Acne?

Datum:2009-10-29   Tid:21:23:59
Har suttit och funderat ett tag. Dagligen hör man hur främmande folk, över allt pratar om vad som är snyggt och hur alla är vackra på sitt sätt, att smaken är delad. Det jag tycker är vackert avskyr nästa person i kö. Men allt detta tjat om finnar, att man inte kan gå ut då man har en eller två röda prickar i ansiktet på grund av stress och hektisk vardag.
What's the big deal?
Tycker du att du är mycket vackrare för att du täcker ett par blemmor med foundation som bara kommer ge den mer så kallade problem med huden? Foundation, som alla kommer att så då du har en fet rand som sträcker sej från örat ner till hakan. Känner du dej bättre till mods då folk tittar på en fejkad flytande hud än din egen?
Finnar, acne och allt sånt där är helt naturligt och bör inte hindra oss från att känna oss vackra. Folk på stan kommer knappast skratta åt dej för att du har en finne här och var. Det drabbar alla och självklart kan man känna sej lite missnöjd för stunden med att ha en planet på näsan eller kanske mitt i pannan.
Men då man tänker på det spelar det väl ingen roll? Du ser den bäst av alla, ingen annan tänker på den.
Jag tvivlar på att en vilt främmande människa kommer komma fram till dej och säga rakt ut, att du är ful för att du har en finne?
Blir du fulare av att ha en finne?
Nej.
Tycker du att du själv är vacker bör du tycka det vare sej ett par röda bagateller pryder ditt ansikte.
Finnar är fan som hår, eller näsa. Det är något alla får, men det kommer då och då.
Jag förstår inte varför utseende fixerade tjejer går och klagar på att dem inte kan visa sej utanför sitt sovrum pågrund av en liten blemma på näsan?
Löjligt.
Jag har finnar, du har det och förmodligen alla andra. Varesej de väljer att dölja dem under allt vad smink heter.

Kommentarer
Postat av: D E L L A

Ha en fin fredag! :D

2009-10-30 @ 12:02:34
URL: http://dellas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback