Födelsedagspresent!

Datum:2011-04-28   Tid:21:31:14
Titta vilken söt och helt fantastisk bok jag fick av underbaraste Stockholms Sofia imorse! Så söt hon är! Jag har ärligt talat tittat på juuust den här boken och velat köpa den jätte länge. Och så fick jag den!
I morse bakade jag super goda muffins med chokladbitar i ur boken. Ska baka en massa då Sofia kommer hit dessutom!

Matthew Gray Gubler

Datum:2011-04-27   Tid:18:46:45
Är jag ensam om att tycka att Matthew Gary Gubler (huvudsakligen Reid i Criminal Minds) är förbaskat snygg? Jag menar titta på honom!
I serien är han så jävla nördig och hur cool som helst. Då vi ändå snackar om det kan jag berätta att jag har blivit besatt av Criminal Minds. Nya CSI vet ni! (:

Läsdags

Datum:2011-04-25   Tid:21:20:41
Har kommit hem från Matilda nu och upptäckt att jag glömde min telefonladdare där.
Och alla ni som har en iPhone vet att batteriet är sämre än mitt tålamod. Så försöker ni ringa mej nu så kan jag bara säga lycka till!
Nu ska jag istället lägga mej och läsa lite grann. Har köpt två nya böcker. Tre egentligen eftersom ena var en dubbelvolym.
Anyhow, hos Matilda så såg vi film, vi spelade kort, jag sov ju där, jag lyckades få upp Matilda halv nio (!) Så for vi till stan. Jag köpte en bok, brallor och två ramar. Hmm. Nå mer? Ja vi såg Blood diamond också. Förbannat bra film!

Vaarmt!

Datum:2011-04-24   Tid:16:35:59

Idag är det hur fint väder som helst, jag ska strax dra till Matilda and spend the night there. Jag tänkte bara uppdatera snabbt för jag har märkt att jag har blivit väldigt dålig på det. Förmodligen blire inge mer idag, som sagt, ska till Matilda. Men ni får ha det så bra och alla ni andra som börjar skolan på måndag : HAHAH!
Vi är lediga heeela veckan. Lyllo oss.

Tjejkväll

Datum:2011-04-23   Tid:16:26:19




Hade tjejkväll igår. Dock kom typ halva styrkan endast men det var ändå jätte trevligt! Jag hade hyrt en massa filmer, men vi satt bara i soffan och snackade. Om allt! Om våldtäcksmän och vaxningar och mardrömmar och morgonrutiner. Om alkohol och supande och ja Gud vet vad.
Hahah jag gick ner i förådet för att hämta toapapper då det tagit slut, också var det alldeles kolsvart och Larcie såg som min siluett, utan att veta att det var jag också började hon skrika skit mycket. Fan vad vi garva åt det.

Jag fick en jätte fin tröja som jag visar sen, ett nagellack i en sommrig korall färg och ett skit snyggt rosa (!) skal till telefonen!

The Golden Age

Datum:2011-04-21   Tid:11:58:02


I wish I lived in the Golden Age, giving it up on the Broadway stage.
Hang with the rats and smoke cigars,
have a break with Frank and count the stars.
Dressed to the nines, we've had to much. Shiny jewels, casino cash.
Tapping feet, wanna take the lead. A trip back in time is all I need!

Sing it out loud, gonna get back honey!
Sing it out loud, get away with me!
Sing it out loud, on a trip back honey!
Sing it out loud and let yourself free!

Skärtorsdag

Datum:2011-04-21   Tid:11:45:50

Och så har vi lov!
Gud så skönt. Förutom att ha läst typ halva engelska boken till igår, hade jag två nationella prov att ta igen, samt en inlämning på årets största uppsats i SO. Och nu är allt det där bortgjort så jäkla skönt!
Idag ska jag först kanske på stan med Tia. Plus att jag ska till mormor och morfar. Imorgon blire tjejmiddag för gissa vem som fyller år om en vecka? Yes!
Hur som helst, så nu ska jag hoppa i duschen för jag luktar inte så gott.
Kram

Fem saker du inte visste om mej!

Datum:2011-04-18   Tid:20:22:43



- Jag ordnar mina låtar på Spotify så den med längst låtnamn står högst upp och sen minskar det hela tiden.

- Jag kan spela 'den blomster tid nu kommer' baklänges på flöjt.

- Jag skulle förmodligen ha haft en facebook vid det här laget om det inte var så att alla mina vänner är beroende av det. Det är bara därför jag låter bli att skaffa en.

- Min favorit låt är The Golden Age med The Asteroids Galaxy Tour

- Ibland gör jag Cheesecake endast för att få äta smeten innan jag fryser in den.

Tomt

Datum:2011-04-17   Tid:13:50:26
Jag har en förklaring till varför jag varit tyst i flera dagar: Jag är i kåbban. Vi håller på att packa oss hemåt nu så jag är tillbaka innan ni hinner blinka. Här har vi åkt slalom, spelat tv spel och godis bingo.. nåja, ska och hämta moppen hos pappa nu då vi kommer hem. Adjö.

My first kiss

Datum:2011-04-11   Tid:19:47:19

My first kiss - 3OH!3 feat. Ke$ha

Snön smälter snabbt nu och jag är så sugen på att börja köra snart igen.
Dock blir det tidigast i helgen eftersom moppen är hos pappa och batteriet är uttaget, och endast pappa vet vart det är. Och pappa är i skellefteå. Så vi får åka dit i helgen och fixa det!
På tal om något annat så har mina kläder kommit. Vilket gick snabbt. Jag ska till pappa imorrn och hämta det. Annars så... ja, prov på onsdag. Både engelska och NP. Sen har jag två till NP att ta igen. Får se när jag gör det.

Nya tag

Datum:2011-04-10   Tid:20:31:52

we♥it

Efter en hemskt tråkig och jobbig helg med sådär lagom härlig magsjuka så tar vi nya tag igen.
Jag har en massa att ta igen nu då jag kommer tillbaka till skolan är jag rädd. Två nationella prov. Happy Hour here I come. Önskar jag varit nog pigg att gå till skolan i fredags. Jag var på gränsen att tvinga mej själv men då jag spydde rätt duktigt på kvällen (Två kanelbullar och ett glas mjölk) kändes det smartast att stanna hemma.
Nu ska jag se på TV, läsa engelska och sova tidigt.

Sjuk

Datum:2011-04-07   Tid:10:52:12
Bild från PDOL
Ja, bloggen är rätt död nu för jag ligger här och har vår alldeles älskade vinterkräksjuka. Eller magsjuka eller vad det nu är. Jag vill inte framkalla kvälkningar för er alla som läser men tro mej, jag skulle bada i en vak istället för att ligga här. Mår så jäkla illa. Jag överdoserar åksjuketabletter och alvedon plus en vätskeersättning och proteindryckar. Men det kommer upp direkt.
Inatt har jag varit upp fyra gånger och spytt och jag måste springa på toa hela tiden. Allt bara rinner rakt igenom mej. 
Jaja, nu ska jag ta sats och byta SATC disc i dvdn.

Stökigt

Datum:2011-04-02   Tid:20:51:41
Jag skäms lite över att visa det här men jag borde verkligen städa vid mitt sminkbord huh? Hahaha det är verkligen på tiden att städa hela rummet dessutom. Men först måste jag hitta min kamera laddare. Vart satan har jag lagt den?

Muta

Datum:2011-04-01   Tid:20:41:09

Ja, jag la ju ut jackan där i mitten för ett tag sedan och berättade hur förtjust jag är i den. Så jag hade tänkt lägga pengarna på den, samt det andra. Sen kommer pappa. "Du får dem där kläderna av mej om du skalar potatis"
Snacka om att muta mej va?
Men ja såklart, så nu ska jag skicka iväg en beställning.

Love at first sight

Datum:2011-04-01   Tid:20:21:48

€750 Mulberry

Alltså, det här är väl min stora sko crush. Jag gapade då jag såg dem här i nya Vogue. Verkligen. Jag överväger att riva ut annonsen och hänga upp den ovanför min säng. Så kär är jag i dem här skorna.
Dessvärre är dem ju lite utanför min prisklass. Ja, livet är orättvist.