Blå

Datum:2011-03-30   Tid:07:11:42

Världens fetaste höfter eller what?

Nu drar jag till skolan.
Onsdag means Klassråd, Tyska, Matte, Svenska och Onsdagskurs där jag har so. Kmr hem kvart i fyra.

Tisdag 29 mars

Datum:2011-03-29   Tid:19:50:26

Tisdag är lika med Desperate Housewives.
Jag har till och med laddat upp med lite Ben & Jerry's Baked alaska.
Idag var alla som läser Spanska med sina spanjorer inne istan, så vi var typ inte många i skolan. Därför fick vi om vi ville skita i NOn, men som den nörden jag är (Freddes ord) så satt jag kvar på skolan och läste. Vad mer, hmm, vi ska skriva ett special arbete på SOn, jag ska skriva om skiljnader i vårt rätts och lagsystem jämfört med USAs.
Jaja, nu ska jag återgå till att läsa. Har tre nya böcker.

Ritar

Datum:2011-03-27   Tid:21:37:03

Jag sitter och ritar här i min lilla ensamhet!
Och jag måste faktiskt få säga att jag var nöjd, liksom, för att vara första försöket och så.  Jag vet att bilden suger. Tagen med mobilkamera i ett mörkt rum. Inte precis några lovande förhållanden. Hur som helst.
Jag vågar inte rita dit ögon och det, det suger jag på. Då förstör jag den bara!
Bilden gör inte riktigt den rättvisa. Håret på högersida är egentligen mycket mer markerat än det där.
Nu ska jag snart gå och lägga mej. Jag har jätteont i magen! Verkligen. Usch.
Helgen har gått för fort. Jag har inte gjort ett skit. Seriöst. Sett på bio i fredags. Igår var jag hemma. Och idag har jag varit hemma.
















Shopping

Datum:2011-03-26   Tid:15:46:00

Igår var jag på stan med Matilda innan bion.
Jag skulle egentligen hålla i pengarna men då jag precis fått barnbidraget är det inte så enkelt. Jag köpte väskan, som jag förövrigt tittat på ett tag. Och som förövrigt är absolut oumbärlig eftersom min andra gått sönder. Plus att jag köpte ett par nya sunbrillor samt ett par asfräna, rosa hörlurar. Planerar att matcha dem med ett rosa skal till iPhonen. Kommer bli assnyggt.

Muffins

Datum:2011-03-26   Tid:12:14:34

Titta vad jag fick av mamma!
Massa snygga muffins finns här i, jag ska baka en muffins med choklad och sötlakris, senare idag. Men det finns inte bara sånt! Det finns matmuffins och massa olika toppingar och frostingar också! Oj vad här ska bakas!

Bio ikväll!

Datum:2011-03-25   Tid:15:16:10

Ikväll blire bio med Matilda, Sofia och Sandra. Vi ska se I am number four.
Matilda vill nog se den mest för att Alex Pettyfer är med, hon tycker han är snygg, och förmodligen samma. Jag tkr inte han är det minsta snygg. Ärligt. Men filmen ser ju inte helt värdelös ut så vi får väl se och hoppas att den är värd 90 spänn.

Från H&M

Datum:2011-03-24   Tid:19:45:20

Hur snygg är den inte?
299 kronor på H&M, funderar starkt på att slå till. Men nu är det så att jag ska på bio i morrn, ska köpa en ny väska som jag spanat in. Plus en super snygg sjal och nya brillor. Så jag borde kanske hålla i pengarna? Eller?
Plus att jag beställt böcker!
Hur som helst är den förbannat snygg!

Torsdag

Datum:2011-03-24   Tid:14:31:49

we♥it

Idag är det Torsdag. För den stackare som inte märkt det ytterligare.
Torsdag betyder sovmorgon, samt att det är fredag i morgon.
Men det här var en extra bra torsdag ska jag säga er. Först och främst så vaknade jag av mej själv i morse (efter en aningen oroväckande dröm där jag var tsm med min kusin). också låg jag bara och softade och läste lite hela morgonen. Fick skjuts av morfar till skolan, (sov där inatt) så hade vi matte, och engelska. Jag hade väntat mej ett läxförhör (på en läxa jag inte pluggat på för jag hade bara nött SO) men hon frågade oss bara lite ord och sen såg vi film. Sen var det dags för SO prov. Det gick faktiskt hyfsat. Jag tänker inte gnälla över det trots att jag vet att jag hade fel på vissa frågor. Sen så hade vi NO, tråkigt men det gick fort. Vår musik lärare var sjuk och därför fick man sluta en timma tidigare.
Sen, då jag kommer hem så har min SATC box kommit så ja, det här var en toppen torsdag!
Dessutom i morgon, så ska vi på bio och se I am number four. Mysigt med alla mina flickor!
Breakfast at Tiffany's - Deep Blue Something

SATC

Datum:2011-03-23   Tid:06:56:15

Titta vad jag har beställt!
Tackar Larice som tipsade mej om suuuuper priset. Nu kan jag knappt vänt tills den trillar ner i brevlådan och jag kan lägga mej och glo igenom en av de bästa serien som finns!

Förövrigt, vet jag att contenten nu är lite mindre än den förra, så bilderna kan hamna lite på sniskan. Ska se om jag kan fixa det!

Ny design inom kort!

Datum:2011-03-22   Tid:20:14:46

Nu är jag nog klar med designen, så jag tänker lägga ut den, och om det är något som är fel som ni märker får ni säga till!
För övrigt har jag massa läxor, och ännu mer förövrigt så finns det nu (äntligen) en ny del på ficen!

Sleepwalker - Adam Lambert (live)

TV-Break

Datum:2011-03-20   Tid:17:52:32

Den blir vit och stilren.
Hoppas jag. Får se då jag får den klar. Ska bli en stooor omvandling ska jag säga er. Nu har jag mer eller mindre suttit framför datorn hela dagen, eller jag har faktiskt städat i köket och sett lite tv också, men i stora drag har datorn varit min dejt idag, så nu tar jag en paus och ska se Hellcats och sedan Solsidan.

Ska jag unna mej en glass också?

Inspiration

Datum:2011-03-20   Tid:16:29:54

blogg

Hittade en ny blogg som drivs av en tjej med förbannat bra stil. Blir så sugen på att shoppa nytt och uppdatera hela garderoben. Särsikt den gula skjortan, funderar på att beställa en.

TH spam

Datum:2011-03-19   Tid:18:15:27


Grymt snygg outfit på Bill


Beautiful as hell!

Så jäkla söt

This is going on.

Datum:2011-03-17   Tid:17:54:33

Uppdateringen får lida då man har massor att göra.
Fast egentligen kanske jag inte har så jätte mycket att göra men jag är så fruktansvärt trött heeela tiden. Hur som helst, idag har jag varit i skolan. Förvånade va?
Nej men hur som helst, nu ska jag plocka upp ifrån golvet och sen ska jag duscha. Har ingen läxa alls till i morgon, soft som fasiken.

Matilda

Datum:2011-03-12   Tid:17:58:43
Bild på Matilda sedan i tisdags.
Nu har jag spenderat mer eller mindre hela dagen åt att läsa läxor och jag har avverkat närmare 170 sidor i Män som hatar kvinnor. Nu ska jag ta mej en dusch och sen se melodifestivalen tror jag, eller kanske läsa lite till. Vem vet. Vill bli klar med den där satans boken någon gång.

Kandee Johnson

Datum:2011-03-12   Tid:13:29:17
Jag antar att jag tjatat ganska mycket om den här människan men jag tycker hon är mer eller mindre fantastisk ja. Och hon gjorde en 54 (1) minuter lång video igår som tog mej typ tre timmar att kolla på men det var så bra saker hon tog upp och jag tänkte berätta en sak.
Jag känner ju självklart inte Kandee, mer än någon annan. Hon öppnar sej rätt mycket i videorna och sånt så en liten uppfattning har man men hur som helst!
Hon gör såna här... inte shower, men då hon står på en scen med en mick och sminkar kvinnor och ger tips och sånt. Och då hon hade hållt i en sån en gång, såg hon en kvinna, som hon tyckte var den vackraste kvinnan hon någonsin sett, riktigt sådär sago prinsess vacker var hon. Kandee sa att hon har mått så dåligt över det här i flera år. Vilket är lite beundransvärt då ni får höra vad grejen gäller.
Ja, då var det då den här jätte vackra kvinnan. Hon Kandee kände som för att gå fram till henne och bara säga hur strålande vacker hon var. För vem gillar inte att få komplimanger. Men då kände hon, Kandee alltså att, den här kvinnan var tio tusen gånger vackrare än henne själv och hon fick säkert höra det hela tiden också. Kandee var mer eller mindre avundsjuk på den här jätte vackra kvinnan och tänkte att hennes liv är perfekt och allt går hennes väg. Så hon sa ingenting till den där kvinnan för hon var avundsjuk antar jag.
Sen efter showen var slut, så kom den där jätte vackra kvinnan fram till Kandee och sa att "Jag skrev ett mejl till dej" Och Kandee kände sej väl lite ursäktande och sa att hon inte riktigt hann svara på alla mejl för hon fick så många. Men kvinnan sa att "Nej men du svarade faktiskt på mitt. Det var min 2 åriga son som dog"
Och Kandee sa att sen den dagen hade hon skämts så mycket över det. Hon började nästan gråta över hur hon tänkt att den där kvinnans liv måste vara perfekt för hon är så vacker. Att hon hade varit så avundsjuk, och inte velat ge den här kvinnan en enkel komplimang.
Jag tycker det är så grymt... bra. För mänskligheten eller så. Att det faktiskt finns människor som gör annat än att klaga, och skvallra, och tycka illa om andra personer. Vi tjattrar alltid om 'Oh hon failade så stort' eller 'gissa vem som gjorde bort sej'. Istället för att säga 'hon har alltid fina kläder' eller 'gissa hur bra det går för den och den just nu'. Vi lever på andras misslyckanden för att själv inte känna oss så misslyckade.
Ja, jag vet inte hur många som orkade läsa det där. Hur som helst tycker jag att Kandee Johnson är en sån fantastiskt cool människa.

Pluggdag

Datum:2011-03-12   Tid:12:35:46
Gammal bild
Koftan är btw ny sen i måndags. Från HM
Idag ska jag ligga i min säng och plugga hela långa dagen.
Nej kanske inte riktigt. Jag har redan gjort bort det mesta. Har läst båda kapitlerna vi har i SO, renskrivit min krönika, skrivit klart mitt brev (bokanalys) på engelska och nu ska jag läsa sisådär hundra sidor för att hinna klart med min bok som vi ska skriva om direkt efter lovet. Så nu vet ni vart ni har mej resten av dagen!

Tänkte för övrigt bara berätta om i torsdags: I tisdags nämnde jag att Matilda fyllde 16, så för att överraska henne, ljög vi och sa att vi skulle ha filmkväll hos Sofia på torsdag kväll. Matilda fick hyra filmen (på så sätt behövde hon inte ta hänsyn till att vi skulle bli liiite fler än hon räknat med). Vi ringde dit jävre tjejerna, och Matilda som inte hade någon aning om att det egentligen var en liten födelsedags/överrasknings fest för henne trodde ju att det bara skulle bli vi fyra.
Så Jag fixade tårta till oss icke överallergiska människor, jag snackade med Anna (Matildas mamma) då Matilda inte var hemma, så hon fick skicka lite fika och tårta som Matilda kunde äta.
Jag, Sandra och Sofia la ihop lite pengar och köpte henne The Sims 3 plus ett prylpaket till det, och hon var super glad! Vi planerade så att Sofia ringde till Matilda för att uppehålla henne medans jag ringde till Anna för att höra så vi inte köpt samma sak. Jag åkte till Sofia kring 5 på torsdagen för att hjälpa henne göra i ordning. Sen kom jävre tjejerna halv sju och då Matilda kom klockan sju hoppade alla fram och skrek grattis.
Så käkade vi tårta, såg på film, lekte Maffia, och massa annat roligt. Jag, Jossan och Paulina låg alla ihop kurade under en filt, Larran somnade i soffan och Matilda var överlycklig för att jag köpt hallonsoda åt henne.
Riiiktigt roligt.

New Shoes

Datum:2011-03-08   Tid:21:19:43

Nya Converse . se
I'm in löv. Men jag vågar knappt gå ute med dem för de blir skitiga direkt. Tur för mej så är det bara att torka av dem. Oj vad jag är nöjd med dem. Men nu får jag leva på exitens minimum resten av månaden.

Idag har jag varit hos Matilda, ätit tårta och spelat Super Mario.
Imorgon ska jag och Tia åka skridskor, sen ska jag till Morfar. Berättar senare varför. Nåja, vad mer.. inget tror jag. Ska läsa lite so nu. SKA VERKLIGEN.

Grattis Matilda

Datum:2011-03-08   Tid:10:34:43
'
Säg Congratz till jordens underbaraste Matilda och en gammal bild ifrån examen!
Idag fyller grisen hela 16 år och är ytterligare ett år närmre pensionen. Grattis raring!

Måndag7mars

Datum:2011-03-07   Tid:10:09:18

Vit cardigan ifrån HM

Ska träffa Matilda om någon timme på stan. Fram tills dess vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Får väl.. hitta på något. Jag borde verkligen städa ihop här. Så det blir väl det. Och göra någon lunch.. vad är jag sugen på?

And I'm off

Datum:2011-03-05   Tid:16:51:35

Drar till Matilda nu, vi hörs sen!

Your light is ultraviolet

Datum:2011-03-05   Tid:14:30:40

Två av bilderna i mitt och Beas Pr-est projekt.
Haha, vi hade gjort en bild, som bara har en enkel grundfärg också står det Vogue Snow edition på den, eftersom det är namnet på vårat arbete. Och Stefan som alltid ska överanalysera allt bara "Nu ska jag ställa er en riktigt svår MVG fråga: Varför valde ni det typsnittet"
Och vi typ.. "För att det är Vogues offeciella typsnitt och vi laddade hem det speciellt för detta?" Och han började prata om att det är stilrent och ungdombligt och bla bla bla bla blaaa och man bara "Ja.. ofta vi tänker så? Vi valde ett vi tyckte var snyggt and that's it?" Men nejdå, han ska överanalysera allt.
Ska käka Tacos snart och sen ska jag till Matilda (:

Nostalgi

Datum:2011-03-04   Tid:10:15:00

Idag är ingen vanlig dag.
Nej idag är ingen vanlig dag. Idag är det 365 dagar (Förkortat till 1 år) sedan jag tillsammans med Sofia avnjöt några timmar i globen. Fyfan vad jag längtar tillbaka! Det var verkligen helt... mmh, jag vet inte vad jag ska säga. Jag vill tillbaka. Finns inte en chans att jag tänker missa nästa konsert som spelas på svensk mark! Min inramade biljett ifrån ifjol ska få sällskap. Ohja att den ska.

Här ska det bakas!

Datum:2011-03-03   Tid:16:17:37

Titta vad min söta mamma har köpt åt mej!
Hon är så glad över att jag gillar att baka. Hon lagar ju själv mat hela tiden och tkr därför att vi nu har något förutom våra små autistiska drag gemenasamt, och då ska det fan underhållas, var hur hon uttröck sej. Så titta vad jag fick! Nu ska jag baka massor! Jag har redan gjort en enorm kladdkaka, ska göra massa. Måste bara köpa mer ägg (:

Min låtsasfru

Datum:2011-03-02   Tid:20:49:05

Kom just hem från bion.
Varit där med alla tjejerna. Riktigt mysigt. Längesen vi var på bio tsm!
hur som helst såg vi denna, och den var riktigt rolig faktiskt! Rekomenderar om du så som Sandra gillar romantiska komedier!