Friday

Datum:2012-05-25   Tid:15:18:08


Haft en sån där lagom (läs förbaskat) jobbig väska med läxor och prov och Gud vet vad! Nu är det iallafall dags för helg och jag kunde inte vara mer tacksam. Bortsett från tyska läxförhöret vi hade idag så hade vi nationellt prov i tyska, pratdelen var det. Samt ett enormt historiaprov. Jag är så sjukt glad att det är över!
På idrotten idag spelade vi volleyboll, barfota i sanden. Det var så äckligt bra väder så det är det som hindrar mej från att vara allt för bitter idag!
Nåja, nu är jag med Charlie och sen ska jag till Matilda för en mysig grillkväll med henne, Linda, Una, Elin och Victoria.
I morgon ska jag till Luleå och shoppa för mammas pengar. Sedan är det 1 vecka kvar, 2 men sista veckan gör man ju inte ett skit. Så sjukt härligt!

Levine

Datum:2012-05-24   Tid:22:54:10

day off

Datum:2012-05-08   Tid:10:47:17
Lärarna har något, ja ingen aning om vad men de har något möte idag på förmiddagen. Så alla lektioner börjar ett. Och eftersom vi bara har två lektioner på tisdagar och slutar 11.30 så missar vi liksom the whole shit. Inte mej emot! Så idag blir det till att ta det lugnt ((:

Upponer

Datum:2012-05-02   Tid:20:24:39
Hade en superkul valborg med världens bästa Matilda! Gick först på stan och shoppade, åkte hem och käkade hos mej. Sen drog vi till hortlax, grillade där ute med familjen, min sjal stinker dock rök nu (x Sedan drog vi till en majbrasa inne i stan, hyrde film, åkte hem och mös på med film och chips. Sedan drog vi på midnattsbio och såg The Avengers. Trots att jag missade lite grann (hallå filmen började 12! Alla som känner mej vet att jag sover typ 10) så måste jag få säga att jag inte tyckte om den allt för mycket. Den var lite för... sci fi för både mej och Matilda. Men rolig var den (:
Sen så körde vi hem och halv tre somnade vi båda två hos henne och det var vår valborg (:

Malcolm Johnny Sid Paul Steve

Datum:2012-05-02   Tid:19:05:01
Hello era solstrålar (:
Härlig vecka med bara tre dagar skola. Det är inte mycket mer än tyska glosor, svenska uppsats och engelska nationella i veckan så det är soft.
Jag har gjort av med typ alla pengar jag har så pank som satan är jag. Snart iallafall för jag har typ tio saker till som jag vill ha!
Jag har egentligen ingenting att berätta så jag tänker dra mej tillbaka nu (:
Dags att plocka upp uppdateringen nu också.