Rock hard, f*** safe

Datum:2009-05-30   Tid:22:13:44
Hello guys
Saknat mej? Såklart ni har. För idag drog Elinh till luleå. (Jag, vet, det är verkligen inte coolt. Men ni får leva med det!) Och nej, ni ska inte få bilder på något jag handlade, men jag kan avslöja att jag nu är väldigt mycket fattigare men två the sims spel rikare.
Jag köpte då :
T-shirt, against adis kampanj. H&M
Någon annan vit/orang tröja. Kapphal
The sims 2 IKEA, the sims 2 herrgård och trädgård.
Orange examens klänning. Inte alls en sån som jag ville ha.
Svarta leggings.
2 böcker.
+ Poker Straight, aka IKEA sprayet. (Köpte det igår på stan med
Tia)

Nåja, jag hade tänkt köpa Tokio Hotels tröja för kampanjen Against aids, men självklart var den slut. Sen den släpptes har jag tjatat på mami "Jag måste ha den" men hon bara "Äh, nog finns den kvar på lördag i luleå, du får vänta."
Nejdå. Inte ett spår utav tröjan mer än att skylt dockan i fönstret bar den, och en utav expiditerna.
Så ja, jag är förbannand, för hemme finns den inte heller. Så förhoppningsvis blir det att beställa den.
Nu gör jag inte mycket mer än att rolla och skumm se på Harry potter 4 som går om och om och om och åter igen om på min lilla lilla tv.

Get it? Got it? Good!

You can change your hair

Datum:2009-05-29   Tid:22:53:41
Hejsan hoppsan
Och jag uppdaterar som vanligt segare än Victor. Anyway. Ska jag snart lägga mej och läsa. Imorgon bär det av te luleå i jakt på examens kläder. Men idag har jag varit med Tia. Efter skolan åkte vi in till stan. Hon inhanlade en bok, och jag det såkallade IKEA sprayet som ingen förstår sej på. Mer än jag. Det luktar fantastiskt.
Jag köpte även massa stjärnor och bokstäver, klistermärken alltså och pimpa min lilla BJ med. Bilder kmr. (:
men jag har massa ont i ryggen. Så jag ska lägga mej. Kyss och god natt
Get it? Got it? Good!

Let's have some fun, this beat is sick

Datum:2009-05-26   Tid:21:26:40
?????, Eller hur många frågetecken du nu ersatte ditt namn med. Ja, att skriva något sådant är barnsligt. Som om du kräver att alla ska tycka synd om dej, men du är för feg för att visa ett äkta ansikte. Och finns det ingen drabbad kan det ju inte finnas något problem. Jag vet säkert vem du är. Och om du allvarligt vill mena att jag, T, S och Tia fryser ut dej så är du fan inte mycket smartare än jag trodde.
Isåfall fryser vi ut ... Lisa, lika mycket. Men inte fan kröjmar hon för det. Vi är uppdelade i grupper utav slag. Och varför ska vi stanna och vänta, på någon som inte ens tillhör oss!? jag har mina vänner. Mina vänner som jag är med. Du har andra. Tänker du kräva att ALLA älskar dej?
Jag har försökt vara snäll, jag har verkligen försökt. Men det är fan hopplöst. Och nu tänker jag sluta med att använda min blogg som kontakt medel för dej. Skaffa dej en liten röst och haspa ur dej problemet öga mot öga.

Så ja. Det var väl allt.

I'm not alone

Datum:2009-05-25   Tid:22:30:12
Hello guys
Ja, vad ska man kalla denna dag? "Ännu en dötrist måndag med Pelli och Sture"? Alltså, man borde ju tycka att man ska jobba med olika saker i skolan. Att ena dag så gör man ditt och andra datt. Men fan, sen i höstas har schemat sett i princip likadant ut hela vägen och nu börjar man verkligen tröttna. Och speciellt som sommarlovet är så näraså blir man grymt sugen på att bara ge upp och ta ut ett tidigare lov.

Iallafall, efterskolan drog jag och Tojfa in till stan. Jag hittade min blivanda man, eller väska, eller vad man nu vill kalla vårens förälskelse. Tojfa köpte en likadan som den jag vill ha, fast i svart. Den vackra skönheten jag spanade in var gul (:
Jag har även insett att jag är fan helt besatt utav orange. Det är ju en fantastisk färg (Y) har även då hittat en organ klänning till examen. sen att övertala mami att betala den blir morgon dagens prövning.

Nåja, nu ska jag göra tyskan och ja. Sova snart. Måste upp tidigt i morgon.

Get it? Got it? Good !
Föresten sitter jag och tittar på massa små söta videor med en asiat nu som gör jätte fina frisyrer. Mami ska få göra 'Taylor swift love story' håret på mej till examen har jag bestämt.

Ticket to heaven

Datum:2009-05-24   Tid:18:39:19
Hello Guys
Jag tänker inte ljude för er, och inte för mej själv heller: Mycket till städning blev det inte. Jag bäddade sängen, torkade av skrivbordet och ja, inte mycket mer. Jag lovar att jag ska städa. Men jag har ju så jävla mycket skit saker jag inte vet vart jag ska slänga dem, så lägger jag dem någonstans, och sen är det lika stökigt igen. Nåja. Jag har kläder jag kan kasta ut iallafall, kanske det ser lite renare ut.
Idag har jag inte gjort mycket. Jag har.. sett på repriserna som jag skulle. Så jag är nöjd. Nu ska jag gå och själa lite glass utav mami, och sedan ska jag krypa ner och se någon film eller nå.

Get it? Got it? Good!

Just nu: {   Paramore - Born for this   }

Oh baby, I'm a fool for you

Datum:2009-05-24   Tid:12:22:37
Svar till ..... : Om det är medlidande du söker så skulle det vara smart att skicka med ett namn. Tänk på det till nästa gång för det där är bara barnsligt.


Anyway älskar ni hur jävla oaktiv Oriva är. Men jag har inget att skriva och då känns det bara helt trist att spy ut galla i bloggen. Idag ska jag försöka hinna med att se reprisen utav Ugly Betty och DH. Missade ju det i tisdags, varsågod Sofia.
Sen så MÅSTE jag städa nu. Och det ska jag nog göra också. Det är verkligen på tiden. Sen så dampade jag lös på min dörr igår. Nej men jag blev verkligen pissed, då hela strömmen gick precis, alltså säkert två minuter efter att jag byggt klart mitt bästa hus någonsin i Sims 2, och självklart sparas inte mer än grunden som redan var klar sen föregående dag.

Just nu: {   Muse - invinceble   }

If your 5 or 82, this is someting you can do

Datum:2009-05-14   Tid:22:33:39
Men risk att låta som en idiotisk självupptagen bitch, måste jag få tala av mej.
Det var inte första gången det hände, och kanske är det jag som överreagerar? Men då dagen gled mot sitt slut var jag inte en del av gruppen. Jag kom inte ens en minut försent till musiken och då vände ni bara ryggen åt mej? Så fort jag försökte ta del utav samtalet var det inte längre intressant och fnös gjorde ni bara åt allt jag sa. Ni slöt er som en triangel mot omvärlden, utan att släppa in någon annan så fort jag försökte bli en del. Uppåt vandrade ni i armkrok och skrattade åt något som ni bara avvisande skakade på huvuna åt mej. Och sedan, utan att dela något mer än avlägsna oförståliga skratt vandrade ni tre iväg som om jag vore ett dammkorn bakom skåpet, inte ens värdig att försöka få fram. Och inte är det första gången.
Från ert lilla perspektiv är det ingen big deal att skratta med sina vänner nej. Inte i mitt heller. Men var var jag? Jag trodde faktiskt vi var fyra om det här. Och inte ni tre bara. Jag citerar allas vår älskade Marianne: Frågar någon vad ni skrattar åt, svara för Guds skull inte ingenting.
Nu har jag väl fått skriva av mej. Och förmodligen sitter ni och klagar över hur totalt orättvis jag är just nu. Men till och med jag har en röst som jag använder då det blir för knivit. Och den rösten kan ni inte dämpa i detta tillfälle. För som sagt, kände jag mej helt betydelselös då ni skuttade iväg i armkrok, utan att ens fråga ifall jag skulle gå med er hemmåt.

Is that my girlfriend?

Datum:2009-05-13   Tid:20:41:02
Hejsan hoppsan och tre spårs karusell
Jag hade tänkt bjuda er på en spännande insikt i Orivas liv !
Mitt liv är fyllt med hemska lärare, ännu hemskare lektioner och skitiga naglar. Samt tråkiga buss färder.
Hela min dag förstördes i morse, då jag hunnit komma halvvägs till bussen och upptäcker att min bebis BJ ligger kvar i hyllan på laddning. Jag vågar inte chansa och springa hem och hämta honom. Även fast det inte alls är långt. Och det var smartast för jag fick ändå springa sista meterna till bussen för att hinna med den. Av den lilla anledningen kände jag mej handikappad mer eller mindre hela dagen. Riktigt plågsamt var det. Jag fick leva på Uppis klockorna hela dagen. Suck. Sen så ja.. flöjt lektion som vanligt. Fick någon ny låt som går i tolv åttondels takt. Känns lite wierd men jag fixar det säkert.
No,n gick väl bra och sedan hål. Jag minns inte riktigt vad vi gjorde, jo, spelade kort tror jag. Matten var seg och jag har saknade BJ. Jag vet att jag låter som en besatt fjortis, men den telefonen är nog en utav dem viktigaste sakerna i mitt liv. Jag är ett kontroll freak, det vet jag redan sedan länge, och en av dem sakerna innefattar att jag måste ha koll på varenda minut, jag planerar varenda minut i min charmiga lilla Hello Kitty allmenaka. Men ja. Det gick inte just igår. Och då går verkligen livet utför.

Iallafall på bilden så skulle jag, Emelie och Frida fota lite. eller mycket. Så vi cyklade ut i skogen för att få lite bra bilder, och just som vi riggat upp stativet, ställt in rätt ljus och slutare på kameran. Så tar batteriet slut. Så det var bara att sitta upp på cyklarna igen och dra tillbaka till skolan. Mest synd var det faktiskt om mej, för jag fick åka på pakethållaren, och Frida som skjutsade mej har någon konstig förmåga att åka ivart enda gupp som går att hitta. Men ja, vi lånade någon sliskig kompakt kamera, och jag får väl erkänna att vissa bilder faktiskt blev rätt bra. Det är nästan förvånadsvärt hur enkelt det blir då man bara kan klicka av en bild med display och ja.. hela tiden. Med system kamera (speciellt vår) är det som besvärligt, på grund utav pappas besatt het till tusen olika objektiv, samt det där extra batteriet. Så blir det som inte samma sak då det gälelr flumm bilder. Och enligt mej är bilderna bäst då man ropar den drabbades namn så man iallafall får lite kontakt med motivet på bilden.

Sen orgel, inget speciellt, har fått min nyckel intill kyrkan aktiverad igen, men ja. Sen raka vägen hem. Har länge tänkt på att gå och köpa hårfärg men jag vet inte. Jag bör verkligen göra det snart, men tindrar jag med ögonen riktigt mycket kanske mamma min vill bjuda mej på färg? Vem vet.

Nu ska jag iallfall försöka plugga in lite tyska. städa lite smått och ja.. äta blåbär. Bloggar nog inge mer i kväll. så Ciao

Get it? Got it? Good!

In room 483

Datum:2009-05-11   Tid:20:27:31
Eftersom man inte såg speciellt mycket mer än min säng på tidigare bilden jag la in på mitt nya rum, så tänker jag visa lite små bilder jag just tog. Ingen riktigt jätte bra kamera men nåja, den duger väl.


           


Det är mer eller mindre mitt rum...

Sen har jag mitt vardagsrum som inte är speciellt roligt;

  

Best to let it roll

Datum:2009-05-10   Tid:22:40:55

Idag har Oriva:
- Vaknat. Det var jävligt svårt men visst masade hon sej upp ur sängen
- Tjaffst med Helene om att Oriva visst äter föräldrarna klagar på att man äter för lite bara för att man inte vill trycka i sej hur mycket som helst.
-
Dött Nej men haft tråkigt.
- Rollat med Sofia Riktigt roligt
- Dött lite till hos mormor och morfar
- Fått massa kläder utav mami Hon kom hem från sthlm idag, tack mami <3
- Hatat min bror han har gjort något så att Orivas internet knappt fungerar
-
Insett att jag gillar att att tala om mej själv i tredej person Riktigt givande

Nu ska hon också gå och sova, I morgon har T och S teater uppvisning som man ska se på.
Get it? Got it? Good!

I met a boy

Datum:2009-05-10   Tid:12:45:46
God morgon flickor och pojkar.
Jag kan ärligt säga att jag inte gjort ett skit på hela helgen. Därför har jag inte bloggat. Men jag har nu bestämt mej för att ta tag i dagen. På något sätt, inte för att jag kommer göra speciellt mycket idag - funderar jag faktiskt över att trippa ner till stan och kika lite i gallerian? någon som hänkar? Eller kanske ringer jag till Tia, vi har ingen bil nu så ifall hon kunde komma vore det bra.
Nu är jag klar med mitt rum också, som ni nog vet. Så här fint blev det och jag är jätte nöjd :

You can learn to fly

Datum:2009-05-07   Tid:20:42:28
Hello dudes
Jag har egentligen inte mycket att berätta, mer än att jag ska ta mej i kragen, fixa upp en regäl design som inte krashar i kodmallen så fort man försöker ändra tecken storleken, och börja vara mer aktiv, men då måste ni också vara vänliga att kommentera? M'kay?
Bara ett litet hej?
Iaf, så är Oriva sjuk idag. Hela dagen igår mådde jag piss, men jag tvingade upp mitt slöa ass till skolan, endast pågrund av att jag har onsdagskurser i bild, och då man väl kommit in på bild listan, då får man fan ta och njuta. Dessutom hade jag flöjt lektion och nu har jag fått låna en Picola flöjt utav Marit som jag får spela på. Så nu är det bäst att ni skaffar framöron godis för den lilla smulan klingar högt. Men ja, därför körde jag slut på mej igår i regnvädret. I morse vaknade jag före klockan, så istället för att låta den väcka mej tidigare, så slog jag av den direkt, och sparade mej ett PMS utbrott jag skulle fått på den där satans pipiga signalen.

Så största delen av dagen har jag och min älskade blåbärs soppa tillbringat i tv soffan framför mängder utav inspelade Law and Order SVU avsnitt, även dem jag sett roade jag mej med. Ett par CSI NY blev det också.
Snubben jag inte kommer ihåg vad han heter har idag varit här och lagt mitt älskade golv, så nu är mitt rum fint, men på grund utav något lim fick man inte ställa nå tunga saker på golvet på 24 timmar, så imorgon blire bära för papi, jag är förmodlgien hemma i morgon också. Så.. Oriva is happy <;

Nu ska jag vara lite social med dem där uppe kanske.. eller nej, det ska jag nog inte, men jag ska läsa och rolla lite och sen ska jag sova tror jag.

Get it? Got it? Good!

Sometimes I'm gonna have to lose

Datum:2009-05-05   Tid:22:18:16
Just nu ser bloggen hemsk ut, I know. Men det blir förmodligen bättre, om inte annat tar jag väl in den gamla designen igen? Jag försöker mest lära mej att göra bra ifrån mej på kodningsfronten. Iallafall blir inte det här något långt inlägg, tänkte bara kasta ihop något, nu ligger jag på sängen, snorar och funderar på ifall jag ska kila upp och ta mej lite alvedon eller hostmedicin eller vadfan nu kan fungera.
I morgon kanske snubben ska lägga golv så jag är jätte glad.
Så.. det var väl det mesta. Så...

Get it? Got it? Good !

I feel it in my fingers

Datum:2009-05-02   Tid:23:53:14
Hello dudes
Ja, om vi säger att jag varit med Tia idag kan ni nog på en halv sekund gissat vad vi gjort? Fredrik kan iallafall det, för vi har suttit och smsat mer eller mindre halva dagen då jag varit osocial med Tia. Men för er där poletten inte riktigt ramlat ner ännu, ska jag säga att vi har spelat Lara Croft (Ni dör utav förvåning) sedan har vi även ätit glass (Även där förvånas ni så hakan trillar av) Och spelat kort. Kort sagt har det varit en helt vanlig Oriva+Tia dag.
Igår satt jag vaken och kämpade i ps till 02.00. Sen så blir man på jätte bra humör då ens mami väcker en klockan åtta på morgonen. Då kändes det som om en änglakör sjöng i bakhuvudet, och jag var inte det minsta trött, men nyss, där jag och Tia satt och såg på Pirates of the Caribbean 3: At worlds end, så började sömnen komma smygande. Men jag klarade att cykla hem, med Fredrik i örat.
Vi såg förövrigt Lara Croft 1 också. Riktigt bra faktiskt.

Nu tror jag att jag snart blir tvingad in för lite örontortyr i vardagsrummet där dem sitter och sjunger singstar.

Get it? Got it? Good!

Look at me, I'm Sandra Dee

Datum:2009-05-01   Tid:13:59:21
Hello Dudes
Ännu har jag inte hittat reda på min USB kabel, trots att jag sov hos papi igår. Men tänkte skvallra lite om igår iallafall, så anyway: Då sjuttonåriga wannabe:or susade förbi, packade på vinglade eu moppar så satt jag och Annika och smuttade på varma chips och fanta under valborg. ungefär klockan åtta träffades vi på torget, fixade in oss på både Hancock och Twilight, (För dem som inte vet var det gratis bio i stan), så det började med att vi sdatt och såg Hancock, och ja, jag får lov att tacka Ankan att hon lurade in mej på den, för den var riktigt bra. Sedan så hade vi 20 minuter till godo innan twilight skulle äga rum i Saga, så då hade vi tänkt få ta oss ut och snappa lite luft i vårkvällen, men ja, ändrade planer då man inte kom längre än upp för trappen innan man fastande in vimlet av Edward-förtrollade fjortisar, det var två filmer till som gick i olika salar, alltså, tre stycken filmer halv nio, thre stycken halv elva, och tre stycken halv ett.
Så snart var vi nere i Saga igen, och då även i sällskap av Lollo. Vi fick inte ens köpa en till dricka. Jag tror att Annika oavbrutet den sista halvtimmen satt och lekte med min hand men ja, det var mysigt. Bortsett från att jag höll på att somna utav utmattning, lyllo Fredrik och resten av övik borna som hade ledigt hela torsdagen. Det hade inte vi så att säga.

Nu ska jag fixa mej klart, (Har precis hoppat ut från duschen) och sedan ringa Tia, höra om vi ska leka lite innan vi drar in te stan. Ikväll blire även bio, Hannah Montana med the girls Tia och S. Kanske låter det aningen töntigt? Men jag tkr den verkar bra. Bra musik är det då vad jag hört. Så, ciao, men kmr kanske ikväll då jag kommit hem.

Måste bara få påpeka att Fredrik är hur snäll som helst och skriver söta saker i sms <3

Get it? Got it? Good!