Snart sängdags

Datum:2010-03-31   Tid:22:19:51
För alla er som, likt mej, har en trevlig liten dejt med datorn ikväll, tänkte jag ge er ett gäng bilder som man dregglar över tills munnen torkar ur.
Tyska GQ, februari nummret (vilket jag btw är stolt ägare till. Ska rama in det och hänga upp det på väggen.)Fotograf: Julian Broad.

Nu är det lov!

Datum:2010-03-31   Tid:19:03:23
Jisses vad skönt att slippa skolan, haha, igen. Vi har gått typ, tre dagar i liksom, riktig skola sen praoen.
Nu är det iallafall påsklov och det ska firas med ett toabesök såfort jag skrivit klart detta.
Haha, just nu sitter jag och diggar You and me at six's sköna cover på Pokerface. Sök på den så hittar ni en riktigt bra låt!
Dagen gick relativt fort. Klassrådet var soft för vi fokuserade på att försöka lösa en uppgift. Hela klassen är med i någon sorts tävling där första uppgiften är att konstruera något så att vi kan lyfta en boll ur ett 40 cm högt rör, men hela tiden måste vi vara minst 20 cm ifrån röret.
Sen bar det iväg till en musikal i christinasalen. Ankan var med och massa andra man kände igen och den var jävligt bra faktiskt.
Efter det vare kort lunch och dags för prov. Jag tror att det gick relativt bra men ja, what do I know?
Sen vare slapp elevens val. Jag gjorde absolut ingenting, utan satt och nystade pappersgarn åt Rose-Marie, för jag hade min stickning hos pappa.
Det var min dag typ. Och så hade jag ju faktiskt tagit en massa bilder på skolan för att visa er, men inte går dem att ladda över nu inte, nej nej. Såklart inte.

Ska försöka få det att funka. Tills dess, hare så bra!

Här är btw min fina nya The Sims familj. Hale.

Okå, väldigt dålig bild men skit samma.

Pluggar..

Datum:2010-03-30   Tid:18:14:52

Avatar - A confidential report on the biological and social history of pandora

Datum:2010-03-29   Tid:20:03:56


This lavishly illustrated film companion takes the reader on a journey into the magical world of Pandora, to get closer to the landscapes, creatures and characters of James Cameron's blockbuster epic, AVATAR. This is the only adult tie-in book to what many are already describing as the cinematic event of 2009. Marking James Cameron's first film since 1997's Titanic, Avatar is set to be the most exciting film of 2009 but also a major milestone in movie history. Using state of the art technology, Cameron and producer John Landau have created an entire world - Pandora - and realized it in a way never before possible. For the first time ever, 3-D effects conjure up a world every bit as real as the one we inhabit. Yet the world of Pandora is unlike anything we've experienced - ten foot blue humanoids wander peacefully amidst a world of flying mountains, phosphorescent forests and unimaginable vistas. This is a perfect tie-in book, offering a stunning companion to this cutting-edge masterpiece, featuring a comprehensive look at the fictional world created for the film, including flora, fauna, planets, and more. AVATAR will be the most unique, engaging universe ever realized on film and the AVATAR FIELD GUIDE is the perfect guide to that world as well as the only resource for fans who are left wanting more. AVATAR is a genre-bending blend of sci-fi action-adventure and a timeless, emotional and personal story of redemption and revolution. The talent is exceptional, featuring Sam Worthington, the hot young star of Terminator Salvation, Sigourney Weaver, Giovanni Ribisi, and Michelle Rodriguez, among others. An epic story, the Cameron brand, and fantastic visuals! This promises to be the must-see film of 2009, and for any fans of the film this will be the ultimate self and gift purchase.

131:-  finns här

Today I'm wearing this

Datum:2010-03-29   Tid:08:31:37


Jag hittade min absoluta favorit tröja (den svarta alltså), in the hela world! Haha, den låg ingömd i en annan tjock tröja. Jag som letat den sedan typ.. vi kom hem från sthlm.
Plus, en liten extra tummen upp är att jag har ett fett hål i brallorna. Men what the fuck.

Tokio Hotel reklam på Spotify

Datum:2010-03-28   Tid:21:59:43

Rätt roligt att höra om reklamen, då det är mer än tre veckor sedan konserten var. Nåja, en liten truddelutt av monsoon är aldrig fel.
Och med det korta uttalandet så tänker jag säga tack och god natt. Ska försöka bättre på uppdateringen. Jag känner att det blir mycket roligare att uppdatera bloggen då man har en dator som inte behöver en hel livstid för att ladda.
sovgott och dröm om mej.

Insperation och sommarkänsla...

Datum:2010-03-28   Tid:21:57:03
´
.. kommer direkt ur den här bilden.
Är det någon bloggare vars stil jag verkligen älskar så är det Elin Keros. Och just denna bilden är en grym favorit hos mej. Varje gång jag ser dej är liksom "fan, i sommar ska jag verkligen köpa mej ett par snygga jeans shorts", jag har inga. Och det är verkligen på tiden att jag skaffar mej några, för det är så förbaskat snyggt! Hela hon är snygg!
Dock känns sommaren oändligt långt borta just nu då man tittar ut och allt man ser är snö, snö, och ännu mer snö.

Ny design på G

Datum:2010-03-28   Tid:15:50:13
Japp, ny desgin på G nu. Och eftersom jag inte är speciellt älskvärd framför kameran får det bli en med Tokio Hotel. Kanske ska jag försöka göra mej i ordning och vara med på kort senare, men ja, fram tills dess, får ni vara glada med en design åt världens bästa killar.
Därför kommer jag inte vara speciellt aktiv nu, jag ska försöka få till en BRA desgin, vilket.. lär ta ett tag.
Nu är jag hemma hos mamma igen, jag fryser som fan för här är det alltid iskallt plus att jag har en hund som följer alla steg jag tar. Emh... kort, ointressant inlägg. I know. See you later.

Rastlös

Datum:2010-03-27   Tid:11:13:13
Jag har tråkigt, jag har ont i.. magen/ryggen något sånt, går inte att förklara. Jag måste städa. Bör ringa och väcka Tojfa.
Fan vad jag är hungrig!
Okej nej nu klagar jag mest, som vanligt. Men ja, jag ska iallafall bädda ihop sängen och kanske lägga mej och läsa, jag vet inte. Därför bloggade jag föresten inte något igår kväll. Jag hade så ont i ryggen och så att jag la mej tidigt. Eller alltså, det är som i magen, fast på sidan, ovanför ena höften. Där har jag ont!

Nåja, igår slutade jag 12, gick ner på stan, eftersom jag inte kände mej så sugen på att gå hem ifrån bibblan, vara hemma i en halv timma och sedan gå tillbaka. Så jag väntade i stan istället på att Sofia och Matilda skulle sluta. Tojfa slutade tidigare och då gick vi och tog en glass. Blåbärs glass på café piteå <3
Sen så inhandlade vi lite grejs till vår tjejkväll vi ska ha.. nästa vecka någon gång.

Och nu gick det tydligen inte att ladda upp nå bilder, datan hängde sej då jag försökte så vi skiter i det. Vi får ta dem senare.

Tokio Hotel hörna

Datum:2010-03-25   Tid:20:25:26
Känner att det blivit mkt Tokio Hotel senaste tiden, jag är liksom nykär sedan konserten och vet ni vad? Ni får fanimej stå ut!
Idag har jag skuttat omkring hela dagen typ, började inte förän halv ett, vilket gjorde så att jag gick 12, och alltså tänkte jag inte på att äta lunch. Inte är jag hungrig klockan tolv, då jag åt frukost 8-9 tiden. Men då klockan vart 4 och jag fortfarande inte ätit nå, ville jag bara vika mej dubbel och klaga över hur hungrig jag var. Jag tog en macka och sen var Marianne så snäll att jag fick sluta tidigare, det var lungt ikväll.
Och då jag kom hem hade äntligen mitt paket kommit. Snacka glad jag vart!
Det där är då ofc inte allt vad jag har, alla tröjor och armbanden oh det, är inte med. Samt har jag skivorna hemma hos mamma för tillfället, eftersom jag ska bränna in dem i datorn, och ja, ni fattar.

Våren är påväg!

Datum:2010-03-23   Tid:20:13:13
Oj vad skönt det var att vänta på bussen i morse. Det var så härligt väder att man nästan blev på bra humör bara av det. Men bara nästan. Det krävs lite till för att få mej på riktigt bra humör. Tex lite mindre snö, snygga solbrillor och hörlurar som inte ramlar ur öronen så fort man rör sej!


Plus, så är jag på jätte bra humör nu eftersom vi fått brev om att vi har något att hämta ut på ICA. Vad kan detta något vara? Kanske 3 TH pussel och en tidning? Hihi, vi får hämta ut det tidigast på torsdag typ ._. Kommer dö!

Tisdag den 23/3

Datum:2010-03-23   Tid:19:19:44
Än en gång blir jag unnad denna underbara känsla att komma hem och kunna slänga sej ner på sängen med tanken att inte behöva lyfta ett finger, utan att få skuld känslor för att jag har några läxor.
Visst, har vi tyska prov efter lovet. Men vi har prov på de saker vi haft i läxa de föregående veckorna, och det har jag haft ca. 95% rätt på varje gång. Så jag känner mej rätt lung.

Idag på praoen fick vi börja med att sortera in böcker som kommit in. Det var mer än igår, tog typ tre timmar att få in alla böckerna, och då vi äntligen var klara, ja då kommer ett lass till. Efter det fick vi göra världens mysigaste sak! Vi fick sitta nere i källarbiblioteket och sätta på klisterlappar på utgallrade böcker som skulle säljas. Dem sa innan vi gick ner dit att 'det är nog inte så roligt så det behöver ni bara göra någon timma per dag', men vi satt där nere och hade hur roligt som helst, tills klisterlapparna tog slut. Då passade vi på att gå på lunch, och efter lunchen fick vi i uppdrag att märka utländska böcker med vilket datum de skulle återlämnas. Vet ni hur mycket man förstår av Emil i lönneberga på thailändska? Inte ett skit.
Det var iallafall urtrist, så då vi var klar med det så fick vi fortsätta klistra på böcker. Vi vart lata och istället för att gå upp och jobba mer så satt vi där nere emellan bokhyllorna och läste högt för varandra ur boken Sandor /slash/ Ida. Fatta hur jävla mysigt det är att sitta där nere omringad av böcker och den där mysiga doften som kommer ur gamla böcker. Det är helt.. ja.. gud.
Man måste vara intresserad för att förstå hur grymt mysigt det var.


Det var typ.. 5 såna där bokhyllor på vardera sida av mittgången, samt ett till förråd bakom en av dörrarna.
I morgon äre 8-3 igen, men på torsdag skulle vi typ få ta det senare skiftet sa hon. Och på fredag slutar vi 12, najs.

Fucking utbrott

Datum:2010-03-22   Tid:20:13:59

Vet ni, hur pissed man blir då man sitter och ser på en massa videor där fansen är så pass otroligt lyckligt lottade att det faktiskt får se killarna i Tokio Hotel på typ två meters avstånd? Bara det skulle fan få mitt hjärta att stanna för herregud vad stort det skulle vara.
Därför känner jag en stor bitterhet i det faktumet att jag inte bor i huvudstaden vår. Bara en sådan sak att kunna gå på en signering eller vara med att tävla om meet & greeten de hade i höstas. Eller springa efter dem på arlanda?
Vissa säger väl att det är stalking, men jag tkr att så länge man inte besvärar bandet på så sätt att det skadar dem är det okej. Dem vet, att dem är kända och att det är det pris dem får betala. Dem har ju sagt att dem älskar då fansen väntar utanför hotellet och på flygplatsen och så. Men står man utanför deras hus och typ skriker hela natten, är det ju en annan sak.
Jaja, jag lär väl knappast komma dem närmre än jag redan gjort, min awesomeness feeling är bortblåst och ja, jag får nöja mej med att suckta efter bilder på dem och sjunga med i låtarna. Det duger faktiskt.

Hemma, och borde städa.

Datum:2010-03-22   Tid:16:47:05
Hej, nu är jag hemma igen, skönt.
Nej jag ska faktiskt inte klaga, det var inte alls hemskt, utan rätt kul, och ni vill inte veta, hur skönt det är att komma hem och slippa sätta sej med läxor det första man gör. Och jag är jävligt tacksam att Adrian också var där. Egentligen får man bara vara en elev per arbetsplats. Men han hade typ ringt dit och frågat, och då fick han komma dit också. Och det var bra för det hade varit jävligt trist om jag var ensam.
Vi fick börja med att sortera in böcker som kommit in under helgen i hyllor, sen fick vi typ rensa en hylla med engelska barnböcker. Vilket var jätte trist, och irriterande för böckerna var så pass tunna att de inte hade någon bokrygg ens, så man var tvungen att dra ut boken, för att kolla vad författaren hette.
Sen fick vi sitta och slå in typ 30 små paket. Som de skulle lotta ut bland personalen. I december. Det var typ såna där små saker man fick med OKEJ och Julia tidningar vi slog in.
Efter det hade vi rast i en timma, då åt vi, och sprang runt i christinaskolan, där vi inte hittade. Eller Adrian hittade någorlunda, men inte jag. Vi gick till bowlinghallen och köpte godis och sen skulle vi skriva boktips. Det får typ alla prao elever göra sa hon. Så ja, jag skrev om Män som hatar kvinnor, och den gröna milen.
Vi bestämde att vi imorron på lunchen ska gå in till stan och äta på subland. Hehe, Elinh likes.
Nu ska jag städa här. Det behövs verkligen. Sen ska jag läsa. För efter att ha spenderat ett par timmar med att trycka in böcker på sina platser, blir man rätt sugen.


Adrian (:

Prao

Datum:2010-03-22   Tid:07:26:59
Nu sticker jag snart te praoen, så, Sofia och Yasmina, jag kommer nog inte ha telefonen på mej, just so you know.
Emh, jag ska då, som sagt (har jag sagt det förut eller?) praoa på stadsbibblan. Vilket betyder att jag måste äta lunch på christina. Fan Yasmina jag ringer dej då och då måste du svara!

Bussen går om typ en kvart så jag ska inte skriva allt för mycket. Hade världens mest underbara dröm i natt jag flög till thailand med Tom också bodde vi i värsta enorma fina huset med våra två vovvar. Sen blev det storm och då gömde vi oss i poolen och sen vaknade jag. Kanske inte så underbar, men början var underbar!
Jag vet inte riktigt vad jag ska säga så jag säger som Bill: Und... emh, ja. See you later.


Äh vafan, jag tittar i kors typ, jävligt fult men det får duga

Tokio Hotel konserten i bild

Datum:2010-03-20   Tid:20:06:19
men inte mina bilder här på bloggen. Nej jag skrev ut ett par bilder och scrapade med dem. Detta är resultatet, vart riktigt nöjd. Ursäkta för de usla bilderna.


Fotografierna är såklart inte mina. Ärligt talat är dem inte ens ifrån samma konsert, men eftersom Bill har samma outfit på alla konserter, spelade det inte så stor roll tyckte jag.

Stan med Matilda och Tojfa

Datum:2010-03-20   Tid:20:01:00
Hej hej.
Idag drog jag till Matilda, där vi sedan åkte iväg ifrån till stan. Fatta kul vi hade då vi sprang och letade push-up behåar åt höger och vänster och försökte tvinga matilda att köpa stringtrosor i rosa spets. Dessvärre gjorde hon inte det. Jag själv köpte halsband, halsband och halsband. Tre stycken köpte jag och jag är riktigt nöjd. Jag har blivit beroende av sådant nu. Smycken och sjalar. Shit vilken fjortis jag känner mej som. Men nåja.
Som vanligt glömde jag totalt bort att fota under vistelsen på stan. Så ni får bara nå bilder på sakerna.

Från JC, känner du igen det Sofia?


Ett halsband med maaassa kedjor, Lindex

Äntlingen! + bildbomb

Datum:2010-03-19   Tid:10:10:41
Nu har vi äntligen fått liv i mitt stackars internet. Och visst är jag lite små butter, eftersom det visade sej att vi kunnat göra det hur länge som helst. Man behövde inte byta ut något alls. Mamma bara typ.. drog ut alla kablar, stoppa i dem igen och uppdaterade nå skit så funkade det. Snacka om otekniska vi är.

Iallafall, mår jag pissigt illa idag, och därför är jag hemma. Jag har knappt sovit något inatt utan legat och tyckt synd om mej själv eftersom jag mår illa hur jag än lägger mej. Nej nej kanske inte det.
Dock är jag rätt sur över att missa HK provet. Nej jag gillar ju inte HK, men jag vill som göra bort det. För nu kommer jag inte få chansen att göra provet innan... inte nästa vecka, kanske vecka 13, annars måste jag vänta tills EFTER påsklovet, och då kommer jag ha glömt bort allting.
Nu idag ska jag ligga och sova tror jag. Kanske se någon film, jag ska vara hos mormor och morfar i helgen. Mamma och Jens ska till kåbdalis, och jag kände inte för att åka dit. Inte utan någon kompis så..


Nu har jag kopplat i min telefon i datan och tänkte bara rensa ur lite bilder som ni ska få se, visst är jag snäll?
Helt random bilder.


Vi var på andy's lekland, innan konserten. Gissa vem som sprang efter Charlie?


Här väntar vi på att få komma in i globen. Massa förväntans fulla fans.


Den där söta lilla broshyren eller vad det nu var, som man fick på konserten. Självklart sparade jag min och den är i min fina TH pärm nu.


Globen håller på att fyllas..


Charlie försöker rymma på arlanda


Vi har mycket snö...

Jag lagar mat en fredagskväll. Helene tyckte faktiskt att det var gott!


Vi var ute och körde skoter.


Titta snön har försvunnit i stan!


Amanda... länge sedan,


Sandra och Matilda på isenNu ska jag packa för morfar kommer nog snart..

Noomi Rapace

Datum:2010-03-13   Tid:21:57:28

Äre någon svensk som är riktigt snygg, så äre Noomi Rapace. Såg just 3 millenium filmen, och ja jag vet att jag är lite efter men ja, jag står kvar vid vad jag sa om att första filmen var bäst. Denna var lite dryg men ja, dem är riktigt bra. Bland de bästa.
Men som sagt, är hon jäävligt snygg och tänk om man fick se ut så!Man måste bara älska ironi

Datum:2010-03-13   Tid:09:25:06Tokio Hotel Shop

Datum:2010-03-12   Tid:21:53:40

För ett par dagar sen skickade jag efter en beställning på Ths offeciella shop där jag beställde lite saker som, ja, jag betalade 250 kr, och Helene resten. Alltså vart det inte så dyrt för min del. Det gick på typ 500 allt som allt med frakt och så.

Tyska GQ, Februari nummret
med inte bara en enorm artikel om tvillingarna snygg och snyggare, utan även en massa fina bilder på dem.
Sofia kallar det bög porr tidning och än är jag inte säker på vad det ska klassas som eftersom jag inte fått chansen att titta i den. Men en sak är säkert. Den ska in i min fina men dock så över fulla Tokio Hotel pärm!
Hittas här och kostar 5,00 euro (50 sek)


Pusselboll, 60 bitar.
Vart lite skeptisk nu då jag såg att diametern var sju centimeter, liksom, hur liten är den inte då? Den var iallafall söt och ja, det är väl huvud saken antar jag. Jag tänker inte skicka tillbaka den bara för att den är liten.
Av någon anledning har jag blivit barnsligt förtjust i pussel nu. Så det där verkade väl lite roligt. Det fanns en till, med ett 'blå-vitt' motiv på killarna som, men samma bild är på ett 'vanligt pussel jag beställ, så jag tog den här röda istället.
Är ni sugna på denna söta sak finns den här och kostar 7,99 euro (81 sek).


"Vanligt" pussel, 1000 bitar.
Att lägga det här lär väl ta mej ett tag men ja, vad är livet utan lite komplicering? Älskar iallafall denna bild, speciellt Bill. Fan vad het han är på den bilden. Det är denna bild som även finns som pusselboll. Men ja, det här var finare.
Frågan är bara vart jag ska få plats med det. Jag funderar på att rama in det eller kanske göra som Helene föreslog, köpa ett bord och då det är färdiglagt, så lägger jag en glasskiva över och så. Det vore väl lite coolt?
Pusslet kostar 12,99 euro (131 sek) och finns att köpa här.
Pussel med bilden 'band and instruments', 500 bitar.
Den här bilden älskar jag också! Jag är allmänt förälskad i Bills dreads. Men dock älskar jag ju det nuvarande håret också. Samt tuppkammen. Det enda jag inte var så förtjust i var den enorma enorma lejonmanen som fick honom att se ut som jag vet inte vad.. Som om han vore en vandrande slicke pinne.
Ja, som sagt, är jag nu barnsligt förtjust i pussel och längtar verkligen tills de kommer så att jag kan börja lägga.
Det här kostar 9,99 euro (101 sek) och kan beställas här!

Något som är bra att veta är ju att man måste beställa för mins 15 euro vid varje beställning, och frakten till sverige är 12 euro.
Men jag känner mej SÅ nöjd.
Längtar som fan tills att jag får sakerna. Dock känns det liiite oroväckande, eftersom pappa inte fått något mejl om att sakerna är påväg, men ändå står det att dem är påväg. Borde det inte komma ett mej?

De tre nya...

Datum:2010-03-11   Tid:20:33:05
.. sitter uppe!
Eller iallafall äre två nya och en gammal. En begagnad kärlek som jag fick av Sofia. Tack så mycket, igen.
Nu är äntligen den där hemska twilight affischen nertagen och tre affisher på världens finaste pöjkar sitter uppspikade på väggen. Inramade och snygga som attan!
Så äre någon som känner för att spika upp en bild på filmatiseringen av twilight så säg bara till så fåru affischen. Den är liggande och typ.. en och en halv meter lång, med några roller med. Lite hål längst ut i sidorna efter spickarna men inte alls mkt.

Man ser väl rätt så tydligt vilka två som är nya. 50 spänn på konserten så liksom..
Ja jag var tvungen!

So prov och full väska

Datum:2010-03-10   Tid:18:15:36
Nej en oj titta Elinh har inte uppdaterat på 4 dagar. Det såg ju strålande ut.
Men jag antar att ni knappast vill sitta och läsa om vad jag gör på mina engelska lektioner, eller om hur mycket jag hatar vissa lärare. *Host KP*
Såja, nu tänkte jag i allafall skriva. Otroligt nog så.. gjorde jag SO provet nu på eftermiddan på happy hour. Jag måste få säga att jag tyckte att det var jäkligt svårt. Det var många frågor som är liksom "Varför tror du fransmännen agerade si och så?" Och liksom, hur fan ska jag veta det?! Jag levde inte på 1700 talet!
Usch, nu är det iallafall bortgjort och vi får hoppas på att jag i allafall får VG. M vågar jag inte hoppas på.

Efter provet var jag så nöjd med mej själv att jag gick på RIMA och sprättade lite pengar, köpte blommor, en förvarings grej, band, papper och sånt. Då jag kom hem fick jag av helene ett sånt där sött träd som man hänger armband och skit på. Massa sött och nödväntingt.
Nu ska jag.. rolla, läsa engelska, och tyska!
Uppdaterar förhoppningsvis lite bättre hädanefter.

Tokio Hotel 4 Mars, globen

Datum:2010-03-06   Tid:15:57:23

Längtar tillbaka.

Självklart är det där inte filmat utav mej, utan det är taget från YT direkt.
Vi satt inte så långt fram, så det blir typ, två bilder för min del. Då man sitter och skriker med i Break away, tänker man inte riktigt på att plocka fram kameran. Det var jätte bra. Men man skämdes nästan lite över sverige, då knappt arenan var halvfull. Men vad kunde vi göra? Vi var ju iallafall där!
Skulle dem bara haft en konsert i sverige skullde den säkert vara slutsåld. Men deras senaste album fick ju inte så bra kritik så, better luck next time guys!

Det gick inte upp föränn sent nästa dag faktiskt, att jag verkligen sett dem live. Liksom jag har andas samma luft som Tom Kaulitz! Fan vad het han är. Nästan snyggare än sin bror. Liksom Tom... är så jävla charmig på något sätt. Bill är bara oemotståndligt het och helt jävla perfekt. Och då Tom står och trampar i takt i Dogs Unleashed, gah då blir det liksom för mycket! Och Georg ser jävligt bra ut har jag märkt.
Jag har redan lovat mej själv att kmr dem te sverige igen ska jag se dem. Helt klart. Kanske kan man också övertala mamma att släppa väg en till tyskland, så att man får se dem där. Visserligen lär jag inte fatta vad han säger, men man får höra de tyska låtarna!


Snodd bild ja !


Typ, bästa nya låtarna


Down on youHundeStrange ft. Kerli    (soundtrack till Tim Burtons Alice in Wonderland)Sen också Hey you, men alla jag hittade på youtube var så jäkla dålig kvalla så jag laddar inte upp någon.

Hem ljuva hem

Datum:2010-03-06   Tid:15:33:52

Oriva is back in piteå!
Haha, gud vad slut jag är, ändå kommer tjejerna hit om ett par timmar och jag lär väl inte sova så mycket i natt heller.
Flyget hem gick rätt bra ändå, jag somnade nästan, Charlie somnade emot mina ben och Helene sov. Riktiga Lundbergare alltså.
Stockholms resan var så jävla rolig, trots att jag inte precis åkte med någon kompis. Jag var ju ofc med Sofia Andersson, men ja, någon gång ska jag dra te sthlm med tjejerna, vi fyra ska vi vända upp och ner på Kajsa och Gunnars lägenhet. För jag hittar ju nästan! Nej men iallafall ifrån dem ner till tåget och från tåget te drottningatan. Och därifrån hittar man ju.. nästan över allt!
Och trots att jag haft skit kul, är det så förbaskat skönt att komma hem. Det känns som om jag levt i en skokartong i tio dagar nu, flyttat fram och tillbaka mellan Gunnar och Kerstin.
Jag har sprättat pengar på allt, och ändå har jag 500 spänn kvar. (Haha, jag fick dem igår kväll av Kajsa. Så jag har inte hunnit spendera dem än)
Oh konserten var väl helt jävla fucking fabuolus! Jag köpte ett par öronproppar, helt bestämd över att jag ville behålla min hörsel även efter konserten. Men fan heller att jag använde dem. Sitter man och sjunger med, då det enda man hör är Bills röst och sin egen, låter det inte vackert. Dock om man plockar ur de där små plopparna, så skriks det så då hör man inte ens sej själv. Mycket bättre. Jag känner mej som ett nyförälskat fan nu, trots att jag slaviskt följt bandet i flera år nu. Kärlek på dem liksom.
En sak jag dock ångrar är att jag inte tog mer bilder på stan och sånt men äh, jag klarar mej.
Jag har alltså brännt drygt 3000 spänn, men faktiskt på... ja, skor, inte så mycket kläder, scrap saker, tidningar, böcker, smycken osv.


Självklart har jag den sen förr, men den skivan är råpig så inni helvete och fodralet helt sprucket. Så jag köpte en ny (:

Köpte på konserten. Plus två plansher. Men dem orka jag inte ta kort på för då måste jag rulla upp dem och då kan dem gå sönder. Ska rama in dem och hänga upp. Eller ja, pappa ska. Ner med twilight nu!
Dessutom var man tvungen att köpa något. FÖR MAN FICK EN WELCOME TO HUMANOID CITY påse! (Som jag hängt upp på väggen)

Jag fick en flagga av Sofia. Söt va ? Puss på dej gumman
Vart jag ska ha den vet jag dock inte riktigt än. Kanske om jag tar ner den stående twilight affischen också, kan jag ha den där. Annars tar jag den te mami och har den där.

Har satt upp lite affischer nu. Tro inte att det är allt jag har. Jag har en hög här i hyllan, en jävligt stor hög, samt har jag ju väggarna hos mamma fyllda också. Haha, känner mej lite besatt nu men jag är typ fortfarnade fylld med endorfin och adrenalin sen konserten.
Hittar ni min fin fina påse?

I väntan på min nya bokhylla, har jag skaffat mej en liten TH hörna i rummet. Inte allt ofc, men ser ni inte hur fint jag ramat in min konsert biljett? Fan vilken nörd jag är!

Morron

Datum:2010-03-03   Tid:09:33:00
Jag varnade ju om att uppdateringen kunde bli låg då jag var här borta.
Så ja.
Igår var jag ut i ösmo, hos Sofia. Där.. såg vi på Tokio Hotel dvd;er, you know, laddade upp för konserten i morrn. Vi, smsade - med varann. Vi gick och köpte glass och vi åt den. Sen låg vi inne på hennes rum och läste frida tidningar och smsade. Dagens ungdommar you know.
Emh. Idag ska jag på stan med Helene. Vi får se hur mycket pengar jag har kvar. Känner mej rätt så pank just nu. Emh, vad mer?
Japp, det kanske var allt? I morron blir det TOKIO HOTEL fatta vad jag längtar.
På lördag är det dags att åka hem. Fuck it. Känns som om jag kom igår och jag vill inte fara. Jag vill vara kvar här och ja, usch.
Uppdaterar mer ikväll. Då åker vi ut te värmdö igen till Kerstin och Jorma.Och ja! Jag är otroligt avis på Kenza och Mirre, som får 4 konserter på raken och fripass till att stå längst fram på alla konserter. Men jag känner att jag heller sparar pengarna till nästa år då det är en ny show. Ingen ide att sa samma show flera gånger i rad liksom. JAg får ju fortfarande se mina favo killar så ! Gah!
Sen är jag JÄVULST avis på de lyckliga jävlarna som får träffa killarna på en M&G. Fan att vi inte vann Sofia!

Today I'm wearing this

Datum:2010-03-01   Tid:16:44:47

Stan med Sofia (:

Datum:2010-03-01   Tid:15:53:41
Kom just hem från en runda på stan med Sofia. Det vart rätt problematiskt då vi skulle hem. Från drottninggatan fick vi gå till Kajsas jobb vid kungsträdgården, bara för att få nycklarna. Och Sofia gjorde inget annat än att klaga över att hennes fötter var genomblöta och gjorde ont.

Emh, vi började gå ner i gallerian, där Elinh befann sej i tidningsparadiset. Vi har ju inga roliga tyska tidningar hemma så jag satt och letade igenom alla där efter något med Tokio Hotel typ, Sofia skämdes över mej!
Jag köpte iallafall tre st bara. Popcorn, BRAVO och BON.
Sen så.. köpte jag ett par skor. Haha, nu ska jag bara klara av att gå i dem också... Vi får se hur det går...
Sen åt vi på Sofias favorit sushi resturang vid hötorget. Jag åt någon kycklig i röd curry och det var jävligt gott men man blev ju mätt DIREKT. Asså jag åt inte ens upp halva, det var så mycket mat.
Sofia åt sushi.
Jag köpte också lite fint på panduro, papper and stuff.

Sofia äter (:


Min mat (:


sthlm eller ja, en del av det.


Dålig bild men ja, mina skor. Hur fan ska jag kunna gå i dem?


Nu sitter vi här och dricker te.