Today I'm wearing this

Datum:2010-02-28   Tid:10:34:11Dålig bild, ska ta en bättre under dagen.

Middag med Kajsa

Datum:2010-02-28   Tid:09:15:29
En av andledningarna till att jag och Helene satt oss på ett flygplan överhuvud taget var för att fira Kajsa. Kajsa är Helenes låtsas mamma, hon som jag gjorde albumet åt. Hon fyllde 60 i Januari, så vi firade henne nu. Vi åt på en resturang bara något kvarter här ifrån. Vi är nu i deras lägenhet på tomtebo gatan.
Iallafall, då vi kom in på returangen vart det lite, "jaha, är vi här ofta?", för servitören bara tittade på Charlie och : "Hej Challe, vad stor du har blivit!".
Haha, alla typ kände oss och lät Charlie springa runt i hela restrangen. In bakom baren och jag vet inte om han hann in i köket. Ja, störde de andra gästerna. Vi fick ett långbord för vi var många. Det var Kajsas kompisar och Åsa och Tony, vi samt Syltan och Göran och barn. Men ja, vi gick dit typ en kvart innan. Kajsa hade INGEN aning om att vi skulle komma. Så hon började ju skrika så fort hon kom in och såg oss.
Hon började gråta då hon fick albumet. Och ja, det var ändå rätt roligt. Och god mat. Ni vet såna där tråkiga resturanger där servitörerna blir sura så fort man vill ändra något i en tråkig meny, så var det inte här. Jag ville inte ha någon svampstuvning till köttet och allt sånt där tråkigt. Så vi bara fråga också fick jag vanlig fläskfilé med sallad, pommes och bea sås. Skit gott.
Men ja, Charlie sprang runt och var jobbig så vi gick hem. Det vart en prommenad för först skulle vi från resturangen, till bilen, hämta väskorna, tillbaka förbi resturangen och upp till deras lägenhet.
Men ja, idag ska Sofia komma hit, jag ska möta henne någonstans. Gud jag hittar inte här.

Min goá mat (:

Kajsa och lilla Leo

Taco

Datum:2010-02-26   Tid:19:30:30
Vi har nyss ätit taco här, med Peter och Helena. Helenes bror, plus deras barn. William var på typ, repitionen av let's dance, så dem hade bara med sej Viola och Elias. Söta barn ja. Emh, ja vi åt tacos och det var gott. Jäklar jag känner mej som en himla känslokall robot som inte har några egna tankar eller åsikter.
Emh, vad ska jag säga. Jag tror att jag nu ska lägga mej och läsa lite i min bok. Asså fan dem läste man ut på en halv timma sen har jag inget att läsa. Förutom bläckmagi ofc, men ja.. jag var sugen på helt kassa kärleks historier nu.Söta Viola och Helene (:

Hello

Datum:2010-02-26   Tid:18:21:20
Jag orkade inte uppdatera imorse, så jag gör det nu istället. Var glada.
Emh, idag åkte jag och Helene till Nacka Forum. Och det var helt jävla fantastisk för Charlie var inte med. Bara jag och Helene.
Att gå i affärer med Charlie är helt jävla hopplöst, för han bara skriker hela tiden och morrar.
Men ja, jag brände pengar, igen. Fan. Emh, här kmr lite bilder. Jag glömde bort att fota på stan, så ni får bara bilder på vad jag köpt.

Väska, Gina. 299kr

Bok, andra delen av den jag köpte igår (: Vet egentligen inte om den var så bra, men man vart liksom tvungen att köpa nästa bok!

Blå typ, nät tröja från HM 99 tröja. Plus ett vanligt vitt linne till men det orka jag inte ta kort på.

Nå scrapbooking kit. Det stod att det kostade 79, men tydligen vare 169 så jag funderar på att lämna tillbaka det. För fint var det inte. Men Helene erbjöd sej att betala mellan skiljnaden, eftersom jag gjort albumet till Kajsa.
Panduro ofc. Sen köpte jag nå papper också, men de blev jätte dåliga på bild så dem orkar jag inte visa. Det var 6 papper hur som helst. Hur jag ska få hem dem utan att vika dem vet jag dock inte ännu.

Ny bloggdesign, iaf för tillfället

Datum:2010-02-25   Tid:20:14:32

Jag vart så less, så jag laddade hem en design från Tescho som vanligt, och la in den.
Den lär väl bli lite mer personlig då jag får tillgång te ps och sånt.

Jag ska lägga mej och läsa sen i min bok. Har läst typ, 170 sidor hittills, i den nya alltså. Ska läsa ut den ikväll, den var typ jätte lätt läst men rätt charmig. 

Haha, jag vart ju riktigt duktig att uppdatera med bilder nu, eller ?
Och dem har en webbcam. Det ska jag fan skaffa mej för jag hatar att behöva ta kort, och sedan ägna en halv timma åt att få in dem i datan.

Små shopping (:

Datum:2010-02-25   Tid:15:23:08
Vi var in till centurm, om man får kalla det här centrum ute på värmdö, men ja,  lindex och lite sånt. Jag sprättade, lite för mycket pengar känns det som men nåja, jag är nöjd.
Ja, emh, här får ni lite bilder på vad jag köpte.

Armband och örhängen från lindex

Spets, silver rosor och stans från Brisak

Tags - Brisak

Nå metall dekorationer te scrap


Boken Vad mina vänner inte vet. Av Sonya Sones. Lät lite söt faktiskt.

Today I'm wearing this

Datum:2010-02-25   Tid:11:08:52


Föresten Sofia!
JAG GLÖMDE DIN PRESSENT xD

Förlåt! Jag köper nå nytt åt dej här

Torsdag 25 Feb

Datum:2010-02-25   Tid:10:21:05
God morgon alla ni söta (:
Jag tänkte skriva att jag blir galen på att jag inte kan lägga upp några bilder. Då jag upptäckte att Jorma har minneskorts läsare på datorn, så vi ska se om den vill reagera på att jag stuckit in mitt lilla kort. ...
Ja, tills den reagerar kan jag väl säga att vi idag ska åka i väg till Brisak (?) och sånt. Jag har varit här förr, men det var då jag var typ.. 11, så jag kommer inte ihåg så mycket.
Här är alla iallafall jätte trevliga och tjatar på mej att ta på mej mer kläder så att jag inte fryser, äta mej mätt och Kerstin försökte visa hur man använde nässpray.
Eftersom jag är en person som har en mur uppe i snoken året om - tror jag att jag vet hur man använder ett nässpray.
Nåja, dem har också skaffat sej en hund Teya, eller ja, jag vet inte hur hon stavar men så säger man iallafall. Värdens sötaste långhåriga schäfer. Endast 7-8 månader.

Charlie

Puss o Kram alla

Framme

Datum:2010-02-24   Tid:22:35:03

Nu är jag framme och ligger på värmdö. Jag är hur trött som helst och känner ett starkt behov av att borsta gaddarna nu. Dem känns jätte äckliga men hur som helst.
Jag vet inte hur min uppdatering kommer bli under de här dagarna, men ja, jag har inte med mej någon sladd, vare sej till kameran eller telefonen. Jag slår vad om att jag packade ner dem då jag for från mamma, men dem har hoppat ur min väska.
Jag lyckades få med mej det mesta. Det enda jag glömde hemma (som jag än märkt iallafall) är min sjal jag skulle ha PÅ mej då jag åkte, samt nässprayet. Men jag tror att jag klarar mej.
Jag är.. pank, på telefonen, så jag hoppas att kunna fylla på den imorrn. Helene pratade om att vi skulle typ på ica och sånt i morron så ja. Vi får hoppas.
Nu ska jag krypa i säng tror jag.
Kyss oh god natt.

Tokio hotel live om 8 dagar!

Seg dag

Datum:2010-02-24   Tid:15:49:00
Eftersom jag hostat väldigt mycket idag, och haft jätte ont i halsen var jag klok nog att stanna hemma idag också. Det sista jag vill är att dra på mej en regäl förkylning lagom tills konserten, och att gå ut då det är 33 grader kallt och man låter som en jävla kråka, nja, inte det smartaste draget man kan göra.
Så jag har idag, gjort ingenting. Kollat gamla cold case avsnitt, packat klart, duschat och sånt.
Jag hatar det här. Att vi måste åka så sent. Alltså, jag vet att blundar jag bara nu kommer klockan springa iväg men jag kan inte sova. Planet går 19.20, så vi måste åka typ, halv sex. Och framtills dess går man bara och väntar. Det är nästan värre än jul för här finns ingen knäck att tugga på medans man väntar.

Jag har med mej en massa kläder så frågan är väl hur jag kommer ta mej hem nästa vecka, med de saker jag köper där. Men ja, blire totalfullt så gåre ju alltid att posta till sej själv, annars kommer Jorma ner om ett par veckor, han och pappa ska te mavas. Så då kan man lämna nå saker där så tar han med det. Awesome.

Nej Sofia, jag ska inte glömma biljetterna.

Sen kan jag berätta ännu lite mer onödig fakta: Vi ska skriva en bokraport efter lovet på boken vi läser nu. Jag läser sista Stieg Larsson boken, men har bara hunnit typ 200 sidor. Och jag känner att nu då jag åker, kommer jag inte orka läsa, så jag böt och tog Bläckmagi istället nu. Jag har läst den en gång redan, sen hade jag börjat på den igen, och bokmärket sitter kvar så jag ska läsa klart, det är undefär halva boken, så skriver jag om den istället. Jag tror att jag skrivit en raport om bläckhjärta så det blir bra. Så där nere ska jag se om jag kan hitta bläckdöd också. Det är nog den bästa bokserie som finns. Jag har älskat den sen jag gick i vadå? Fyran? Den är underbar.

so boken

Datum:2010-02-23   Tid:22:26:01
Aldrig i hela mitt liv har jag varit så glad över att se min so bok!
I lördags då jag kom till mamma, hade jag planerat att plugga so stenhårt hela veckan, eftersom jag har prov på Onsdag. Ett prov jag inte kan.
Alla andra So prov har jag börjat plugga till typ en månad innan provet är, och de har jag kunnat som rinnande vatten. Men det här, helvete vad jag är dålig på det här. Så då jag inte hittade boken fick jag smått panik. Jag hittade den inte i skåpet, och i ren desperation så bad jag Sture om en ny bok. Och ja, det kanske inte är så big deal, men jag skäms så inni helvete om jag ska erkänna att jag slarvat bort något. Eller glömt nå.
Men nu, då jag letat genom min västa femtioelva gånger, och sökt i båda mina rum, så hittar jag boken mitt på golvet. Jisses, mormors blindhet verkar vara ärftlig trots allt. 

Nu ska jag sova.

God kväll - 18 feb

Datum:2010-02-18   Tid:20:25:35
Tjenixen ppl.
Det är lite dålig uppdatering nu, i know. Speciellt efter att min pappa haft sönder min internet kabel. Den där lilla flärpen som gör att saken sitter fast i datorn är av, och därför glider den ut hela tiden. Det funkar fortfarande, men såfort man råkar rubba datorn så åker den ut och då kommer den där förbaskade 'websidan kan inte visas'.
Inte så jobbigt att bara stoppa in den igen, ne, i know men det är fortfarande frustrerande!

Iallafall, så fick jag idag reda på att jag har glosor, typ 20 stycken som jag ska lära mej, plus två relativt långa dialoger, plus att jag ska kunna personliga pronomen i ackusativ flytande, tills i morrn. På tyska.
Så jag skippade dansen och stannade hemma och pluggade för ja, Jag är tröglärd typ.
Mamma har nästan lovat mej en väska jag vill ha.
Först tjatade jag mej till ett block med scrapbooking papper, men jag har nu ångrat mej lite, så jag hittade en väska som bara kostar typ.. 30 kronor mer, alltså 299, så den ska hon få betala till mej. Förmodligen i helgen.
Emh, vad mer?
På onsdag åker jag ! Usch jag längtar så fruktansvärt mycket. Dock hare typ blivit tjorv, eftersom Sofia, den sjuklingen typ ska in te sjukhuset massa dagar och kanske te gbg, hon vet inte. Men ja, jag har inget emot att vara med Helene.
På tisdag klipper jag mej hos Katta, på Lime inne i stan. Najs. Ska bara klippa upp det tror jag, tunna ut det lite och fixa luggen. Mamma vill att jag ska "leva farligt", omskrivning klippa en kort bob frisyr och färga det lite mer koppar färgat typ.
Det vågar jag fan inte.
Sen så.. ja, Elinh fick alla rätt på konsthistora provet. 38/38. Sen gjorde jag mitt No prov idag, det gick rätt så bra, var väldigt vädligt enkelt och ja, jag vet en jag hade fel på, och det var vart man nyttjade totalreflektion. Det skulle ha varit optiska kablar och jag skrev något annat. Men nåja nåja.
Nästa vecka äre prov på franska revolutionen. Alltså ska jag nöta in det.
Men nu äre dags att läsa lite mer tyska och springa upp och hämta något att dricka. Min hals tar död på mej!
Plus att då jag och pappa beställde från max idag, var min bea sås gammal, och Elinh mår illa >.<

Semledag.. eller vad det nu heter

Datum:2010-02-16   Tid:22:40:22
Ja! Det är det ju idag! (Och det kommer jag på då jag klickar in på blogg.se och ser den där bilden på startsidan)
Nej, Helene sa det faktiskt i morse och då fick jag lite förhoppningar om att hon skulle köpa hem några. Men det glömde hon, och jag är så förbaskat förälskad i de där bakelserna, så jag funderar på att be pappa köpa en åt mej i morrn (:
Vad tycker ni om semlor? Gillar ni det?Nu ska jag strax lägga mej för att sova och ja, i morron ska jag te skolan. Vilket inte är så bra, vi har läsning i morrn och ajg har typ läst tio sidor sen förra veckan. Vi ska typ läsa 80 sidor per vecka eller nå. Men nu läser jag till proven varje dag på kvällen, så jag orkar inte.

Rosor

Datum:2010-02-16   Tid:12:28:54
Titta vad snällt! pappa visste att jag var ledsen igår och få fick me rosor (:

Måndag 15 feb.

Datum:2010-02-15   Tid:21:16:48
Jao, jag kände mej tvungen att uppdatera så här kommer väl en taskig blandning mellan ett fram skitet inlägg och lite känslor. Nej, nej jag tänker inte sitta här och klaga och berätta hur kasst jag mår. Jag får väl fokusera på de ljusa och hoppande sakerna. Som att om endast 18 dagar ska jag se Tokio Hotel live, och att jag nyss beställt hem kläder för sisådär 100 spänn. Bland annat ett par jeans, två tröjor, ett par leggings med nitar och lite annat tror jag det var, typ, underkläder och bastoppar. Samt så har Helene lovat mej ett par nya skor, vi ska hålla utkik då vi far till sthlm. Åker förfan nästa vecka. Vilket, med andra ord betyder att jag borde kasta datan i väggen nu och läsa om franska revolutionen istället. Men ja, jag ska göra det, skriva klart, plocka ihop scrap sakerna och sen ska jag läsa hela kapitlet, och svara på alla 'minns du' frågorna.
Jag for hem från skolan idag, och blir nog hemma i morrn också.
Emh, vad ska jag säga mer? Jag har hittat massa fina block ark från DCWV, men dem är nästan lite dyra, så jag tror jag väntar, eftersom jag åker te sthlm, då får jag ist pengar av mamma, eftersom hon lovat att betala.

Sen har jag en great idea som jag nu ska ta mej i arslet och fullborda. Ska skriva ut en hög svart vita bilder på favobandet, lägga in i en stoooor ram och här och var ska det vara färgade bilder. Eller iallafall i mitten. Vi får se. Har en as snygg bild ny utskriven, men det är bara på tvillingarna. Får se hur jag gör. Måste skaffa en ram. Kanske köper jag det snart?

Emh.. ja nu ska jag fan i mej ta tummen ur röven och få något gjort här. Det vart ett kort och onödigt inlägg, men som sagt är jag på dåligt humör och ja, jag vet inte vad mer jag ska säga..

Segt

Datum:2010-02-15   Tid:13:36:14
Japp, är hos pappa nu, och här funkar internet, men jag tänker inte tråka ur er. Orkar inte uppdatera idag. Är på sånt dåligt humör så det är inte sant. Så vi får se då jag orkar och har lust att uppdatera.

Inget internet ._.

Datum:2010-02-08   Tid:19:40:22
Hej hopp gummi snopp
Vet ni vad, Elinh har inget internet. Just nu har jag tagit över morfars dator. Den är här för mamma ska typ.. göra något med den, så jag utnyttjar den lite.
Så ja, bara så ni vet, så kommer jag vara väldigt dålig på att uppdatera tills vi fixat mitt trådlösa internet.
Emh, ja, det finns inte så mycket jag tänkte säga. Jag måste plugga, vi har prov i konsthistoria och fysik i veckan, och sen har vi so prov också snart. Usch jag har sån ångest, det känns som om jag kommer faila totalt på provet och ja... Jag måste fixa det.

Natta: Visst, visst kan jag göra det, vibba mej någon gång då jag är inne på msn så fixar jag det åt dej (:


Nu ska jag se biggest looser med mamma. Hejsvejs. Batteriet börjar ta slut här också..

Sömntuta

Datum:2010-02-07   Tid:13:56:54
Han vägrar vakna!
Tog in honom för sisådär tio minuter sen. Men han bara snarkar på.


Nej nu måste jag väcka honom ordentligt om han ska sova nå inatt.
MEN DET VAR JU SÅ TYST DÅ HAN SOV!

Baka baka lite kaka...

Datum:2010-02-06   Tid:18:34:25
Ja, jag hade tänkt säga då vädret är dåligt och du har tråkigt, men det vart fel eftersom det har varit fint väder idag. Men hur som helst, då du har tråkigt och ingen skjuts har, får man se till att underhålla sej själv lite smått.
Jag vandrade ner och köpte lite saker, och så satte jag igång och bakade. Eller ja, som vanligt hade jag ett sånt där pulver som man blandar med vatten så blir det en smet. Magi va?
Men ja.. här har ni resultatet.
Om de är ätbara vet jag inte..

Visst såg han naken ut?Jisses...

Datum:2010-02-06   Tid:14:07:31
Jag är verkligen en hejare på att uppdatera, håller ni inte med?
Nae, jag har verkligen ingenting vettigt att dela med mej av till er alla. Liksom, vad vill ni veta? Exakt hur många poäng jag fick på so:n eller hur förbannad jag blir på de där helvetes bussarna som aldrig vill gå i tid? Nja, trodde inte det heller. Jag funderar ärligt på att lägga mej i badet med en bok. Men jag är som.. livrädd för att blöta ner boken. Är jag patetisk eller?
Jag måste iallafall hitta på något.
Tojfa skulle till luleå och Tia kunde inte komma. Pappa kan inte skjutsa mej någonstans. Jag är fast här?!

Btw, håller jag på att stickar. Ska bli en tubsjal.

Har inte kommit så långt. 44 maskor tror jag det är.

Måndag 1 Feb

Datum:2010-02-01   Tid:19:53:00

Hej hopp gummi snopp
Jag har problem. Dels med att uppdatera bloggen med det är ju ett rätt självklart problem här. Men sen också är det så att jag har en miljoner saker jag vill spendera mina pengar på men plånboken säger nej. Till exempel finns tre böcker som jag skulle dö för att få (Okej inte dö), och en massa papper plus tusen saker till. Men jag har beslutat mej om att det första jag måste skaffa mej är en plånbok. Haha, jag äger fan inte ens någonstans att stoppa pengarna. Jag har ett plåtettui. Men där ryms inte mycket och så fort jag får växel tillbaka trycker jag ner det i fickan. Sedan rensar jag fickan och hittar en halv miljard små mynt som jag spenderar på gott under skoldagarna.
Nåja, slut på problemen här. Ikväll ska jag inte göra något speciellt. Nu så sitter jag här och.. skriver. Ja. Jag ska städa ihop snabbt i rummet. ( = lägga täcket rätt på sängen, plocka upp kläder och ta bort lite disk). Sedan ska jag ta en dusch och kanske se CSI. Tror att jag spelar in det och ser det i morgon bitti istället. Funderar faktiskt på att ta den senare bussen i morgon. Jag har sovmorgon, men ändå åker jag in samma tid till skolan och om det går någon buss jag kan ta tror jag att jag ska ta den och sova liite längre.

Jag känner mej helt skabbig nu om dagarna för att allt jag äger och har är hemma hos mamma typ. Plattången + att min nya foundation och det som jag beställde inte har kommit så att jag går omkring helt jävla osminkad med inte ens mascara på och känner mej helt äckligt failad. Jag vet att jag skrivit att jag tycker det är löjligt att klaga över en finne eller två. Och det gör jag inte men just nu så här på vintern, då mina kinder blir röd som tomater bara jag tittar på snön så ser ansiktet bara så.. smutsigt ut med alla fräknar och jag vill som.. minska ner dem lite grann.
Oh, det påminner mej i morron ska jag köpa nå nya saker. Just ja fan. Nåja. Jag sparar på bra här. Har faktiskt över 2000 spänn på kortet som jag ska få använda i sthlm. Plus 500 som kmr då vi åker och kanske lite extra.


Nej jag orkar inte vrida bilden, ni får vrida skallen.

Tojfa och jag tvingades gå ut och gå under idrotten idag. Det var massa kallt och hon fick ta mina täckisar. Sexig var hon va?
Hon sjöng något om att vi skulle hoppa över en grop men ramlade ner i den, så vi plockade fram en stege ur bakfickan och klättrade upp för den.