And I was thinking of ways that I could get inside

Datum:2009-03-31   Tid:20:12:33
Hello dudes and dude-innor.
Jag vet att jag är otroligt oaktiv, och ärligt talat har jag väl ingen större orsak eller något att skylla på, ganska hemskt. Men jag ska bättra mej, och jag vet att jag sagt det förut, men nu menar jag verkligen det.

Dagen lider mot sitt slut som mamma klagar då jag hela tiden skjuter upp saker och ting med att säga jag gör det strax.
Nu ska jag ta mej i den riktiga kragen och städa, göra läxan och fösöka hinna se Desperata hemmafruar. Det är som charmit det ja.
Imorgon åker jag till pappa efter skolan för att hämta pengar, datorn och även nå HP böcker. Jag och Sandra ska ha HP matathon och läsa alla böcker på rad. Hur lång tid tar det trott? Aja, dem är ju inte så långa de böckerna.
Men nu måste jag därför städa. Puss.

I'm so ugly, but that's okay, cause so are you..

Datum:2009-03-28   Tid:21:39:24
Hello ppl
Ibland är jag allt bra på att övertala människor. För nu har jag fått Fia att stanna även en jävla natt till (:Så, utan att ens ha sett klart filmen vi hyrde igår, så fick vi lämna tillbaka den, så vi hyrde en ny, som Fia sa, Hjärtbrytar barnet.
Nu sitter vi och diggar te Nirvana, så coola är vi vet du *Nicka*

Vi ska.. se film och ja, mysa ikväll. Läsa lite kanske.. och... borsta tänderna, jag smakar apa i munnen om någon är intresserad av att veta?
Och just nu sitter fia och försöker få.. upp eller ner eller någonting med min gylf. Liten våldtäcksman som hon är.
Typ hälften av mina vackra lösnaglar har fått fötter och sprungit iväg, så jag måste köpa nya.
Sen sprutade jag hamburgardressing på Fiaa idag, men det var egentligen hennes fel för hon stod i vägen då jag råkade trycka på flaskan. Så, teckniskt sätt var det mer hennes fel eller mitt, jag menar, ingen tvingade väl henne att stå en halvcentimeter ifrån mej? o.O
Och nu är jag ful säger hon O: Men bara psykiskt. Försöker ladda upp en video nu, men det tar år typ.


Sötsaken då hon vill vara ett bra fördömme för alla anorektiker.
 

Caio, nu ska vi.. se film lr rolla lr nå..

I wanna have boobies

Datum:2009-03-27   Tid:22:11:52
Hello
Sitter här och dampar lös på lösnaglarna Fia just limmar fast på mej, men nåja, dem är i alla fall fina.
Nu ska vi se den där filmen som ica personalen knappt ville hyra ut år oss, nämligen HP 5, bara för att vi inte råkade vara 15 just idag.
Nåja, tillslut fick vi den och nu har min bror skämt ut sej nog mycket så vi ska krypa ner oh se film.

caio

I'm God, any questions?

Datum:2009-03-26   Tid:07:46:49
Inlägget gäller den 25 mars, glömde bara att publicera det då.

Hello
På en av dem där värme sakerna i våran matsal, där finns det ett vitt A4 papper som suttit där sen mamutar vandrade på jorden. Nämligen en dikt om ordet hej. Jag kan inte hela utan till, men skulle gärna påpeka att ni kommenterar sämre än en överkörd fiskmås på manhattan !
Ett litet hello? kanske tja ?

Anyway. Idag har skolan inte varit speciellt normal. Så som alla andra klasser på hela skolan hade vi idag klassråd direkt på morgonen. En kvart efter det, bar det av med buss in till backa där vi såg på någon pjäs, inte för att jag förstod den, men den var väl bra.. eller ja.. nått sånt, duktiga dansare iallafall.
Det vart otroligt mycket tjorv med matten, Lena sa att vi inte skulle ha någon, Folke sa att vi skulle, Linda sa att vi skulle gå dit efter maten och Lena sa åter igen att vi inte hade någon. Och eftersom Lena är våran matte lärare, lyssnade vi på henne och sket i den. Så jag och Frida traskade hem till mej, eftersom jag varit så smidig och glömt locktången på. Huset står änn kvar, var lugna. Sedan tillbaka igen, träffade Stefan vid bussen (vår bildlärare). Eftersom jag, Frida, Matilda och Emelie har bild kurs denna månad, så skulle vi in till stan, till en ateljé där norrbottens största konstnär jobbade. Det var väl sisådär intressant, jag kommer visserligen inte ihåg mycket mer än stora fönster och fyra minus grader. Men skit samma.
Och jag säger bara det, i huset han hade, skulle jag gärna klara av att bo. visst, det hängde tavlor och saker på varenda yta. Men det var så hemtrevligt med säkert tio billys bokhylla på rad fullproppad med böcker.
Sen på vägen hem glömde vi killarna i stan, eller, dem kom inte på bussen, och jag hade alla busskort, så vi vart ju tvugna att åka >.< undra hur dem kom sej hem? Lena tyckte att det var rätt åt dem eftersom dem inte var vid bussen i tid.

I will only tell the truth and other storys

Datum:2009-03-23   Tid:07:49:47
Hello
Jag blir kort sagt besviken på er som sitter och läser utan ett ord på tungan då jag kan ta emot hur många kommentarer som helst. Om inte blogg.se dampar och förhindrar den länken där det står kommentarer, så borde ni kunna skriva åtminstonde ett hej dude?

Iallafall är det sovmorgon idag, men ändå drar mami upp mej klockan sju för att jag ska hinna duscha. Jag har ett problem då det kommer till min engelska, hittar inte mappen >.< Men den kan nog vara hos Papi, och dit ska jag ju efter skolan idag och måla, det är inge roligt att göra det själv.
Nåja, iallafall så ska jag gå och fixa håret nu och kleta i nå mascara tror jag.


Tänker snatta med mej Victors skullcandy också, eftersom mina inte funkar. Så, han får överleva. Kika in på mattes blogg, försökte få någon ordning där igår men ja.. den är inte riktigt klar.

Caio

I would thank the star, that made my wish come true

Datum:2009-03-20   Tid:23:41:58
Hello
har precis kommit hem, och även fast det inte är vidare långt från Matilda och hem till mej, så måste jag få säga att efter att ha suttit instängd i ett rum i en timma, skrattat och käkat chips så var det riktigt skönt med lite frisk luft. De sägs att ett gott skratt förlängerlivet, isåfall kommer jag leva in i nästa decenier med tanke på vilka vänner jag umgås med. Vid middagen började vi prata om idol bögar och EMD, kom in på cancer, våra mormödrer och gud vet vad. Vi.. umgick lite upp i Matildas gröna rum, spelade mastermind, såg på Pellesvanslös, eller, ja, jag såg och dem andra bara skakade på huvudet för att jag var barnslig. Men det har man lov att vara ibland.
Vi såg let's dance, eller ja, såg och såg, fortsatte prata, då om häng, och allt mellan himel och helvete. Vem åkte ut föresten? Vi började se HSM3, men sedan åkta Jossan efter ett tag, sen sassa, tojfa, och så kilade jag hem då det såg ut som om matte skulle somna stående där hon stod.

Jag har bestämt mej
Men för vad vet jag inte riktigt än, men jag ska bli positiv av mej. Jag ska bli glad, och jag ska bli trevlig. Och jag längtar som fan efter våren och sommaren och mest examen. Jag har redna planerat klädseln, om mamma vill vara trevlig och beställa det där linnet jag ska ha. Och i sommar ska det inte bli någon slapp 'Ligga-hemma-och-se-på-tråkiga-talk-shows'-dag. Blire så att jag blir utan umgänge en dag, ja då får jag väl ta mej en promenad med Lily? För jag har även bestämt mej för att röra lite mer på mej, för ibland går det inte att förneka att jag ser extremt fet ut på vissa bilder, då jag egentligen, isjälva verket är helt normalviktig för min längt och ålder. Jaja, life goes on. Jag ska ha en trevlig sommar med vännerna, övernattning och sol. Kanske inte så mycket bad med tanke på att jag gråter såfort jag tänker på vatten, men jag har iallafall tänkt ligga ute på gräsmattan, läsa en bok och skaffa mej lite färg.
Dessutom ska jag inhandla ett par nya solglasögon. För säkert tre år sedan fick jag ett par ihopfäll bara, och då menar jag verkligen ihopfällbara, dem vart inte mer än kanske 6 cm då man fällt ihop dem, ja, jag fick ett sånt par av Gunnar, men de har försvunnit och jag älskade dem, så nu ska jag köpa nya, bara för att jag tycker det är så jävla snyggt med stora brillor och uppsatt hår i solens strålar, inte för att vi har så mycket av sånt här uppe men nåja.

Nu ska jag lägga mej ner och sova tror jag. Vakna upp i morgon och vara glad som en nötkärna.

Ciao

Haven't you people heard of, closing the God damn door!?

Datum:2009-03-20   Tid:17:34:33
Ska strax kila iväg till Matilda
Oroar mej dock över att lukta förmycket då jag använda mamis hårspray, men ja, det kanske vädras bort på promenaden dit? Vad ska jag mer säga? Joo jag saknar tiden som var för typ ett år sedan? Men det behöver vi inte gå in på, jag behöver däremot mer svart garn, så att jag kan fortsätta virka på min mössa, som fortfarande ser ut som en duk. Sen så behöver jag någon bra bok att läsa. Tipsa mej.Så ser man ut ikväll då, ingen vidare redigering alls, men ändå.

It don't mean a thing

Datum:2009-03-20   Tid:14:34:54
Hello dudes
Dag fylld med musik, falska toner och små sexåringar som ville ha autograf från en flöjtist. Vi har varit på skol turne med orkestern och jag säger rakt ut att jag hatar våra fula blåa 'Blåslaget' tröjor. Vi åkte till Sjulnäs först, spelade där och sedan så åt vi på deras matsal, såg både Elin Lisa och Felle där då vi hoppade omkring som vilsna kycklingar på skolan där. Efter det åkte vi bort till ingenstans - Hemminksmark. Vi spelade för småttingar där i en stinkande gympa sal, och Anders bussade ett helt gäng små autografsugna ungar på mej. Säkert femton stycken fick jag slingrar mej ifrån, innan jag sedan tvingade skriva någon. Snälla någon, jag satt i en orkester på 20 personer och spelade stämma 2?! Är det så stor deal, inte precis någon idol är man väl.
Efter det åkte vi hem, jag hoppade av uti ICA, nu ska jag virka lite på min mössa som.. inte ser ut som någon mössa, och ja, sen ska jag gå till Matilda. Hon har fjortismiddag ikväll, och ja. Det blir myspys det.

Update later

I Like A Big Car, Cause I'm A Big Star.

Datum:2009-03-18   Tid:19:04:11
Hello dudes
Hur har er dag varit? Min vart riktigt lyckad, eller ja, den var då inte så tråkig som vissa dagar i denna trista tid är. Min flöjtlektion vart inställd, Marita var upptagen med något, så istället så fick jag medverka på elevrådet, som kort sagt inte ens uppstod.
Under klassråds tiden fick vi istället hemma gjort cheescake och Lenas fantastiska marängtårta. Det var riktigt gott. Och Matilda lilla flickan, som glömt att ta med sej fika (Hon är så allergisk mot massa saker, så hon tar med sej eget) hon fick hallon och blåbär, blandade ut det med banan och åt röran. Undra om det var gott?
Sen fick vi ju saft och ja, det var trevligt det. 
Efter det var det dags för NO, som vanligt förstod jag lika mycket som pappa förstår sej på matlagning. Jävla onödigt att lära sej löda, liksom, jag har inte precis planerat att bli elektriker. Om det ens stavas så. 
Matte prov under hålet och sedan skippade vi matte timmen, så det vart ett litet hål på.. ja lite mer än en timma, typ.. en timma och.. 45 minuter för mej som vart klar rätt snabbt, får hoppas att det inte gick helt åt helvete, men det tror jag inte heller. 
Vi byggde en iglo.
Eller, iallafall försökte vi. på Elevensval fick vi välja om vi ville spela bandy, pingis, simma eller bygga iglo. Vi byggde en billig B iglo som inte ens vart rund typ. Jag hann inte se slutet, eftersom jag och Frida fick lov att springa till bussen. 
Vi lookade lite på stan, åkte hem och målade hemma. Är inte riktigt klar än, kanske kan jag charma med mej Tojfa till kvällen då, och måla klart? Sen får jag bära in allting, eftersom Jorma och Tony kommer och ska sova där alla mina saker står. Sen måsta jag bära ut allting då jag ska måla taket och pappa ska byta golv. Ja, det är rätt mycket kvar att göra. Fyfan
Nu sitter jag och river bort torkad målarfärg från armarna, det gör jäkligt ont ska jag säga er. 

Caio dudes 
Update later maybe
 


Just nu >Gone forever - Three days greace<

A tripp down to you littel brain

Datum:2009-03-17   Tid:21:58:37

Sitter och tittar på DH just nu, rollar lite smått med C, eller planerar mer och mindre för tillfället.
Kollade in på Sanibos blogg och hittade länken till denna lovande låt.
I övrigt har jag något emot äckliga B idoler som inte ens gick till final, EMD är det värsta som finns och Olas skär som kattklor över svarta tavlan. Men just denna låt. Jag hatade Melodifestival versonen, om man säger så, men denna är riktigt hjärt knipande.

Nu ha rjag sett klart DH (: Och nu ska jag väl.. plugga lite, läsa, dricka vatten oh sova. + borsta tänderna för jag smakar babian arsle och häst hov i munnen.

Så sleep tight darlings.

Thank you, it's been another bloody monday

Datum:2009-03-17   Tid:20:14:44

Hey guys
Nu har denna blogg ett lite fagrare namn än mitt jävla efternamn. Får hoppas att alla hittar hit, och att de som kmr nya faktiskt lägger denna lilla blogg på minnet.
Idag är det Tisdag, vilket betyder DH ikväll klockan nio. Det var så sent som förra säsongen som jag verkligen började följa det, och då det hemska beskedet om att CSI NY säsonen är över kom igår, kändes det som om min värld rasade ihop.
Nej, okej, så dramatiskt var det inte. Men man kan inte sluta en hel säsong med bilden av Mac som bär ut Ella McBeal genom dörren, och sedan zooma in på bekännelsen 'I'm gonna make he love me'. Det är typ, lag på sådant.

Läste lite smått på THF, om en fototävling, det skulle vara ett foto som får en att tänka på bandet Tokio Hotel. Jag har den perfekta bilden, av mej och Natalie, sittandes på en bro i lomträsk och kasta stenar i vattnet medans regnet mer eller mindre dränker oss. Jag tror det var den bästa helgen i mitt liv då vi gick omkring, arm i arm med telefonerna högt i luften för att leta teckning. Kort sagt det värsta med den helgen var att det var just den dagen, 12 juli 07, så Tokio Hotel signerade Scream på bengans i sthlm, och vi inte kunde vara där.
Men jag får väl hitta på något annat, eftersom jag inte har möjligheten att åka upp till stugan innan den 27 mars.
Nu upptäckte jag att det är Law and Order SVU på nian, och skall därför skaffa mej en tyst timme med blod och våldtäckter, innan vi åker till Wisteria lane.

Ciao
Update later