Del 17

Baddags och teletäckning.

Tom vaknar först då Simone skriker genom ytterdörren åt Gordon att han skall köpa lite morötter också. Han ligger i den stora sängen med armen om James och ansiktet begravt emot hans nacke.

"Morron?" Mumlar James då han känner hur Tom vrider sej bredvid honom.

"Morron" Tom har en morgonhes och småkåt toning på rösten då han talar. Han harklar sej två gånger innan han kan prata någorlunda.

"Vakande de där uppe nu?!" Hör han Simone fråga där nere under dem.

"Mmh" Bill är uppenbarligen sur. Tom kan förstå honom. "Jag ska sova där uppe i natt!"

James ser på Tom. De båda är tysta i flera sekunder.

"Hej handsome"

"Hej sexy" Tom ler, och ger honom en kyss på de kalla läpparna. James besvara kyssen och lägger armarna om Toms hals.

"Sovit gott?"

"Oerhört!"

"Tom, ta och masa ditt feta arsle ner hit!" Skriker Bill och bankar i taket, vilket blir golvet under madrassen de ligger på.

"Strax!"

"Nu!"

James fnittrar lågt och ser upp på Tom. Kysser honom mjukt.

"Du kanske borde gå ner älskling?"

"Äh, det är bara Bill som har total sex brist så han blir på dåligt humör"

Tom ger honom en snabb busig puss på käkbenet och sedan sätter sej upp.

"Jag kommer" Suckar han och krånglar sej ner för trappen. "Det här var fan så mycket enklare då man var 10" Gnyr han och hoppar för de två sista stegen.

"Så mycket för James privata space" Mumlar Bill och flinar retsamt. James, som i klädd Toms stora diesel tröja klättrar ner efter honom och läggar armarna om Toms midja bakifrån och kysser hans rygg. Han syns knappt bakom Tom.

"Mmh jag har inget emot att trängas med Tom" Viskar han lågt och kysser hans rygg igen. Tom ler nöjt och ser på Bill som inte alls verkar road av deras kelande.

"Vad ska ni göra idag pojkar?" Frågar Simone och tar ifrån Bill cigaretten han är på väg att tända. "Inte inomhus unga man!"

Det luktar redan ingrodd rök i väggarna så någon skada kan det knappast göra. Men Bill går iallafall ut och sätter sej på verandan.

James ler svagt och burrar in ansiktet emot Toms solbrända rygg. Hans händer är kalla på Toms mage men han gillar det.

"Sova" Mumlar Tom och stryker över James armar.

"Jag ska iallafall in till stan och köpa några nya plantor!" Simone nickar bestämt och drar bort ett torkat blad ifrån blomman på köksbänken. "Det finns mat i frysen och rent vatten i diskhuset." Hon ler och nickar, innan hon sedan tar sin bruna handväska.

Hon lämnar stugan och Tom undrar varför i helvetet hon var tvungen att väcka dem för att säga det? Vad sägs om att skriva en lapp kanske?

"Så.. vad vill du göra?" James drar ett iskallt finger över kalsonglinningen på Tom.

"Jag tror du vet vad jag vill göra" Tom ler och vänder sej emot honom. Han är väldigt mycket kortare än Tom. Hans djupa smilgropar träder tydligt fram då Tom kysser hans hals sensuellt. "Vi låser dörren, Bill kan sitta där ute och röka han!" Viskar han och fortsätter kyssa James hals.

Sagt och gjort. James låste dörren och några sekunder senare låg dem och hånglade uppe på loftet. Bill förstår vad dem håller på mej, men säger inget. Han orkar inte bry sej, för han vet att dem bara kommer ignorera honom. Så istället går han ner och pissar på utedasset och tvättar händerna i skålen med vatten och äppeldoftande tvål.

James och Tom är påklädda och färdiga efter 1,5 timme. Då äter dem blåbär och fil ute på verandan och Bill kommer också och är med.

"Vad vill ni hitta på idag?" Mumlar Tom och brer en hårdbröd macka.

"Jag är sugen på att bada" Bill drar en hand genom håret. Det är 26 grader varmt i skuggan så det är nog mest hettan som talar.

"Låter bra" Tom reser sej upp och spottar ut ett ligon som föllt med över räcket.

"Bill...?" Mumlar James och ser upp. Hans läppar är blåa utav bären.

"Ja?"

"Är det seriöst mellan dej och Oriva?"

Oriva hade nu till och med fått träffat Tom, då han var påkläd också. Dem hade ätit middag alla fyra och visst var han lite ung menade James, men ändå.

"Ganska så ja. Jag menar. Jag tänker inte träffa hans föräldrar ännu på ett tag. Nejdå det får vänta men... jag gillar honom verkligen. Han är.. speciell"

"Bögig"

"Tom det är faktiskt du också ibland!"

"När, är jag bögig?" Tom ser upp emellan de två märkesbögarna.

"Då du är påväg att komma, då flåsar du och piper som en tjej" Mumlar James frånvarandra och Bill flinar retsamt.

Efter simturen nere i sjön, som James för övrigt vägrade vara med på, sitter de nu i varsin solstol med ansiktet emot det brinnande klotet. Tom i endast badbyxor och de andra två har klätt på sej. Bill påstår att han inte passar som solbränd, och James fryser sålänge det inte är 34 grader i skuggan. Vilket är konstigt med tanke på hans kroppstemperatur.

"Jag är sugen på kaffe."

"Koka något då" Tom ser på sin bror.

"Tom vi åker och köper kaffe" instämmer James ifrån Toms högra sida.

"Vart då?"

"... Starbucks?"

Tom vill bara skratta åt James oförstående blick.

"Älsklingen min, tror du att det finns någon starbucks i närheten här?"

Uttrycket på Toms aningen retsama nedlåtande ansikte är svar nog på saken.

"Nae.."

Tom skrattar lågt och vänder blicken emot solen igen. "Det finns nog så ni kan koka er eget kaffe inne i köket." Mumlar han lågt och suckar nöjt. Det dröjer inte länge innan den äldsta Kaulitz brodern sover i sin randiga solstol med glasögonen högt på näsan.

Bill och James börjar snacka. Kläder och skor. Det är faktiskt väldigt enkelt att prata med James, konstaterar Bill. Han har trott att det skulle bli ett helvete nu efter det som hänt. Att det skulle bli stelt och obekvämt att behöva träffa James. Men det är som om ingenting hänt.

"Jag köpte ett par jätte fina skor precis innan vi åkte hit." Mumlar James medans han pillar upp en cigarett i från paketet han just snott ifrån Toms ficka.

"Tom har tagit ifrån mej mitt kreditkort" Muttrar Bill olyckligt och tar emot sin broders cigarett paket. Han tänder en och drar ett bloss. Han handlade faktiskt med måtta.Typ..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0