Sofia hackar Elinh's blogg!

Datum:2010-04-28   Tid:20:13:43
Nej, det gör jag inte. Sånt sysslar inte vi Stockholmare med (a). Men eftersom att Elinh inte har något internet så bad hon mig säga det till er. Så Elinh har inget internet och hon hoppas att alla ska få en underbar valborg (:

[ spring ] 2010

Datum:2010-04-25   Tid:14:13:03

Tänk att man lyckas göra något av två sidor som man hela tiden frågat "Varför fan köpte jag dem här?", genom att bara vända på dem. Notbladet rev jag ut från flöjt boken. Bilden är ifrån veckan.

Morron morron 23 april

Datum:2010-04-23   Tid:06:52:00


drar te school om typ.. tre kvart. Så nu ska jag ägna denna vakna tid åt att städa, det behövs verkligen kära vänner. Slutar tjugo i fyra idag, bajsigt värre.
Föresten, är jag överlycklig för då den där lilla irriterande ruta MSN Today ploppade upp i morse stod där att det kommer en till AVATAR film av James Cameron. Oh, längtar trots att jag vet att det förmodligen är väääldigt långt bort. Jag vet att uppföljarna inte alltid är bäst, men alltså.. ÄNDÅ! I miss Jake och Neytiry. Som tur är får jag den på min födelsedag om 5 dagar av mormor. Haha, hon har redan lovat det. Den släpps den 28, gissa vem som fyller år den 28 ? Jo Oriva!

Kraam alla.

Läser, tyvärr

Datum:2010-04-22   Tid:21:18:17

Efter min vecka som praois på bibblan fick jag en sprillans ny bok ju. Jag tog 'ett nytt liv på köpet', av Emma Granholm, och läste ut den rätt snabbt, den var bra, inte som andra böcker jag läser, men ja, och nu har jag börjat på en annan bok av samma författar. Och något med hennes sätt att skriva får mej att bli helt besatt. Så trots att jag verkligen (läs: riktigt jävla verkligen) borde plugga hitlerspråk nr 1 kan jag inte övertala mej själv om att ett MVG i tyska är lika viktigt som att läsa ut boken. Jag har sedan igår kväll läst 135 sidor, så jag suckar lite då det är så att Emma Granholm inte är en sådan författare som redan hunnit skriva en hel rad böcker, utan tre stycken än så länge. Får hoppas på mer. Iallafall, läs tips ! Emma Granholm!Liv & Lovisa underhåller mej ikväll (:

Nej nu ska jag ta och skriva de 20 glosorna, som jag ännu inte ens kastat en blick på, innan jag sedan kryper ner och läser ytterligare lite.

Soligt ute idag

Datum:2010-04-22   Tid:19:08:00
Idag vare lite muligt och blåsigt då jag väntade på bussen, inte för att jag brydde mej så jätte mycket, det gör man inte då man spenderar hela dagarna instängda i skolan. Men sedan tittade solen fram och titta vad vi hittade utanför skolan då vi kom från matsalen:Dagen bestod utav bild, so, engelska, no och matte. Rätt så långtråkigt. Haha, fatta att vi är lyckligaste klassen på hela hortlax skolan! Karin Pelli var på semester i vietnamn innan vulkan utbrottet och han ännu inte kommit hem pga att flygtrafiken står still. Jag vet inte om de sa att hon skulle flyga hem ikväll, hur som helst, har vi fått en hel vecka utan Pelli!
Istället har vi haft en gubbe som typ är äldre än min morfar och tittar upp i taket mellan varje ord.

Today, I'm wearing this

Datum:2010-04-22   Tid:07:04:22

Onsdags kväll

Datum:2010-04-21   Tid:19:39:43
Usch, jag är så dålig på det här, men nåja. Just nu är jag allmänt trött på allt och alla. Jag ska läsa och sen sova tidigt idag.
Var och pantade idag. Ölburkar ifrån Maavas och pepsiflaskor hemmifrån. 160 spänn på 20 min. Najs.

Matilda, och tumstocken hon bröt av typ tio gånger idag.

Sandra - beautiful as always

Drar iväg te school now

Datum:2010-04-21   Tid:07:11:51

Bad update, i know, will be better, & min english sucks on flit!

Home!

Datum:2010-04-19   Tid:18:40:57

Hemma och internet uppkopplad, roligare inlägg kommer snart.

Ha en trevlig lördag!

Datum:2010-04-17   Tid:18:30:15
Typ tre sekunder efter att jag postat förra inlägget la internet av igen och nu har min feta lilla vovve tuggade sönder kabeln. Mamma ska försöka fixa det.
Men nu är vi i blåsmark, och jag har snott Tims data, så jag hade bara tänkt säga det, alltså förlåt för att jag inte uppdaterat, och ha en trevlig kväll. Vi ska grilla och spela biljard, som vanligt.

Torsdag den 8 april

Datum:2010-04-08   Tid:13:58:17

Hej hej
Idag ska jag senare bege mej till Annika, där jag skall sova tonight. Vi ska hyra film och ha mysigt. För övrigt är jag pissed på Yasmina, som åkte te sthlm, och på Sofia, som åkte för att vara med Yasmina, vem hade dem tänkt att jag skulle prata med ?!

Självklart gäller bio-tröjan då man ska till Ankan!
(För er som inte vet, köpte jag och Annika likadana tröjor och sjalar, fast i olika färger då, som vi har då vi går på bio. Haha, fatta töntiga vi är)

Suck och stön

Datum:2010-04-06   Tid:08:32:10
God morgon allihopa!
Jag har en väldigt stark känsla just nu av att datorer är emot mej. Igår morse la mitt trådlösa internet hos mamma av totalt. Det sa bye bye och sen var det slut med det. Vi ska se om vi kan byta ut det typ. Det lämnar jag över till Jens, så snäll som jag är. Sen kommer jag till pappa, och nejdå, inte funkar mitt internet här heller. Det uppe i köket funkar, men inte mitt. Eller, jo internet funkar, men inte min dator. För nu har jag tagit min gula fula nätverkskabel och kopplat in i den minimala datorn vi fick utav Gunnar. Och då funkare utmärkt.
Så att ni vet. Jag ska försöka uppdatera som vanligt, men jag har inga bilder och ingenting på den här datan. Så vi får se hur det blir. Jag ska föra över sådana saker som jag vill ha kvar ifrån min stora bärbara, till ett minneskort eller usb, så ska pappa få installera om den. Dock vill jag inte tjata på honom nu, för han har gått och blivit sjuk. Typ värsta bihåleinflamationen. Min pappa är inte sjuk ofta, men då han är sjuk är det ordentligt. Till skiljnad ifrån min lillebror då såklart, han är sjuk hela tiden och ordentligt sjuk också.

Idag är det ingen sol framme och sisådär 2 grader typ. Inte såå farligt. Jag ska gå och panta senare, plus måste jag åka och lämna tillbaka filmen jag hyrde på bibblan.
Som sagt har jag inga bilder på den här datorn så det här blir väl ett rätt tråkigt inlägg, men jag kan säga så mycket som att på torsdag kommer Kerstin och Jorma, jag är pank och msn på denna datorn är hur gammalt som helst. Måste uppdatera det. Men det orkar jag inte göra, eftersom det tog en timma att bara få igång datorn, och jag vet att laddar jag hem och installerar ett nyare msn så kommer jag bli tvungen att starta om datorn. Jag vågar inte riktigt det just nu.

Nåja, en sak är bra och det är att denna söta lilla sak, har en inbyggd kamera. Det har jag alltid velat ha på min vanliga dator! Toppen.

Nu kommer nog snart Yasmina in på msn och underhåller mej denna tidiga morgon. Jag vaknade kring sju i morse, för pappa låg och snorade utanför mitt rum.

Oriva längtar till sommaren

Datum:2010-04-03   Tid:20:11:05

Efter som jag har en ganska lång vana och erfarenhet av att bli  medtvingad till stranden av Matilda och Anna (jag är verkligen ingen strand människa, liksom, sand, vatten och svalkande vindar, lever jag utmärkt utan.) så har jag en stark känsla att även om snön ligger kvar nu, kommer jag spendera många dagar på stranden till sommar. Och eftersom det är på god tid att inhandla några nya badkläder (trots att jag varken solar eller badar), så började jag kika runt, och nu längtar jag, om möjligt ännu mer till sommaren!

Done!

Datum:2010-04-01   Tid:16:52:04

Slapp dag

Datum:2010-04-01   Tid:10:11:28
Usch, såna här dagar hatar jag. Då man ligger och luktar illa i soffan i flera timmar, innan man tar sej i kragen och gör något vettigt. Jag ska till pappa kring tolv för att städa och förhoppningsvis får jag sova där. Tack gode Gud att jag är nästa vecka. Mamma jobbar och därför släpper hon in Lilly till mej klockan sju. Hur irriterande som helst för som ni vet, kan jag aldrig somna om då jag väl vaknat.
Nu funderar jag först på att gå upp och köpa mej någon mat, och sen funderar jag på att gå i duschen, men jag duschar då hellre hos pappa. Så jag luktar nog illa i ett par timmar till och duschar hemma hos pappa.
Men först ska jag ringa till Matilda (:
Det funkar fortfarande inte att ladda över bilder och det stör mej så mkt! Men jag ska fixa det, eller det lär väl gå hos pappa.

Gammal bild