, med tanke på att jag ska upp klockan åtta i morgon bitti och passa Charlie. Tack gode Gud för att jag får pengar för det. Anyway. Så satsar jag på att vinna en auktion på tradera, men den går ut om typ fyra timmar och då känns det som om ajg skulle vilja sova lite.
Jag får väl helt enkelt låta ödet bestämma? Auktionen gäller en tröja ur kolektionen H&M fashion agains aids som nog alla känner till? Tokio Hotels tryck. Det har varit helt slut i hela sverige, inte har det gått och beställa och ja, det fanns en på tradera. Så jag vill gärna ha den nu.

Det spö regnar typ här. Inte mysigt.
I morgon blire Tia, fan vad hungrig jag är. Jag har inte ätit något sedan klockan två typ.
För övrigt sitter jag och kikar på lite olika bloggar nu och hittade denna begåvade designer. Fan vad avis man blir. Jag vill också vara duktig på något, och rita är inte en av mina starka sidor.

Kiss the rain

Datum:2009-07-09   Tid:20:13:54

Plockade fram flöjten nyss
Shit vad ovant det var att spela då jag inte blåst i detta snea silver rör på mer än en månad. Eller, tja typ en månad.


Förövrigt älskar jag min flöjt. Jag har haft ett bra gäng flöjter innan. Blandannat en helt värdelös Yamaha som jag lärde mej spela på i trean, så då jag fick min nästa flöjt en.. äh, jag minns inte vad det var för märke vart det plötsligt otroligt lätt att spela och få ton. Jag fick sedan ännu en ny Yamaha, men den gick och spela på, och sedan fick jag min älskade lilla Azumi FL-E.
Däremot är jag lite skeptiskt över att behöva byta lärare igen till hösten. Jag har haft, Camilla, Agneta, Marita och Marit änn så länge, nu ska jag få tillbaka agneta, och hon är väl bra. Jo det är hon, men jag tror Marit är min favo lärare.
Sen kan jag passa på att klaga liiite till då jag ändå håller på. Till hösten sticker alla till PSB (den äldre orkestern i piteå). Asså.. Hanna, Maja, Sara, Ankan, Elina, Matilda, Lollo, alla far och lämnar mej ensam. Jag har Oliver kvar, men han sitter på andra sidan i stora salen. fan.

Hey Stephen

Datum:2009-07-09   Tid:16:08:57
Hello guys
Barnpassning idag, som gick väldigt bra ja. Tia den söt muppen kom och hälsade på, vi tittade lite på CSI NY, hon erkännde till och med att det var riktigt bra ! Det är rätt coolt ! För hon har förr hatat det typ, utan att ens se det.
Charlie gjorde inte mycket mer än var trött och vägrade sova. Så fort jag la honom i vagnen kröp han ut, så han fick se en film, innan jag och Tia byggde lite tågbana med honom. Det smärtar att erkänna men det var typ bara jag och Tia som lekte med det, inte Charlie.She's cheer captain

Datum:2009-07-08   Tid:20:02:22
Hello guys,
vad ska jag säga nu då? Jadå, alltså, idag... okej det där vart sämst, jag skriver om.
Jag skrev ju i morse, och sa att Tojfa skulle komma, det gjorde hon oxå. Men innan det ringde Tia och frågade om vi inte skulle dra intill stan. Sagt och gjort, vi for in till stan och där träffade vi Tojfa. Klockan halv två pratade Tia med henne i telefon, då sa hon att hon skulle vara i stan om 7 minuter. Sedan, tjugo över två var hon inne i stan. Det var de längsta 7 minuter jag varit med om.

jaja, jag inhandlade, en skiva, två halsband och en utav världens bästa filmer, nämligen Från andra sidan.
Nu sitter jag här hemma hos papi och gör inte speciellt mycket, borde städa.. men jag fryser.

One step closer

Datum:2009-07-08   Tid:10:49:06
God morron alla glada
Jag hade inte tänkt säga mer just nu än att Tojfa kommer idag och just nu ska jag spela sims (:
Så, see ya

Why can't we make this darkness feel like home?

Datum:2009-07-07   Tid:23:06:58

Tankar av en sprängfylld 14 åring.

Alltså, nu, i flera år har jag dyrkat bandet Tokio Hotel. Detta kommer nog inte som någon chock för större delen utav er läsare. (För övrigt ni läsare som inte kommenterar ett enda inlägg.)  Och ja, då många av mina, jag vet inte om jag skall kalla dem vänner, vi umgås inte alls längre, men då dem övergett bandet, så har jag fortfarande suttit och troget väntat på ett gäng nya låtar. Kanske låter det dramatiskt över att tänka så mycket på ett band. Men det är ändå.. Liksom, i dagens samhälle är väl ändå de så kallade Tokio Hotel fans, rätt så hatade av resten av ungdommarna, och får jag uttrycka min mening klart så är det på grund utav över publiceringen. För ett tag sedan kunde man knappt öppna en tidning ut att mötas utav den kända posen 'the point'.
Men nu väntar jag som sagt troget på den kommande skivan. Och vad jag hört hitils har inte varit någon hit. Visst kan man säkert gilla låtarna, eftersom det endast är refrängerna som kommit ut, och kanske har dem mer själ än vad som framfår i de få text rader man har, men av det man hört att dömma, låter det som en dålig Kill Hannah wannabe.
Tokio Hotel är inget band som ska sjunga om 'Pain of love' eller 'dark side of the sun' Dem ska köra sitt eget race, med DDM, Wenn nicht mehr geht's och Leb' die Sekunde. Jag vet att ett band och en musiker måste få förnyas. Men inte förändras. Det är två skiljda saker och jag inser att killarna inser det innan bandet som hänger på mina väggar för alltid är raderat.

Sen slänger jag oxå upp bilden för att på börja en annan hopplös text. Alltså, första gången man tjuvkikade på semesterbilderna och konstaterade att Bills vackra man var för evigt borta. Bilen är kidnappad från THF som i sin tur tagit den från Toms blogg.
Och ja, vad ska man säga. Undre bilden. Shit vad vacker *Låta som en förälskad tonåring*
Ja, det var nog allt jag hade att bjuda på idag.

Tired of living like a blind man

Datum:2009-07-07   Tid:21:31:53
Hello guys

Jag vet inte hur trött jag var i morse, eller jo, jag som själv upplevde den där känslan av sprall i benen som bara ber en att ligga kvar och inte röra sej mer än från ena sidan till andra. Men ja, jag orkade verkligen inte stiga upp. Men då hunden min legat och praktiskt taget knuffat ut mej från min 105 centimeters bädd, fick jag lov att ställa mej upp, fixa till madrassen som även den var påväg ner, och sedan lägga mej igen.

Hemskt, det borde vara förbjudet att ha hunder som tar stor plats i sängen.

Nåja, efter det besökte jag Tia. Vi satt oss genast ner med Lara Croft Underworld. Ja, efter att Tia visat några bilder på datan för Anki. Vi kom riktigt långt faktiskt. Och nu fattar vi själva grejen. Jag tänker inte dra hela ramsan för er nu heller så...

Sen åkte jag hem, åt. Jag lyckades göra en hamburgare själv! En applåd åt mej!
och ja, nu har jag spelat Sims igen. Eller ska jag vara ärlig spelar jag inte så mycket, jag bygger, sedan börjar jag på ett nytt hus x)  Det finns typ 2 familjer jag verkligen 'lever' i.Här ska man tydligen skriva en rubrik

Datum:2009-07-06   Tid:23:12:44
Hello. Idag hare varit dålig uppdatering >punk< com. Japp. För i morse vaknade jag, och sen låg jag och segade mej medans jag brände ut en skiva till mej själv.  Klockan halv tolv var det meningen att jag skulle börja mitt pass som barnflicka, men eftersom Helene var lite krasslig stannade hon hemma. Trots det kunde jag inte låta bli att sätta mej med Charlies tåg rälser och bygga ihop en liten bana. Jag är faktiskt ganska duktig på det där tycker helen *stolt*
Och då jag hade ungefär tre centimeter kvar för att få ihop hela banan, så tar klossarna slut, och det går verkligen inte, så jag kidnappade en bit från en annan del av tågbanan, och satte dit den. Det gick fin fint det.

Vi åt på Thai Garden. Eller jag omformulerar mej. Vi köpte mat på Thai Garden, och åt hemma i tv soffan. Men innan jag knappt hunnit öppna folie kartonerna fick jag ett sms av min lilla mami "Ska du åka med mej måste du vara klar om 15 minuter."
Och för er normala människor, eller ja, jag är väl inte speciellt onormal, men jag äter långsammare än, nej inte Tia men nästan långsammare än henne. Så jag packade på två sekunder (nästan iallafall) ihop mina saker jag skulle ha med mej, så som telefon laddare, kamera, en bok, en tröja jag gärna vill ha i morrn, och lite andra små saker. Och sedan stoppade jag tillbaka min mat i påsen, fick även med mej någon kyckling Helene beställt men inte orkade.
Så tog jag min mat, och min väska, innan jag gick ut och väntade på mamma.
Ovanligt 'en fors av ironi' så var hon sen. Det tog närmre en halv timma innan hon kom. Men vi kom hem. Och ungefär sedan dess (Klockan var kanske 6 då vi kom hem) har jag suttit med The Sims på näthinnan. Eller nja, men nästan, jag har laddat hem en del föremål jag ska ha till några nya hus, och jag tänkte även presentera för er mina nya lekkamrater nu som underhållt mej ett tag.

Om Sath kanske råkar läsa min blogg kan jag avslöja att det är vårt rollspel jag försökt återskapa, det gamla förståss. Bill fick aningen kortare hår, och trädgården vart inte alls som vi sagt. Men nåja (: Jasmine och Zack är i alla fall med. Och Lowe är en nörd.

Och mina nyaste vänner, som även fick ett lite modernare hem av hemladdade prylar.

Simone, Thomas och deras son som även han fick namnet Lowe (:

Slarvmaja

Datum:2009-07-05   Tid:19:30:28
Jao, jag är en riktig slarvmaja känns det som då man ser sej omkring i rummet. Det sej nämligen förskräckligt ut. Fan jag måste verkligen städa, tror att jag ska ta och göra det nu innan jag lägger mej och läser.


Matildas blogg

Datum:2009-07-04   Tid:22:44:03

En tjuvtitt på vad Tia ska få till sin blogg.
Funderar på att börja göra igen, men kanske sälja dem denna gång. Förra gången blev det så att jag gjorde gratis till alla som bad mej, och det slutade med att alla var så krävande att jag bara fick sitta vid datorn och designa bloggar, skriva HTML koder och dona med det. Och ändå sa vissa inte ens tack. Så därför funderar jag på om jag ska ta emot vissa.. och ja.. Ja, jag funderar än så länge bara, och känner mej inte alls lika duktig som de som säljer riktigt fina designer. 
Vi får se.

Step brothers

Datum:2009-07-04   Tid:22:32:05
Hello guys

Ingen filmkväll igår, så idag tog vi igen det jag och Tia. Runaway Bride blev det inte, den fanns inte inne då vi skulle hyra, så step brothers vart det istället. En lite.. ja, jag håller mej till att inte kommentera den. Men visst, det fanns citat och komiska stunder.
Vi myste med skratt och godis, samt apelsin festis. Fatta vilket ös. *ironin forsar*


Sedan efter var det ju sommar krysset. Och ja, det satt vi och såg på för jag skulle tvunget se Dead by April. Kanske får man se dem i sommar oxå på PDOL. Mest troligt. Ankan, du ska med!
Ja, vad ska man säga mer?
Jo ! Vi gick sen ut och sparka lite boll på studsmattan, vår underhållning: B aktiga cykel sparkar på studsmattan, med en rosa prinsessklädd boll.Nu ska jag inte göra mer än att krypa ner i sängen med en film på och lite glass.

Get it? Got it? Good !

Krama mej inte föränn jag är din

Datum:2009-07-03   Tid:21:26:20
Hi guys
J
ag är inte alls lika trött längre som jag var i morse, då man jagat runt Charlie i lekparken i en timma så kände man sej inte speciellt sömnig längre. Dock nu börjar sömnen komma krypande.
Idag har jag iallafall passat Charlie ja, och varit med Ankan. Vi gjorde inte så mycket mer än att se klart Inkheart. Som vi började med förra veckan.
Lekte lite i ps, och ja. Nu har vi varit och handlat, eller ja, det var ett bra tag sen. Ursäkta att jag uppdaterar så segt. 

Det vart inge film kväll för Tia oh mej. Fan också. Vi får ta igen det i morgon då. Hade tänkt att vi skulle hyra Runaway bride. Vet inte varför men vi har börjat se massor med Julia Roberts filmer nu.
Iallafall.


Nu ska jag rolla lite, se på något gammalt avsnitt av CSI NY tror jag och sen sova.
Måste sova.

Life is a highway

Datum:2009-07-03   Tid:10:11:53
Hello
J
ag tror jag dör !
Jag har inte sovit det minsta inatt och nu ska jag passa Charlie hela dagen.
Det var nog det jag tänkt säga o.O
Nu ska vi gå ut till lekparken och leka lite, sen kanske Annika kommer.