Minnen ~ Sentimentalt inlägg

Datum:2010-01-30   Tid:09:03:47
Jag har tillbringat morgonen med att lilla och läsa igenom Tokio Hotel texter och bläddra i min allt för feta samlings pärm, med Übers Ende der Welt på, nåja inte högsta volym för pappa och Helene sover än. Jag hade någon udda dröm om en släkt träff, en volvo och en bana där vi balanserade på fisktråd och då vi var klara med det så var det vinter. Odd..
Jag vaknade tidigt i morse, innan sju, och då låg jag och funderade ett bra tag. Och visst har jag underbara vänner men.. faktiskt, oturligt nog går inte det att jämföra med hur vi var förr. Jag, Natalie, Emmy och Carro. Gud vi var ju tajta som fan och det känns inte riktigt så med mina tjejer. Men självklart älskar jag dem ändå.
Men nu då jag låg och funderade i morse på konserten som jag håller på att längta ihjäl mej efter, så är det ändå så att jag saknar de där dagarana i sthlm med Natta och dem. Vi hade så förbaskat kul. Jag minns att vi låg tre stycken, (Jag Natta och Carro) ihop tryckta i Jörgens säng. Vi studsade emellan hans lägenhet och Agnetas. Och vi hade hur roligt som helst. Verkligen.
Sen sista kvällen hyrde vi film och skröt för Jörgen att vi hade varit där i fyra hela dagar utan att ha sönder nå, och det första jag gör då vi kommer innanför dörren är att tappa ett glas i golvet. Vi såg nån jäkla urdålig film och en tjej med enorma bröst, där alla blev typ sexgalna för att man såg på henne, men ändå skrattade vi som fan. Klockan var väl mitt i natten då vi gick och la oss, och nästa morgon kom Helene och Gunnar och hämtade upp oss kring sex på morgonen.
Andra saker vi försökte göra under veckan var att färga håret grått och Natta färgade rosa slingor i det. Utan Annicas vetenskap tror jag.
Nu då jag sitter och lyssnar på låtarna som vi en gång gick och skrek i regnet i Lomträsk (Natta), väcks minnen. Och jag saknar det. Men jag antar att det är vad som kallas förändring. Jag har iallafall haft en jätte roligt tid med er alla tre. Och bara för att vi inte sitter ihop som om vi vore limmade med superlim hoppas jag vi kan hålla kontakten?
Gosh vad jag har minnen. Tex då jag och Natta låg på en filt hos Anders och Jeanette och gick igenom texter till Tokio Hotel låtar. Det var midsommar och sen skulle vi hem till mej. Vi ville köpa godis, så vi började med att gå till Coop. Det var stängt. Ica och Videoteket var också stängt så vi vände om. Då vi traskade över Coops parkering gick jag in i en lyktstople medans jag pratade om Bills näsa och det lät du mej aldrig glömma. På Shell köpte vi polly, en daim kaka och varsin red bull om jag inte minns fel.
Emmy och Carro har jag självklart också en hel hög med minnen ifrån. Tex Must lägret. Fyfan vad kul det var. Dagen innan sov jag och Emmy hos Carro. På morgonen väckte Carros låtsas mamma oss (som btw är typ världens sötast människa. Hur trevlig som helst är hon) och hade dukat fram världens största frukost. Vi åkte till Framnäs där lägret skulle vara. Fick vårt rum med Elina, Matilda, Hanna, Maja, Annika, Mirriam och någon mer tror jag. kommer inte riktigt ihåg. Där träffade vi också Josefine som hade världens snyggast Tokio Hotel väska och vi satt nere utanför matsalen med Anders och försökte lära honom vad äkta musik var. Alltså TH.
Varje gång vi skulle repa fick vi gå till grans, eftersom stråk orkestern skulle vara på musikskolan fick vi vara på grans och öva.

Nåja, jag kan sitta här och älta hur längre som helst. Men vi kan väl sammanfatta det så här. Jag saknar er verkligen.

I see you

Datum:2010-01-28   Tid:16:48:08

Natta: Hah, såg din kommentar, har inte träffat henne på länge men må säga att hon passar in som nummer 1 i den där videon va?



Hur som helst tänkte jag lägga in denna låt mest bara:

Jag vet inte om det är endast för att jag är helt besatt av filmen. Men jag har
gått och förälskat mej i den här låten nu också. Den är så grymt fin.

Alice i underlandet

Datum:2010-01-26   Tid:19:35:35

Jag längtar faktiskt väldigt mycket tills jag ska se den på bio med Sofia. Vi har bestämmt att se den på fredagen, efter Tokio Hotel konserten och den verkar väldigt bra må jag säga. Jag älskar Tim Burton filmer, typ alla. Sweeney Todd är dock favoriten och jag är helt överförtjust i Kalle och Chokladfabriken. Det är en sån där gullig liten film där Johnny Depp är otroligt charmig.

Hahaha xF

Datum:2010-01-25   Tid:19:08:36

Hittade denna.
Det fula är att jag känner säkert hälften av alla i den där. Och visst är många fjortisar av de. Även om de själv inte tkr det beter dem sej som jävla idiotiska tjejer som verkligen ger killarna mer vatten på sin kvarn angående teorin om att tjejer är korkade blondiner. Ohjao..

Today, I'm wearing this

Datum:2010-01-25   Tid:08:44:04




Jeans skjorta och sjal te svarta only jeans.

Nehe... ?

Datum:2010-01-22   Tid:07:12:21

Tänkte ladda upp nå bilder nu men då jag stoppa in minneskortet i datan så hittade det varenda jävla bild, förutom den jag ville ha. Fan också.
Nåja, jag måste snart gå till bussen, idag går jag till 20 i fyra, så jag är väl hemma någon gång typ, kvart i fem.
Vad ska jag säga mer? Vi ska göra muffins på HKn får se vad det blir för mej och Isak. Vi var tvugna att byta partner så jag får inte vara med sandra D': Så då tog jag Isak.
Emh.. ja inge mer tror jag att det var. Då jag kommer hem ska jag storstäda mitt rum och sen ska jag.. inte göra speciellt mycket mer än att mysa kanske hyra en film. Sofia som egentligen skulle sova här ska och se film med Matilda så..
Kram.

Jäklar vad kort inlägg.
Jag kan btw påpeka, att Charlie fick komma hem igår och han skrek som fan då pappa oh Helene kom men då jag kom så skulle han upp till mej.

I sunderbyn

Datum:2010-01-19   Tid:15:31:43
Hej hopp
just nu är jag i sunderbyn hos Charlie och Helene. Han ser på något sätt bättre ut måste jag säga. Ställena där huden försvunnit ser bättre ut, eller det ser som.. 'torkat' ut, det ser inte så blodigt och öppet ut längre, men ögonen är helt klibbiga och han kan knappt öppna ögonen. Han sover nu.. tror vi.
Någon pappa känner är också här, hennes son har krockat typ igår och hade krossat nå ben och ja, skulle typ bli sängliggande i typ 2 månader. Gud vad hemskt. Bara en massa hemsk heter nu med det här i Haiti också. Jag hänvisar er alla till Kenzas inlägg om att sänka lite pengar, jag har gjort det och det är bara en liten summa som vi knappt får en chokladkaka för, men det är massa pengar för de drabbade. Bara en tia går bra att skänka.

Usch, nu tänker vi på lite roligare saker.
Jag mådde illa i morse, men for på skolan ändå och ja, det blev lite bättre då men nu mår jag illa igen.
Jag uppdaterar mer då jag kommer hem, Kram.

Ny färgad

Datum:2010-01-19   Tid:06:56:15

Hej hopp gummi snopp

Igår färgade Tojfa håret på mej, jätte lyckat vart det *Ironi* Nejdå, det gick ju bra, jag fårstår inte riktigt hur man kan misslyckas med att färga en utväxt så nja, så svårt var det väl inte men hon var duktig. Trots att hon verkade vara rädd att färgen skulle ta slut för hon stod och försökte verkligen dryga ut den så mycket som möjligt i hårbotten på men.
Sen efter det kändes det ju oschyst och gå i duschen och låta henne bara sitta och dö medans jag skulle duscha ur färgen. Så vi klädde av oss till underkläder och klev in i vår dusch, eller tojfa hade ett linne och mina badbrallor på sej. Och vår dusch är i sin tur rätt stor så vi skulle lätt rymmas minst sju personer i den och durscha allihopa samtidigt. Det gick jätte bra med att itne blöta ner oss till en början, men sen blev man lite blöt här och var och till sist sket vi i det så jag vart genom blöt, i de få kläder jag hade på kroppen. Men vi skrattade som fan så vi lär väl leva tills vi blir trehundra nå?

Nu är klockan inte mycket, jag mår illa och vill inget hellre än att krypa ner i sängen och somna om utan vetenskapen att en veckar klocka lär ringa om en halvtimma. Det går nog inte alltså.
Idag har vi, tyska, engelska, idrott, matte och no. Vi går bara tills kvart i två idag. Sen ska jag på stan och köpa nya fotofästare! Det är ett som är klart.

Scrapbooking

Datum:2010-01-17   Tid:20:57:19
Har scrapat lite idag, pappa åkte och spelade poker ikväll så jag är ensam. Så jag har suttit på golvet och scrapat.


Charlie

Datum:2010-01-17   Tid:18:00:36
Jag hade bara tänk säga att jag är rätt så ja.. oroad eller hur man kan säga nu. Trots att min lillebror är irriterande så inni helvete ibland, är han samtidigt otroligt otroligt söt. Han kanske inte precis pratar och är lika livfull som andra tre åringar eftersom de tror att han har någon slags sjukdom eller så. Men han är jätte söt och jag har en personlighet som är lika söt.
Dock nu ligger han i sunderbyn med gigantiska utslag, jag fick se en bild och det var verkligen jätte äckligt. Huden runt munnen och under ögat är borta och han är helt röd och uppsvullen och ja.
Han var tydligen jätte öm och kunde knapp sitta eller ens ligga för huden gör så ont. Läkarna trodde att han hade någon infektion som stöter bort huden.. Den rivs bort bara man nuddar i honom med fingrarna.
Stackarn.. <3

Chokladbollar med Matilda

Datum:2010-01-17   Tid:17:49:25

Hej hopp gummi snopp
Jag och Matilda spelar alltid SSX, kort, Lara eller trivial. Så idag försökte vi hitta på något nytt att göra. Vi ritade lite, men det var itne så jätte kul, så efter ett tag gick vi ner och skulle baka något. Eftersom vi inte hade ingredieser nog hemma att baka bullar, så gjorde vi chokladbollar, eller ja, enligt mej heter de negerbollar men alla klagar ju på att det är så jäkla diskriminerande att säga så så...

De vart jätte fina och goda.. ja typ..

Med Tia, as vanligt.

Datum:2010-01-16   Tid:16:54:29

Hej hopp gummi snopp
Klockan nio i morse ringde Tia och jag var faktiskt vaken då. Men ja, eftersom det var varmt idag, bara 6 minus grader så bestämde vi oss för att dra på oss skrillorna och dra och åka utanför skolan. Vi var där tidigt och trots att det var lite snö på banan så gick det utmärkt att åka. Vi åkte ett tag, ringde till Sofia som låg och sov och ja, sen gick vi hem till henne och spelade Lara Croft då det kom en massa folk och tog vår is.
Vi spelade ett tag, och sedan kom mamma och hämtade mej. Vi handlade och jag åkte hem och gjorde mat medans hon for te blåsmark. Sen så tog jag mej en dusch och nu är jag hemma hos Matilda igen.
Vi ska ha filmkväll och se Wanted, jag hon och Sofia.

Så ja, jag suger på att uppdatera mej då jag får ett intressantare liv lovar jag att jag uppdaterar tretton gånger per dag.. dock lär det väl dröja ett tag.
Tills dess, hej svejs.

 

Hos Tia

Datum:2010-01-15   Tid:19:54:57


Söt va? helt oredigerade och så.
Just nu är jag hos Tia och vi ska kila ner och se på Let's dance.
Vi har spelat SSX samt har jag tagit några snabb kort på henne till hennes nya blogg design. Awsome..
Japp, emh..
Kram, hörs i morrn antar jag. Vart ett kort inlägg..

400 inlägg

Datum:2010-01-13   Tid:21:08:10
Ge mej en stor applåd. På cirka 10 månader har jag fått ihop 400 inlägg nu. Det är väl typ 40 inlägg per månad, kanske inte några jätte höga siffror med tanke på att storbloggarna skriver typ 40 inlägg per vecka. Men det är bra för min del.
Jag har idag varit i skolan. Oh yeah. Eftersom vi tydligen hade tyska lektion igår, vilket vi inte visste om så missade vi den, och gick därför på A arnas och C arnas idag. Inte alls roligt för vi hade Tessa som vikarie.
Sen så.. ja på slöjden ska vi göra några utsmyckningar och så som ska piffa upp två grupprum. Tex ska jag, Tia och S göra 4 tavlor, där var och en ser ut som ett Ess ifrån en kortlek. Hjärter, ruter, klöver och spader. Kmr bli bra tror jag. Emg, vad mer? Jo just det!
Vi har ett special arbete på so:n, tex ska vi skriva ett fakta häfte om ett kapitel i någon av böckerna som vi inte läst om ännu. Jag ska skriva om arbetslivet. Och ja, jag och matilda skulle träffas hos henne och skriva, och då jag packat ihop min data, och vandrat hela vägen till henne, så ringer hon. Då jag står vid hennes postlåda ringer hon och säger att jag inte behöver komma för att de ska åka bort. Gud mina fingrar höll på att dö då. Då köpte jag mej en BREJK och nytt nummer av Bon och kom över det. Nu skulle hon typ ringa då de kom hem eller nå, jag vet inte. Så ska jag gå dit så kanske vi hinner skriva lite ikväll. (Svenska: spela ssx).
Förhoppningsvis får jag färga håret ikväll också om mamma kommer ihåg att köpa färg.
Nu ska jag hur som helst inte göra speciellt mkt.
Vet inte vad jag ska skriva. Gud jag är så dålig på det här och har aldrig några bilder.

(Inlägget skulle ha publicerats idag cirka klockan 17)

Lista (;

Datum:2010-01-12   Tid:21:20:26
Höger- eller vänsterhänt? Höger ofc (;
Humör just nu? Kissnödig... är det ett humör?
Kläder just nu? Jeans, tröja cardigan
Musik just nu? "The show must go on", covern med Erik Grönwall
Sommarplaner? Sova, sova och spela SSX med Tia!
Hur många kuddar sover du med? 6 hos pappa oh 3 hos mamma.
Spelar du nåt instrument? Elbas oh Flöjt, ingen riktig hjälte på det men me fixar det!
Morgon- eller nattmänniska? morronmänniska helt klart!
Vem är viktigast för dig? Chick-Hicks ;D Nej kanske inte, men, vännerna, familjen.
Bio eller promenad? Båda !
Är du kittlig? Jajamänsan, men var säger jag inte.
Snarkar du? Vet inte, Tojfa sa att jag gjorde det.
Stjärntecken? Oxe! Fyller år 28 april! ^^
Äckligaste insekten/djuret? Apor och björnar.
Om du fick välja en superkraft, vad skulle du välja? Jag vill kunna läsa andras tankar! =)
Vad vill du jobba som? Vill bli åklagare tror jag. Ska iallafall utbilda mej till jurist.
Stökigt eller välstädat? Emh, det borde väl vara välstädat, men det är sällan det är det!
Skulle du nånsin få för dig att hoppa bungy-jump? Vore säkert coolt men jag är livrädd att man typ ska studsa snett och sen ska man fara in som.. under bron. Scary!
Gillar du att sjunga? Hell yeah, men jag är helt körd på sångfronten. Trust me, haha! ;)
Anser du att du är stark? Nope, svagfis här.
Vad gör du om du får hicka? Håller andan i 20 sekunder. Det brukar funka.
Vad längtar du mest efter just nu? En bulla tror jag.. eller så borde jag gå på toa..

Skola och usch

Datum:2010-01-12   Tid:19:21:20

Usch, jag försökte skriva ett inlägg men det gick trögt. Skolan är jobbig. Jag uppdaterar när jag vill, när jag har bilder eller nå sånt. Puss.

Ojojojoj

Datum:2010-01-09   Tid:23:04:18
Oj, här var det dålig uppdatering deluxe.
Fy skäms på mej liksom. Men igår uppdaterade jag väl en gång (tror jag) och så blev det så att jag åkte till Matilda. Där var även Tojfa. Vi spelade typ nå jäkla spel, både på datan och på hennes telefon och sedan la vi oss och såg Dumpa honom. Den var väl rätt bra gissar jag. Efter filmen spelade jag och Tia lite SSX, och kollade på saker på en hemsida som vi skulle beställa ifrån, kanske. Pappa kunde inte hämta mej så sent, så jag skulle gå hem te mamma och sova där, men då klockan var kring 12, och jag skulle börja pallra mej hem, tyckte inte Anna att jag skulle sova ensam hemma. Mamma var nämligen i blåsmark och Victor i Skuthamn hos Karin. Så jag fick sova där. Snällt va?
Så vi bäddade i ordning tält sängen och sen så sov jag där. På morronen åt vi, såg klart filmen legally blonde som var riktigt bra. Sedan åkte vi te ÖoB, Dollar och någon sy affär. På Dollar köpte jag en väska te mina ark.
Då Anna sprang in på sy affären satt jag och Matilda kvar i bilen. Som efter en minut låste sej, och direkt efter man hört lås ljudet säger matilda "Rör dej inte, larmet är på!" Så ja, vi försöker sitta stilla, men då man har en tre åring med är det inte alltid så enkelt och ja, larmet gick, och vi satt inlåsta där inne.
Mysigt va? Vi ringde då till Anna som kom och låste upp och gav oss nycklarna. intressant egentligen. Not.
Nu har jag kommit hem för.. väldigt länge sen och ska sova. ska försöka vakna lite tidigare i morgon bitti för annars kommer jag vara död på måndag.
Höres. Ännu ett bildlöst inlägg jag är ledsen. Jag suger på det här.
Sov gott

Itchy Daze - Monster

Datum:2010-01-07   Tid:20:24:18
Japp, det vart typ ingen uppdatering igår för Tojfa var här och vi hade så roligt så. Vi låg och skrev på en fic som nog kmr blir rätt bra. Sen så gjorde vi inte så jätte mycket mer än att bara skratta åt Tojfa som försökte beskriva vad en 'hund-ring' var och misstolkade allt som jag någonsin sa.
Vi hade iallafall jätte roligt och somnade någon gång kring 2. Det kanske inte är så jätte sent. Men då klockan sedan ringde klockan 8 på morronen, så var det ganska sent. Tojfa skulle och spänna tandställningen, så pappa fick skjutsa oss till tandläkaren. Det tog inte mer än typ fem minuter och sen åkte vi hem. Men då kunde vi inte somna om så låg och skrev, rollade och spelade spel på hennes telefon. Vi såg även ett CSI NY avsnitt, Tojfa tyckte allt var så äckligt så fort man såg lite blod. Okej blodet kanske inte var så äckligt, men då de stack en nål genom ögat på en person rös Tojfa.

Sen åkte hon hem för ett tag sedan, typ klockan fem. Då städade jag, hackade grönsaker och nu har vi just ätit tacos.
Mysigt mysigt. Nu ska jag ta det lungt resten av kvällen, se någon film och kanske beställa en bok. Haha, jag har fanimej gått och blivit förälskad i avatar, och det finns en fältguide för Pandora som låter intressant och som jag vill ha.

Emh, bildlöst inlägg vare här!

Datum:2010-01-06   Tid:13:10:37
Pappa har just tvingat i mej två mackor och ett glas blåbärs soppa då jag sa att jagi nte ville ha någon frukost. Usch. Jag gillar inte att äta frukost. Liksom, jag är inte en sån där trådsmal unge som står och tjatar bara "Oh jag är så fet jag måste banta" Då man redan är så pass underviktig att det nästan hotar en till livet. Gud. Sådana hatar jag verkligen. Men jag har jävligt mycket hull på kroppen och pappa som tjatar på att jag kommer svälta ihjäl, äsch nej.

Iallafall skulle ju Tojfa komma idag. Det ska hon fortfarande, men det är så att min faster är här -igen. Och hon har ju lilla Isak, som skriker hela natten också får man inte säga något.
Jag satt och tittade på ett CSI avsnitt utan ljud för att väggarna emellan är så passtunna att jag skulle kunna höra ett papper falla där utanför. Och det är jävligt irriterande för det är väl ändå jag som bor här? Och jag vågar knappt gå upp på toa då hon ligger där utanför men själv så låter hon ungen skrika så jag vaknar. Så då ska Tojfa komma, vilket betyder att klockan 22 är det teckenspråk som gäller och hålla käft. Som tur är har pappa sagt att han kan sova här nere utan för istället, så får faster sova med Isak inne i stora sovrummet, så slipper vi vara tysta. Den gubben vaknar inte ens av brandlarmet.
Vi ska hyra film har jag bestämt, och köpa godis.
Så ja, vi hörs senare antar jag. Rätt så värdelöst inlägg men wtf.

Spökfarare

Datum:2010-01-05   Tid:18:13:11

Bensin i blodet
Jag mår bra
Är inte långt kvar
Den sista avfarten
Passerar
Metall vibrerar
Under mig
På väg till dig
Stjärnorna faller från horisonten
Jag vänder hjulen om

Kyss mig nu
I motljus
Som en spökfarare
Söker jag dig
Natten är kall
Jag far ensam
Som en spökfarare
För att äntligen vara med dig

Adrenalin
Håller mig vaken
Har ingen rädsla
Gatan vänder sig om
Framför mig
Jag vänder hjulen om

Jag känner dig inte
Och tror därför att jag kan klara det till dig
Klara det till dig
Klara det till dig

Jag är här
Bakom dig
Spökfarare
Jag följer dig
På din sista bit

Kyss mig nu
I motljus
Som en spökfarare
Söker jag dig
Natten är kall
Jag far ensam
Som en spökfarare
För att äntligen vara med dig

Hey
Jag är
Vid dig
Jag är här
Här
Jag får inte här vara
Spökfarare
Far alltid ensamma


Då det nya albumet kom och man lyssnade på det första gången var det som, "Okej, är det här TH? det låter inte så?" Men nu, har man lärt sej låtarna och gud, ja, det är nog ett av de bästa de har gjort. Vissa låtar är ju sämre än andra. Som Sonnesystem och Kampf der Liebe. De två har jag inte riktigt lärt mej älska ännu. Men dock, till exempel Hunde, som jag ogillade mycket första gången jag hörde den, den är riktigt riktigt bra nu.
Hey du, är bättre på engelska, samt Komm. Men Träumer, den föll jag för för bara ett par minuter sedan. På engelska (Love & Death), låter som en dåligt skriven Kill Hannah låt med någorlunda not arragerman. Men på tyska blir den mycket bättre. Nu ska jag fortsätta här. Texten ovanför är översättningen av Geisterfahrer - Phantomrider.

Lilla julafton, tja nästan i allafall.

Datum:2010-01-05   Tid:15:30:17
Pappa kom ner och väckte mej idag, sa att jag inte fick sova längre och klockan var elva.
Rätt elakt med tanke på att jag går upp klockan sex varje dag det är skola? Eller hur? Hur som helst. Då jag masat mej upp och så, kom fick jag min skiva av Helene. Jag skrev ju att jag köpt Tokio hotels tyska Humanoid. Den hann komma idag, trots att jag betalade den igår. Det gick snabbt huh?
Sen hade paketet ifrån stockholmarna kommit också, Helenes pappa och låtsasmamma vill säga. De kunde inte komma te jul så de skickade paketen med posten. Jag fick en jätte fin stämpel och 300 kronor. Tack så mkt (: (:


kärlek <3    169 spänn. 50 spänn billigare än på CDON, eftersom denna inte krävde någon frakt.



Ska sparas, iallafall försöka sparas.


Sen så, ja, tänkte jag visa vad jag köpte igår.

Alfabetet. Jag vet att det är dåliga bilder, men ja, man trycker ut bokstäverna. På en av småbilderna är det ett exempel på hur det skulle kunna se ut, so u know.


Har tittat på den länge, men varit för snål. Igår var den på rea och jag vart kär på nytt. Jag är sjalkåt som Sofia kallade mej.

Avatar - spoiler

Datum:2010-01-05   Tid:12:10:35

Igår var jag ju jag och såg AVATAR med Sofia Arvidsson. Och ja vad ska jag säga? Jag gillade verkligen den filmen, helt klart. En sådan som jag kan se tusen tusen gånger om. Den ska jag antingen köpa eller tvinga mamma att köpa åt mej då den kommer ut. Jag är väl antagligen lite efterbliven att se den eftersom premiären var före jul, men hur som helst.
Den handlar om Jake Sully, en föredetta marinsoldat som blivit förlamad från midjan och ner, som åker till Pandora, en måne täckt av ett gröntlandskap. De är där för att dels forska bland invånarfolket, Na'vi, som de heter. Men han blir också tillbedd ett uppdrag: Han ska bli en av folket, Na'vi alltså. Han ska vinna deras förtroende för att sedan kunna övertala de att flytta. Klanen har sin by över en gruva fylld med dyrbara mineraler, som människorna vill åt. Men Jake blir förälskad i 'hövdingens' dotter, Neytiri. Då han sedan avviker ifrån sitt uppdrag att förflytta klanen, går översten till attack och ja. Jag har redan spoilat nog mycket.
Jag tycker den var otroligt bra gjord, med 3D effekterna och så, trots att brillorna gled ner på näsan hela jävla tiden. Det var som J.K Rowling nästan. Hon har ju skapat en hel värld, innehållande, azkaban, diagongränden, läckande kytteln. Och allt det där. Här var det inte en sådan värld. Här var det namn, på växter, och djur som man aldrig förr sett. Det var ett helt nytt språk. Fan tänk er sitta och skriva manuset till denna film som för övrigt är 2 timmar och 41 minuter lång. Den var faktiskt otroligt otroligt bra må jag säga. Trots att Sofia verkade tro att jag sett filmen hundra gånger då hon satt och fråga mej saker. Hur fan ska jag veta till exempel om ALLA förvandlas till AVATARER innan vi ens sett fem minuter utav filmen?
Den var riktigt bra, och sorglig på vissa sätt, men man blir sugen på att bli en sån där liten (okej de är tre meter långa) Na'vi. Det såg så sött ut då en mamma kom bärande på ett litet knubbit barn med svans som var typ bara 2 decimeter och en jätte kort fläta. Jätte sött.

Den filmen ska jag helt klart se igen. Kanske inte på bio för den kostade 130 spänn, och det var väl lite dyrt. Tänk vad enkelt då alla filmerna kostade 70 kronor?! Iallafall, så ja, kanske jag köper den då eller hyr då den kommer ut.

Här finns mer fakta eller så ifrån wikipedia. Jag var också nog duktig att upptäcka att hon som spelade Neytiri, även är Anamaria i Pirates of the Caribbean. Erkänn duktig va. Det är inte hur enkelt som helst då alla är blåmålade och tre meter höga, samt hur magra och smala som helst.

Såg även att det fanns några relaterande böcker, är man en totalt nörd ifall man skulle köpa en sån är väl frågan? Jag vet inte riktigt, men jag har inga pengar till det nu, är tooootalt pank. Igår innan filmen var jag på stan, köpte ett alfabete till på rima, två papper, en sport topp, samt en sjal.

Humanoid

Datum:2010-01-04   Tid:01:07:41

Föresten så har jag köpt Tokio Hotel skivan Humanoid idag. 169 kronor, ingen frakt. Asbra ja! Jag har ju varit det där lilla efterblivna fanet som inte ägde en ny skiva, utan lyssnade bara på spotify. Men nu har jag köpt den och det är bra.

Night

Datum:2010-01-04   Tid:00:55:08
Jao, eller vad ska jag säga, det blev inge bio ikväll, det vart krångel med biljetterna. Men vi har nu bokat till i morgon istället, halv fyra. Och det var rätt bra för då slapp vi gå hem. Jag känner inte för att gå hem halv elva på kvällen då det är så kallt som det är.
Nu ska vi se lite CSI NY och sen sova. I morron ska vi upp tidigt och buda på nån bibel Sofia vill ha. Weird girl ja..
Jag har förövrigt under kvällen rollar med min älskade älskarinna Yasmina. Och ja, här äre bara otrohet och lögner i våra roll. Nej, sex just nu men det behöver inte hela världen få veta känner jag. Och samt Sofia, är beroende av henne just nu för nu är det spännande (:

Sofia hatar bilden men hon fick fan cencuera ansiktet själv, så nu får hon fanimej stå ut.
Plus, har hon inte så där fet arm, utan hon böjer den på något udda sätt.

Ny duschad.

Datum:2010-01-03   Tid:13:14:32
Ett under har minst sagt inträffat. Idag då jag kollade på min klocka direkt efter att jag vaknat var den tjugo i tolv. Jag som max sover till tio. Mja det var rätt skönt att kliva upp då. Otroligt hur bra humör man kan vara på då man slipper vakna av den där hemska väckarklockan.
Idag har jag inget speciellt för mej. Jag ska vara med Sofia Arvidsson. Höra om inte hon vill komma hit. Vi ska vara med varandra det bestämde vi igår men vart vi ska vara vet vi inte. Men vi ska gå och se AVATAR ikväll. Det blir bra. Har velat se den länge nu. Haha, jag har upptäckt att jag går på bio rätt ofta faktiskt. Minst en gång i månaden och min brorsa var på sin första bio på typ tre år i förrgår.
Hur ofta går ni på bio?
Egentligen gillar jag det inte speciellt mycket. Det är osköna stolar, irriterande då man ska av med kläderna och fuck så jävla hemskt då man måste resa sej upp och kana emellan alla som sitter där för att man måste pissa. Men samtidigt är det något mysigt över det hela.

Och ja, som rubriken säger är jag nyduschad. Jag har gått oduschad i flera dagar i mina mjukisbyxor och i morse tog jag mej en lång dusch och sedan nu då jag tänkte klä på mej insåg jag en grej. Jag har inga byxor här.
Haha, vart enda par jeans jag har är hos mamma, båda only jeansen, de svarta oh de rosa och de andra jag brukar ha. Det enda paret jag har här, är ett par blåa jeans som skulle passa bra till en kampanj för viktminskning. För jag kan dra ut dem minst en decimeter i midjan, de ramlar av direkt. Så jag har bara mina mjuka äckliga byxor som jag kom i och gått omkring i i tre dagar, så jag och pappa ska åka ut te hortlax oh hämta nå brallor hos mamma. Visst är man smidig?
Jag borde städa här ja. Ja det ska jag göra.. strax. Ska bara klä på mej klart.
Sen så har jag varit jätte duktig och hittat tre nya praliner i aladin asken som jag gillar, mjuk toffee, apelsintryffel och gräddnougat. Förr har jag bara gillat en.

Kanske blir det lite bilder ikväll då?
Puss.


Ps, måste få påpeka att jag blir otroligt avis då jag ser hur mysigt Kenza och Foki har det där borta i thailand. Gah jag vill också utomlands!

Jaja, jag kommer inte på någon rubrik

Datum:2010-01-02   Tid:15:03:29
Ja, idag är en sån där slö dag då jag ligger hemma i mjukis byxor och luktar svett. Men jag ska duscha länge ikväll så oroa er inte. Såå illa luktar jag faktiskt inte!
Jag vet att det är lite tomt på bilder just nu, men det är så att jag glömde min kamera hos Sofia och ja. Det är lite kris här nu. Ska försöka bli bättre på det där. Men jag är ju inte precis så jätte sugen på att vara med bild själv, dessutom är min dator jätte seg, massa saker har lagt av, msn osv, plus så funkar inte det nu tydligen att föra över bilder. Datorn känner inte av att jag kopplat adaptern så det går inte. Jag ska ta med den te mamma så får Jens blåsa den någon dag. Har ändå inget speciellt på den typ så jag får väl installera om de saker jag vill ha och försöka ha någon ordning på sakerna. För just nu ligger allting huller om buller och jag har ingen ordning bland mina dokument, bilder oh musik och sånt.

Egentligen skulle jag ha behövt på stan idag. Köpa nya patroner till skrivaren eftersom pappa tydligen vägrar göra det, var lite sugen på nya saker också. Nej jag har inte nog mycket även om jag beställt. Och i morrn har allt stängt. Fast inte gallerian så kanske ska jag gå ner och köpa det? Jag vet inte. Hur som helst..
Mina romerska bågar har tagit slut, buh..

Nu ska jag rolla med Sofia och kanske scrapa lite om jag hittar något roligt att göra med. Puss och höres sen.

Funderar..

Datum:2010-01-01   Tid:17:04:46
.. på att sprätta lite pengar men tvekar.

Föresten tog det mej mer än 1 h att få ut det här inlägget för att internet la av och vägrade gå på igen >.<

2010

Datum:2010-01-01   Tid:11:53:28

Gott nytt år på er. Nu lämnar vi allt tråkigt och ser framåt bara?
Jag hade tänkt sätta ihop en årsresume, men eftersom jag inte alls har så mycket bilder, eller ens så speciellt liv, med resor och fester och sånt. Låter jag nog bli tills jag har något roligtare att säga än vad som hände under engelska lektioner ect.
Jag laddar upp bilder senare, det går inte just nu för att det var brist på batteri i min kamera i går så jag tänker sno bilder i från Matilda och de.
Vi hade iallafall jätte trevligt. Vi fyra är ett levande bevis på att man inte behöver alkohol för att trilla på arslet och ha kul. Vi började kvällen med att spela lite Band Hero alla fyra. Det gick jätte bra *host*
Så spelade vi alias och Larice upphetning under det spelet har nog smittat av sej på oss alla för vi sitter och skriker och försöker förklara ord som växthuseffekt och kotte.
Då Sandra skrek gummisak som man blåser upp vart det dessutom kondom. Den fick vi inte rätt för.
Sen spelade vi twister också och ja. Det är vi ju jätte duktiga då vi knappt kan skilja på höger och vänster.
Vi satt och pratade. Samt körde sms roulette.
Så alla som fick lite udda, elaka sms igår ber jag om ursäkt till. Fan jag måste ju ringa hela min kontakt bok snart och be om ursäkt.
Ja, Vad gjorde vi mer? Vi spelade lite mer alias, skrattade och strax där på var det tolvslag. Men i Slammermora fanns inte mkt raketer, det var endast ett hus längre bort som hade nå sånt så vi kikade lite på deras och tände såna där jätte små som tjuter och sedan poffar.
Sedan för Sandra och Matilda hem. Typ direkt efter det var ju lite tråkigt. Jag stannade ett tag till för jag ville inte lämna Sofia ensam hemma.
Då såg vi Mr and Mrs Smith. Eller ja, början av den typ. Jag har den, men har aldrig sett hela. Det måste jag göra någon dag.
Hursom helst. Gott nytt år och bildern kmr snart !

Gott nytt år

Datum:2010-01-01   Tid:11:36:48

Hallå. Ska bara kasta ihop ett snabbt inlägg nu innan jag måste åka. Vi ska fira jul  hos Tojfa. Jag, hon, Sassa och Tia. Egentligen är jag inte så jävla sugen på att åka. Jag känner mest för att sitta hemma och dricka avslagen julmust och smaka på alla äckliga bitar i paradisasken. Men ändå. Jag ska inte vara så tråkig nu. Dock, som sagt ska vi ut te slammermora och där smälls inte mkt raketer tyvärr. Men det blir väl trevligt att va med tjejerna ändå. Vi ska spela Band Hero, sällskaps spel som trivial och Alias. Samt.. vet jag inge mer.. kanske ska man ta med sej någon bra film så att vi kan se? Men jag har inga bra filmer. För utom Sweeney Todd och CSI säsongerna.
Det finns inge bra att se på TV och jag är smått sugen på att hämta en biskvi i frysen men orkar fan i mej inte. Nej. Nej nu måste jag sluta äta så jääävla mycket.

Jag är jätte trött, jag rollar med Sofia. Egentligen Sath också över sms men det är lite uttjatande nu för jag skriver fel på sms hela tiden. hursom helst...
Jao, vad ska ni göra ikväll då?
Festa? 


Det här skulle egentligen ha postas igår kväll kring 18 tiden. Tydligen gjorde det inte det.