sjutton år och skitsnygg

Datum:2012-04-28   Tid:00:25:19
Bortse från en supertrött osminkad Elin är ni vänliga
Superjobbig vecka ligger bakom nu. Men nu väntar en superhelg. I morgon fyller jag år, så det är ju alltid ett plus. Jag ska och åta lunch med mormor i morgon, träffa Matilda såklart och sen kanske, något mer. Vem vet. På söndag ska vi till Ikea, äntligen säger jag bara, måste verkligen köpa mej en ny bokhylla och massa andra saker. På måndag är det valborg så förhoppningsvis blir det gratisbio då med världens bästa Matilda. Sen är vi ju lediga tisdag också. Härligt. Jag är så skolless att jag bara vill ha sommar nu!
För övrigt vill jag tipsa om boken sjutton år och skitsnygg av Emma Granholm. Alla som känner mej vet att jag älskar hennes böcker. Köpte denna igår och kände för att börja läsa den nu trots att jag har typ fem andra på G. Men jag har typ läst 200 sidor nu och jag är som vanligt störtförtjust. Jag kan inte riktigt beskriva en jag känner mej typ ensam och övergiven då jag läser eftersom huvudkaraktären känner sej så. Hahah så jag sitter här och blir förbannad på alla i boken! Läs den!

California 37

Datum:2012-04-17   Tid:19:16:18

Give me and I will love you forever

Ge mej sommar, en mintgrön bubbla och ett körkort... gärna lite bensin pengar också och då är jag så jävla nöjd. Haha jag kräver inte lite va? Det där med mintgrönt är inte så jäääte noga, den kan få vara benvit eller någon söt pastellig färg (:
Jag och Matilda har pratat i telefon i 1 timma och 18 minuter och tittat på bildar på blocket. Så fatta att jag är sugen.

Har inte uppdaterat något i veckan eftersom Sofia har varit här så vi har varit rätt upptagna med att... umgås. Typ ja. Har haft superroligt och längtar tills i sommar då hon kommer hit igen! Idag började jag 9.20 och slutade 11.05. Härligt.
Måste göra NK nu, men överväger ifall jag ska gå och köpa nå mat. Men jag tror jag mej något litet istället.

We never really grow up. We only learn how to act in public.

Datum:2012-04-07   Tid:11:41:48Jag och Matilda satt och kollade på bilar igår, en perfekt orginalbubbla från sent 70tal/tidigt 80 hittade vi som båda föll pladask för. Då vi väl bestämt oss på att tjata ihjäl Mats om bubblan så hittade vi en lista med 59 saker man måste göra innan man dör. Inte bara såna där roliga saker utan lite, ja en lista helt enkelt.
Där fanns gör en roadtrip med dina bästa vänner med och jädrar så sugna vi vart. Dock har vi ju det här problemet att ingen av oss har körkort, så vi får vänta ett år. Tills vi har körkort och en söt bubbla. Då fan!

(Bo mitt ute i ingenstans var en punk på listan. Den bockade vi av direkt.)


Nu drar jag till Matilda och sen drar vi till stan (: Ikväll blir det nog ut till Slammermora, och i morgon till Öjebyn. På måndag kommer Sofia!

Ska dessutom försöka lägga in min twitter i bloggen för den uppdaterar jag betydligt oftare. Så har ni twitter så är jag @maybeandrea

society s i x

Datum:2012-04-07   Tid:11:27:53


Oh vad jag vill ha Carpe Diem skalet. Dock tar jag alltid lös mina skal och har endast telefonen som den är, men oh vad det var fint o.o
Här finns skalen och en triljard till fina.

Om det inte vore så att jag älskar min bästa vän, skulle jag ha slagit ihjäl henne för länge sen!

Datum:2012-04-06   Tid:13:43:23

Drar till Matilda nu! Får se vad vi hittar på.
Fint att min filmposter har trillat ner också där i bakgrunden. Super nice ja. Måste fixa den.
Adios

I don't have to write that down, I'll remember it - The lie of my life

Datum:2012-04-06   Tid:13:21:32


Påsklov
Sofia kommer hit på måndag. Längtar som sjutton ja! Just nu händer dock inte mycket. Ska till Matilda ikväll och se film und so weiter. Igår hände jädrat inte ett skit. Låg hemma. Såg på film. Förrgår var jag hos Matilda. Vi såg Grey's. Sen sov jag och hon såg limitless. Sen så somnade vi båda två lite grann och sen så traskade jag hem och vart superpigg.
Nu ska jag återgå till att göra nada, och then I'll see ya.

För många lagar, för många straff

Datum:2012-04-01   Tid:09:44:43

Jag håller på att försöka skriva min VEME som ska vara inne på tisdag, har inte alls allting under kontroll, ingen fakta, ingen aning om hur jag ska skriva för vår lärare ligger i Umeå på sjukhus så det är lite svårt att få hjälp. Jag skriver om typ brister i Amerikas rättsystem och deras sätt att hantera interner.
Igår var vi till Luleå, det blev ingen lång vända dock, vi var under någorlunda tidspress ja. Hittade en massa saker, köpte dock ingenting.
Efter det så skjutsade vi hem Matilda, jag och Sofia for till hemmakväll och hyrde film, Niceville. Där hittade jag även Fast five för nittonkronor. Ursäkta min nördighet men det var typ årets kap! Jag och Sofia traskade hemmåt mot mej. Så ringde vi Matilda och tvingade henne att komma tillbaka till oss så då var vi barnvakt, och och Sofia gjorde en lyxmiddag bestående av frukost: Hallonsmootis, äggröra och bacon, vi byggde lego och såg sedan på film!
Nu måste jag återgå till att skriva den där rapporten!