LTU Jakten

Datum:2010-05-20   Tid:17:02:13
Tjenare
Nu är vi hemma efter en lång men ytterst rolig dag i luleå. Vi deltog i LTU-jakten. Luleå Tekniska Universitet. Och vi kom dit tack vare moi! Nej, inte jag, tack vare Matilda, mej, Sofia och Sandra som kom på idén till vår uppfinning. som egentligen är en tumstock. Hur som helst!
Vi åkte dit i morse med buss. 8d plus 8c. Dem hade också kommit med. Så träffade vi vår guide eller coach, som försökte övertyga oss om att han hette Gunde, men han hette David. Han citerade Gunde Svan hela tiden genom att säga "Ingenting är omöjligt" Vilket han också skrev på vår fina tröja!
Japp så det var massa utmaningar, bland annat skulle man koppla saker, räkna ut vikten och volymen på grejer. Det var tio olika stationer och hur kul som helst! Det tävlade olika på varje station så alla var inte med. Utan det var några här och några där. Jag tävlade med Hampus på kluringar, vi failade. Men fick 1 poäng iallafall!
Och ja.. det var jävligt kul. Men jäävligt varmt. Gud jag svettas som en grillad griiis!
Men har massa bilder! Med en usel mobilkamera.

Vi fick paus och la oss då och solade i gräset! Han i röd tröja är 'Gunde'


Sandra i gräset


Andra i klassen. Kan verkligen inte fatta hur Emil kunde sitta i en tjocktröja!


Jessica på lunchen. Vi fick sallader och den var inte god. Faktiskt.


Sassa och Lena!


Jessica igen. Utanför teknikens hus är det här.


"Gunde", haha fan ni skulle ha sett. Han och hampus ställde sej vid fontänen och skulle spruta upp vatten på varann. Fan vad vi garva och fan vad blöta dem vart!


Isse och Hampe. Ser ni föresten vår snygga lag tröja på Isse? Alla har signerat också!
Ni ser med handen där på sidan hur dem spruta upp vatten på varann. Både hampus och David låg typ över den där och försökte få upp så mycket vatten som helst!


Sen så tillbringade vi lite tid inne på teknikens hus. Lika kul som då man var tio! Och det bjöds på gratis red bull! Ida ville ha en, och ville att jag skulle följa och den amrikanska killen där bara "no take them, it's free", tydligen så jobbade han för redbull och ja, fick obegränsat med redbull. Så han hade en liten kyl på skolan så fick alla ta. Jag tog en men killarna tog typ fyra var! Ida (som förövrigt är helt jävla beroende av dem) drack tre. Och jag skojar inte då jag säger att hon är beroende.
Varenda dag på skolan har hon en eller två i handväskan som hon dricker!
David sa att killen som får dem också är rätt beroende. Hahah! Ida om ett par år!


Ja, så vi tävlade. och förlorade. fick 23.5 poäng. Inte så bra kanske men fan vad kul vi hade. Och sen vann vi för bästa teamwork. Vi är helt klart bästa klassen i världen. Tur att vi har ett år kvar innan vi skiljs!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback