Del 6

Röda wine gums

"Okej..." Bill står framför den avstängda tv:n. Han läser de få orden på den lilla papperslappen. Är noga med att hålla handen bakom så ingen ska ha chansen att tjuvkolla. Sedan börjar han nynna på en låt.

Tom ställer sej upp först.

"Rette mich!" Utropar han och är just till att böja sej ner för att ta ännu tre wine gums ifrån poängskålen.

"Durch den Monsun för helvete! Tom du känner inte ens igen din egen låt!"

"VI HAR MÅNGA!" Tom slänger surt tillbaka godisarna.

"Herregud" Bill skakar på huvudet och sticker ner handen i Toms keps igen. På små vita notis lappar har Bill skrivit en massa musik frågor. Ibland låt rader som han ska citera och ibland låtar som han ska nynna på, och ibland är det helt enkelt en fråga.

"Okej.." Han läser frågan. "Vilket band gjorde låten 'how you remind me' -01?"

Mel stirrar på honom. Flera sekunder ser hon ut som om Bill vore en turkisk präst som predikade och hon inte förstod ett ord av vad han sa. Men sedan faller poletten ner och Mel skriker samtidigt som hon hoppar upp ur soffan.

"NICKELBACK!"

"Duktigt. 3 poäng till Mel!"

"Dina första tre poäng" Fyller Tom i och lägger armen om henne.

"Käften med dej snygging" hon kysser hans mungipa.

"Kan man inte få en riktig kyss?" Tom försöker pricka henens läppar men med ett lågt skratt vänder hon bestämt bort huvudet.

"Well, såklart du kan få det. Men det kommer kosta dej" Hon ler nöjt. "Alla dina röda wine gums!"

"Gula!"

"Röda! Dem gula är äckliga!"

"Bara för att du är så jävla sexig" Tom plockar snabbt ut alla röda och ger till henne dem.

"Titta, nu leder jag" Hon ler nöjt och ser på Bill. "Det här var kul!"

"Ni fuskar ju! Stackars James!"

James skrattar, och skakade bara påhuvudet. "Kör bara Billie!"

Mel går strax efter halv tolv. Hon hade plugg i morgon bitti och ville inte komma för sent. Tom ser Bill ställa sej i köket och sköjla av disken. James erbjuder sej att hjälpa, men Bill nekar honom direkt. James plockar ändå bort ifrån bordet och ställer in den försköljda disken i diskmaskinen. Sedan ser han på Tom. Och ler.

Det är något konstigt i hans leende. Tom vet inte vart han ska titta. Bill försvinner ut med soporna, och Tom och James bara tittar på varandra. Tom funderar allt för länge på vad han ska säga. Hjärnan vill inte sammarbeta. Varje gång han tänker namnet på den svarthåriga personen framför honom, dyker bilden upp av Bill och James på köksbänken.

"Så.. söt tjej" James häller upp ett glas vin till sej själv för att sedan nicka emot Tom. "Hon verkar bara inte riktigt vara.. din stil?"

Tom rycker på axlarna och sätter sej på en stol. Häver kraftigt på bakbenen och balanserar en stund med en centrerad vikt.

"Kanske inte det, men hon är schysst!"

James nickar förestående och sätter sej på en av barstolarna vid köksön.

"Hon verkar bara så... Du brukar inte skaffa så.. hur kan man säga det? 'Oskuldsfulla', tjejer?"

Tom kan inte låta bli att flina.

"Vad brukar jag skaffa då?"

James öppnar munnen, men hinner inte svara innan Bill kommer in i köket igen.

"Osch gud vad jag är trött." Han tar glaset ur James hand och snörplar lätt på munnen efter att ha smakat.

"Gå och lägg dej då, sexy" James drar armarna om Bill midja och håller honom intill sej.

"Mmmh jag ska, kommer du?"

"Alldeles strax" Han tar tillbaka sitt glas och kysser Bill vid mungipan. "Lovar."

Det duger som övertalning. För Bill trippar snart iväg till sitt badrum och i ögonvrån ser Tom honom gå in i sovrummet efter någon minut av tystnad.

James drar efter andan.

"Jag hade bara, inte väntat mej att du skulle, skaffa en tjej?"

Tom faller baklänges. Slår huvudet i väggen och hamnar på golvet. Simones syn som hon nu iflera år tjatat om varje gång frambenen på stolen lyft, går nu i uppfyllelse.

"Ajfan!" Tom gnider sitt bakhuvud och sätter sej upp, innan han inser var problemet sitter. Han stirrar emot James. "Sa inte jag att jag inte var gay?!" Han väser fram det.

"Ohjo, honey. du är gay. Varesej du vill det, eller inte." James ler. Han reser sej upp och sträcker fram en hand emot Tom, men Tom tar den inte utan istället häver han sej upp på egen hand, drar upp stolen och blänger hatiskt emot James.

James med den perfekt mjuka röster och dem där gröna ögonen. James som har haft sex med fler personer på ett år än vad Tom har haft under sin livstid. (Mmh, han är något av en player men visade för att år sedan att han kunde ha ett förhållande. Han och Maxii höll i tre månader, vilket inte är så länge men för James är det en hel livstid) James som röker som en jävla skortsten och som är beroende utav vin och skor. Simones uppläxande röst gör sej hörd i huvudet på honom. 'Att älska någon innebär inte att tycka att den personen är perfekt. Utan att känna till dess brister men ändå älska.'

Tom spottar.

"Jag är inte gay!"

"Vi får väl se" James viskar, andas nära Tom och för ett ögonblick känns det som om det är deras läppar som pressas, men inser snabbt att det endast är den rökluktande andedräkten. "Det är lite dubbelmoral här, tycker du inte det"

Den lilla intima stunden har redan fått Toms skrev att sticka ut bland vimlet av tyg och stora kläder. Han kan inte dölja det faktum att han blir upphetsad av James röst. Men å andra sidan. Vem blir inte det?!

"Du är tillsammans med min bror."

"Jag har inte rört dej!"

"Min historia går inte så"

"Nej för din histora slutar flåsande i sängen" Det är ett skadeglatt leende James har.

Tom hytter med näven efter honom då James försvinner emot sovrummet. Sedan blänger han på pingvinerna på bordet.

"You are going down bitches!" Muttrar han sedan till porslinsfigurerna och försvinner sen in på sitt rum.

Klockan är två då Tom vaknar. 02.13. På natten. Han känner suget av något kallt. Helst skulle han proppa i sej en isglass. Men vet av erfarenhet att sätter han sej och äter en glass just nu, kommer han aldrig somna om. Bäst att bara snabbt hämta ett glas vatten. Han reser sej upp gnider fötterna emot varandra och blänger på sin spegelbild i helfigrusspegeln.

"Sexiga jävel" han känner att han behöver uppmuntras lite. Han gäspar stort samtidigt som han tassar ut utanför sitt rum. Den lilla kombinerade korridoren och hallen är mörklagt. Men innifrån Bills sovrum lyser det svagt. Tom funderar på att gå in och släcka, men inser sekunden där på att dem inte sover. Han glider diskret förbi, även fast han anar att varken Bill eller James märker något över deras flåsande. Bill var tydligen inte så trött då.

Efter att ha hämtat ett glas vatten som han tar med till sovrummet, tassar han försiktigt över mattan i hallen. I förbi farten får han en syn av showen, och blir stående. Allt man ser är silluetter. Lampan i fönstret är den enda som är tänd och det får motljuset att göra älskarna helt svarta. Ändå är det lätt att avgöra vem som är vem. James ligger på rygg. Han har lårhöga lackstövar som blänker i det svaga ljuset. Klacken måste vara iallafall 10 centimeter. Tom tänker inte en sekund på att gömma sej. Han är paralyserad.

Knäna som är instängda bakom nytt lacktyg pekar upp emot taket och han lutar klackarna emot madrassen. Bill ligger med huvudet begravt över hans skrev och jobbar för att tillfredsställa James.

James stönar lågt, vrider på huvudet och får syn på Tom. Det första som slår Tom är att gömma sej. Springa och gömma sej så fort som möjligt. Men inser snart, att James inte tänker avslöja honom. Istället ler han. Men inget vänligt leende. Retsamt, inbjudande, och överlägset.

Tom får erkänna sej själv besegrad. Då han känner hur kalsongerna börjar kännas trånga. Det börjar bli svårt för James att hålla ett så rakt ansikte.

"Oh Shit Bill.." Han andas tungt. Begraver en hand i Bills hår och biter på ena pekfingre för att inte uttrycka sej med en högre röst. Tom är fortfarande lika paralyserad. Han vill se det. Han vill verkligen.

Bills hela kropp går som i vågor emot James.

Tom biter sej hårt i läppen. James vet att han tittar, James njuter av att visa upp sej. James njuter även av Bill som ligger emellan hans ben och suger. Men mest njuter James över att ha rätt. Tom vill ha honom. He wants him so badly.

Bill slutar tvärt, ser upp på James utan att lägga märke till sin bror i den dunkla dörröppningen.

"Nu?"

"Nu"

Bill grenslar James, sätter händerna i madrassen på varsida om hans huvud och börjar rida honom. Lungt till en början. Tom sväljer, och gnider sej över skrevet.

"Oh go... TOM VAD FAN HÅLLER DU PÅ MED?!"

Tom stelnar till. Men inte lika farligt som innan.

"Jag emh.. hämtade vatten." Tom håller upp glaset, så innerligt tacksam att han inte stannat och tittat innan utan hämtat vattnet innan.

"GÅ!"

Tom skyndar sej snabbt där ifrån och i samma sekund han kommer in i sitt rum hör han Bill smälla igen sin dörr.


Klockan är inte ens 10. Men Tom har inte sovit en blund. Filmen av James siluett spelats upp gång på gång på gång inför hans näthinna och varje gång han blundar hör han flåsanden och stön ifrån men oemotståndliga mannen.

Tom reser sej ur sängen. Sätter sej upp och lutar ansiktet emot händerna.

"Inte gay, inte gay, inte gay.." han mumlar det tyst för sej själv.

"Funkar det?" James står lutad emot dörr öppningen. Utan klackarna är han tillbaka till sina 159 centimeter. Mer än 20 centimeter kortare än Tom.

"Tydligen inte. Du dök ju upp."

"Tom, du kan väl iallafall erkänna att du vill ha mej?"

Tom blänger på honom. Han har känns James nog längre för att veta att han inte är den finkänsliga typen. Han är typen som går rakt på sak utan att linda in det i en massa onödigt känslorelaterat omslagspapper.

"Jag vill inte ha dej"

"Jaså inte?"

"Du är tillsammans med min bror varför skulle jag vilja ha dej"

James skrattar lågt och såg på Tom.

"Jag sa att du VILL ha mej, inte KAN få mej." Han flinar. "Erkänn Tom. Du är gay"

"Ska vi komma överens om att jag kanske är liiite.." han måttar en centimeter emellan tummen och pekfingret. ".. attraherad av dej. Men ska du tvunget envisas kan du väl säga bisexuell. Jag kan fortfarande knulla tjejer vet du"

"Liiite attraherad av mej är iallafall liiite" James ler nöjt. Det var dit han ville komma. "To bad you can't get me?"

"Äh. du är bara snygg och inget mer" Visst var det en lögn. För någonstans inom sej ville Tom kunna skratta varje gång James kom hem med ett nytt par skor, innan han sedan la en hand på hans rygg och sa att han inte behövde fler skor än det fanns dagar på året. Men det erkänner han inte! Tom vill inte ha ett liv med James. Right?

"Vi får väl se"

James lämnar rummet och då han försvinner bort, vickar han lite extra på den fasta rumpan. Tom blänger efter honom.

Leken är igång. James förväntar sej att Tom ska jaga honom. Bill förväntar sej att James älskar honom. Och Tom försöker fortfaranade övertyga sej själv om att han inte är gay. Med handen på hjärtat, går det inte så bra.

Tom sätter sej upp. Med täcker tryckt emot bröstkorgen som om han hade mer än en vältränad mage att dölja.

"Du får inte göra så här"

En svettig James sträcker nöjt på sej på hans sida, och drar en iskall hand längst Toms ryggrad. Bill är inte hemma, och Bill förväntas inte komma hem, på många timmar. Tom har gjort det. Han har medvetet haft sex med Bills pojkvän, med vetenskapen, om att han är Bills pojkvän. Han vill bara spy. Kanske också på grund av den salta eftersmaken sedan James utlösning i hans mun.

"Jaså så det är bara mitt fel?"

"Ja!"

"Jag gillade det." Han ler. Tom blänger över axeln.

"Du är ett svin. Vet du det?"

"Ett svin som är bra på att knulla!"

"Det... kan jag kanske inte förneka men du är fortfarande ett svin" Tom lägger sej ner bredvid honom igen. Hur lät han det här hända? James var ny duschad och så inbjudande att det nästan vore olagligt att låta honom passera, utan att grabba tag i honom och trycka ner honom på sängen.

"Du behandlar inte Bill bra" Tom suckar.

"Det gör väl inte du heller?"

"KAN DU SLUTA? Jag... jag har iallafall ingen pojkvän... Jag mena flickvän!" Han suckar. "Jag erkände ju att jag ville ha dej. I sängen iallafall. Du borde vara den smarta som kan säga nej?!"

"Men jag vill ju inte säga nej" James sätter sej upp. Han reser sej ur sängen och tar upp handduken som varit det enda han hade på sej. "Inte ett ord. Okej?"

"Om du slutar?"

"Slutar vad?"

"Slutar.. jag vet inte vara så förbannat.. jag fattar faktiskt att du gör allt det där för att vara, förförisk eller vad du vill säga."

James ler smått, böjer sej fram och kysser Tom retsamt.

"Mmh, jag kanske vill, att du ska se mej, och tycka om det du ser?"

Tom suckar och sätter sej upp.

"Jag tycker om det jag ser. Men jag vill inte behöva.. göra Bill ledsen. Okej?"

"Du menar att jag får vara din kk?"

"Om du dumpar Bill, men dumpa honom snällt!"

"Jag tänker inte dumpa Bill."

"Då blir det inget."

James suckar ljudligt. Och blänger emot Tom medans han knyter handduken om sina utstående höft ben. Han är verkligen smal.

"Visst, fine, skit i det då" Han himlar starkt med ögonen och går emot dörren. "Det är du som förlorar på det!"

James lämnar sovrummet med samma knyckande rörese ifrån höften som alltid då hans diviga sida kommer fram. Tom skakar på huvudet, suckar och blänger emot klockan. Det är många timmar kvar tills Bill kommer hem. James borde inte vara här.

Tom ska seriöst diskutera med Bill om en 'Ingen James utan Bill!'-regel. På så sätt skulle ingenting hända. James skulle aldrig försöka förföra Tom inför Bill.

Han duschar. Gnider in ser tre gånger med den körsbärsluktande tvålen för att få bort alla spår av James. Sedan klädde han på sej i en tröja som Bill skulle ha använt som tält, men ändå är den inte alls lika stor som de övriga Tom dagligen använder.

Han ställer sej i dörröppningen till Bills rum, och studerar James som snällt bäddar ihop Bills enorma vattensäng.

"Det får inte hända igen. Jag är seriös James."

James ser upp. Ler emot Tom och släpper honom sedan med blicken för att fortsätta med bäddningen.

"Varför inte? Du gillar det va?"

"Det... hör inte hit sake..."

"Alltså gillar du det."

"Kan du låta mej prata till punkt." Tom blänger på honom. Det är en hatisk blick. "Saken är den att du är tillsammans med Bill, och ja jag kanske vill knulla dej men jag skulle aldrig vara tillsammans med en sådan som dej. That's it." Han lägger armarna i kors över bröstet och ser ner på en socka i Bills annars så välstädade rum. "Jag älskar Bill. Och du sårar honom. Jag vet att jag gör det också" Han höjde handen som för att stoppa James uppkäftiga svar på tal som var påväg tillbaka. "Men jag tänker göra något åt det!"

"Ska du berätta?"

"Nej. Nej för Bill är glad och om han lyckas vara glad med en sådan som dej tänker jag inte förstöra det. Men jag hoppas att du berättar!"

James ser aningen tvekande ut. Sedan nickar han ändå.

"Vi får se" Han vänder sej med ryggen emot Tom. Ett tydligt tecken på att han vill att Tom ska gå.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0