Men när du strippar och klär av dig är det samma grej

Datum:2011-07-31   Tid:14:28:58Pdol med tjejerna!
Fan så kul vi hade! Alla bilder blev inte så bra men shit the same. Åkte in kring åtta och såg sedan Maggio (<3) och ja, dansade och hade hur kul som helst. Åkte hem 2 då det stängde. Nu ska jag till Matilda då hon vill vakna!

Inga kläder - Veronica Maggio

Igår: Geocatchat o sett film

Datum:2011-07-29   Tid:15:45:48Geocatchade igår med Matilda, första gången men lyckades hitta en iallafall! Först var vi på Hembygdsgården i blåsis. Den var typ supergömd, Matilda hittade den uppe i knuten på huset. Sen så åkte vi vidare emot svensbyn där det var en vid en fors, därifrån är bilderna. Det var super mysigt där, verkligen där hittade jag en under en boda. Sen for vi till SSK anläggningen. Där var vi och letade hur länge som helst men hittade ingen. Så vi for hem. Körde arvidsjaur vägen och höll på att frysa ihjäl. Kom hem kring 10, då satt vi oss och såg Transformers och så.
Nu ska jag hoppa i duschen och skölja ur färgen, sedan höra med Tia om hon är sugen på lite skoj.

Dags för PDOL

Datum:2011-07-28   Tid:15:29:22


Just varit hos Monica och klippt mej och nu drar jag snart till PDOL med Tia! Måste köpa ny hårfärg bla samt måste man ju passa på att käka då det väl finns flottiga nudlar stekta på en wook mitt i stan! Right!

Igår såg vi I am number four hos Tia. Den kom ju ut då så

Drar till Tia

Datum:2011-07-27   Tid:11:37:38

Random bild

Ska till Matilda nu, men det spöregnar ute, så jag vet inte om jag ska stressa iväg eller vänta tills det avtagit lite... ? Hmm...

Jisses så snygg

Datum:2011-07-26   Tid:14:14:38

Hur snygg får man bli liksom? Snackar om Tom här nu som ni säkert förstår.
Mums fillibabba!

Geisterfahrer

Sommar!

Datum:2011-07-22   Tid:18:04:06
Nu! Har jag slutat jobba och har sommarlov i 4 hääärliga veckor innan skolan drar igång. Dock så drar Matilda till sthlm en vecka så jag blir ensam då! Dessutom åker Sofia till spanien hur länge som heeeelst så henne kan jag inte heller åka till! Jag får helt enkelt begrava mej i böcker och bra filmer!
Men till något annat så ska bloggningen dras upp nu då jag inte längre jobbar nå.
Ikväll händer nog inget, tror jag, om inte vi ska se film, får väl höra med Tia om hon orkar. Hon har varit på IKEA hela dagen! Så emh.. vad mer... ? Inget för tillfället. Det blir ett bildlöst inlägg detta men ni får lov att ta det. Ok?

Time..

Datum:2011-07-17   Tid:15:14:07


Jisses så dålig jag är på att uppdatera. Men vad borde jag säga? Jag får ju inte säga något om vad som händer på jobbet så det blir inte så mycket att berätta. Men jag ska verkligen försöka bli bättre på att skriva.
Har tråkigt, ska lägga mej och läsa lite smått, sen mat. Hade tänkt ta det lungt idag.

Min helg

Datum:2011-07-10   Tid:16:27:04


Min helg har bestått av att jag igår, fastnade framför Bakom Magin på sista HP filmen. Då plockade jag fram boken och vart såå sugen på att läsa den igen. Har dock inte läst så mycket. Omkring 300 sidor hittills så.. vi får väl se hur långt jag kommer. Jag vill så gärna se filmerna. Har inte ens sett part 1.

Varning!

Datum:2011-07-05   Tid:20:25:41
Kan bli väldigt seg uppdatering nu, som ni säkert märker. Jag jobbar nu och eftersom jag jobbar på hortlax gården så får jag inte berätta något om vad som händer där. Dock kan jag säga att jag typ får gå ut och gå med de boende, plocka ur diskmaskinen, hämta matvagn, baka och sånt. Det är rätt roligt faktiskt.
Far till pappa i morgon eller på fredag. Måste kolla bussar och skit!

Med tjejerna

Datum:2011-07-03   Tid:10:25:41

Fotbolls match nu!

Datum:2011-07-03   Tid:10:18:52

Lilla Ivar vi hittade påvägen hem ifredags..


Ja det vart ju lite skralt med uppdatering nu men då drar vi en snabb repris! Såhääär var det! I fredags var jag på stranden med Tia först, sedan så hade vi tjejkväll hos mej. Dock var det synd att Bea inte kunde komma, och att Larice och Amanda var på Öland. Då kan jag ju inte riktigt förvänta mej dem! Men det var superkul. Vi promenerade in till stan och skrattade omkring där, det kommer bilder i nästa inlägg. Ja, så vandrade vi hem, över Nolia, och skrattade, vi gick och sjöng Välkommen in upp för hela klumgatan, och så träffade vi ju IVAR! Sedan så låg vi hemma och skrattade lite grann också. Kom hem klockan två och somnade då. Nästa morgon: Upp klockan 8, iväg till Norrfjärden för fotbolls match, Simon spelade. De förlorade dock emot Estland med 1-0.
Ja, och nu ska jag in och se en till match, sen äre bio, POTC 4.

Åter till stranden!

Datum:2011-07-01   Tid:12:13:38

Beger mej åter igen till klubben med Matilda.
Ikväll är det tjejkväll, och sedan PSG invigning och Nattshopping. Awesome (: Kanske hinner vi med kyrkmarknaden idag också (: