Gratis mode

Datum:2009-11-01   Tid:20:53:17



Alla har vi väl kommit över detta med Gratis mode, gratis Bio, gratis mat och allt vad som nu finns utspritt över nätet. Jag kommer ihåg att jag en gång för många år sedan (Då Natalie fortfarande hade datorn i vad som är Axels rum nu) blev medlem på något typ, gratis godis men mer med den saken blev det inte.
Nu blev jag medlem här för att ja, det är ju ingenting man måste passa som en bebis. Utan en rolig sak som kan värma plånboken om man är duktig.
Gratis Mode funkar så att du samlar poäng på olika sätt, och då du nått en viss summa poäng, kan du lösa in poängen mot presentkort som skickas hem till dej i postlådan direkt. Presentkorten går att använda på mänger olika butiker, bland annat H&M, Cubus, MQ och många fler.
Du får 50 poäng genom att bli medlem och sedan kan du samla genom att marknadsföra på tex din blogg eller bdb.
Du kan även värva nya medlemmar. Du får 50 poäng för varje aktiv medlem du värvar (Aktiv medlem är då man har tjänat ihop mer än 100 poäng), samt får du 4 poäng för själva värvningen.
Du kan även tjäna ihop poäng genom att besöka sidor, svara på lite frågor och andra saker som inte alls är svåra men bra.
Bli medlem du också. -> bli medlem


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback