Dålig uppdatering

Datum:2009-10-31   Tid:13:38:06
Jag vet, förlåt, jag ska skärpa mej !
Jag.. orkade bara inte igår. Shit vilken dålig ursäkt, men jag åt och sen på kvällen gick jag och la mej tidigt, jag orkade inte.
Idag ska jag nog inte göra nå, Tojfa kmr kanske, eller ja, mest troligt ikväll så ska vi sova hos papi eftersom mamma ska te Jens eller nå, jag hängde inte riktigt med på det men skit samma.
Så.. ja, jag har inte så jätte mycket för mej nu utan ska mer försöka.. Ja jag vet inte.
Bloggar senare. Det lovar jag.

Acne?

Datum:2009-10-29   Tid:21:23:59
Har suttit och funderat ett tag. Dagligen hör man hur främmande folk, över allt pratar om vad som är snyggt och hur alla är vackra på sitt sätt, att smaken är delad. Det jag tycker är vackert avskyr nästa person i kö. Men allt detta tjat om finnar, att man inte kan gå ut då man har en eller två röda prickar i ansiktet på grund av stress och hektisk vardag.
What's the big deal?
Tycker du att du är mycket vackrare för att du täcker ett par blemmor med foundation som bara kommer ge den mer så kallade problem med huden? Foundation, som alla kommer att så då du har en fet rand som sträcker sej från örat ner till hakan. Känner du dej bättre till mods då folk tittar på en fejkad flytande hud än din egen?
Finnar, acne och allt sånt där är helt naturligt och bör inte hindra oss från att känna oss vackra. Folk på stan kommer knappast skratta åt dej för att du har en finne här och var. Det drabbar alla och självklart kan man känna sej lite missnöjd för stunden med att ha en planet på näsan eller kanske mitt i pannan.
Men då man tänker på det spelar det väl ingen roll? Du ser den bäst av alla, ingen annan tänker på den.
Jag tvivlar på att en vilt främmande människa kommer komma fram till dej och säga rakt ut, att du är ful för att du har en finne?
Blir du fulare av att ha en finne?
Nej.
Tycker du att du själv är vacker bör du tycka det vare sej ett par röda bagateller pryder ditt ansikte.
Finnar är fan som hår, eller näsa. Det är något alla får, men det kommer då och då.
Jag förstår inte varför utseende fixerade tjejer går och klagar på att dem inte kan visa sej utanför sitt sovrum pågrund av en liten blemma på näsan?
Löjligt.
Jag har finnar, du har det och förmodligen alla andra. Varesej de väljer att dölja dem under allt vad smink heter.

Douar Accrorap

Datum:2009-10-29   Tid:21:20:54

Kom just hem ifrån rubrikens namn. Douar Accrorap är en dans grupp från frankrike som är på sitt första sverige besök, dem har gjort ett par föreställningar innan här, på denna turneé och herre min gud och alla hans jävla Jesus vad duktiga dem var.
Det var rythmiskt och väl ihopsatt, känslomässigt och komiskt och grymt bra gjort. Tänk om man kunde dansa så. Eftersom vi dansar för Piteå dansstudio, jag Tojfa Tia och lill Fia så fick vi fribiljetter.
Dock blev det inte mycket bilder. Stora delar av föreställningen utspelade sej i mörkret med endast en ensam strålkastare, och därför kändes det inte riktigt passande att plocka fram en kamera med blixt då alla satt och höll andan för att vara så tysta som möjligt. Jag tog ett par med telefonen men den har valt att inte sammarbeta med mej så jag kan inte föraöver dem nu.

Innan idag var jag hos Matilda och scrapade.
Inte så mycket att säga faktiskt.

Dumma Oriva

Datum:2009-10-28   Tid:21:56:32
Jag har inte uppdaterat nå, jag är ledsen. Och detta kommer även detta att bli ett helt meningslöst och uttråkat inlägg.
Jag har inte allt gjort mycket idag, annat än att se på svu, äta popcorn och gått på stan med Tojfa. Hittade inget speciellt av vad jag var ute efter..
Sedan kom vi hem, slogs med lite kuddar och låg sedan upp och ner på min säng och smsade med varandra trots att vi nästan kunde höra den andra tänka.
nu sitter jag och rollar.
Herregud vad rolig jag är. Not.

Jag är sugen på mer pepsi men ork inte hämta nå..

Nummer?

Datum:2009-10-27   Tid:22:26:56
Ja som sagt har jag fått min nya telefon idag (Jisses, ska jag aldrig sluta tjata om det?)
Men ja, så nu saknar jag en massa nummer, så langa nummer, spec du Sassa, Larran och Paulina och ni C:are.
Det var väl inte så jätte mycket mer jag ville?
Jag ska lägga mej och läsa nu tror jag.
I morgon blire mest troligt stan med Tojfa och Tia. Är ute efter ett par saker som inte är vidare intressanta att skriva ut här i bloggen, nej inte sånt utan mer typ ansiktsrengöing och nagellacksbortagning.

Sedan måste jag städa också. Men det tar vi i morrn!

Twilight fråga!

Datum:2009-10-27   Tid:19:48:50
Jag har läst alla de böckerna, innan det ens var klart om det skulle bli någon film läste jag den första och började på den andra, visserligen tröttnade jag mitt i den andra så det tog kanske en månad att läsa den, men sen fortsatte den så, och jag tror jag var i slutet av den tredje då jag gick och såg på förhandsvisningen av twilight filmen.
(Tro inte att jag läser as sakta, utan det är så att jag typ läser en bok, sedan läser jag tre andra böcker medans jag låter nästa vänta, och sen kan jag avbryta mej mitt i boken och börja på någon ny osv..)
Och visst, första gången jag såg filmen var den riktigt bra, andra också. Men sen, då man började titta..
Nej, den var otroligt dålig gjord, ingen av skådespelarna var bra och det vara så många missmatcher från boken, fler än det borde vara, och därför blev filmen så dålig, och ännu sämre vart det då det börjar dyka upp kommentarer så som 'Jag ääääälskar Edward Cullen, han är så satans snygg' överallt. Av glana 14 åringar som inte ens vet att filmen är baserad på en bok, och inte insett att det är Robert Pattinson dem går och är kåta på och inte Edward.
Alla har sin egen uppfattning om hur filmen är, hur karaktärerna ser ut och är, men jag har då hört betydligt fler som sagt att den vart failad än som har sagt att den är precis som boken.
Den gick från att vara en av de mest fantastiska tonårsromaner jag läst, till en dåligt gjord tonårsfilm med snygga skådespelare som tonårsflickor sedan blir helt berusade av så fort dem för ögonkontakt med en affisch av.
Och därför hatar jag då folk säger att dem älskar twilight, och sedan fortsätter meningen med ".. det är världens bästa film." Det är en BOK!
Jag menar inte att man inte får tycka att filmen är bra, jag menar bara att har man inte läst boken, är det svårt att jämföra den med någon vettigt. För mej är fenomenet twilight, en bok med sådan sexuellspänning att man riktigt känner hur håret reser sej på armarna så fort de ser på varandra där inne i biologi salen.
Filmen har missat ett par riktigt betydelsefulla scener, och jag anser att allt bara går för fort i den. Den har inte alls samma mystik som boken. I boken är det ju alla dessa delar då hon hänger håret för ansiktet och Edward sitter så långt ut vid bordet att han nära på ramlar av, delarna då dem sitter och pratar med varandra i cafeterian och då dem står i Carlisles rum och Edward berättar historian för henne.
Men kan inte förstå hela bokens mening genom att se den på film. Då jag, Emmy och Sofia såg den följde även Erik med. Erik hade inte läst boken, och visste inget om den, och det första han frågade då vi kom ut ur biografen var 'vad handlade den om egentligen'
Och egentligen frågar jag mej själv samma sak varje gång jag hör någon som säger att Edward Cullen i filmen är den sexigaste människan på jorden.
Det är inte samma fantastiska bok längre, utan en fjortissmittad pest som nästan dragit skam och förstört hela bokserien genom att ge den så dåligt rykte då dem går omkring och tjatar om en person som inte ens är grunden till karaktären. Och sedan det där igen, då folk pratar om den som om det inte ens vore en bok utan endast en film. Som detta, jag fick nästan damp då jag hittade det:

Mobil bilder på datorn.
Är det bara jag som stör mej på hur illa den där filmen skadat bokserien?

Jag ska se tvåan, se om den nya ressigören lyckades göra ett bättre jobb.

Chick Hicks

Datum:2009-10-27   Tid:16:42:05
Såg precis kommentaren från Natta i förra inlägget, försent.
Jag har fått min nya telefon nu !
Visserligen är min pappa långsammare än fan och glömskare än min morfar.
Men då han gör något så fixar han det snabbt, som ifjol då vi tittat på en bas åt mej i typ flera månader, och sen en dag hittar han en på blocket, ringer och en timma senare har han hämtat en bas åt mej i luleå.
Ingen som sitter och funderar i tre år nej.
Den vart rosa (A)
Åh nu är jag sååå glad !
Jag ska springa ner på ica och skaffa lite cash nu te min nya baby.

Iallafall, jag for till Matilda idag, vi såg på Mamma Mia, spelade SSX, Trivial och GH, Tojfa kom föresten också. Så gick låg vi nere och pratade och skrattade och gjorde inte så mycket annat.

Morgon trött

Datum:2009-10-27   Tid:08:35:46
Jag hatar det här. Klockan sju vaknar jag var enda jälka morgon, och är trött som fan, men inte alls kan jag somna om. Nejdå, då ska jag ligga där och plågas av tröttheten, och så blir det att jag istället går och lägger mej tio tiden. Nej ikväll ska jag fan tvinga mej själv att sitta och läsa till tre så att jag blir trött och sover längre än min tre åriga lillebror.
Usch.
Idag ska jag sedan, vid lunch te Dollar och ÖB och sånt skit med Helene, jag funderar även på att ringa Matilda och höra om inte hon vill komma? Eller så kanske jag kan åka till henne?
Jag är förövrigt fortfarande väldigt trött och känner på mej att det här kommer bli ett rätt så kort och meningslöst inlägg. Jag måste börja använda mer bilder i mina inlägg!
Nåja, jag tar iallafall inte bloggpaus tre gånger i veckan.

Ny telefon?

Datum:2009-10-26   Tid:21:08:05
Har precis kikat med pappa på en ny telefon. Det var ju menat att jag skulle få den här skönheten, men den skulle inte komma ut föränn.. ja, länge typ, så då började pappa prata om att jag borde välja någon annan. (Jag tror mest att det är för hans skull, eftersom telefonen jag har nu är så jävla dålig att jag skiter i att ens bära med mej eller ladda den. Så han kan inte få tag i mej och det hatar han.) Men ja, det lutar mest emot den här nu, pappa ska gå in och prata med dem på the phone house i morrn. Tänk om jag får den i morrn också!
Tror dock inte det men man får väl drömma?

Samsung GT-S5230

Oriva goes brunett

Datum:2009-10-26   Tid:18:03:03

Nu ska jag klicka i en brun färg i min röda kalufs, vi får se hur det blir, uppdaterar inlägget med bilder efter..

U P D A T E


Det är lite svartare än det är på bilden, men samtidigt skiner vissa röda pigment igenom samt ser det ut som slingor här och var eftersom jag blandade två olika färger. Vart riktigt nöjd (:

Rysningar

Datum:2009-10-26   Tid:10:41:38
Ohh.. jag har fått 2 biljetter till Ericsson globe 4 mars. Fatta vad man längtar!
Killarna live, jag och Sofia (:
TACK Helene som fixade biljetter åt oss, det gick betydligt enklare än förra året, då tog det typ 4 timmar för att ticnet blev överbelastat. Nu försökte hon först men då hängde sej internet, så då tog hon bara upp en ny flik och då gick det fan så mycket smidigare, så nu har jag och Sofia varsin röd sitt plats. Fyfan vad glad jag är.

Ja, för övrigt så har jag ingenting planerat idag, funderar på att dra ner på stan och titta efter nå saker men tror inte att jag orkar. Nej.. det gör jag inte. Jag ska kanske ringa någon kompis sen, se vad man kan hitta på.

Scrap

Datum:2009-10-25   Tid:22:03:12
Godkväll (:
Vet ni vad, jag är riktigt glad nu, men som sagt, man ska inte ropa hej innan man är över bäcken.
Jag får fara på konserten i mars. För både pappa mamma och Helene. Mamma betalar flygbiljett och kanske konsertbiljetten också, så jag behöver bara se till att inte komma till sthlm tomhänt.
Men först gäller det svåra: få tag i biljetter. Men något säger mej att det kommer bli liiite enklare i år eftersom dem nu har två konserter i två stora arenor. Förra året var det ju bara en konsert i en mindre arena och vi lyckades få 5 biljetter. Fa att det inte blev något. Nu ska vi ju bara ha två, en till mej och en till sötaste Sofia Andersson.
Vi får se hur det går..

Ikväll har jag iallafall suttit i min säng och scrapat, inte bästa platsen, i know. Men nåja, jag var jäkligt nöjd med vad jag gjort.

Nu ska jag rolla lite med Sath och Sofia (:

Jag har inte gjort något som helst speciellt idag, utan bara tråkat.
Vad har ni gjort?

Paket

Datum:2009-10-25   Tid:21:44:31
Titta vad jag fick idag !
Eller.. för ett par dagar sen fick jag det, men jag kom till pappa och hämtade det nu (:


För övrigt tog det mej närmare 47 minuter att få till detta inlägg eftersom blogg.se är så jäkla segt och 'infoga bild' är långsammare än jag vet inte vad..

Ont i fötterna

Datum:2009-10-24   Tid:19:35:50
Nu har vi kommit hem, eller ja, för ett tag sedan, men som sagt är blogg.se segare än mej, och jag har hunnit upp på ica och ut och gå med Lilly.
men FY vad ont jag hade i fötterna på vägen hem. Klockan 10 satt vi oss i bilen på väg till luleå, och klockan 6 kom vi hem. DET ÄR 8 TIMMAR!
Och ja, vad ska man säga? Jag hatar att gå på stan, iallafall då man ska ha något, då man vet att man behöver skor och inte hittar några och jag förstår inte grejen med att ha åtta par skor, jag har ett par som funkar utmärkt, varför behöver jag mer än det?
Vi började i allafall kika runt, innan vi sedan satt oss ner och tog en macka, iallafall jag och Tojfa. Mamma och Verran åt bara fika. Efter det sprang jag och Tojfa iväg själva, oh handlade lite, sedan så ja.. fortsatte vi så. Jag hittade en skjorta jag ville ha men mamma sa att jag fick köpa den på måndag här hemma istället. Den fanns på Vero moda.
Vi avslutade med ett besök på MAX, och då jag sa att jag ville ha en max box skrattade alla   ._.
Sen så var jag och Tojfa in på lagerhaus så där i slutet, och hon köpte en chokladkaka som det stod 'Choklad är faktiskt också mat!' på. Men då hon betalat visade det sej att den kostade 35 spänn. 35 SPÄNN FÖR EN SATANS CHOKLADKAKA! Dem finns för 5 kronor på ICA! Så hon böt den och köpte en ask med 'världens bästa kompis-piller' åt mej istället (: Tack baby


Jag tvingade Tojfa att testa den.


Inne på skoaffären där jag köpte mina nya puma dojjor


Räck upp handen om du vill ha dessa skor?


På Max i väntan på efterlängtad mat


Tur att mami betalar


Köpte även detta


Ny klänning, strumpbyxor, sockar !

Sedan vart det en jacka också och nå hårfärg samt lite godis (a)

Morron morron

Datum:2009-10-24   Tid:09:28:00
God morgon bloggen (:
Jag är uppe tidigt första dagen på lovet, märk ni det?
Jag ska inte säga att jag ställt klockan för det hade jag inte, men jag vaknade halv åtta och var dö trött men kunde verkligen inte somna om. Så jag låg och läste ett tag och nu, nu så ska jag tydligen hjälpa mamma att städa bort från bordet och sen ska vi te luleå. Vi hämtar upp Tojfa hos tia först och ja, sen ska jag få nya skor och sånt.
Uppdatarar då jag kommer hem.


Ps: Jag vet att jag inte uppdaterade i går kväll, men blogg.se var så jäkla segt att jag stängde ner det för det ville verkligen inte reagera. Vi såg iallafall IDOL och Tove och Nicklas var bäst. Dock åkte han väl ut om jag inte är helt dum?

Mot Tia!

Datum:2009-10-23   Tid:19:23:04
Drar till Tia nu och umgås med henne och Tojfa !
Uppdaterar kanske då jag kommer hem. Puss

Lovet väntar

Datum:2009-10-23   Tid:16:32:51

Bajs, hade skrivit ett långt och fint inlägg innan jag sedan råkade klicka bort det.

Nåja, här kommer väl nå liknande?


Änteligen lov, fyfan så skönt att kunna slänga in alla pärmar och böcker i skåpet utan och stå där i ett halv år och fundera 'Har vi någon läxa tills på fredag', utan bara, in med all skit och tänk inte på dem! Men av någon anledning känns det som om jag har glömt något. Jag har ångest över något jag inte ens kommer ihåg. Sojm om någon heltplötsligt ska komma och säga 'redo för prov?'.
Jag tog dock hem NO:n, jag vet att jag hade sagt till mej själv att jag skulle skita i allt nu, men nej, jag måste plugga, vi har faktiskt prov direkt efter lovet.. eller ja på fredagen, men ändå!
Vi har prov i blodomloppet, matspjälkningen (ja Matilda, det heter spjälkning och inte smältning), samt lungorna och andningen. Blodomloppet kan jag rätt så bra, resten får jag plugga på.
Men Oriva, du skulle ju inte tänka på det där!
Precis.. emh.. just ja,
så har vi precis haft HK prov, missade ett par frågor men vi får väl hoppas att jag bli godkänd i alla fulla fall. Det var faktiskt rätt svårt tyckte jag.
Vi gjorde förövrigt kräm, och gick igenom vad saker och ting innehöll, att vi inte vet hur otroligt mycket kemikalier och skit dem blandar i vår mat.
Vad har mer hänt idag? Usch ja, jag failade stort på tyskan för jag läste fel på två ord, sedan på slöjden hade vi teori, men vi körde en tävling, då vi fick 33 tygbitar och skulle sätta namn på alla. Vi fick åtta fel och kom därför tvåa, det vinnande laget hade 6 fel, så så dåliga var vi  då inte!

Emh.. vad mer? Nej, nu ska jag plocka upp lite från golvet, man ser det knappt, i och för sej gör inte det såå mycket, eftersom det inte är vidare fint heller, men lite trevligare kan jag väl göra det? Sen kanske det blir ett eller annat CSI avsnitt, jag har bara hunnit se 5 stycken än så länge (:

I morgon kanske vi far till luleå som sagt, jag ska köpa nya skor, kanske en ny sporttopp, lite kläder och såklart ska jag in på tiimari.
Tojfa kanske ska följa, men jag vet inte säkert än om vi ska fara, mammas bil är nämligen på lagning och hon vet inte om hon hinner få tillbaka den tills i morrn. Så vi får se. Annars kanske jag bara ta bussen in till stan.
Och en positiv sak!
För två veckor sen sa pappa att det var 1 månad kvar tills jag skulle få min nya telefon, så nu är det bara 2 veckor kvar! Hoppas jag hinner få den innan fagerviks lägret, annars tror jag inte att jag klarar mej utan Sathi och Sofia <3 mina durasell kaniner dem två!

Ny design

Datum:2009-10-23   Tid:07:38:25
Ännu en ifrån Tescho.se
Det är en skitduktig tjej som gör gratis designer, inte såna som hon gör på beställning, utan hon gör dem så får man ladda hem de fina.
Jag ska göra om headern lite mer personlig, men jag orkar inte för tillfället.
Nu ska jag snart till skolan tyvärr, jag är fortfarandfe lite smått hängig, men wtf. Dessutom vill jag vara med på slöjden idag. Dock inte HK:n och Tyskan.
Har precis duschat så nu luktar jag gott också.

Sugen

Datum:2009-10-22   Tid:21:05:41

Det vill Oriva ha!

Asså, sorry att jag varit så jäkla seg med uppdatering, men det är så att blogg.se har bestämt sej för att vara jätte sega och det tar säkert tre minuter för den att ladda så fort man klickar någon stans.
Så jag har inte haft orken att bråka med datorn för att berätta för er stackare att jag gick hem från skolan idag då jag var så hänging, nu har jag gått på alvedon ett par timmar och sovit, så nu mår jag bättre. Jag skippade dock dansen idag för då lär jag ju inte bli speciellt mycket piggare om jag far och dansar nu. Lite synd ja, men äh, jag överlever nog.

Här är det meningen att det ska stå en rubrik...

Datum:2009-10-21   Tid:20:22:28

Jag är i full färd med att övertala mami om att låta mej fara! Men jag tvekar lite ifall hon kommer ge med sej. Måste verkligen tjata!
Kanske man kan be pappa och Helene istället? Förra gången dem var på väg till sverige, i April -08 alltså, så var det ju tydligen en strålande idé att åka. Det passade utmärkt med Helene planer, hoppas dem kan passa lika bra nu..
Jag försöker få med Sofia A, och ärligt talat är det inte såå svårt, hon vill hon också..

Just nu sitter jag och små ser lite CSI NY och rollar med Sath, aw, hon förgyller min dag!
Jag borde göra svenskan, eftersom vi har prov i morgon, men det är så enkelt, så har vi so.. den kan jag nog också..

Trött i ögat

Datum:2009-10-21   Tid:07:59:26
Har precis varit ute med hunden och ska ta och äta något gott nu tror jag innan jag drar och plågas ihjäl ännu en gång utav skolans hemska lärare och konfa ledarna i flera timmar.

Nu ska jag dra till plugget.
Hörs

Tack Jens !

Datum:2009-10-20   Tid:22:10:43
Titta vad Jens köpte till mej nyss då dem var och lämnade mammas bil på lagning (:

Snäll va? :D

Ingen ork

Datum:2009-10-20   Tid:08:24:40

Nej usch, jag hade ingen som helst ord igår att blogga efter skolan. Jag kom hem, duschade, slöade, gick ut med lilly, och ja, gjorde inte så mycket mer än det.
Jag såg filmern En Shopaholics bekännelser, efter att ha läst boken är den självklart inte alls lika bra. Men nåja, den var rätt rolig. Man kan inte jämföra allt.
Igår fick vi föresten veta vad vi fick på so:n, 46 av 50 fick jag. Visst kunde det ha gått bättre men nåja *rycka på axlarna* det är ett prov och inte världens undergång.
Idag slutar jag tidigt, funderar på om jag ska ta mej in till stan, till pappa och hämta nå saker. För just nu känns det som om vart enda par av mina byxor är där. Jag har dem rosa här hos mamma men typ inge mer. Vi får se hur det blir..
Vi hörs

God morgon

Datum:2009-10-19   Tid:07:53:58
God morgon bloggen...
Jag är jätte trött men har ändå lyckats trycka upp mej ur sängen. Och idag går jag skola tills tjugo i fyra, med sista lektionen utegympa. Jag kommer frysa arslet av mej.
Fasiken också, imorron har vi beep test, jag kommer faila toootalt.
Iaf. Så ja.. jag slutar tjugo i fyra. Och ja... nu ska jag äta frukost..
Se Ya

Igår kväll

Datum:2009-10-18   Tid:15:22:27
Urk, städdags igen.
Fan vad trist, men det måste göras, dessutom fick jag 140 spänn så ja, det är bara göra det. Jag ska också skriva ut nå bilder.. jaja, emh... vad mer? Jo, Larice for nyss, mycket trevligt att hon sov här (:
Men här kmr iallafall bilder från igår. Tojfa vart sur på mej för att jag inte ville att hon skulle plocka bilder från mej.. så jag vart tvungen att sudda över henne >.<
Inte så att jag har emot att hon lånar bilder, men jag blir bara så pissed då hon har gjort det många gånger utan att fråga eller utan att ha satt mitt namn på bilden. det är det jag stör mej på.

Matilda

Larice

Beatrice och Ninni

Bea sjunger

Tia och Larran skrattar åt nå


*visk visk*

Tojfa, som inte ville vara med, visst vart hon fiiin? OCh Tia då oxå

Today I'm wearing this

Datum:2009-10-17   Tid:15:42:17


Och titta ! Jag har haft hål i öronen sen jag var typ 6, och det här är typ första gången på tre år jag använder örhängen!

Till ikväll (:

Datum:2009-10-17   Tid:15:02:37

Det var ju tanken att vi (för en gångs skull) skulle vara nyttiga och äta fruktsallad, men då mamma frågade om vi inte skulle ha något... det var svårt att motstå!
Jag blandade en jätte stor påse som mamma betalade. Tack !


Hyrde tre filmer, eller ja, mami betalade. Vi får se vilken det blir..

Städar

Datum:2009-10-17   Tid:09:30:16
Just nu städar jag i vardagsrummet och så till ikväll, så att jag ska ha det gjort, så att jag kan tvinga Tojfa att torka ur mikron igen (6) hehe, ich bin ein elaking.
Men det är inte så enkelt att städa då Charlie springer och plockar fram allt igen. Får vänta att plocka bort alla hans tåg till Annica kommit och hämtat honom.
För er som inte vet är det så här att Pappa och Helene for till sthlm för någon timma sedan, Charlie ska vara hos Annica, dem ska bara var där tills i morrn, men så att Annica inte skulle behöva komma klockan sju och hämta lillen tar jag hand om honom tills typ 12 då hon kmr. 
Och ja, han är rätt besvärlig just nu, så vi hörs.

Låter bilden tala

Datum:2009-10-17   Tid:09:03:39

Fredags kväll på G

Datum:2009-10-16   Tid:17:50:34
Okej, jag har inte några speciella planer för ikväll, städa mitt rum?
Hah, jag vet att det låter som om jag städar hela tiden. Men faktiskt är det så här att jag plockar upp två saker och sen säger jag till mej själv "Fan vad duktig du är, men nu kan du ta en paus och plocka upp den där mackan från påsk nästa vecka", Typ, så ja. Fast jag har inte mackor från påsk.
Men ja, jag måste städa.
Idag gick det långsamt, men jag är nästan klar med mitt täcke på slöjden faktiskt. Jag ska bara.. hette det quilta? Ja något sådant, på ett par ställen till och sen ska den stå ute en vecka. Så får jag ta hem det.
Oj vad rörigt det var, nu ska jag tvinga mej själv att plocka upp lite mer än två sockar innan jag tar paus. Kanske ska jag våga mej på att damsuga också?
Jag har inga bilder nu, eftersom min kamera är hos min lilla mami.
Kanske kan jag be henne ta med sej den tomorrow?

Uppdaterar senare.

Morgon bitter

Datum:2009-10-16   Tid:07:15:13

Usch och fy satan vad sur jag är nu. Mest för att jag väcktes av att ha tappat täcket tre gånger och var iskall. Det är inte det bästa sättet. När jag tänker efter finns det inget riktigt bra sätt att vakna upp på >.<
Sedan så insåg jag att jag kommer få bli ensam på tyskan och HK:n idag. Helvete!
Jag vill inte vara med Adrian eller Hampus eller Micke. Usch. *Ryser*
Det här var ingen bra dag inte!
Nu måste jag snart vandra iväg till bussen, och det regnar!
Trots att Bella var jätte noga med att inte mosa spindeln igår!

Inga byxor och bonaqua

Datum:2009-10-15   Tid:20:59:09
Hello mina söta små medmänniskor.
Så som rubriken lyder sitter jag här nyduschad i bara pyamas och trosor, intressant fakta som ni dör utav att få veta va?
Jag har kommit hem från dansen för ett tag sedan och jäklar vad roligt det var.
Vi har gjort klart den ena koreografin som, det ska bli flera delar tydligen, och nu är vi på andra delen. Den är as cool, nu ska vi bara lära oss allt det där 'hopp hopp' och 'party party' som Bella så vackert uttryckte det. Cyklande hem ifrån dansen vart jag så jäkla sugen, så jag svängde in och köpte en päron ponaqua, eftersom dem inte hade någon loka. Som för övrigt är sååå mycket godare. Men då ska det vara smaken vildäppel, som inte säljs här uppe längre. Det är dåååligt!
Nåja, nu har jag rensat i min scraplåda, så nu har jag inte så mkt kvar. Jo, jag slängde inte så mycket faktiskt. Jag köpte däremot mer saker idag, jag köpte.. ett par ark, samt ett ark bokstäver, och en förpackning fotohörn som var jätte söta. Jag kunde inte låta bli! Dessutom fick jag mitt paket från tradera idag. Det innehöll ett par papper med måtten 20x20, alltså inte min storlek men dem åker rakt ner i min 'klipp-papper's ficka. Ett alfabete och massa stickers. Två band och två gem med blommor. Jag har ett sånt paket men med annat tema från förr.
Nu ska jag städa här och skriva tyska glosorna igen.
Jag och pappa har varit och handlat till på lördag idag.
Om jag inte nämnt det förr, så ska vi ha tjejkväll här och äta taco, se film och mysa.
Det blir, jag, Tia, Tojfa, Larice som ska sova, Paulina kanske ska sova, Jossan, Bea, sedan också Sassa, Ninni och Amanda om dem hinner bli friska.
Skojsigt. Men jag glömde att köpa: Gräddfil och taco sås, men det fixar jag i morrn då, och en film oxå!

Bloggar jag läser dagligen

Datum:2009-10-14   Tid:17:23:10

Jag tänkte vara så söt och sätta ihop en lista med bloggar jag skummar igenom dagligen. Det är faktiskt inte så många. Men dem som det är vanligast att jag kollar in är:
 Micro miss - Jätte söt tjej som bloggar om smink och fräsiga håruppsättningar. Älskar verkligen hennes dialekt och ja.. hon verkar som en sån där positiv jävel som världen mår bättre av.
 Kenza - Vad behöver jag skriva om henne? Halva sverige vet väl ungefär vem hon är? Hon verkar också som en sån där glad människa som är positiv och frisk som en nötkärna.
 Foki - Även hon vet väl dem alla vem hon är, en söt thailändsk flicka.
 Sanibo - En grym musikblogg.
 Annars är det mer mina vanliga vänner jag besöker och tittar in på också, Sofia, Sandra, Matilda och så..

På skolan

Datum:2009-10-14   Tid:12:57:18
Hejsan
Sitter på skolan just nu under elevens val timmen. Har ju fotat till hemsidan, och nu sitter och och rensar bort alla bilderna som inte duger.
Eller ja, just nu laggar det och jag försöker istället få ihop ett vettigt inlägg under tiden. Efter skolan är det idag komfa träffa. Han verkligen ingen lust att fara. Eftersom Matilda ska sluta, Tojfa typ själv inte ska fara av någon anledning och Sandra är sjuk, så blir jag ensam med en massa människor som jag aldrig aldrig umgås eller ens pratar med.
Usch
Min mamma är elak och tvingar mej att gå, säger att jag måste testa ett par gånger innan jag hoppar av och att jag ska skita ifall kompisarna går eller inte att det här är något individuellt jag gör för att det ska vara "roligt" och för att jag ska "träffa nya människor". Tss, det går bara ungar från skolan som blänger på  mej, som inte ens skulle tänka tanken att prata med mej om dem inte vore absolut tvunga. Fan.
Kommer nog hem kring fem tiden och då blir det sten hård läxläsning. Tyskan och so.
Prov i morgon.
Nåja, skriver då jag plågats ihjäl av Gud och allt det där jäkla skitet.

Bajs

Datum:2009-10-13   Tid:21:52:31
Usch vad arg jag blir på mamma då hon säger 'vi ska bara åka upp till blåsmark och hämta Victor. Det tar max 20 minuter.' Och sen blir man kvar där i två timmar för att hon 'bara' ska dricka åtta koppar kaffe och Jens och Victor ska kunna pilla ännu mer på eländet dem försöker skaka liv i.
Jag som väntat hela kvällen på Sath, så drar mamma med mej dit och jag missar henne nästan då hon istället får vänta på mej.
Dessutom måste jag få plugga på tyskan. Skriva orden en billion gånger, och en bullion sedan.
Dessutom ska jag förhöra mej själv sextiofjorton gånger till på so:n.
En positiv sak är att jag fick min fina jacka av mamma. Då var hon världens bästa men inte då hon drog med mej till blåsmark.

Men min är svart, fin va?

Läxor

Datum:2009-10-13   Tid:19:25:23
God kväll bloggen.
Jag känner nu för att få ur mej lite positiva ord istället för att bara klaga på min omgivning.
Helst av allt skulle jag vilja krypa ner i sängen och läsa, men jag kämpar med läxorna (dessutom håller jag koll på msn ifall Sath eller Sofia skulle logga in)
Vi har i veckan tyska glosor på fredag och so prov på torsdag.
Så jag ska plugga smått nu och senare ikväll ska jag se desperet housewives och äta blåbär.

Jag har ganska nyligt kommit hem från Matilda där vi scrapade. Fan att jag inte tog med mej kameran, iallafall gjorde jag en sida åt Kajsa som jag vart väldigt nöjd över.
Uppdaterar mer senare tror jag.

Fyfan och helvetets jävla getter

Datum:2009-10-13   Tid:14:44:34
Ursäkta mitt fantastiska urval i rubriken. Jag får bara sån damp på idioten Viktor.
Jisses *Andas, andas* en dag då tänker jag sparka honom så jävla hårt att hans barnbarn får ont men efter att jag sparkat honom kommer han inte kunna skaffa barn! Han är så %/#&"/@£$€#&}£ dum i huvudet.


Ja, nu tar vi oss samman här. *En, två, tre, fyra, fem, sex, sju, åtta, nio, tio*
Slutade tidigt idag, men tar ett år på mej att skriva ett satans blogg inlägg. Vill ha godis. Fan vad sugen jag vart nu.
Ska till tia och Scrapa senare kanske.
Ska jag kanske koka palt nu då?
Jo, det lät gott..
Nej nu ville jag ha godis.
Nej attans...
Vi hörs

Beautiful

Datum:2009-10-12   Tid:21:25:55

Jag ska bara kasta in en bild på vad som måste vara världens vackraste man. Herregud.
HJÄRTKLAPPNING.
Titta på det där leendet!

Tokio Hotel - Hey you

Inspererad...

Datum:2009-10-11   Tid:22:33:22
Jag ska göra en ny bloggdesign.
En ordentlig design. Med varma färger som jag bara behöver byta ut bilderna i då jag känner att det börjar dra ihop sej till jul.
Jag skissar redan på ett par ideér men jag behöver nya bilder. Ska försöka få med mej Sandra ut i höstkylan på onsdag tror jag.

Vi får se helt enkelt, nu ska jag krypa till kojs och försöka drömma söta drömmar om hur fin min blogg ska vara och kanske få fram något konkret att utgå ifrån? Just nu äre bara en mass huller om buller innanför mitt pannben.

FAiL

Datum:2009-10-11   Tid:17:16:06
Igår gick någonting totalt fucked up och mitt internet sa pang och the end. Så jag levde den där kvällen med Tojfa utan någon kontakt med om världen och inte min Sofia heller!
Tojfa sov hos mej och det var väl tur det, Då hade jag iallafall någon att rolla med (:
Japp, jag är beroende.

Vi låg upp etill kring 2 och i morse vaknade jag omkring 11. Då petade jag till Tojfa och sedan dess har vi inte gjort mycket specifika saker inte. Städat, spillt vatten över alla mina böcker. Rollat, popat popcorn.

Update later.

dålig uppdatering

Datum:2009-10-09   Tid:21:04:12
Jag tror knappast jag är den enda som insett att jag inte är någon fortlöpande bloggar som skiter ut inlägg var fjärde minut om hur jäkla mycket jag fryser då det är + - 0 utomhus eller tjattrar på om hur jäkla snygg och fräsh jag ser ut efter att ha spenderat ett halv decenier i duschen. Så ja, jag är en seg idivid vars liv inte är mer intressant än ett torrt digestive kex. 
Men av någon anledning känns det bra att skriva ner allting, då kan jag titta tillbaka och lista ut mej vad jag haft för mej för 3 månader sedan.
Iallafall, gick skolan väl inte mer spännande till än vanligt vis?
Vi... skrev, hade matte, no, svenska och massa mer jäkla skit. På slöjden sydde jag ihop mitt täcke tillslut, och ja, Hkn var inte speciellt roligt heller. Vi gjorde någon skinksås, men jag och Sandra glömde totalt bort tomat puréen.
Smart ass vi är va?
Efterskolan gick jag till Matilda. Jag jobbar tydligen som husa där då jag gick och blandade saft som om jag bodde där sa dem. Och min lön var Tias pomfrites som jag satt och plockade ifrån.
Pappa kom och hämtade oss, och då hämtade vi också ut ett paket på ICA. Fick nämligen ett SMS från panduro Hobby att mitt paket kommit och jag kunde hämta det.
Så jag var på ett bra humör hela dagen eftersom jag fick nya scrapsaker.
Jag och Tia åkte då hem till oss, där det vart aningen problematiskt då Helene tänt på typ vart enda ljus som finns i huset och Tia är allergisk. Som tur är överlevde hon medans vi satt nere och scrappade i mitt vardagsrum som ser ut som ett bombned slag för tillfället.

Vårat enorma paket som var as stort. Massa fina saker fanns där i!


Och mitt lapptäcke då alla taffsar på det.

Trött, jisses.

Datum:2009-10-08   Tid:21:07:11

Klockan är nio och jag är så gott som död.
Jag har tänkt lägga mej ner och sova snart, så är jag nog inte så trött i morgon bitti. Vad tror ni om min sådan uträkning?
Skolan i dag var urtrist. Tyvärr.
Imorgon äre tyska förhör, och jag är jätte osäker faktiskt.
Jag brukar lära mej glosor genom att titta på dem en gång. Men nu är dem bortsprugna och verkar inte ha några planer på att hitta hem.
Så jag måste nog tvinga mej själv att stava dem ett par gånger till och sen får slumpen avgöra. Idag kom jag iallafall hem kring 5, åt, och sedan har jag bara pluggat och pluggat.. och scrapat lite. Bara en sida gjorde jag i Kajsat album.
Nu ska jag tycka synd om mej själv för att jag inte får sova, och sen ska jag belöna mej själv genom att sova.
Bamsekram!

So, Rascal Flatts och Pepsi Max

Datum:2009-10-07   Tid:20:35:58
God kväll, heter det godkväll? Ja, nu får det iallafall heta det. (det lät udnerligt iallafall)
Idag har jag varit jätte duktig, säger vi. Jag har försökt göra lite tyska, men jag suger verkligen på tyskan, och därför har jag läst lite SO, men den går liksom bara inte in i min hjärna. Nu ligger jag hur som helst med SO boken uppslagen, Rascal Flatts på Spotify och ett glas pepsi max. För er som inte visste, så dricker alla i vår familj pepsi max dygnet runt. Jag skojar inte då jag säger att vi på tre personer kan tömma två 1,5 liters flaskor per dag.
Gisses vad trött jag är på norden och allt vad istid heter. Jag överväger att byta ut so boken till någon annan bra bok som jag kan läsa lite i, eller kanske så ska jag se någon bra film?
Äh, något hittar man alltid som slår ihjäl tiden.
Hursom helst, idag vare ju komfa träff för första gången. Och det var väl rätt skoj? Eller tja, det var mest info och sånt nu, men lägerna och sånt verkar ju skoj.
Emh, idag på mentors tiden idag hade vi världens bästa idrottslärare som skulle förklara något som hade med NO att göra. Han sög på det.
Och sen skulle han, Folke alltså, rita ett diagram. Så här såg det ut.

Sen fick Lena förklara för honom att ett diagram aldrig kan gå bakåt i tid, och den högsta punkten var under midsommar då vi skrek så mycket vi bara kunde utan att dem hörde oss.
Detta är alltså vår hygglometer, som Folke kallar det. Då vi når toppen får vi fika.

Smakprov

Datum:2009-10-07   Tid:14:11:35
Några av bilderna tagna av mej och Sandra, helt oredigerad och tagna direkt från minneskortet.

Scrap

Datum:2009-10-06   Tid:19:57:42

Titta vad duktig jag var, jag köpte den !


Fick av Helene idag, snällt va?

 
Tyvärr fick inte allt plats i den röda, så jag får lov att ha den oranga också, men iochför sej får jag mina nya saker snart så då skulle det verkligen inte rymmas.Nu ska jag spela in UGLY och sen se DH

En regäl rengöring och dammsugning senare...

Datum:2009-10-06   Tid:19:34:43


Duktig va?

Humanoid

Datum:2009-10-06   Tid:08:40:32

Titta vad jag hittade på spotify (:
Har bara lyssnat igenom ett par låtar ännu, men vissa är bättre än andra faktiskt. Det låter inte precis som Wenn nichts mehr geht's eller Spring nicht, det är ett helt nytt sound och visst har man lite problem med det. Men man lär sej nog att det är det nya, allting förändras, right?
Till skiljnad från många andra har jag hållt mej ifrån att lyssna på låtarna som läckts och väntat på albumet. Jag tänker inte köpa hem hela skivan. Det känns lite onödigt, för jag lyssnar ju ändå alltid på datorn, och då köper jag hellre hem enstaka låtar ifrån spotify, så kan jag ta dem som är bra istället för att gå och betala 200 spänn för en skiva där jag inte ens gillar alla låtar. En som redan är en favorit är Hey you. Lyssna på den !
Lyssna på spotify

Dock en sämre sak är att endast Bill är med på omslaget. Dem är ett band, right?

Today I'm wearing this

Datum:2009-10-06   Tid:07:11:19


Har något sjukt ansiktsuttryck men det är den bästa bilden ni kan få.
Och ja, jag är osminkad på bilden.

06.30

Datum:2009-10-06   Tid:06:43:53
God morgon god morgon, hör fåglar sjunga glatt. God morgon god morgon min väään !
Den melodin vaknar jag av varje gång jag är hos min mamma, den och en slickade hundtunga i ansiktet.
Det är iallafall trevligare än den hemska *pip pip pip pip* som är här hos pappa i den lilla men högjudda väckarklockan. Dem borde inte få finna. En helvetes dålig uppfinning? Håller någon med mej?
I bet you do.
Idag är det skola, och jag slutar tidigt, tio i två. Så jag planerar att åka in till stan och köpa den där väskan på panduro, Helene skulle betala en hundring av priset. 

Hobbyväska, av kraftigt tyg. 30x27x19 cm. Med blixtlås, handtag och justerbar axelrem som kan hakas av, samt 6 fack på utsidan. 5 förvarings-lådor av hårdplast, 16x28 cm, med småfack ingår. Perfekt för förvaring och transport av material, verktyg och annat du behöver för t.ex. scrapbooking och smycketillverkning.


Nu ska jag resa mej upp ur sängen och börja göra mej i ordning. Jissies, varför ska jag gå upp halv sex då jag tar typ 20 minuter på mej att sminka mej och så?

Hemma igen (:

Datum:2009-10-05   Tid:18:30:33
Nu är jag hemma (: Till slut sej, nej men jag var hemma för typ..40 minuter sedan, men jag har ätit under tiden.
Nu ska jag städa lite smått, duscha och se på CSI NY.
Jag scrapade igår på golvet i mitt rum och fan heller har jag orkat städa ihop utan det ligger utspralat än, i morse klev jag till exempel på en trasig brad, inte alls mysigt, och duscha behövs, jag känner mej jätte ofräsh av någon anledning.
Förövrigt, gick skoldan rätt fort, efter drog jag och Sofia in till stan där vi gick in en sväng på RIMA, dem har typ bytt ägare och det fanns en massa nya fina saker. Jag köpte en förpackning med några jätte söta band och lite blommor. *Oriva is beroende of blommor*
Jag hittade även en jätte fin jacka eller vad man ska kalla det på miyo eller vad fan det heter. Ska försöka tigga till mej den av papi min.
Nåja, vi hörs ikväll mina sköna små bönor.

Blogghumör : noll

Datum:2009-10-04   Tid:18:24:43
Alltså, jag vill verkligen skriva ett långt inlägg fyllt med tankar och omsorg och gud vet vad. Men min hjärna har jag tappat bort och likså all krativitet. Jag är snuvig och förkylt (är inte det samma sak typ?), mitt rum är iskallt och jag fryser häcken av mej. Jag försöker trots min idé torka skriva lite på en fic, annars så har jag inte mycket för mej.
Men en positiv sak : Det är bara 80 dagar kvar till julafton
Okej, det är väl ett tag, men ja, bättre än inget va?
Jag funderar även på att köpa en till stor scrapväska för som sagt får jag inte plats med allt nu, och ja, shit vad jag längtar tills jag får mina nya saker! För trots att jag inte kan stänga den oranga lådan längre, så känns det som om jag inte har något alls. Så nu äre alltså : Sakerna från Panduro, sakerna från creative club och tradera som jag väntar på.
Lööövli!
Imorgn blir det skola, tyyyvärr.
Tills dess ska jag försöka göra en sida i mitt album till Kajsa som hon ska få. Jag ska göra med bilder på Mira, Åsa och Tony, men jag hittar verkligen inte mycket bra bilder på dem. Det var så länge sen vi träffade dem känns det som.

Oriva har tråkigt

Datum:2009-10-04   Tid:15:36:14


Ja, de flesta fattar väl att jag är rätt uttråkad.
Jag ska nu äta och sedan drar jag till min papi.
om ca 8 dagar kommer mina saker ifrån panduro (:

Trött

Datum:2009-10-03   Tid:22:44:50

Tänkte bara säga det

Kort, obetydligt inlägg

Har varit med Tia idag.

Är jätte trött och ska sova snart.

Ny telefon (:

Datum:2009-10-03   Tid:12:39:49

Så fin är den (:
Jag har som sagt inte fått den ännu, men jag vill verkligen ha en ny nu! Jag orkar knappt dra med mej den hemska samsungen jag fick låna av morfar.

Lördagar kan även dem vara tråkiga

Datum:2009-10-03   Tid:12:35:01
Aa, det kan dem trots att man är så långt ifrån skolan man kan komma mitt i en termin.
Jag vet inte alls vad jag ska hitta på nu utan sitter här uppochner och är allmänt uttråkad. Jag måste typ städa köket för mamma, och sen då? Ingen aning.
Jag har varit riktigt slö på att uppdatera senaste veckan känns det som ja. Och inga bilder på senaste tiden heller, jag har helt enkelt glömt kameran och skitit i att ta bilder. Men det kommer. Lita på det!
Just nu smuttar jag på blåbär mosade i mjölk och funderar på vad jag ska ta på mej idag. Vi får se vad det blir.
Tyvärr har jag båda mina kameror hos pappa, så det blir inte så mycket bilder inte.
Igår orkade jag verkligen inte blogga då jag kom hem. Direkt efter skolan drog jag till Matilda. Vi spelade typ tv spel och snackade, sedan gick jag och åt hos Verran där mamma var och lagade mat. Efter att jag ätit och klagat lite gick jag tillbaka till Matilda, vi köpte godis och hämtade nå filmer här hemma hos mej.
Så började vi se Bröllopsduellen hemma hos henne, fram till klockan åtta, då IDOL började. Jag är inte det minsta intresserad av det, men Matilda följer det så jag såg det med henne. Efter att det var klart såg vi klart filmen som vi inte hunnit se klart. Och efter det var jag sågott som död, så då gick jag hem.
Jag dog strax efter att jag kommit innanför dörren.
Jag hann ringa till Matilda och säga att jag kommit hem. Hon vill typ alltid att jag ska ringa lr skicka ett sms och säga att jag kom hem ordentligt och ingen gubbe kidnappade mej. Hon är söt som bryr sej (:
Nåja, nu ska jag städa i köket. Hörs senare.

Trött i ögat

Datum:2009-10-01   Tid:22:23:33
Ohja, kom precis hem från att ha konkat omkring på stan med en tung bag. Jag har ont i axeln men det är inte på grund utav tygnden utan dansen vi jobbade på, fick ont av någon anledning.
Men ja, vi hade då dans, sedan drog jag och Matilda på tjejkvällen som var i stan. Tojfa mådde inte så bra så hon for hem direkt efter dansen. Matilda köpte ett par vantar och en tubsjal som var jätte fin. Själv tog jag mej till slot i kragen och köpte den där senapsgula sjalen i CUBUS skyltfönstret som jag velat ha så länge.

Nu ska jag ta och sova, i morron äre tyska prov som gäller, usch.

Dans snart

Datum:2009-10-01   Tid:18:14:49
Det är snart dans ja, pappa ska skjutsa mej (Y)
Vad har hänt under dagen? Fåse, Bild, so, engelska prov, no och matte.
Bilden och son var inte speciellt udda. Vi var bara 12 pers i dag eftersom halva våran klass har fotbolls profil och därför var dem på någon fotbolls match i umeå eller något sånt. Som sagt vare engelska prov och jag tror det gick rätt bra. Vi fick sedan på matten tillbaka vår diagnos och ja, 27/29, inte så dåligt kanske?
Sofia började typ skrika och vart as förbannad för att hon hade 1 fel. 
Resten av lektionen spelade vi ett spel som jag och sofia ägde på. Det var en kvadrad där man placerade ut bilar på vissa ställen, så skulle man få ut en speciell bil ur rutan genom ett hål, men man fick bara flytta dem andra bilarna fram och tillbaka så att dem inte stod ivägen.

Vad ska jag mer säga, pappa och jag har tittat på en ny telefon åt mej (: Jag får den kanske om en vecka eller så, för den har inte kommit ut än. Det är en Nokia någonting, pekskärm och så. Jag vet att jag inte är så big fan of nokia, men den var så fin (A) Och det är det som betyder mest för mej faktiskt.