Sista november

Datum:2009-11-30   Tid:22:38:11
Japp, i morgon läggs ännu en månad till i arkivet i menyn. Tänk att det strax är december, det känns som om vi har gått i åttan i kanske tre inte mer än fyra veckor. Som om det vore igår vi började. Typ.
Men snart är det jul. 24 dagar ungefär och oj vad jag längar. Även till dessa dagar innan. Jag längar till julspexet och till risgrynsgröten. (Inte för att jag gillar den men jag gillar mandarinerna vi får, så är det alltid så bra stämning den dagen).

Ialla fall. Hade ja tänkt bjuda på nå jätte sexiga mobilbilder.

Konfa lägret i Fagervik. Vi hade just kommit ner från Elias berget, alla var blöta och kalla och ville inget annat än att få hoppa in i en varm dusch men vi fick sitta och vänta på Rickard ett tag.
Från vänster: Mia, Magda, Tojfa Sassa



Idag hem ifrån skolan. Det var mörkt och snöade. Mina skor var inte varma men ja, jag tvingade sandra vara med på en bild iallafall. Snygg va?


Nu välkommnar vi julen genom att ställa undan cyklar och plocka fram alla åtta par lovikka vantar mormor stickat. Åh jag älskar vintern. Men bara de första veckorna. Sen börjar jag längta tills man får gå i linne och shorts igen.

Det här med vänner..

Datum:2009-11-30   Tid:22:11:12

Ja, det är ju en knepig grej. Ibland känns det som en totalt onödig. Jag menar, inget säger att man inte klarar skolan och fixar livet galant utan en full inkorg med inbjudningar till shoppingturer och filmkvällar. Men jag tror dem förgyller våra vardagar på ett sätt som vi inte kan sätta fingret på. Men behöver för att kunna lägga sej under täcket med ett leende som är vattentätt i alla väder.
Först gäller det att hitta varandra. Och jag har väl en speciell historia för var och en av mina vänner. Sandra har jag kännt sedan, ja vad kan vi ha varit? Fyra år kanske, då vi gick barntimmen ihop. Tojfa och jag gick sexårs tillsammans, därefter flyttade hon över till västan. Jag och Matilda bråkade väl fram till trean då vi tog vårt förnuft till fånga och insåg att vi var löjliga små barn ungar. Då blev vi sams och lekte Harry Potter och Kim Possible i skogen ovanför henne.
Man måste hitta någon som, står ut med en. Som vet att vädret i Elinhs värld inte alltid är solsken och 30 + grader. Ibland kommer plötsliga vindstormar medförande blixt och dunder och ibland spö regnar det som bara den. Men då får man se till att skaffa sej en tjock jacka, och kanske ett paraply.
Man lär sej varandras brister och man lär sej att leva och tejpa ihop varandras sprickor och spackla igen hål. Trots att det någonstans borde finnas en samling böcker med "1000 anledningar att inte träffa Elinh" så har dessa människor överlevt 5 år tillsammans med mej.
Och självklart, visst har vi våra upp och ned gångar. Men efter regn kommer alltid solsken. (Dock fungerade inte det ordspråket då vi cyklade till BOs stuga och det var uppförsbacke på uppförsbacke och inte en enda nedförsbacke.)
Mina speciella egenskaper som säkert varenda människa som utbytt mer än tio ord med känner till, att jag har regäla humörsvängningar. Och blir jag sur blir jag butter och säger inte ett ord mer. Och så blir jag, då jag känner mej dissad och ohörd. (Typist norrlänningar att sätta O framför allt för att få en synonym?)
Men det är sånt som man lever med. Jag försöker bättre mej på den fronten. Men jag kan rabbla upp en rad med brister och ihop tejpade sprickor i alla jag känner.  

Det är nog viktigt. Även fast vi försöker överleva som självständiga inivideroch bevisa att vi inte behöver luta oss emot någon såfort vi vaklar eller ramlar, så är en hjälpande han inget vi tackar nej till. Inte alls.
Det är vår naturliga instinkt att söka respons på allt vi gör, att söka kontakt med våra medmänniskor. Och vissa passar väl bättre ihop med andra. Det är väl så det uppstår anar jag?
Det sägs att ett gott skratt förlänger livet, vad säger ni tjejer? Vi lär väl bli upp emot 300 eller något kanske?

091130

Datum:2009-11-30   Tid:08:42:38


Ni kanske inte ser det men jag lyckades på till ett självfall !
Otroligt va?

Idag går jag till 15.40, dö trist. Men nu är det jul, här i vårt hus trallalalalaaa!

Vi hörs senare (:

What hurts the most

Datum:2009-11-29   Tid:21:44:51
Nu finns del tre av min fic What hurts the most att läsa på Tokio Hotel Forumet. Här kommer du direkt till inlägget. Dock måste du vara medlem för att läsa men bli gärna det och kommetera även era små smygläsare.

För de som inte läst redan, kan jag berätta kort om ficen.
Nomi är 17 år och gravid med sin ex pojkväns barn. Bill Kaulitz. Mannen som syndes på var och varannan affisch i staden och han som alla flickor skrek efter. Men med hormoner som inte riktigt går samma balans gång som hon vajjar hon fram och tillbaka.

Jag har inte gjort något alls idag.
Legat hemma och haft tråkigt, städat mitt rum och snart ska jag lägga mej för att orka upp i morgon. Men först ska jag rolla med min fantastiska Yasmina.

Första advent

Datum:2009-11-29   Tid:09:33:56
Hej hallå
Hur mår ni?
Jag har inte sovit mer än 4 timmar inatt, ändå känner jag mej inte det minsta trött. Jag är pigg oh glá som kexchoklá!
Idag är det första advent, och jag minns att ifjol (Herregud det känns som om det var jul -08 typ för en månad sen eller två) saknade jag julkänsla till och med på julafton då jag och mamma satt i en häst släde invirade i riktiga pälsfiltar bakom Veronica som var utklädd till tomte medans hennes häst Cilja drog oss och bjällrona runt hennes fötter spelade, eller vad gör bjällror egentligen?
Men nu längtar jag så förbaskat mycket till jul, jag längtar till dem där mörka kvällarna då man ligger och ser på Sunes jul (Mamma tvingar oss alltid att se den kalendern varje år på dan för doppare dan)
Jag är dessutom vääldigt sugen på knäck. Så det tänker jag koka, eller ja, mamma lär det väl bli. Jag lär sitta och sno lite av den kokade knäcken, doppa det i ett vattenglas och sedan suga på det. Oj vad gott.
Idag ska jag städa, kanske gå på skyltsöndag och sen bär det av hem till min mami.
Jag skriver mer sen

New moon igen

Datum:2009-11-28   Tid:23:11:50
Hellu mina sköna små bönor.
Det där ska nog egentligen rimma, eftersom det heter sköna böna. Men ni är fler än en, så ni får föreställa er att sköna och bönor rimmar lika bra.
Idag har jag inte gjort något, det tog mej två timmar att ta mej upp ur sängen, efter det duschade jag och sedan så scrapade jag lite. Gjorde ett kort, till Helenes mamma som fyller år och nu har jag även gjort årets första julkort som jag förmodligen kommer skicka snart också. Hon som ska få det lär få en tidig julklapp men hoehoe what the fuck?
Iallafall har jag sett new moon ikväll. Jag var ju och såg den förra veckan med flickorna, men jag fick så dåligt samvete eftersom jag lovat att se den med min favorit Anka så jag skickade iväg ett sms så gick vi på bio och såg den.
Jag.. vet inte om jag bör kommentera filmen. Jag anser fortfarande att den är dåligt gjord och dem har missat många av bokens höjdpunkter, men den är betydligt bättre än första filmen, och jag stör mej på alla fjortisar som älskar filmen pågrund av att dem har snygga skådespelare. Usch.
För ett tag sedan var Annika och Nicklas här med deras söner Eddie och Lukas, dem satt här och jag vet inte riktigt om jag är så sugen på barn. Visst är dem super bedårande från föseln till kanske 4 år. Men sedan, 4 år till tolv är dem en plåga känns det som. *Usch vilken hemsk människa jag är* Igår satt vi ju till och med och disskuterade ifall man köpte ett barn, dock sa Paulina att man inte gjorde det. Hon är ju adopterad ifrån indien och världens sötaste flicka.
Iallafall så verkade Eddie nästan lite små kär i mej, han är tre så det är väl knappast någon romans man bör vara stolt över. Han fnissade och rodnade upp över öronen, sedan satt han sej i sängen och lutade sej emot mej för att kunna se vad jag skrev. Och sen rodnade han lite mer.

God morgon

Datum:2009-11-28   Tid:12:19:27

Hon som alltid brukar vakna kring halv nio på lördagar och söndagar (och inte för att prata om klockan sju då jag har lov och klockan sex under skoldagar) vaknade precis.
För tio minuter sedan eller nå.
Iallafall fyllde Ninni år för ett par dagar sedan, så att vi firade henne igår kväll genom att äta en jätte god kyckling gryta och jasmine ris där, till efterrätt var det värdens kladdigaste kladdkaka. Jätte gott var det. Sedan såg vi film, The proposal. Ja jag har sett den innan (och det märktes nog för jag, Matilda och Sofia satt hela filmen, "Oh det är bra och du vet, jaja! det är också bra") men den är så bra så man kan se den flera gånger.
Vi åt chips och godis och jag känner mej massa fet nu.

Amanda


Ninni och Beatrice


Tojfa


Matilda och Paulina

Dessvärre fick jag ingen bra bild på Larran, förlåt Larice <3



Annars så, har jag nu, efter en väldigt lång tid fått tillbaka min bok Syskonkärlek ifrån Natalie. Och jag hade då dem lånade den sagt att blire så mycket som ett veck på den får ni betala en ny. För jag är verkligen mån om mina böcker. Och nu har jag fått tillbaka den och jag skulle lika gärna kunna ha lämnat den till lilly, för den är vikt över allt. Till och med bokryggen och hur man kan vika en bokrygg på en bok som är så kort som 300 sidor fattar jag inte. Och den är nött som fan i hörn och ja..
Och jag lovar att man kan läsa en pocket bok utan att den ser ut så där då man lämnar tillbaka den. Jag har läst flera von Bredow, (dem ser i stortsett likadana ut, ca. 300 sidor) där dem fortfarande ser ut som nya.
Och jag vet inte vem som har förstört denna bok så här, eftersom den tydligen gått emellan fler än Natalie och Emmy, men ja.. Som sagt sa jag att jag skulle ha tillbaka den i samma skick som jag lånade ut den och det fick jag inte så..

Är jag löjlig? Det tycker fan inte jag för jag lånade ut den för att vara snäll och då förväntar jag mej att dem ska vara snälla emot boken för jag tål verkligen inte att man bryter ryggen på böckerna, om det inte råkar vara som typ Breaking dawn i pocken för den är omöjlig att inte bryta ryggen på.

Typiskt

Datum:2009-11-25   Tid:21:28:03
Jag som tänkt ge er en sådan fin bild på mitt nylockade och plattade hår så hittar jag inte överförnings grejsimojsen. Ska söka lite till och hoppas jag hittar den då!
Annars så är det ashett här inne just nu pågrund av elementet, locktången och plattången som ligger och ångar av sej... eller nå sånt.

UPDATE:
Jag hittade min blåa lilla sak, men inte sladden till den. Så ni får nöja er med enkla, snuskigt dåliga mobil bilder.

Hälften plattat hälften lockat.



Här har ni föresten en bild på charmiga lilla Tia från dagens onsdagskurs.





Just nu på svenskan läser vi hungrespelen. Jag har väl inte riktigt kommit in i den, är bara på sidan 100 något, men ändå, den är as dålig. Ändå sitter Tojfa och läser den hela jävla tiden och säger att den är bättre än Om jag kunde drömma. Jag litar dock inte på henne och för en timma sen eller så fick jag ett sms om att hon läst ut den.
TOJFA! Det var vår läxa som vi skulle ha läst klart om typ 4 veckor. INTE IDAG!
Föresten, Tia, om du läser det här, tog ni min bok från svenskan? För jag bad er ta mina saker men den var inte i väskan.

Att göra:

Datum:2009-11-25   Tid:19:20:21

Inget inlägg idag

Datum:2009-11-23   Tid:20:22:46

Jag är på piss dåligt humör så jag ska låta bli att spy galla över bloggen.



"Du kanske tycker jag verkar borta i tankar, det kanske stämmer.. som om jag hade nåt bättre för mig
som om jag inte lyssnade längre, och det gör jag inte heller"

New moon

Datum:2009-11-21   Tid:16:48:57

Vi drar nu, vet inte om jag uppdaterar något mer jag sover hos fia efter


Emh.. god morgon?

Datum:2009-11-21   Tid:13:46:30
God morgon? Är det fortfarande ett passande uttryck? Jag är dock inte nyvaken utan har suttit uppe ett tag men visst klär pyjamasen fortfarande min kropp och även Sofia sitter i sängen och läser.
Ikväll blire New Moon med flickorna och vad som händer idag... ja det var en bra fråga. Kanske ska vi klä på oss och fota lite ute innan mörkret faller..? Jo det ska vi göra konstaterade vi nu.


Klockan är sex

Datum:2009-11-19   Tid:18:17:26
Hej alla söta, hur mår ni?

Ja, alla kan väl inse så mycket som att jag inte hade någon vettig rubrik på dagens klotter så därför drämde jag till med en rätt så självklar sak som faktiskt inte skriver sej själv. Klockan är nämnligen sex. Ialla fall nu, då detta postas lär den väl vara betydligt mer eftersom jag kan sitta och gnaga på ett och samma inlägg hur länge som helst.
Iallafall slutade jag kvart över två men jag har inte haft orken att uppdatera, men jag ska skärpa mej en aning iallafall. Och varje dag låta er veta att jag lever och att inga rosa älgar ätit upp mej.
Vi har haft bild i dag och mer intressant än så var det inte. Just nu är vi i fasen där vi ska skära ut en bild som berör ur en linolium platta. Jag har inspererats lite utav Michael Jacksons Heal the world. Därför valde jag att rita en jordglob med ett plåster på. Enkelt, bra, och meningsfullt.
Vi pratar på SO:n om politik trots att knappt någon i klassen förstår oss på det, och sedan på engelskan fick jag full pott på förra veckans glosor. Yey me va?

Det har inte riktigt hänt något speciellt och därför så tänker jag inte tråka ut er speciellt mycket mer. Jag tog faktiskt ett par riktigt bra bilder på flickorna idag. Men dock så hade min telefon valt att spara dem på telefonen och inte minnes kortet så det är lite svårt att föra över dem. Ska se om jag kan förstå mej på den där samsungen senare. Men nu ska jag städa. För i morgon kommer Lill Fia, som är en utav de sötaste människorna som finns. Hon dyker upp på skolan typ tio över två och vem vet hur roligt det blir för henne då att vänta på mej medans jag har Hk? Nja..
Iallafall ska hon sova till lördagen. Då ska vi väl kunna hitta på något och sen på lördag kväll (eller ja, halv sju) ska vi in till stan och se på new moon. Jag, hon, Tojfa och Sandra.

Men som sagt. Nu ska jag plocka undan här så att vi kan sova och sen ska jag plugga tyska och skriva på min bok recention.

Läxläsning

Datum:2009-11-18   Tid:22:25:17
Jag har insett att många utav mina inlägg innehåller meningar som 'nu ska jag städa' eller 'jag läser tyskan'. Och det får väl mej att låta som en perfekt unge som håller rent efter mej och aldrig missar en poäng i skolan?
Well, det är dock inte fallet här. Hur gärna jag än skulle vilja vara ett sånt där barn som framför allt lyssnade på vad jag säger till mej själv. Så är jag inte nog envis med att dras med min egen vilja nej.
Jag kan säga till mej själv att 'ikväll ska du sitta ner och läsa glosorna tills du spyr upp dem igen.', men ändå lyckas jag hitta något som är betydligt roligare och så skiter jag i dem där glosorna som ligger där ogjorda och helt enkelt besvärliga.
Matilda säger alltid att jag lär mej glosorna genom att titta på dem en gång. Men det gör jag verkligen inte, eller, jag sparar dem till sista kvällen, och sedan skriver jag dem en, kanske två gånger. Så sitter dem.
Nu har jag då skrivit dem ett par gånger och skall sova. Men bara frö att förhindra att detta blir ett sånt där jätte tråkigt slänger jag in en bild (:


Jätte vackra flickor.

Måndag 16

Datum:2009-11-16   Tid:21:29:11
Hejsan. Eller godkväll?
Jag tänker inte rabbla upp alla tråkig heter som hände under dagen. Vi hade en vanlig måndag och jag fick 22/23 på SO:n. Idrotten var så dåligt så det vill jag inte berätta.
På svenskan demonstrerade jag hur man kunde locka håret men en plattång. Missade dock ett par saker jag tänkt säga och så läste vi en tråkig bok. Hungerspelen. Den suger.



Matilda, sure hon blundar men hamnar ändå på bloggen.



Bara jag som tycker att Tojfas leende såg lite stelt ut?

Morron morron

Datum:2009-11-16   Tid:08:02:02
Hejsan på er alla (:
Eller god morgon vore kanske ett bättre ord? Hursom helst har jag precis klivit upp, men det är okej för jag börjar nämnligen inte föränn 09.25, kanske inte så mycket till sovmorgon men bättre än ingenting?
Idag ska jag förmodligen tvingas demostrera på svenskan. Vi fick som uppdrag att välja ut något att demostrera om. Jag ska visa hur man lockar sitt hår med en plattång.
Nu ska jag snart äta frukost, titta Matilda vad duktig jag är! så ska jag ladda över några låtar till telefonen.
Men påtal om ingenting.

T H E  W A Y  I  A R E

Är inte det där fel gramatik? Eller jo jag ser ju själv att det där inte är rätt men är det något sjukt engelskt undantag som då Rihanna sjunger "If I were". Dock så vet jag ju att were i den meningen betyder något i stil med 'vore' men ändå.
Har suttit och funderat på det ett bra tag nu.
Det är såna saker som håller mej vaken om natten. Det och boken jag läser. Den gröna milen. Skit bra.

FÖRESTEN!

Ligger min nya fic uppe på THF nu, och då och då kanske dem kommer ut här också. Vi får se om jag postar en eller annan sneakpeak. Ficen heter What hurts the most, inspererad av låten med samma namn utan Rascal Flatts. Klicka här för att komma till ficen.


1 h och 20 minuter senare

Datum:2009-11-14   Tid:19:11:05


Ja, efter att Matilda farit, så försökte jag mej på att locka mitt hår med en S tång. Och ja, visst gick det. Bortsett från att jag brände mej ett par gånger gick det riktigt bra. Men tanken att göra det innan skolan är inte speciellt lockande då man tänker på det faktum att jag satt där på golvet i mer än en timma. Och ändå känner jag att jag missat flera ställen.
Men ja, jag gillar det. Tänk om man hade ork att kliva upp och göra sej fin på morgonen.
Eller ännu bättre. Tänk om man vaknade och var söt?

Herregud

Datum:2009-11-14   Tid:09:37:08
Ja, jo, det där med att uppdatera en gång åt dan som minst (!) fungerade inte så bra märker vi va? Men jag har ingen lust att behöva sitta och bråka med datorn hos pappa i 1,5 timme för att posta ett satans inlägg, och för att jag sekunden där på ska posta ännu ett inlägg bara för att få något flyt i det hela?
Nej jag ska blogga då det passar mej och då jag har något intressant att dela med mej.

Och, det har jag egentligen inte nu men jag tänker rabla upp allt jag gjort ändå.
Japp, så här är det.
Igår vart det stressigt då jag försovit mej som fan, så min telefon ligger kvar hemma i bokhyllan på laddning trots att den nog för länge länge sen vibrerat och sagt att 'jag är färdigladdad' Därför ber jag om ursäkt till framför allt Sathi som jag gissar har försökt smsat mej som en galning och jag bara dissat dej.
Ja jag kände mej helt lost utan min älskling. Inte bara för att jag inte kan hålla kontakten med omvärlden utan också för att jag inte har någon klocka. Och jag är ett sånt där kontrollfreak som alltid måste veta vad klockan är och dubbelkolla ingredienserna på receptet på HK:n elva gånger.
Iallafall. Igår, då allt tycktes gå fel för mej, jag skyller på att det var fredag den trettonde, tillbringade jag eftermiddan och kvällen hos Matilda.
Förlåt om jag tröck mej på din och Tojfas filmkväll hjärtat.
Vi promenerade till ICA och köpte lite godis, och sedan så spelade vi trivial, såg idol och filmen the proposal. En sån där helt förutsägbar film som Matilda älskar men visst var den lite mysig också.


Sen vandrade jag hem till mamma och sov där. Och nu har jag även fått mina böcker Jens beställde åt mej ifrån bokus. Genom dina ögon (redan läst fast på engelska - The Host) samt Den gröna milen. Filmen såg vi på engelskan och den var riktigt bra så hur bra är inte boken då? Läser den nu.

Konfa läger i fagervik

Datum:2009-11-10   Tid:21:51:55
För alla som inte vet är fagervik en gård åt svensby hållet där vi höll till på vårt första läger. Det är två stora byggnader varav vi sov och åt i den ena och i den andra umgicks vi.
Visst vare psykande eftersom man varje gång skulle emellan husen fick hoppa i skorna och springa ut i snön. Men nåja.
Det var faktiskt inte så där jätte kul som alla sagt att det skulle vara. Tar vi bort Eliasgrottan utflykten och det faktum att jag knappt kunde andas på vägen upp så skulle det nog ha varit roligare.
Men sure, det var rätt roligt med alla lekar och påhitt.
Här kommer iallafall bilderna jag lovade er igår.

Tojfa äter frukost sista morgonen.


Sandra ja... och vårat lilla bord (:


Sandra, alltid fjortis minen ja (:


Tojfa kan inte heller många andra poser.

Läxa och juleskum

Datum:2009-11-10   Tid:20:37:07


Jag vet att jag sagt det förut och att jag inte kan hålla mitt löfte. Förlåt, men jag vill verkligen försöka ta upp det här med bloggen och försöka att blogga iallafall 1 gång om dagen. Jag tänker sitta och skita ut inlägg om det ska behövas. (Moget Oriva.)
Just nu ligger jag iallafall och läser lite tyska och det går förvånadsvärt bra för att vara kvällen före förhör. Jag har alltid varit så att jag läser igenom läxan sista kvällen så sitter den. Och det känns jävligt dåligt på ett sätt för det känns då jag berättar om det så här som om jag är en jäkla skit unge som skiter i skolan och försöker spela cool med att säga att jag inte gör läxorna.
Men det gör jag och klarar de flesta rätt bra. Jag kanske inte är något rakt MVG barn men jag har iallafall ett genomsnitt på VG i de flesta ämnen. (Och bara för att skryta lite till kan jag meddela att jag fick mest i HELA klassen på so provet.)
Jag har försökt scrapa lite nu, men trots att jag verkligen känner mej på hugget, att jag vill göra något fint så har jag ingen fantasi att klistra på pappret. Så jag plockade ihop - sopade ihop allt i en hög - och nu läser jag läxa.
Klockan nio ska jag som vanligt se Desperate HousewivesSathi, kom in innan nio!

Jag äter också juleskumm men har ätit ett par tomtar så jag är lite less dem.
Tur att man har en skål chips gömda i min låda.
För övrigt håller jag på att läsa om Så länge vi båda andas, jag har för länge sedan sagt att den boken är helt värdelös och förstör hela serien. Och jag står fortfarande kvar vid det. Men jag försöker ha ett öppet sinne. Men jag tycker bara allt i den är så.. fel. Det passar inte ihop med alla andra böcker och karaktärerna är sej inte lika. Men som sagt ger jag den en chans till.
Nu ska jag fortsätta med min tyska, sedan No, engelska och SO:n.

När jag hör din röst/new moon

Datum:2009-11-09   Tid:22:46:09
Varning för er idioter som inte läst boken ! Spoiler !
Jag har som sagt för länge sedan läst boken och ja.. Vad bör jag säga? Den klår självklart inte ettan. Jag har alltid tyckt att tvåan var aningen seg. Edward försvann i början och sedan kommer han tillbaka riktigt i slutet. Jag saknade honom hela boken och blev riktigt så här "Yes nu händer det något." så fort hans namn nämndes men icke sa Nicke och jag fick läsa ännu tio kapitel innan dem ville visa upp honom i egen hög person. Minst...
Men nu då jag så här tänker tillbaka tycker jag att den är riktigt bra. Trots att jag saknar Edward genom mer eller mindre halva boken så händer mycket.
Jag vet att hälften av alla bokens läsare är minst lika stort fan av Jacob som jag är utav Edward, men jag har aldrig riktigt... gillat honom. Han är liksom inte riktigt, det är något med Jake jag inte gillar och det funkar bara inte. Så jag har inte riktigt gillat att han var så stor del av boken som han var.
Första boken var som en trygghet. Man visste att vad som än hände var det Edward och Bella så länge de andas. Man visste att det finns en fortsättning som har samma personer i fokus och därför kan ingen av dem dö. Inget hemsk kan hända. Och trots att jag visste samma sak då jag läste andra boken, fanns inte samma säkerhet där. Jag minns att jag försökte lägga bokmärket emellan sidorna där Jake klättrar in genom hennes fönster och hon är livrädd för att det ska vara Victoria. Men det gick inte.

Jag ska se filmen. Jag ska försöka ha ett öppet sinne. Det är en ny ressigör denna gång och förhoppningsvis förstör han inte även denna bok för mej. Den 21 november fick vi biljetter till nu, jag känner mej inte som ett lika stort fan nu och bryr mej inte om att se den mitt i natten på premiären då visas. Ifjol gjorde jag det för twilight och ja, ni vet nog alla vad jag tycker om den filmen.

Kvällsdags

Datum:2009-11-08   Tid:22:07:53
Jag som sagt åt mej själv att jag skulle lägga mej åtta ikväll för att inte vara så seg i morgon. För ja, jag är jätte seg på mornarna även om jag inte suttit uppe halva natten.
Nåja. Jag tänkte inte säga så mycket om lägret. Bilder kommer förhoppningsvis i morgon om jag orkar. Jo jag måste orka. Men inte ikväll.
nu sitter jag och rollar med mina favorit flickor samtidigt som jag dricker saft. Oj vad intressant.
Imorgon äre prov som jag inte alls kan för jag har inget häfte. Jag får väl läsa med Tia under skolan för jag antar att dem inte tänker låta en sekund passera utan att sticka näsan bland bokstäverna.
Visst det är bra men jag fattar inte varför dem ska läsa om det varenda vaken sekund. Det känns som om vi får så jävla mycket läxa att vår fritid bara är ett minne blott och därför så glider vi isär, snälla nån jag har inte träffat min favorit Matilda sen i måndags! DET ÄR EN VECKA NÄSTAN! Det måste fan vara rekord för oss. Visserligen finns det ett själ till det. Men det är ändå betydlgit mer sällan jag följer matilda hem nu för tiden än förr. Då praktiskt taget bodde jag hos henne.
Nåja. Nu ska jag rolla lite mer och sedan ska jag sova.
Puss oh god natt.
Sov gott.

Konfaläger

Datum:2009-11-06   Tid:15:33:03

Jag var hemma idag också. Och det var nog tur för jag har hostat och mått illa som fan men jag far ikväll och ser hur mycket jag orkar. Jag ska kila upp på ICA strax och köpa batterier till kameran och andra livsmedel så som fanta och lite godis.
Och ja, det var väl mer det jag tänkte säga? Alltså jag är väldigt hungrig, jag har inte ätit någon riktig mat sedan i förrgår då jag åt gröt hos mormor. Sedan dess här jag ätit ett par pepparkakor och en mandarin. Så jag försöker hitta någon mat men det går inge bra.
Nåja, nu ska jag springa och packa klart. Vi ska ha en massa saker med oss och min kudde får inte plats, kanske får jag ta den under armen?
Nåja.
Nu blire ju ingen uppdatering för än söndag i bästa fall. Beror på när vi kommer hem. Missar kanske Charlies kalas. Vilken dålig syster jag är.

EMA blandannat

Datum:2009-11-05   Tid:19:49:37
Jag har en ursäkt, till varför bloggen stått stilla nu i ett par dagar. Och ni får faktiskt ta och acceptera det. För jag har legat i min säng och hostat lungorna ur mej med feber och en snok fylld utav snor och varenda muskel i hela kroppen har bara varit helt öm och död. Så jag har knappt rest på mej förutom de gånger jag gått och hämtat mer vatten eller blåbärssoppa, eller då jag bytt dvd. så jag har verkligen inte haft någon lust att sätta mej och skriva om mitt satans dåliga humör.
Jag har varit hemma sidan i tisdags, och får förmodligen inte gå imorgon heller bara för att morfar läste någon artikel i PT om en åtta åring i haparanda som blivit sjuk, varit hemma 2 dagar och sedan gått på skolan och dött utav svininfluensan. Så nu tycker han väl att jag ska vara hemma tills jag fyller trettiotvå?
Men det kanske är bäst? I helgen far jag nämnligen på komfa läger och då vill jag helst av allt vara frisk så jag inte behöver åka därifrån med hostan i halsen.
Dessa dagar har jag inte gjort mycket mer än bara legat hemma och hostat som sagt, jag har sett typ vartenda avsnitt på min CSI box så det är dags att skaffa sej en ny, och sen har jag.. sovit, och smsat med Sofia Andersson och Sathi. Mina små änglar ja.
Senare ikväll ska jag se om jag orkar se på EMA, Tokio Hotel är ju med (a)
Trots att jag följt bandets framgång i flera år känns det nu som om man är nykär igen. Och ja jag kunde inte vara mer avis på Kenza som just nu förmodligen laddar upp och flörtar med killarna på röda mattan. Vissa människor är lyckligt lottade. Jag längtar så satans mycket tills mars då jag själv ska få se på dem IRL. Jisses vad jag längtar. Förra gången en Tokio Hotel konsert stod uppskiven i kalendern slutade det ju inte riktigt som det borde och jag vet inte riktigt om jag.. jo jag skulle nog vilja ha tillbaka exakt allt som var då. Allt ifrån hur otroligt dåligt klädda vi var och Emmys rosa slingor tillsammans med Carros randiga tights och rutiga kjol.
Men livet går ut på förändringar och jag har nu Sofia som ska sitta bredvid mej. Vi har jätte bra platser och eftersom jag är väldens mest fantastiska Elinh betalar mami allt åt mej.

Så alla, klockan nio på MTV, sätt er bänkade! Jag har röstat på favorit killarna samt andra band minst 50 ggr. Nu måste dem ta hem det här känns det som. Vi vill ju inte att Jonas Brothers eller sådana snor priset i år.
Killarna var ju nominerade till denna kategori (best group) på EMA 2007 också, med då fick Linkin Park det ist. I år ska dem inte bli utan pris. End of story.

Ja, påtal om något annat kanske? Emh... jag måste plugga till idrott och hälsa provet och sedan måste jag läsa mer om NO provet. Jisses det kan jag inte alls.
Vi hörs.

Today I am wearing this

Datum:2009-11-02   Tid:08:30:42


Mysig liten mobilbild.
Saknar dock sjalen som blev kvar hos papi, men nåja, det går bra utan den också.

Grattis hjärtat mitt

Datum:2009-11-01   Tid:21:54:05

Min lilla söta flicka fyller år idag och därför ska varenda kotte säga grattis till henne!

Gratis mode

Datum:2009-11-01   Tid:20:53:17



Alla har vi väl kommit över detta med Gratis mode, gratis Bio, gratis mat och allt vad som nu finns utspritt över nätet. Jag kommer ihåg att jag en gång för många år sedan (Då Natalie fortfarande hade datorn i vad som är Axels rum nu) blev medlem på något typ, gratis godis men mer med den saken blev det inte.
Nu blev jag medlem här för att ja, det är ju ingenting man måste passa som en bebis. Utan en rolig sak som kan värma plånboken om man är duktig.
Gratis Mode funkar så att du samlar poäng på olika sätt, och då du nått en viss summa poäng, kan du lösa in poängen mot presentkort som skickas hem till dej i postlådan direkt. Presentkorten går att använda på mänger olika butiker, bland annat H&M, Cubus, MQ och många fler.
Du får 50 poäng genom att bli medlem och sedan kan du samla genom att marknadsföra på tex din blogg eller bdb.
Du kan även värva nya medlemmar. Du får 50 poäng för varje aktiv medlem du värvar (Aktiv medlem är då man har tjänat ihop mer än 100 poäng), samt får du 4 poäng för själva värvningen.
Du kan även tjäna ihop poäng genom att besöka sidor, svara på lite frågor och andra saker som inte alls är svåra men bra.
Bli medlem du också. -> bli medlem

Uppdatering

Datum:2009-11-01   Tid:01:02:35
ja, jag lovade ju. Så här kommer ännu ett bildlöst inlägg som säger att jag och Tojfa tog en helt onödig promenad till ICA, bara för att upptäcka att dem hade stängt. (Man borde inte få skriva att man har öppet till 21 varje kväll om man sedan ska sätta upp löjliga lappar om 'ikväll stänger vi 18.00 bara för att det är någon satans halloween eller något)
Så ja, då gick vi hem igen, åt lite Ben & Jerry's och nu ligger vi och skickar datorn emellan oss. Så påhittiga är vi. Vi såg 2 CSI avsnitt också och Ja.. inte så mycket mer.
Imorrn far vi te mamma då vi börjar bli hungriga. Pappa och Helene har ju stuckit te jörn, och därför finns ingen mat här hemma. Så ja..
VI SVÄLTER.
Nej det gör vi nog inte, för vi har chips.. men ingen pepsi :'(
Så..
God natt (: