elf

Datum:2010-11-30   Tid:21:37:05


Jag vågar inte räkna ihop vad det skulle kosta. Ääääälskar färgerna i kräm ögonskuggona. blueberry är min favorit. Ska beställa allt någon dag. Då jag har pengar. Efter jul.

Färgerna är Black Licorice, Berry Mix, Blueberry,
Mocha Swirl på ögonskuggorna. Den lilla paletten med fyra färger är Luxe, den näst största everyday eye.
Vill ha lite variation i min sminkväska nu. Allt är bara svart och svart och svart.


För övrigt har jag fortfarande inte fått någon chokladkalender, och jag är i riktitg stort behov av Tigerbalsam.

Vinter vit

Datum:2010-11-30   Tid:20:31:29

Urkass bild

Jag har testat denna omtalade choklad idag! Med viss tveksamhet bör jag påpeka. Jag har aldrig varit något fan för vit choklad alls. Sen jag åt tills jag spydde av cornflakes kakor doppade i vit choklad har jag aldrig ätit det. Men idag testade jag denna och trots att jag bara tuggade i mej en bit så, ja den var god. Men inte som Marabou mintkrokant som man tuggar i sej en 200grammare på 5 minuter. Men det är bra. Man ska inte trycka i sej en hel chokladkaka på en gång!
Men men! Den var faktiskt god!

Back to black

Datum:2010-11-30   Tid:08:00:07

18,9 minus grader. Japp, nu kör vi!

Tänk om det var du..

Datum:2010-11-29   Tid:20:16:32

Jobbig sak har hänt.
Tänker inte blogga idag.
... då skulle jag dö.

Designutlottning

Datum:2010-11-29   Tid:14:32:56

se den live.

Skriv en kommentar innehållande mejlen (bara jag ser) om du är sugen. Jag vet inte om jag missat något  i kodningen. Har jag det får ni gärna säga till.

Måsten...

Datum:2010-11-28   Tid:21:35:20

pic: weheartit.com

Saker jag bara måste ha mer än syre just nu!

1.
En ny primer! Akut!
2. Ny kajal. Också slut!
3. Jeans, ett par riktiga snygga jenas. Inga jäkla leggings.
4. Hårfärg!
5. En chokladkalender! Det är faktiskt 1 december på ONSDAG!

Tjuvkik

Datum:2010-11-28   Tid:19:09:43


Jag ska ha en desginutlottning på bloggen om någon dag. Sitter och pillar på den nu och den är nog.. huvudsakligen rosa ja. Så söker du eller någon av dina bloggande kompisar en design så kika in här igen. Jag vet inte riktigt när den blir klar.

Julstämning

Datum:2010-11-27   Tid:17:50:39

Alla har vi våra laster...

Datum:2010-11-26   Tid:22:43:18


Jag älskar att ligga och bläddra i såna där feta modemagasin där de första 100 sidorna endast består av reklambilder för dyra märken. De är så jäkla fullproppade med insperation och köplust.
Favorit tidning är amerikanska ELLE. Har både brittiska och svenska och nått franskt nummer m.m men jag gillar det amerikanska bäst.
3:dje bilden uppifrån. Svartvita bilden på Megan Fox. Så jävla fin..

Andas in..

Datum:2010-11-24   Tid:18:19:43

Screens by elina
... och andas ut

I love the way lie

Datum:2010-11-24   Tid:17:25:15

Part II
Asbra låt som nu har släppts på Spotify. Love it.


Idag slutade vi kvart i fyra. Nope det gjorde vi (som tur är) inte. Men vi var kvar i skolan tills då. Planerade inför Jul spexet. Och jag får inte säga något av vad som ska hända. Så, pöss!

På svenskan

Datum:2010-11-24   Tid:11:25:50

har svenska nu och renskriver novellen. Har ni tur kanske den kommer upp här, vi får se (:

Enjoy life now. This is not a rehearsal

Datum:2010-11-23   Tid:11:30:00

Nästan allt nytt ja (:

Tisdag 23 november

Datum:2010-11-23   Tid:07:15:28

Härliga webbcam bilder ja!
Nu drar jag till skolan, har ett tidsinställt inlägg som kommer upp kring 12.
Peace & love

Stan med Matilda

Datum:2010-11-22   Tid:20:34:40

Hello my little monsters!
Jag hade tänkt uppdatera tidigare men då tog jag mej i kragen och gjorde lite mer nödvändiga saker. Engelska läxan, matten, städa, osv. Jag upptäckte hur snabbt det går om man inte tar paus var femte minut! (:
Idag, efter skolan sprang jag och Matilda till bussen. Bokstavligt talat. Vi kutade. Han var på väg att fara men såg oss, som tur var. Jävlar vad vi sprang! Men men, så kom vi in till stan, jag gick och hostade också ja.. shoppade vi. Jag hade fått pengar av Helene som jag sprättade iväg (:


Lackleggings och t-shirt ifrån Gina.


Dålig bild, men det är iallafall en as snygg sko ifrån dinsko. Har kikat på liknande, men inte alls lika snygga, också hittade jag dem här och föll in löööv direkt. Jag har inte ens ångest för att jag handlat så  mycket. Hahaha, köpte också en ring, två fingers ring men den fick jag ingen bra bild på.

Hejdå

Datum:2010-11-22   Tid:07:30:31

Drar till skolan nu. Stressad!

Kenza

Datum:2010-11-21   Tid:13:30:59

Är det någon bloggare som jag verkligen avgudar då det kommer till kläder och stil så är det verkligen allas vår Kenza. Tycker hon har sån förjävligt bra stil så så fort jag kikar in på hennes blogg så blir jag så köpsugen att det nästan brinner i mej! Redan nu känner jag att det är tio saker på min prio 1 lista över kläder jag måste ha. Usch, nej jag ska hålla i pengarna nu!

Föresten, svar till Moa:

men kan du få nå jobb om du går humanistiska?? det verkar roligt men kanske inte om man vill ha nå jobb bra jobb direkt.

Svar: Nej, Humanistiska är en högskoleförberedande linje som ger dej behörighet till att bli allting förutm läkare och civil-ingenjör. Men jag ska bestämt plugga vidare det har jag redan bestämt så jag är inte ute efter att få ett jobb direkt efter (:

+

Det finns en NY del på ficen nu. Del 21. Comment my dear friends.

November

Datum:2010-11-20   Tid:18:57:21


Jag älskar den här tiden på året.
Då det blir mörkt och mysigt redan kring 4-5 tiden. Så mysigt. Ni ska få se sen också hur mycket helene har julpyntat. Personligen kanske det är liiite för tidigt? Eller? Hur som helst är hela vårt hus rött och juligt nu. Mysigt.

Idag har jag haft, riktigt kul.
Det var som sagt öppet hus på Strömbacka, och för er som inte vet vad det är kan jag berätta att det är gymnasieskolan i piteå. Man fick kolla på olika linjer och höra saker och så. Jag kollade på Humanistiska, Samhälls och Ekonomi. Jag tror ärligt talat på Humanistiska. Det lät riktigt kul. Helene följde med och det var lääänge sedan jag gjorde något med henne så först var vi där, sen gick vi på dollar och ja bara.. så...
Egentligen skulle vi ju till Boden idag men mamma var sjuk.
Ikväll ska jag bara, tare lungt.
Nidå?

5 sanningar om MEJ

Datum:2010-11-20   Tid:00:45:21
  1. Jag hatar då folk skriver fel då det ska vara sett eller sätt. Till exempel Jag har sätt den filmen. Eller, nu gör vi det här på mitt sett! SÅ JÄVLA SVÅRT ÄR DET INTE! Plus då folk skriver 'igentligen'. Det finns inte ett ord i svenskan som heter igentligen! Det heter EGENTLIGEN! Samma sak med 'enda' och 'ända'. Det verkar folk inte heller kunna skilja på?  Ja jag är en nörd.
  2. Den värsta maträtten jag vet är hot dogs och pommes frites. Det var typ det enda min pappa kunde laga så det kunde gå en hel vecka och det enda vi åt, var det.
  3. Jag har världens ångest då jag ska köpa något. Jag väger fram och tillbaka i ÅR! "Ska jag köpa den? Då är jag pank sedan resten av månaden, åh, ska jag köpa den?". Jag är hopplös!
  4. Jag kan aldrig ha ett par tights mer än en gång. Det går bara inte. Jag har sönder dem DIREKT. Och min mamma hatar trasiga tights så även om en maska bara gått upp på ett ställe som inte ens syns, så måste jag slänga dem. Och jag har vuxit upp med det så jag är likadan nu!
  5. Jag gråter till disney filmen The kid (otecknad). Då pojken, blir slagen på skolan så hårt att mamman måste komma och hämta honom, och sen, då han kommer hem, så slår pappan honom för att mamman, som typ hade cancer eller nå, blivit tvungen att fara och hämta honom i skolan. SÅ SORGLIGT! Det är nog den enda filmen jag bölar till!

Baby you are losing it

Datum:2010-11-19   Tid:18:06:49

pic från weheartit
Bloggningen har varit låg pga att jag legat hemma i feber och snorat som en annan skit unge. Jag har inte orkat göra något annat än att se gamla inspelade avsnitt av SVU och så. Nåja, mår lite bättre nu iallafall och imorgon äre först öppet hus på Backa och sen är det dags för ännu ett släkt kalas. Då är det mormors lillebror Ove som fyller 50. Så då bär det av till Boden.
Nu ska jag hoppa i duschen och fräsha upp mej, och sen äre IDOL med family och ja... ytterligare ett kilo halstabletter.
Hoppas ni får en trevlig kväll!

Stiff Dylans - Ultraviolet

Datum:2010-11-15   Tid:20:18:49


Innan jag kryper till sängs slänger jag upp den låten. Diggar den. Tagen direkt ur den härligt töntiga och mysiga filmen Angus, thongs and perfect snogging. Ett tips om du vill ha en sån där liten förutsägbar tjejfilm utan riktig handling.

Pussel

Datum:2010-11-14   Tid:21:59:40

Efter ett par timmar i en obekväm skräddar ställning med krökt rygg.
Suck, jag blir så galen. Det är något fel med kantbitarna. Det är som att dem in te passar fast dem egentligen ska passa! Jag ska gå igenom det senare. Jag blir så galen !
Hur som helst, nu ska jag snart gå och lägga mej.

Föresten, har alla sagt grattis på farsdag till sin gamla gubbe?

Victoria's Secret

Datum:2010-11-14   Tid:16:35:43


Jens kom hem ifrån USA idag, närmare bestämt salt lake city. Och titta vad jag fick ! En body splash ifrån Victoria's Secret som doftar ljuvligt! Löööv it! Tydligen dyr så jag ska vara sparsam!

För övrigt har jag tråkigt nu. Sitter och.. ja gör ingenting alls.

No. 1

Datum:2010-11-14   Tid:13:27:42


Massa kul..

Hemma...

Datum:2010-11-12   Tid:15:34:37
Ja, hm.. jag har mått så illa. Alltså illa illa, mår illa i magen. Japp nu ska jag sluta säga illa. Men jag gick inte till skolan i morse. Istället har jag legat hemma. Mått illa. Shit, nu sa jag det igen.
Jag har... läst, rollat. Läst lite till och haft tråkigt. Ja.
Så det var det jag tänkte säga. Det får bli min ursäkt till att jag inte uppdaterat på ett tag. Jag har mått ILLA!

För övrigt så har mina böcker kommit. I'm overjoyed!



Ps, ficen är uppdaterad.

Lite lustigt..

Datum:2010-11-10   Tid:19:52:14
Jag brukar inte läsa Fokis blogg, faktiskt. Tycker den är platt och riktigt tråkig. Men ifrån gamla dagar finns den kvar i min favoritlista och därför klickar jag bara in i den då jag har tråkigt. Och det är lite lustigt då hon först skriver "det är svårt att få pengarna att gå ihop då man bara är en fattig student" och sedan kommer dessa meningar ur käften på henne: "Det roliga med den här dagen är faktumet att vi har shoppat så himla lite, trots att vi har varit på en planerad shoppingrunda! ..Två par skor, lite smink, circellinser, lösögonfransar och två handväskor. Den riktiga shoppingen får vänta! Vi är mest varit upptagna med att ha allmänt roligt och se oss omkring."
Köper jag ett par skor är det typ "Japp nu har jag handlat så det räcker för månaden" Nej men nästan.
Jadu Foki, din syn på ekonomi kommer nog inte ur samma perspektiv som alla våran andras?

Nåja, nu ska jag återgå till att läsa NO, dumma kemiska bindningar, dumma prov!

omfg

Datum:2010-11-10   Tid:17:01:42

Snygging..

Best world stage preformance

Datum:2010-11-09   Tid:20:45:00

Fina pojkar alltid ja.
Killarna vann, fjärde året irad. Helt otroligt. Som sagt, dem har dem bästa fansen!
Och Bills armar behöver vi inte ens prata om. Jisses någon har börjat gymma.
Congratz guy, det är ni värda. inte bara för att jag har delas gig inspelat också (a)

HM

Datum:2010-11-09   Tid:19:55:44

Assnyggt linne ifrån HM.
Dock känner jag inte riktigt att det är säsong för att springa runt i små spets linnen så det får vänta. Tyvärr. Nu är det snart dax för Desperet Hosewives, men innan det måste jag dra på mej nå byxor och gå ut och mata kaninen där ute.
För övrigt har min dag varit OK. Fortfarande förbannad över det där med THFet. Dock känner jag att det inte finns något att göra och därför är det ingen ide att lägga tid och energi på det.
Hur har eran dag varit?

Angående ficen!

Datum:2010-11-09   Tid:14:52:44
Jag har gjort en ny underblogg där ficen kommer publiceras men jag skriver här då det kommit ut en ny del ! Så alla ni från THF, kommentera nu om ni vill ha mer!
De 10 första delarna ligger uppe, ifall någon vill läsa.
Så ja, ni får klicka er in där!
Uppdaterar mer senare!

THF

Datum:2010-11-08   Tid:14:58:27

Många kommer tycka att jag är töntig nu men jag sitter här med en klump som är lika stor som en basketboll i magen.
THF, mitt älskade, andra hem ska stängas ner. Killen som äger sidan tjänar ingenting och har inte råd att ha kvar den. Ni förstår inte hur sorgligt det känns! Jag vet att jag har några TH fans där på andra sidna skärmen som håller med mej och ni andra kan förmodligen inte ens förstå hur fruktansvärt kul vi haft där.
Jag har sån ångest! Vill inte lämna stället! Det är för helvete min start sida! Hur ska jag.. Det känns jobbigt just nu.

Kärlek till alla er på THF. I flera år har ni förgyllt mitt liv och 1 december kommer allt vara raderat.

Word

Datum:2010-11-07   Tid:15:10:23

I've seen people try to change..

Datum:2010-11-07   Tid:12:30:00

Morron

Datum:2010-11-07   Tid:10:36:24

Evelina och Madde

Japp, som sagt var vi på släktkalas igår, riktigt skojsigt. Hmm..  Petter hade kommit på någon lek då 1 person fick lyssna på en låt, och nynna, inte sjunga. Denne person hade då hörlurar på sej, så skulle dem andra gissa. Ni skulle ha sett hur fint det såg ut då vi stod där och nynnade ! Sen ja.. det kommer mer bilder senare. Nu håller jag fortfarande på att vakna.

I waaant

Datum:2010-11-06   Tid:16:04:57


Från Junkyard. Såå fint. Jag önskar mej verkligen ett par nya converse, och eftersom Jens är i USA nu, där dem kostar typ halvapriset motför i sverige, försöker jag övertala mami att be honom köpa ett par åt mej.. Det fula är att på Converse har jag typ storlek 7, Det är typ 38 i EU storlek, och jag har typ, hmm.. 41?
Nu ska jag åka, kram.

Lördag 6 november

Datum:2010-11-06   Tid:14:12:52


48 dagar kvar till julafton.
Längtar.
Nej, hm, det var inte vad jag tänkt säga. Idag.. ja ni, vad har jag gjort hittills denna snöiga lördag i  november?
Jag har vaknat (uppenbarligen), sett typ 5 avsnitt two and a half men, duschat, gjort mej i ordning. Och that's mostley everything.
Jag har absolut ingenting att berätta. Vi ska på typ, 60 års kalas senare idag. Emh.. Slänger väl upp ett inlägg senare också.

Cute as a button

Datum:2010-11-05   Tid:22:04:19
Jag har hittat en ny favorit blogg. Nästan så ja. Så jäkla gó blogg liksom. Söt kille och ja, jag vet inte vad det är men jag har väl en förkärlek för söta hbt människor. Men det är en söt blogg som man blir glad av.


Här hittar ni bloggen

Radio Hysteria

Datum:2010-11-05   Tid:15:05:58

Yes, I'm alive. Jag har bara inte kännt för att sitta framför datorn då jag haft fin besök ifrån sthlm!
Jag har haft askul med Sofia och det kommer komma upp bilder och sånt senare. Men ja, vad har vi gjort, gått på stan, rollat, sett film, tjockat oss, ordnat barnkalas, bowlat, käkat på stan, rollat lite till, vaknat klockan sju på mornarna, sett film hos Matilda, badat bubbel bad, gjort mat och massa massa mer!
Ikväll ska det bli myskväll med mamma och Verran och Idol (:
Vad ska ni göra ikväll då?