Del 13

Kaffe för 35 kronor

"Alla stirrar"

"Och konstigt vore det annars." James blänger på sin pojkvän som desperat försöker dölja sej bakom gigantiska solglasögon och kläder som påminner om potatissäckar. Även till färgen. Beige är verkligen inte Toms färg. Han sticker verkligen ut bland alla de människor som faktiskt klär sej normalt.

Bill har ett par lila chinos och en vit tight t-shirt till. Håret är ofixat och han har solglasögon som faktiskt ser normala ut.

"Kom igen babe, sätt dej ner nu" James klappar på stolen bredvid sej.

De sitter i gate 32 och väntar på att få gå ombord på planet. De är redan försenade 2 timmar på grund av tekniska problem och Tom har nu tömt sin fjärde Coca Cola Zero. James vart uppriktigt sagt glad då Tom bad honom följa. Tom hade förklarat vad som gällde, Simone visste inget, och skulle inget få veta heller. Men bara tanken på att Tom faktiskt vill ha med honom, gör honom upprymd av förväntansfulla tankar inför den kommande veckan. Tom tar honom med till sin mamma. Det är ett klart tecken på att de är seriösa i deras förhållande. Dessutom ser han fram emot barnbilderna som Bill säger hänger runt om i huset.

Tom slår sej ner bredvid honom. Hans högra ben studsar fort emot det gråa golvet. Näst intill vibrerar.

"Du vet att då killar gör så där betyder det att de har sexbrist." James flinar och lägger en hand på Toms ben och försöker trycka det emot golvet så att det ska hållas still men det är lönlöst.

"Well det är uppenbarligen en myt för vi hade sex precis innan vi for, och i morse, och igår kväll."

3 gånger i veckan var genomsnittet. I James och Toms värd var 10 gånger i veckan genomsnittet. Minst.

James ler smått. Ser emot klockan och suckar smått.

"Jag ska köpa cigg, ska ni ha nå?" Bill dumpar sin handväska i Toms knä, och sätter sej på andra sidan av honom medans han rotar i den efter sin dyra Gucci börs och telefonen. "Fan vad dålig täckning det är här."

Han håller upp den vita iPhonen emot taket men ingenting förändras uppe i vänstra hörnet av skärmen.

"Köp en limpa åt mej med.." James räcker honom pengar, och lutar sej sedan tillbaka.

"Dem vanliga?"

"Mmhm."

"Tom ska du ha något?" Bill drar en hand genom håret och drar sedan på sej den gråa cardiganen han hade i väskan.

"Emh.. nå choklad. Vad som helst. Något gott."

Bill kommer tillbaka efter tio minuter och ger var och en vad dem beställt. Tom får sin chokladkaka och äter två bitar innan han ledsnar. Resten stoppar han ner i James väska. Det tar ytterligare en timma innan de får kliva på planet. De har platserna längst bak och Tom sätter sej in vid fönstret eftersom James lider av en obotlig fobi för höjder. James i mitten och Bill längst ut. Planet är ganska folktomt och de tre raderna framför dem är tomma, även på andra sidan.

En slankflygvärdinna med rödfärgat hår gör demostrationen i mitt gången medans en annan talar i högtalarna.

"Gud.." Bill bankar sin tjocka tidning emot pannan. "Som om man inte hört det där nog många gånger!"

James ler bara smått och tar tidningen ifrån Bill, slår upp den och skummar igenom innehållet.

"Tom tog du sömntabletterna med dej?" Bill sjunker ner i sätet, sätter knäna emot ryggstödet på framförvarande stol och lutar huvudet emot James axel.

"Nej för dem tog du?"

"Jag hoppas du skojar med mej?" Bill blänger över James på sin bror.

"Seriöst tog inte du med dej dem? Ohman" Tom skrattar.

Bill kan inte sova. För ett år sedan vid samma tid gick Bill omkring som en zombie pågrund av sömnbrist. Han drog med Tom till läkaren och fick sömntabletter på recept. Utan dem kan han nu inte sova och om inte Bill sover blir världen inte till en lycklig plats.

"Äh, du kan säkert få nya där borta!"

Det blir tyst då flygvärdinnan passerar för att kontrollera att handbagaget ligger på sin plats och att matbrickorna är uppfällda.

"Föresten Bill jag hörde att du skaffat pojkvän?" James ler och lägger ihop tidningen.

"Äh, han är inte min pojkvän. Än." Bill ler.

"Nej han är din flickvän." Tom flinar retsamt.

"Okej, okej jag medger att Oriva kanske är lite... feminin av sej och han har inte riktigt kommit i målbrottet ännu men han är så söt!"

"Hur gammal är han?" James höjer på ett ögonbryn.

"17." Bill tar emot de blickar James och Tom ger honom. "Vadå? 4 år är väl inte såå mycket? Mellan morsan och farsan skiljde det ju 11 år!"

"Ja och dem var ju gifta jätte länge!"

Bill suckar.

"Well Oriva kanske inte är the one men han är söt och jag tror inte han är kär i mej, och jag är inte kär i honom. Men eftersom du aldrig är hemma - jävla svikare - så är han.. rolig att vara med." Bill nickar.

"Nae, nae jag gillar honom inte." Tom trycker knäna emot framförvarande stol han med, precis sin sin bror. "Han verkar så.. jag menar han är 17 och röker och dricker värre än mej!" Tom hade spenderat en middag med Bill och Oriva.

"Tom du började röka då du var femton, din moraliska kompass pekar inte rakt norr heller." Bill blänger på sin bror.

Efter en kvarts flygresa sover båda bröderna med huvuna på varsin av James axlar. James sitter bara där och bläddrar i sin tidning. Ritar skägg på bilden på Bill som är med i en liten insändare och köper en liten minimal kaffe mugg för 35 kronor, som han i och för sej snodde ur Toms börs eftersom han inte hade något mindre än en femhundralapp.

De tar en taxi hem till ett rött hus med grusgång fram till den blåa dörren. En kvinna står på bron redo att ta emot dem. Simone har mörkblont hår med lite nyanser av rött. Hon är lite kurvig men långt ifrån överviktig. Man ser direkt vem tvillingarna är lik. Tvillingarna har fått mer eller mindra alla ansiktsdrag ifrån henne. Dock inte kroppsbyggnaden. Hon är liten och mullig, säkert inte över 1,65. Vilket dock är längre än James. Han känner sej alltid som en pyssling bredvid Tom.

Men nu när han kliver ur taxin har han ett par mocka stövlar med 13 centimetersklack vilket gör hans totala längd till 172 centimeter och bara 16 centimeter kortare än sin pojkvän.

Simone slår armarna om sina söner så fort hon kan. Och sedan om James då hon tvingas släppa tvillingarna.

"Men gud har ni ingen mat där borta? Ni är så spea att ni skulle kunna sova i sugrör! Gud vilken tur att jag bakade 150 lussekatter igår." Hon ler stort.

"Det.. är augusti mamma.." Mumlar Tom och kliar sej lite i nacken.

"Nåväl, tiden går så fort nu."

Hon hjälper dem in i hallen med väskorna. James har en, plus handväskan, Tom har en. Och Bill har fem, samt sin handväska.

Och vad Tom vet, är en endast fylld av skor.

"Ja, ja Gordon for och handlade för bara några minuter sedan pojkar. Han skulle handla några småsaker men skulle in till storheden och köpa några delar till bilen" Hon viftar med händernade då hon går in i köket. Trägolvet är slitet och framför frysen är den stora blåbärsfläcken som är ett konstverk av Bill Kaulitz himself! "Ja jag förstår såklart inget av det där. Åh den där satans bilen den bara tjorvar och så fort man lagar ena saken går andra saken sönder."

Tom och Bill lyssnar inte. De har hört tjatet om bilfan där i flera år och flera gånger erbjudigt sej att sponsra med en ny bil åt sin hårt arbetande mor. Men hon är lika envis som hon uppfostrat sina söner att vara och hon vägrar ta emot minsta lilla hjälp.

Köksbordet är det samma, allt är det samma. Tom kan bestämt säga att hon har bytt gardiner och stolsdynorna är nya. De sticker ut bland det gamla.

"Sitt ner nu pojkar, jag ska ta fram lite bullar och mjölk åt er."

James ler svagt.

Simone har en jeans kjol ner till knäna och över det en blommig tunika som går i orange. Håret är ruffsigt och fötter och fingrar smutsiga. Aldrig, inte ens efter en hel dags vandrig har hans mamma sett ut så där. Hon är den typen som spritar händerna efter att ha nuddat i vad som helst.

Efter att Simone tvingat i dem två lussekatter var och ett stort glas mjölk, så får de gå upp till rummen.

"Ja James, tyvärr har vi inget gästrum, vi hade ett.." Simone spänner blicken i sin yngsta son. "Men tydligen var det viktigare att Bill skulle få spara sina saker inne i värmen istället för i kallförrådet, än att våra gäster skulle få sova bekvämt."

"Det är absolut ingen fara Mrs Kaulitz."

"Åh snälla, säg Simone." Hon skrattar hest och krokar fast en lockig hårslinga bakom ena örat. "Men jag hoppas det går bra att sova i Bills rum?"

"Men... Vart ska jag sova då?!" Protesterar Bill.

"På en madrass i Toms rum!" Simone slår ut med händerna.

"Varför kan James inte få Toms rum så kan Tom sova på en madrass?"

"För att Toms rum ser ut som fan." Simone slår ihop med händerna. "Seså Bill. Tänk vad roligt att få ligga och störa Tom hela nätterna?"

Bill skiner genast upp vid idén och går med på att sova på en uppblåsbar madrass i Toms rum.

"Hejsan." Tom skjuter igen dörren intill Bills rum efter sej och vrider om i låset, trots att Simone befinner sej på baksidan ute och planterar äppelträd. James ler.

"Hejsan.." Han sitter på Bills säng och bläddrar igenom skolkatalågen ifrån Bills och Toms åttonde skolår. "Hur kommer det sej att du och Bill gick i olika klasser?" Han pekar på Bill, mitt i vimlet av 8As elever, och sedan på Tom i 8B.

"Emh vi, var bara så jävliga då vi var med varandra så lärarna särade på oss. Vi protesterade genom att skolka en vecka i sträck och fick för det fem timmars kvarsittning och en jävla massa rester." han ler och sätter sej ner bredvid James. Kysser honom mjukt på läpparna. Men James besvarar inte kyssen. Utan ser bara roat på hur hans pojkvän får ett förvirrat utryck i ansiktet.

"Vi, skulle låtsas som om vi bara är vänner. Right babe?"

"Mmh?" Tom är osäker.

"Inget sex."

"Men då morsan är borta äre ju ingen fara" Tom försöker sej på en till kyss. Men James läppar förblir slutna och ej hjälpsamma.

"Inget sex Tom."

Tom ser på honom. Lägger huvudet på sned och ängnar en lång tystnad till att försöka läsa James ansikts uttryck och fundera över ifall han verkligen är seriös. Han verkar det.

"Varför?"

James suckar högt. Rycker på axlarna.

"Well för att... Du.. jag vill att din mamma ska gilla mej. Och jag vill inte att hon ska.. hitta oss två så.. Nej du får klara dej utan sex, en vecka Tom!"

Tom ser på honom. Förväntar sej att James ska hoppa upp och 'haha där lurade jag dej allt', men James förblir sittandes på sängkanten bredvid Tom.

"Så.. du förväntar dej att jag ska gå en hel vecka utan att försöka få dej i säng."

"Nej det gör jag faktiskt inte. Vad sägs om att... vi slår vad." James lägger nöjt huvudet på sned. "Jag slår vad om att du kommer försöka få mej i säng under veckan." James ler överlägset.

"Well då slår jag vad om att du kommer förföra mej så att jag kommer vilja ha dej i sängen."

Ett iskallt krig bryter i tystnaden ut och James ler.

"Visst. Vinner jag, så... ska du strippa. Runt en påle, och jag ska få filma."

Tom gapar, funderar och nickade sedan.

"Visst, och vinner jag, så ska du stå på scenen under en av våra konserter och sjunga med Bill."

"Tror du någon av dem andra kommer gå med på det?"

"Ohja" Han flinar retsamt. Men blir sedan fundersam. "Jag.. får väl kyssa dej?"

"Då ingen ser."

"Och... ta på dej."

James ler överlägset.

"Well... Lite grann."

"Så.. vi kanske borde kolla vart grä.." Orden försvinner in i kyssen och i flera minuter ligger dem på sängen och hånglar. Tills det knackar på dörren.

"Tom för helvete, knullar ni i min säng kommer jag dräpa dej!"


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0