Dagens inköp (:

Datum:2010-05-31   Tid:18:11:32

Hej hopp gummi snopp
Idag efter skolan tvingade jag pappa att hämta mej vid bussen också for vi och köpte SKOR!
Har länge velat ha gula skor och ja, Tojfa har tjatat om att jag ska köpa på sportringen då det var 2 för 199.
Och eftersom jag har enorma fötter fanns det typ inte kvar några i min storlek. Jag hade en jävla tur och det fanns i gult, och sedan EN till av alla färger och det var i lime. Så jag tog dem också. För 50 spänn liksom!




Gula (:


Lime (:


Nu ska jag städa i mitt rum på... 50 min och sen äre Biggest loser föllt av Top Model!

Off to school

Datum:2010-05-31   Tid:08:50:58

Nu drar jag snart till skolan. Får skjuts av papi !

Söndag - mors dag

Datum:2010-05-30   Tid:20:54:51
Hej hopp gummisnopp!
Idag äre mors dag. Tänkte bara säga att jag varit internet lös de senaste dagarna därför har uppdateringen varit på den dåliga sidan. Gud jag tänker fan tvinga mamma att köpa mej en helt vanlig internet kabel för det har varit så jävla mycket krångel med det här trådlösa skitet så jag orkar inte med det mer!
Nu ska jag iallafall ta en dusch, and this is why!
Mami skulle skjutsa mej till pappa, ops vi har lite bensin. Svänga in på preem, få punka, springa och köpa mjukglass, doppa hela håret (som jag för övrigt tvättat i morse) i kola såsen. Därför blire till att hoppa i duschen igen.
Och för alla som inte vet, är jag en av dem tjejerna som inte gillar att duscha!

Idag har vi varit i luleå. Jag, Mamma, Jens och Tim. Vi hann till storheden. Köpte nå till mamis bil på biltema, och sedan gick vi till toys r us. Timme hittade nå skit där, och sen började tjatet. "Kan vi fara hem nu? Pappa jag vill hem nu? Åh ska ni gå in i en affär TILL? Är inte klockan mycket nu, ska vi hem snart?"
Ja, ni kan ju föreställa er hur det var.
Jag köpte iallafall 2 bikinitoppar och en underdel, tre linnen, en kavaj, ett halsband, leggings och fotopapper.
Två av linnena var hel vita, det ena ett vanligt tight linne och det andra var ett sånt här stort slappt. Det ska jag ha på examen till svarta leggings och kavajen. (som var as snygg!), plus så ska jag köpa nå snygga sandaler och ett riktigt färgsprakande halsband!
Vart riktigt nöjd.
Som sagt, ska jag nu hoppa i en dusch och sen ta mej ett digestive kex med ost på. Love it.
Kram.

Haha xD

Datum:2010-05-28   Tid:18:05:06


Gammal bild


I en intervju innan Comet galan! 

Woman (to Bill): Will you babysit then?

Bill: Huh?

Woman: Will you babysit then?

Bill: No way!

Georg: For God’s sake! … I won’t give them my children!



Oriva vill ha

Datum:2010-05-27   Tid:17:30:53

Morron morron

Datum:2010-05-27   Tid:07:19:20
God morgon allihopa!
Är hos mamma och har internet, pretty damn nice huh?
Puh, nu har jag gjort bort två körlektioner och har en kvar i eftermiddag. Jag nöter boken och internet testen men fan dåligt det går! Måste verkligen läsa om hela boken nu igen! Men jag ska plocka kortet så det behövs.
Dock blir jag fan mer och mer osäker på ifall jag ens kommer våga köra för jag blir typ panikslagen då jag kommer i en korsning och det är bilar där!
På skolan äre piss. Sathi, Sofia, ni två vet vad det handlar om.
För övrigt saknar jag Sofia! Kommer hon inte i sommar tar jag livet av mej! Hon är liksom världens bästa!
Vet inte vad mer jag ska skriva. Så ni får en bild! Ohja ni ska få se något snyggt!


Sexy sexy, comet awards 2010 röda mattan

Måndag 24 maj

Datum:2010-05-24   Tid:20:33:22
Jag tror aldrig att jag med gott samvete kunnat sätta mej framför datorn en måndags kväll. Visst har jag gjort det, ohja men då har jag alltid hatat mej själv efter det för att jag borde ha tagit itu med läxor och sånt. Men nu har vi inga läxor, vi har ett prov till innan sommarlovet. Alltså, denna vecka är helt normal, nästa vecka, så är den nästan helt normal, bortsett från att vi slipper onsdagen för då åker typ alla tjejer i alla åttor till luleå för någon modevisnings grejs med syslöjden. (Läs: vi slipper skolan för att shoppa i luleå)
Sen är det sista veckan kvar! Då är det
Måndag - Operation dagsverke
Tisdag - Årskursens dag
Onsdag - Vanlig skoldag (Ändå soft för på onsdagar har vi klassråd, so, sv, ty och sen elevensval. Alltså slappa lektoiner)
Torsdag - Klassens dag. Men vi ska ta det på onsdag kvällen ist och blir därför lediga denna dag.
Fredag - EXAMEN!

Det drar verkligen ihop sej! Shit vad jag längtar till sommarn! Dock, efter regn kommer sol!, tja vänd på det, hela förra veckan hade vi stekande hett, nu regnar det bara och är äckel väder. Pissigt värre liksom! Nu ska jag inte göra något, kanske plocka undan lite i mitt rum, men annars bara slappa resten av kvällen.
BAMSEKRAM

Sweet 15?

Datum:2010-05-23   Tid:10:12:49

Lite bilder från gårdagen (:
Det vart rätt kul. vi åt tårta (marängtårta med smörkräm. Mums), glass, godis, chips, fika, lekte musiklek såg film, körde maffian, där började folk försvinna, så då körde vi ett skepp kommer lastat med, jag, Jossan, Amanda och Larice. Fett kul. Vi hann typ till, ett skepp kommer lastat med ost, p-piller, zac efron, handduka, böcker, mascara, vattenspridare, långa stearin ljus, samiska gubbar, tomma ketchupflaskor o.s.v.
Sen åkte dem hem och då var klockan typ.. halv ett eller något sånt. Kul hade vi i alla fall! Och jag fick mitt armband + berlock, en toblerone och hundra kronor <3 Tack så mycket tjejer.

Amandis!

Sandra, sorrie var tungen gumz xD

Vi fikar! Glass, kakor och tårta!

Ida ser vi halva av, Tojfa, Sassa, Ninni och Larran.
Larice försöker beskydda sej själv i maffian. Berättar att hon är bonde. (Hon var maffia!)

Amanda igen!

Har jag världens finaste vänner eller vad?

Datum:2010-05-23   Tid:09:40:01

Mina underbara vänner har lagt ihop massa pengar och köpt mej ett Thomas Sabo armband plus en peace berlock! Visst är dem hur fina som helst!
Oh jag är så glad!
TACK IGEN TJEJER!
Mer bilder från igår kommer strax.

LTU Jakten

Datum:2010-05-20   Tid:17:02:13
Tjenare
Nu är vi hemma efter en lång men ytterst rolig dag i luleå. Vi deltog i LTU-jakten. Luleå Tekniska Universitet. Och vi kom dit tack vare moi! Nej, inte jag, tack vare Matilda, mej, Sofia och Sandra som kom på idén till vår uppfinning. som egentligen är en tumstock. Hur som helst!
Vi åkte dit i morse med buss. 8d plus 8c. Dem hade också kommit med. Så träffade vi vår guide eller coach, som försökte övertyga oss om att han hette Gunde, men han hette David. Han citerade Gunde Svan hela tiden genom att säga "Ingenting är omöjligt" Vilket han också skrev på vår fina tröja!
Japp så det var massa utmaningar, bland annat skulle man koppla saker, räkna ut vikten och volymen på grejer. Det var tio olika stationer och hur kul som helst! Det tävlade olika på varje station så alla var inte med. Utan det var några här och några där. Jag tävlade med Hampus på kluringar, vi failade. Men fick 1 poäng iallafall!
Och ja.. det var jävligt kul. Men jäävligt varmt. Gud jag svettas som en grillad griiis!
Men har massa bilder! Med en usel mobilkamera.

Vi fick paus och la oss då och solade i gräset! Han i röd tröja är 'Gunde'


Sandra i gräset


Andra i klassen. Kan verkligen inte fatta hur Emil kunde sitta i en tjocktröja!


Jessica på lunchen. Vi fick sallader och den var inte god. Faktiskt.


Sassa och Lena!


Jessica igen. Utanför teknikens hus är det här.


"Gunde", haha fan ni skulle ha sett. Han och hampus ställde sej vid fontänen och skulle spruta upp vatten på varann. Fan vad vi garva och fan vad blöta dem vart!


Isse och Hampe. Ser ni föresten vår snygga lag tröja på Isse? Alla har signerat också!
Ni ser med handen där på sidan hur dem spruta upp vatten på varann. Både hampus och David låg typ över den där och försökte få upp så mycket vatten som helst!


Sen så tillbringade vi lite tid inne på teknikens hus. Lika kul som då man var tio! Och det bjöds på gratis red bull! Ida ville ha en, och ville att jag skulle följa och den amrikanska killen där bara "no take them, it's free", tydligen så jobbade han för redbull och ja, fick obegränsat med redbull. Så han hade en liten kyl på skolan så fick alla ta. Jag tog en men killarna tog typ fyra var! Ida (som förövrigt är helt jävla beroende av dem) drack tre. Och jag skojar inte då jag säger att hon är beroende.
Varenda dag på skolan har hon en eller två i handväskan som hon dricker!
David sa att killen som får dem också är rätt beroende. Hahah! Ida om ett par år!


Ja, så vi tävlade. och förlorade. fick 23.5 poäng. Inte så bra kanske men fan vad kul vi hade. Och sen vann vi för bästa teamwork. Vi är helt klart bästa klassen i världen. Tur att vi har ett år kvar innan vi skiljs!

Summer

Datum:2010-05-18   Tid:16:19:13


Känner mej verkligen sommrig nu! Ha titta ni alla som trodde att jag bara hade på mej svart!
Ja, har just varit och hämtat en tre åring från grannens studsmatta. Snacka stolt man är om ungen då man får tvinga ner honom ifrån studsmattan som om han vore världens olydigaste unge.

Blir massa frustrerad just nu också för jag rollar med Sofia, i imperfekt, och jag skriver på ficen, i presens. Vilket förrvirrar en jävla massa för det blir bara fel hela tiden!

What the fuck?!

Datum:2010-05-16   Tid:22:04:11

Vad är fel med denna bild?


Jo jag ska säga vad som är fel! Det är min nyckelring men fan inte min skåpnyckel. Antingen så har någon roat sej med att tjorva lös min och trycka dit någon himla cykel nyckel, eller så har jag tagit fel. (Vilket jag tvivlar på eftersom ajg har en EXAKT sån där nyckelring plus 2 ringar!)
Förbaskat vad besvärligt eftersom jag nu inte har någon skåp nyckel. Är sandra sjuk i morgon är jag DÖDSDÖMD. Alltså Sandra, glöm för tusan inte min extra nyckel i morrn.
För övrigt är detta lilla damp inlägg mitt 500 inlägg.
BAMSEKRAM

Must have!

Datum:2010-05-16   Tid:20:27:10


Allt ifrån H&M, 900 spänn allt som allt. Är helt kär i hela outfiten, men mest jackan och shortsen! Ska fan ha!
Måste spara pengar. Äh åt helvete med det. Nu passar vi på och svär men shit the same.
Tell me tomorrow cuz' today is my day off, from giving a shit.

Lolz, @ dads

Datum:2010-05-16   Tid:18:28:41
Hello
Nu är jag hos papi. Vilket betyder att i morgon.. måste jag gå in till stan klockan 7 på morgonen för att ta bussen till skolan. Na, inte så roligt. Så äre vart enda jäkla år. Jag ska skriva och klaga!
Iallafall, idag har jag kommit överens med min bror om en sak! Vi hatar att kratta. Vi har krattat gården i tre timmar idag, och hann ändå bara typ halva gården. Jävligt jobbigt ska jag säga. Med tanke på att mamma vart sur så fort vi stod still i en tredje dels sekund och själv satt hon inne och rensade gamla fotografier. Nåväl, jag fick en hundring för besväret.
Och ja det var besvärligt.
Så nu har jag en stor fet blåsa på tummen. Stackars mej huh?
Det är skit varmt, så he blir en lång dusch för mej strax. Som lite extra salt i såren glömde jag min mp3 hos mamma. Och nu när jag har ny fräsch musik på den också!

Sitter och bläddrar runt på olika hemsidor, i jakt på snygga examens kläder. Har en bild för mej hur jag vill ha men ingen jäkla sida verkar ha sådana shorts!

Lördag 15 maj

Datum:2010-05-15   Tid:21:44:06
Hej hopp gummi snopp
Vill börja med att säga grattis, till alla Sofior som har namndag idag. Känner själv 3 styckna. (men har inte sagt grattis till någon).
Idag har jag.. städat mitt rum. Eller jag på började en stor städning men avbröt efter typ två tredje delar så det ser inte så bra ut men shit the same. Sedan åkte jag till matilda, for hem och åt och sedan dess har jag haft en sån hemsk mensvärk så jag tror jag dör! Jag har även så grymt ont i ryggen att jag knappt kan sitta. Får så ofta och då lägger jag mej oftast och tittat på CSI medans jag tycker synd om mej själv.
Usch, jag är en sån har riktig gottegris och just idag har jag inte fått något lördagsgodis. Finns det inte en lag på att alla ungar måste ha lördagsgodis på lördagar? Usch. Jag bara sitter här och dör! Ska lägga mej och se på AVATAR sen kanske. (För vadå, 10 gången?)
Min kamera har slut batteri, och jag känner mej allt för snål för att köpa nya så tyvärr har jag ingen bild eller något sånt idag, förutom tänker jag (Döda mej inte ms Andersson) visa en bild på världens sötaste tjej.

Visst är hon söt till balen?

Föresten, så pratade jag med min andra Sofia idag, Arvidsson alltså, och nästa gång vi är med varandra ska hon kanske fota mej så då blire ny header. Jag gillar själva designen så den får vara kvar men jag vill ha en ny header nu när snön nästan försvunnit så då blir det nya bilder. Den här ser så vintrig ut!

Hahah

Datum:2010-05-15   Tid:21:10:56



Jag vet att det inte är nytt riktigt. Jag har skrattat åt det ett tag nu. Stackars Tomi alltså!

Tävlar

Datum:2010-05-14   Tid:20:25:35
Jag är med och tävlar på DennisM

wow..!

Datum:2010-05-14   Tid:18:04:16

13 årig kille. Wow säger jag bara.

Rascal Flatts - When the sand runs out

Datum:2010-05-14   Tid:14:44:30



I spent the morning at an old friend's grave
Flowers and 'Amazing Grace', he was a good man
He spent his whole life spinning his wheels
Never knowing how the real thing feels
He never took a chance or took the time to dance
And I stood there thinking, as I said goodbye
Today is the first day of the rest of my life

I'm gonna stop looking back and start moving on
Learn how to face my fears
Love with all of my heart, make my mark
I wanna leave something here
Go out on a ledge, without any net
That's what I'm gonna be about
Yeah, I wanna be running
When the sand runs out

Cause people do it everyday
Promise themselves they're gonna change
I've been there, but I'm changing from the inside out
That was then and this is now
I'm a new man, yeah, I'm a brand new man
And when they carve my stone, they'll write these words
"Here lies a man who lived life for all that it's worth"

I'm gonna stop looking back and start moving on
And learn how to face my fears
Love with all of my heart, make my mark
I wanna leave something here
Go out on a ledge, without any net
That's what I'm gonna be about
Yeah, I wanna be running
When the sand runs out

And as the cold wind blows across the graveyard
I think I hear the voice of my old friend, whisper in my ear

I'm gonna stop looking back and start moving on
And learn how to face my fears
Love with all of my heart and make my mark
I wanna leave something here
Go out on a ledge, without any net
That's what I'm gonna be about
Yeah, I wanna be running
When the sand runs out
I wanna be running
When the sand runs out
Yes I do, mmm

Slödag

Datum:2010-05-14   Tid:12:03:41
Nu har jag kidnappat morfars mobilainternet. Det går segt, men bättre än ingenting. Får se hur länge jag kan ha det. Men nu ska jag iallafall uppdatera.
Veckan gick fort.
Gick endast mån, tis, ons. Som säkret många andra. Oj jag vet fan inte vad jag ska skriva.
Buhu, vill ha en bra bild att lägga in men har nothing. Äh, får se om jag kan ge er ett bättre inlägg senare. Har total torka nu. Puss.

Beställt

Datum:2010-05-08   Tid:22:30:35


425 kr, och jag som skulle spara pengar. Vi börjar nu!

Trött som satan

Datum:2010-05-08   Tid:22:09:46

Usch jag är så trött, men vill inte sova.
Gick upp klockan sju i mose. Gjorde manöverprov åtta. Gick faktiskt bra. Var riktigt roligt. Är jätte trött
.

Snorunge här

Datum:2010-05-07   Tid:17:04:14
Ajdå, det här med uppdateringen gick dåligt även i veckan. Suck. Amen så här är det :
I veckan har det varit hur mycket som helst. Moppekörs, läxor och jag har sovit.. inte mycket alls. Varenda natt har jag sovit dåligt och igår gick jag och la med åtta nio tiden, var helt jävla knäckt men kunde inte sova. Helt jäkla sönder stressad var jag och nu kan jag inte riktigt komma på varför. Och då jag väl somnade, så vaknade jag efter tio minuter och så höll det på hela natten. Så i morse var jag hur trött som helst så jag typ låg och grät (Vaknade 4 och KUNDE inte somna om. Det gick inte), samt så är jag så jäkla förkyld och täppt i näsan att jag knappt kan andas.
Helene envisas med att jag har feber men det vill jag inte ha. Vi ska bowla med klassen ikväll, men jag tror inte jag orkar, får se. Jag kanske kan komma och titta på, för vi brukar ha så förbaskat kul med klassen så jag vill inte missa det.
Därför har jag inte orkat. Igår fick jag som panik, för då jag kom hem klockan sju ifrån teorin hade jag inte ätit med än en macka på hela dagen (var hos tandläkaren över lunch, och mådde så illa på morgonen att jag inte åt något då), så jag var utsvulten typ, så var det dags att göra tyskan, sedan jobba ikapp i matten, läsa ut teori boken och göra minst ett test på datorn.
Jaja, jag var helt slutkörd med andra ord. Så idag stannade jag hemma, både för att jag var så trött att jag grät och för att Helene tvingade mej då hon tyckte att jag såg blek ut.
Jag har sovit, sett på tv och.. gjort ett grattis kort trots att jag inte känner någon förutom Tojfa som fyller snart.

Lovley lovley

Datum:2010-05-05   Tid:16:31:14
Det har kommit!
Oj vad glad jag är. Alla mina fina små saker, jísses vad nöjd jag var. Men en sak är jag fortfarande jävligt sur över! : Jag var på ica idag, och då jag betalat för något som blev 52 kronor, fick jag 48 kronor tillbaka, inga konstigheter. Men nehej då glömmer jag att stoppa ner en tjuga, eller jag missar den där han la den. Så då hittar B.O, (en gammal fritidsledare) den och bara "Nån har glömt en tjuga. Och jag kollar i min börs och visst har jag bara en tjuga, trots att jag borde ha två. Men innan jag hunnit säga nå, ryger en gammal kärring åt sej tjugan "DET VAR MIN!" Förbaskade jäkla kärring.

Tänk om jag VERKLIGEN behövde den där tjugan?! Nåja, jag ska fortsätta tjuga men behöver inte ta det här.
Nu ska jag inte handla något mer dessutom! Jag köpte scrapsaker igår också på Rima så nu ska jag.. hålla i pengarna.



Lite av vad jag beställde

Drar till skolan snart

Datum:2010-05-04   Tid:07:08:02


Kör på lockigt idag med (y)

Emh, efter skolan hade jag tänkt ta mej en sväng på stan kanske. Får se hur det blir med det. Jag ska nämligen hem till mamma någon dag också hade jag planerat. Manöverprov på lördag och jag har inte ens testkört ändå. Något annat emot Matilda som körde hela förra sommaren. Miss illegal.
Och ja, eftersom det koster 610 kronor i timmen vill mamma helst att jag kör hemma istället för på körskolan.
Så far jag till mamma kommer jag inte ha något internet (nästan anledning nog att stanna här, eller hur?), så att ni vet.

Pluggtime

Datum:2010-05-03   Tid:21:03:56

Moppeteori för hela slanten. Jag kommer faila.
puss

479 kr - innan frakten

Datum:2010-05-02   Tid:18:20:11

Av Kerstin och Jorma har jag även mottagit 500 riksdaler. Och ja, vad vore dummast om att inte spendera dem direkt.
Väldigt länge har jag velat beställa scrapbooking saker ifrån den här sidan Pion design, och nu gjorde jag det.
Dem har otroligt mycket fina papper, och nästan alla kostar 11 kronor. Inte så mycket men då man är uppe i sisådär 20 papper börjar det bli rätt mkt.
Jag har då beställt grejer för 479 kronor, och det är utan frakt. Usch mamma kommer slå ihjäl mej. Men hon behöver väl inte veta?

Bland annat har jag beställt den helt underbara Elegance Collection, helt underbara papper

Och massor mer!

Hoppas jag hinner få det i veckan. För Matilda tog det väl inte så lång tid att få det..

Fan det här måste fixas

Datum:2010-05-02   Tid:16:23:42
Haha, jag kan fan inte leva med internet varannan vecka bara, ja, hur som helst. Hej igen. Nu är Elin tillbaka, som 15 åring också. Ägare till en röd kymco och världens bästa film! (Ja jag snackar om Avatar) Även ett par tusenlappar rikare och ja, kort sagt nöjd. Det enda som förstör min dag nu är det faktum att min hals skaver som bara den och det regnar ute. Men nåja, det är en bra andledning att sitta inne antar jag (:

Jag uppdaterar strax med lite roligare text. I veckan ska jag blogga som bara den. Försöka iallafall. Tack och puss mina små bönor!